Lees de Officiële Beschrijving

coquis het University of the Italian KitchenHet biedt professionele cursussen koken, banketbakkerij, pizza, hal en beheer om de beste professionals in de industrie te vormen. Een kwaliteit proces dat de toegang tot de arbeidsmarkt zorgt.

coquis Het is de hoogste uitdrukking in culinaire opleiding, door de grootste bedrijven opgenomen in de sector met het hoogste percentage studenten geplaatst in de beste restaurants.

Ze zijn gemaakt op initiatief van de Trojanen broers, l 'universiteit Het is dankzij internationale erkenning gekregen voor de ervaring en de passie van de oprichters en van hoge kwaliteit docenten.

TWEEDE Food & Wine, coquis behoort tot de 10 beste KOKEN scholen in de wereld.

coquis, Universiteit van Italian KitchenHij werkt samen met 'Universiteit van Rome Tor Vergata, En het is de plek bij uitstek waar de studenten leren de kunst Enogastronomie.

Opleidingen te volgen in:
  • Italiaans

Deze school biedt ook:

BSc

COQUIS

De eerste cursus van de Italiaanse universitair niveau "Bachelor of Science", gewijd aan wetenschap en Culinary Arts dat de technische vaardigheden en wetenschappelijke v ... [+]

De eerste cursus van de Italiaanse universitair niveau "Bachelor of Science", gewijd aan wetenschap en Culinary Arts dat de technische vaardigheden en wetenschappelijke vaardigheden die nodig zijn om een ​​level kok combineert. De culinaire kunsten en voedsel wetenschap geleerd door de student maken het een chef-kok bereid en in staat om creatieve hartige gerechten, gezond en uitstekend van de zintuiglijke en de voedingswaarde oogpunt realiseren. Chefs met deze functies werken in de keukens van de beste restaurants, of liggen in de horeca onderzoek, steeds:

Executive Chef, Food consultant, Eigenaar chef restaurateur, Controller van de toeleveringsindustrie, Expert Onderzoek en Ontwikkeling van de bereidingen, Leraar van de keuken en de Gastronomische Wetenschappen in particuliere scholen. ... [-]
Italië Rome
Oktober 2019
Italiaans
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands