Ferrari Fashion School

Introductie

Lees de Officiële BeschrijvingKom en zie hoe jouw toekomst in de Fashion World zal zijn! Word lid van de Ferrari Fashion School en creëer uw professionele toekomst bij ons. Kies de cursus "op maat" voor jou en test je talent en creativiteit. Ferrari Fashion School is een mode-academie die de nieuwe protagonisten van Fashion smeedt, door middel van een zeer gespecialiseerde opleiding die "kennis" en "knowhow" geeft aan haar studenten. Ferrari Fashion School is een mode-academie waarin passie de constante bron van energie en inspiratie is voor jonge mensen van over de hele wereld, om de beste professionals van de toekomst te worden. Ferrari Fashion School onderhoudt partnerschapsrelaties met veel bedrijven in de modewereld en met de studenten, zowel huidige als afgestudeerde, om hen kansen op werk, ontwikkeling en groei te bieden voor alle fasen van hun carrière. Door lid te worden van deze modeschool, maakt u deel uit van een hoogstaand educatief pad en behoort u tot een unieke groep gewaardeerde en gewaardeerde professionals.

Neem een kijkje op onze website voor informatie over professionele cursussen en masters: stylist, mode-illustratie, ontwerper, kleermakerij, modefotografie, Cad Designer, 2D- en 3D-kunstenaar en vele anderen! In Milaan, een stad die altijd bekend staat als de modehoofdstad, het icoon van Style en Design of Excellence, heeft Ferrari Fashion School zijn nieuwe hoofdkantoor aan de Via Savona 97, in het hart van het nieuwe modedistrict van de stad, waar momenteel de meeste belangrijke internationale modehuizen en showrooms, waaronder Armani, Canali, Fendi, Diesel, Elisabetta Franchi en vele anderen. Het is gewoon hier, op een steenworp afstand van deze belangrijke realiteiten, waar Ferrari Fashion School haar werk uitvoert, waar ze nieuwe stijlen en trends definiëren, en het is ook een podium voor de grootste internationale evenementen met betrekking tot mode.

Niet alleen een school maar een echt "modebedrijf" dat de toekomstige professionals van de modewereld smeedt.

De modewereld is in constante evolutie en verandering, en het is altijd op zoek naar jongeren die tijdens hun educatieve pad niet alleen technische vaardigheden en technieken op hoog niveau hebben bereikt, maar ook een aanpak en een werkmethode die dichter bij de wereld van het werk ligt en bedrijven.

De leersnelheid en de kwaliteit van onze cursussen worden gegarandeerd door vele factoren:

  • Individuele dispositieklassen: de leraar volgt elke student individueel door zijn / haar creativiteit en persoonlijke smaak volledig te respecteren.
  • Aangepaste studieplannen: Afhankelijk van het kennisniveau van de student is het mogelijk om na een interview met de docent een "aangepast" studieplan op te stellen.
  • Docentenraad: geselecteerd uit de beste professionals in de industrie, die hun ervaring en professionaliteit willen delen, door onze studenten de "kennis" en de "knowhow" te geven.
  • Periodieke tests en examens: om de verbeteringen van de student te evalueren en onmiddellijk te handelen in geval van problemen of achterstanden over het studieplan.
  • Educatief materiaal: Snijkanten en voorzien van volledige en voortdurend bijgewerkte inhoud, volgens de nieuwste internationale trends en methoden.
  • Teamwerk: goede relatievaardigheden ontwikkelen en interessante kansen bieden om met professionele figuren in de branche om te gaan.
  • Klaslokalen: De klaslokalen zijn uitgerust met moderne en professionele hulpmiddelen, waarmee de studenten dezelfde apparatuur kunnen gebruiken die ze in de toekomst in de wereld van werk zullen vinden.
  • Gelegenheid om deel te nemen aan workshops, seminars en wedstrijden: al onze studenten hebben de mogelijkheid om toegang te krijgen tot diepgaande analyses of specialisaties en werken nauw samen met professionele mensen uit de industrie.

Leerboeken en educatief materiaal

Het educatieve materiaal dat bestaat uit schoolboeken, sjablonen en vierkanten, wordt gratis aan onze studenten verstrekt. De inhoud is volledig en altijd actueel, door de nieuwste internationale trends en methoden te volgen.
Bovendien geven we al onze studenten de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de bibliotheek van de school, waar ze boeken en materialen kunnen raadplegen, om verschillende projecten gedurende het jaar te ontwikkelen.

Ferrari Fashion Lab

Klaslokalen zijn voorzien van complete en voortdurend geavanceerde apparatuur, die volledig beschikbaar is voor onze studenten en waarmee ze gebruik kunnen maken van hulpmiddelen en materialen die ze dan in de wereld van het werk zullen vinden. Niet echt typische 'klaslokalen', maar een multifunctionele omgeving : van het Style Office , waar stylisten en ontwerpers hun collecties ontwikkelen en hun creativiteit uiten in interactie met het Modelling and Tailoring Lab , waar het ontwerp en de productie van hele collecties plaatsvinden. Een school, opgevat als een echt modebedrijf , waar je in een team kunt werken en jezelf rechtstreeks kunt vergelijken met de verschillende professionele figuren, en het is mogelijk om de identiteit van een echt merk te plannen en te ontwikkelen , door de hele ontwerp- en productiecyclus van een collectie te volgen , van de conceptie tot het eindproduct .

Evenementen en runway shows

Milaan is altijd bekend geweest als de onbetwiste modehoofdstad en heeft een kalender vol evenementen gerelateerd aan de wereld van het modesysteem, die het hele jaar door plaatsvinden. Ferrari Fashion School is een mode-academie die haar studenten de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan evenementen en shows tijdens de Milan Fashion Week en tentoonstellingen en musea te bezoeken, evenals de belangrijkste modebeurs van het internationale overzicht.

Workshops en seminars

Gedurende het jaar hebben onze studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops en seminars over onderwerpen die verband houden met de modewereld, design en maatwerk, en om professionele mensen uit de industrie te ontmoeten en deel te nemen aan evenementen, tentoonstellingen en catwalkshows.

Locaties

Milaan

Address
Via Savona 97
20144 Milaan, Lombardy, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: