Lees de Officiële Beschrijving

Accademia-kostuum

Het doel is om de studenten te helpen hun loopbaan te starten en hen te ondersteunen bij het herkennen en consolideren van hun creatieve identiteit.

Accademia-kostuum

Cultuur en experiment samengevoegd met Design en Vakmanschap zijn onze drive in het aanbieden aan het modesysteem en aan de entertainmentindustrie, jonge ontwerpers die in staat zijn te reageren op hun behoeften.

Onder onze ALUMNI: Alessandro Michele en Frida Giannini voor Gucci, Aldo Maria Camillo voor Cerruti, Sergio Ciucci voor Didier Parakian.

Kostuumkleermakers zoals Francesca Sartori en Gianna Gissi, beide winnaars van verschillende David di Donatello (Italiaanse Oscar Awards), Stefano Canulli (kostuumontwerper voor Cirque du Soleil, Illustrator en naaste medewerker van Thierry Mugler over verschillende projets).

Accademia is slechts het startschema.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Italiaans

Deze school biedt ook:

BA

Accademia Costume & Moda

Dit driejarige undergraduate-programma in Fashion Editor - Styling ... [+]

schets

Dit driejarige undergraduate-programma in Fashion Editor - Styling

Uit ons oorspronkelijke programma is deze nieuwe cursus ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de industrie en in overleg met onze gerenommeerde partners uit de industrie, waaronder belangrijke Fashion Stylist en Maisons.

Het doel van dit undergraduate-programma is om het loopbaanpad van de student te vergemakkelijken en om een ​​baan te vinden in verschillende richtingen binnen de mode-industrie en entertainmentindustrie, ongeacht of deze geschreven, visueel of organisatorisch is of een combinatie van alle drie aan het einde van deze cursus. Het werk van een mode-editor vereist ervaring in styling. Evenzo vereist de modestyliste, naast het uiten van een visueel modeverhaal, dat hij als mode-editor werkt, de mogelijkheid om op het juiste merk, de juiste markt of publicatie gepit te schrijven.... [-]

Italië Rome
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Accademia Costume & Moda

Accademia Costume ... [+]

Accademia-kostuum

schets

Modeontwerpers hebben inspiratie gevonden in Historisch Kostuum. Het is essentieel als modeontwerpster om een ​​goede kennis van de kostuumgeschiedenis te hebben.

Als een ontwerper begrijpt wat historisch is gedragen en waarom kleding op die manier is ontwikkeld vanuit een sociologisch en cultureel perspectief, is dit een geweldig reflecterend hulpmiddel waarmee de ontwerper "de toekomst kan zien".

Belangrijk als een inspirerende bron om op creatieve wijze de structuur en vorm, structuurtechnieken, pasvorm en lichaamsvorm van het kostuum te verkennen en te experimenteren met de decoratieve kunst van verfraaiingen - bedrukken en borduren.

De rijkdom en diversiteit van historische klederdracht en kleding is een onuitputtelijke bron die ontwikkelingen, experimenten inspireert en kan worden toegepast op alle genres van collecties en markten. De belangrijkste internationale ontwerpers van onze tijd staan ​​bekend om het gebruik van kostuuminvloeden binnen hun collecties.... [-]

Italië Rome
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

ACCADEMIA COSTUME & MODA

ACM Talents 2018

ACM About us

Accademia di Costume e di Moda
Address
Via della Rondinella, 2
00186 Rome, Lazio, Italië
Website
Telefoonnr.
+39 06 686 8169