Ca' Foscari University of Venice

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Ca 'Foscari

Ca 'Foscari, de universiteit van Venetië, werd opgericht als de eerste zakelijke school van Italië in 1868 en is vandaag de dag een multidisciplinaire instelling die tot de beste universiteiten van het land behoort en een breed scala aan niet-gegradueerde en graduate graden, talrijke PhD-programma's en een brede selectie van executive cursussen biedt. De universiteit heeft ongeveer 20.000 niet-gegradueerden en 4000 afgestudeerde studenten en organiseert jaarlijks meer dan 1.300 buitenlandse studenten.

De universiteit beslaat vier hoofdvakgebieden: economie, vreemde talen en literatuur, geesteswetenschappen en wetenschappen; het biedt ook een breed scala aan Engelstalige programma's en dubbele graden, die samen met talrijke samenwerkingsovereenkomsten met instellingen van over de hele wereld, de internationale focus verrijken die altijd een kenmerk van de universiteit is geweest. Inderdaad, internationalisering is niet alleen een doel of een strategie; het is een dagelijkse praktijk en een alledaagse verbintenis om uitmuntendheid na te streven in onderwijs en onderzoek.

Met zijn uitstekende reputatie op het gebied van onderzoek heeft de Ca 'Foscari-universiteit in de afgelopen jaren meer van de felbegeerde Marie Curie-beurzen ontvangen dan enig ander Italiaans instituut. Het is ook gerangschikt onder 's werelds top 150 universiteiten voor moderne talen en in de top 250 voor economie

Plaats

Venetië ligt in het noordoosten van Italië en is gebouwd op een archipel in het midden van een lagune met 100 eilanden die met elkaar zijn verbonden door loopbruggen. Omdat kanalen de plaats van wegen innemen, kunnen mensen die er wonen, te voet of per boot rondreizen - in feite is Venetië de grootste moderne stedelijke autovrije stad van Europa. Venetië wordt gekenmerkt door een schat aan verbluffende historische architectuur en kunst die de historische erfenis weerspiegelt van de voormalige Republiek Venetië, een bloeiende handelshaven en belangrijke maritieme macht tijdens de Middeleeuwen en de Renaissance. Niet toevallig, de opmerkelijke architecturale rijkdommen van de stad behoren tot de Werelderfgoedsites van UNESCO. Maar naast zijn kleurrijke verleden heeft Venetië een even levendig heden, want het blijft een centrum van hedendaagse kunst en cultuur. Wonen in het historische centrum van de stad betekent leven in een milieubewuste levensstijl en vanwege de nadruk op lopen als vervoermiddel, zijn de openbare ruimten van de stad actieve sociale knooppunten.

Studie ervaring

Het studieaanbod van Ca 'Foscari University of Venice is verdeeld in 8 afdelingen die verantwoordelijk zijn voor onderzoeks- en onderwijsactiviteiten van bachelor's (16) en master's (29), 7 scholen en het prestigieuze Collegio Internazionale (International College). Er zijn nog drie andere structuren naast deze:

· Ca 'Foscari Graduate School, die Research Doctorates (PhD's) coördineert;

· Ca 'Foscari Challenge School, die professionele masterprogramma's (1e en 2e niveau) en andere mogelijkheden voor executive onderwijs organiseert;

· Ca 'Foscari School for International Education, die intensieve zomer- en herfstcursussen, oriëntatieprogramma's, propedeuse-programma's en andere buitenschoolse activiteiten voor Italiaanse en internationale studenten bevordert.

Opgedragen aan het bieden van een stimulerend, concurrerend en baanbrekend onderwijs, heeft Ca 'Foscari een uitgebreid academisch netwerk van partneruniversiteiten gecreëerd dat de hele wereld bestrijkt, en als een resultaat biedt het een verscheidenheid aan gezamenlijke en dubbele bachelor- en mastergraden en heeft meer dan 700 actieve internationale uitwisselingsovereenkomsten. Als gevolg van de toewijding van de universiteit om een ​​internationale academische gemeenschap te koesteren, biedt Ca 'Foscari ook een aanzienlijk aantal studieprogramma's in het Engels aan.

Bacheloropleidingen in:

· Digitaal beheer

· Filosofie, internationale en economische studies

· Bedrijfskunde en management (Business Administration en Management Curriculum)

· Economie en Bedrijfskunde (Economie, Markten en Finance Curriculum)

Masteropleidingen in:

· Wereldwijde ontwikkeling en ondernemerschap

· Conservation Science and Technology for Cultural Heritage

· Vergelijkende internationale betrekkingen (curriculum voor internationale en interculturele betrekkingen)

· Computertechnologie

· Conservation Science and Technology for Cultural Heritage

· Economie en Financiën (Economie- QEM Curriculum / Finance Curriculum)

· Milieuwetenschappen (Global Environmental Change Curriculum)

· Europese, Amerikaanse en postkoloniale taal en literatuur (curriculum Amerikaanse studies / Curriculum Engelse studies)

· Taalwetenschap (taalwetenschappencurriculum)

· Wetenschap en technologie van bio en nanomaterialen, duurzame chemie en technologieën (milieu, duurzame chemie en technologieën Curriculum)

Voor een algemeen overzicht van alle opleidingen (zowel Italiaans- als Engelstalig) bezoekt u deze pagina href = "http://www.unive.it/pag/10478/ .

Studentenvoorzieningen en Services

De hoofdcampus van Ca 'Foscari ligt in het hart van het historische centrum van Venetië, maar het heeft ook extra campussen op het vasteland. Het biedt studenten het gebruik van 6 bibliotheken, de School for International Education, de post-graduate Challenge School en een taalstudiecentrum. Het heeft ook tentoonstellingsruimten, een theater, een sportcentrum en kantines.

Ca 'Foscari begeleidt studenten tijdens hun gehele universitaire carrière door een reeks leningen, beurzen en beurzen aan te bieden via het Financial Aid Office. Op maat gemaakte ondersteuning is beschikbaar voor internationale studenten, studenten die werken en studenten met een handicap.

De International Welcome Unit biedt een breed scala aan diensten voor internationale begunstigden, zoals begeleiding en assistentie bij inschrijvingsprocedures, erkenning van academische kwalificaties, visumaanvraagproces, verblijfsvergunning, studentenvoorzieningen, gezondheidskwesties en transport.

Beurzen

Om de aanwezigheid van internationale studenten te versterken en de wereldwijde gemeenschap te verrijken, biedt Ca 'Foscari getalenteerde internationale studenten financiële hulp in twee vormen:

• 100 collegegeldvrijstellingen - volledige vrijstelling van betaling van universitair collegegeld en collegegeld

• 90 eenmalige beurzen van 5.000 EUR

Ga voor meer informatie naar de webpagina href = "http://www.unive.it/pag/19545/ .

accommodatie:

Het Housing Office van Ca 'Foscari is een dienst voor Italiaanse en internationale studenten, onderzoekers, professoren en administratief personeel die komen studeren of werken bij Ca' Foscari. Het biedt nuttige informatie en contacten om geschikte en handige accommodatie-oplossingen te vinden in Venetië en in de nabije omgeving.

Ga voor meer informatie naar de webpagina href = "http://www.unive.it/pag/19768/ .

Welkomsteenheid

De Welcome Unit biedt een breed scala aan diensten voor internationale studenten en faculteiten, zoals begeleiding / informatie over en hulp bij de erkenning van academische kwalificaties, het visumaanvraagproces en inschrijvingsprocedures. Het biedt ook algemene informatie over de studentenvoorzieningen van de universiteit, financiële hulp, huisvesting, gezondheidsdiensten en transport.

Ga voor meer informatie naar de ebpage href = "http://www.unive.it/pag/20057/ .

Talencentrum

Het centrum biedt op verschillende niveaus cursussen vreemde talen in het Engels, Frans, Russisch, Spaans en Duits.

kantines

De universiteit heeft kantines op veel locaties, zowel in het historische centrum van Venetië als op de campussen op het vasteland in Mestre, Marghera en Treviso.

Loopbaanondersteuning

Het Career Office organiseert stages en stages, zowel in Italië als in het buitenland, en het organiseert ook carrièrebeurzen, wervingscampagnes en workshops om huidige studenten en pas afgestudeerden te helpen de professionele vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben om competitief te zijn op de arbeidsmarkt.

Ga voor meer informatie naar de webpagina href = "http://www.unive.it/pag/17095/ .

Carrière dag

Carrièredag ​​is een dagvullend evenement gericht op werving, waarbij studenten en pas afgestudeerden de managers van de deelnemende bedrijven kunnen ontmoeten en de werkwereld leren kennen. Studenten kunnen de stands van bedrijven bezoeken, hun cv's verspreiden, deelnemen aan interviews en informatie verkrijgen over de professionele kansen en carrièremogelijkheden die voor hen openstaan. Career Day omvat ook een reeks workshops, seminars en bedrijfspresentaties.

Studentenleven

Weinig andere universiteiten bieden de mogelijkheid om te studeren en onderzoek uit te voeren in een van 's werelds mooiste steden. Bij Ca 'Foscari kunnen culturele traditie en intellectuele innovatie samenkomen.

Studeren in Ca 'Foscari biedt een kans om te studeren en te wonen in een zeer unieke stad, waar je uren kunt ronddwalen en zelfs kunt genieten van verdwalen, een Spritz kunt nemen in een van de prachtige pleinen van Venetië, de wereldberoemde musea en tentoonstellingen kunt bezoeken, reizen met de boot door de kleinere eilanden van de lagune, geniet van de stranden van Lido en proef heerlijke gerechten.

De universiteit organiseert ook veel culturele evenementen om studenten en personeel samen te brengen in een stad die als geen ander is, een plek waar verleden en innovatie samenkomen en je honger naar kennis wordt gestimuleerd door tal van initiatieven. Wonen in Venetië is levende kunst, architectuur, ontwikkeling, onderzoek, aandacht voor het milieu en het ontdekken van oude tradities en verschillende culturen.

Bovendien garandeert Ca 'Foscari studenten een goed afgeronde studie-ervaring door het aanbieden van een grote verscheidenheid aan sportactiviteiten en studentenverenigingen:

· Erasmus Student Network (ESN) - Met meer dan 12.000 leden uit 36 ​​landen ondersteunt en bevordert het Erasmus Student Network internationaal netwerken door studenten kansen te bieden op cultureel begrip en zelfontwikkeling volgens het principe van studenten die studenten helpen.

· University Sports Center (CUS) - Het CUS biedt studenten de mogelijkheid om aan een breed scala aan sporten deel te nemen dankzij de faciliteiten in het historische centrum van Venetië.

· Radio Ca 'Foscari - Gemaakt door studenten van Ca' Foscari, het online radiostation van de universiteit is een immens populair communicatiemiddel. Interessante studenten kunnen deelnemen aan de werking ervan op basis van hun individuele vaardigheden en ervaring.

· Universitair Koor en Orkest - Al meer dan vijfentwintig jaar biedt Ca 'Foscari's koor en orkest studenten de mogelijkheid om hun liefde voor muziek te onderzoeken en te koesteren. De repertoires van de groepen veranderen van jaar tot jaar en variëren van middeleeuwse tot hedendaagse stukken.

· Shylock University Theatre Centre (CUT) - Shylock is een culturele vereniging die gericht is op het bevorderen van technisch-artistieke innovatie op het gebied van theatrale prestaties. Het organiseert trainingen en experimentele workshops, gastheren die producties en shows bezoeken en voert onderzoeks- en productieprojecten uit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Cursus » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor's Degree In Business Administration (Business Administration En Management Curriculum)

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Venetië

Dit programma bereidt studenten voor op loopbanen in de boekhouding, marketing, verkoop en financiën binnen particuliere en openbare bedrijven. [+]

Dit programma bereidt studenten voor op loopbanen in de boekhouding, marketing, verkoop en financiën binnen particuliere en openbare bedrijven. Het curriculum Economie en Management (volledig in het Engels gedoceerd) combineert onderwerpen in management en economie (theorie, methoden en modellen), wiskunde en statistiek, alsook op juridische gebieden. Dit curriculum is ook bedoeld om studenten uit te rusten met nuttige hulpmiddelen bij het vinden van werk op de Europese en internationale markt en bij het volgen van afstudeeronderzoeken.

Link naar de pagina met het Degree-programmaLink naar de pagina met sollicitatieproceduresKwalificatieniveau

Bacheloropleiding

Onderwijstaal

Engels... [-]


Bachelor's Degree In Digital Management

Campus Voltijd October 2018 Italië Treviso

Het programma, in samenwerking met H-FARM Education, biedt studenten de mogelijkheid om de kennis en managementvaardigheden te verwerven, voornamelijk door de studie van informatietechnologie, maar ook in het algemeen door het bestuderen van de digitale hulpmiddelen en diensten die worden gebruikt door bedrijven en organisaties over de hele wereld. [+]

Bachelor in digitaal management

Het programma, in samenwerking met H-FARM Education , biedt studenten de mogelijkheid om de kennis en managementvaardigheden te verwerven, voornamelijk door de studie van informatietechnologie, maar ook in het algemeen door het bestuderen van de digitale hulpmiddelen en diensten die worden gebruikt door bedrijven en organisaties over de hele wereld.

Big data, marketinganalyses, ontwerpdenken, lean management en informatiebeveiliging zijn slechts enkele van de expertisegebieden die studenten zullen verkennen, en dragen met name bij aan hun inzetbaarheid voor bedrijven die te maken hebben met uitdagingen op het gebied van digitale transformatie.

De cursus wordt gekenmerkt door een evenwichtige mix van lezingen, team- en individuele projecten, interacties en samenwerking tussen de universiteit en bedrijven, evenals seminars onder leiding van oprichters en managers van grote Italiaanse bedrijven.... [-]


Bachelor's Degree In Economie En Bedrijfskunde (Economics, Markets And Finance Curriculum)

Campus Voltijd October 2018 Italië Venetië

Deze bacheloropleiding biedt studenten een flexibel en multifunctioneel onderwijs, gebaseerd op een basis in economische, wiskundig-statistische, zakelijke en juridische kwesties, om een ​​algemeen overzicht van economische verschijnselen te hebben. [+]

Dit programma biedt studenten een flexibele en veelzijdige basis in economische, wiskundig-statistische, zakelijke en juridische kwesties, waardoor ze in staat worden gesteld om economische verschijnselen op verschillende niveaus (macro-economische, markt- en bedrijfsniveaus) te analyseren en interpreteren. Studenten kunnen zich ook concentreren op de economie van het toerisme, dat een bijzonder relevante rol speelt in de regio Veneto. Het Curriculum Economie, Markten en Financiën wordt volledig in het Engels gedoceerd.

Link naar de pagina met het Degree-programmaLink naar de pagina met sollicitatieproceduresKwalificatieniveau

Bachelor's Degree Program

Onderwijstaal

Engels

Toegang tot het programma... [-]

Bachelor's Degree In Philosophy, International And Economic Studies

Campus Voltijd October 2018 Italië Venetië

Deze opleiding leidt afgestudeerden op om sociale, politieke en economische verschijnselen te analyseren en te interpreteren met een multidisciplinaire aanpak en op verschillende niveaus. [+]

Deze cursus is ontworpen door de Ca 'Foscari University als een hypermodern studieprogramma dat volledig in het Engels is onderwezen. De interdisciplinariteit brengt het onderwijs van filosofie, economie en internationale studies samen in de unieke context van de Italiaanse academische omgeving, en is bedoeld om zichzelf aan te sluiten op soortgelijke cursussen op Europees niveau. Het programma heeft een patroon naar de filosofie, de politiek, de economie (PPE) die in Oxford werd onderwezen. Een aantal afdelingen en het nieuwe International College van Ca 'Foscari zijn betrokken bij het lesgeven en het beheer van de cursus. Deze cursus stelt studenten in staat basiskennis te verwerven over de drie hoofdvakken van filosofie, economie en internationale studies, analytische en kritische vaardigheden om onderwerpen en onderzoeksdomeinen op een interdisciplinaire manier te benaderen, en bewustzijn van de praktische implicaties van het bestuderen van filosofie, economie en internationale studies hebben voor het begrip van de wereld waarin we leven.... [-]


Corso Di Laurea Triennale In Lingue, Civiltà E Scienze Del Linguaggio

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Venetië

Dit programma biedt een solide basisuitrusting in twee vreemde talen en een kennis van het Engels op middelhoog niveau, evenals specifieke vaardigheden met betrekking tot het gekozen curriculum. [+]

Dit programma biedt een solide basisuitrusting in twee vreemde talen en een kennis van het Engels op middelhoog niveau, evenals specifieke vaardigheden met betrekking tot het gekozen curriculum.

Link naar de pagina met het Degree-programmaLink naar de pagina met de sollicitatieprocedureKwalificatieniveau

Bachelor's Degree Program

Onderwijstaal

Italiaans

Toegang tot het programma

Open toegang.

Quota voorbehouden aan niet-EU-studenten die buiten Italië wonen: 12 zetels, waarvan 1 gereserveerd voor een Chinese student die in China woont, onder het Marco Polo-project.

Toelatingseisen

Elk curriculum vereist specifieke kennis die de student zou moeten hebben voordat hij de universiteit inschrijft om de cursus met succes te kunnen bijwonen. Deze kennis kan worden geverifieerd voordat u zich aanmeldt.... [-]


Corso Di Laurea Triennale In Mediazione Linguistica E Culturale

Campus Voltijd October 2018 Italië Venetië

Het programma omvat taalkundig-culturele cursussen, waaronder: liaison-tolken in de twee hoofdtalen (Engels en Spaans); elementen van internationaal recht en zakelijke administratie. [+]

Deze opleiding wordt gekenmerkt door een technische benadering van de studie van talen en op mondelinge en schriftelijke bemiddeling. Het programma omvat taalkundig-culturele cursussen, inclusief liaison-tolken in de twee hoofdtalen (Engels en Spaans) en elementen van internationaal recht en bedrijfskunde. Het programma is gebaseerd op innovatieve lesmethoden, waaronder het gebruik van taal- en IT-laboratoria, en vereist dat studenten een semester doorbrengen in Spanje. Beurzen voor afgestudeerden zullen beschikbaar zijn in Spanje (Tandem Escuela Internacional de Madrid).

Link naar de pagina met het Degree-programmaLink naar de pagina met de sollicitatieprocedureKwalificatieniveau

Bachelor's Degree Program... [-]


Videos

Ca' Foscari - The Place I Want to Be

Ca' Foscari International People - Studying in English in Venice

Ca' Foscari International People - Cafoscarini Around the World

Ca' Foscari International People - Studying Beauty in Venice

Contact

Adres Dorsoduro 3246
30123 Venetië, Veneto, Italië
Telefoon false

Adres Via Sile, 6
31056 Treviso, Veneto, Italië
Telefoon false