Lees de Officiële BeschrijvingZoek uit wat is de juiste cursus voor jou!

Kom en ontdek uw toekomst in de wereld van de mode! Word lid van de Ferrari Fashion School en te bouwen met ons uw professionele toekomst. Kies de cursus "op maat" voor u en test uw talent en uw creativiteit. De Ferrari Fashion School is een mode-school die de nieuwe protagonisten van Fashion bereidt door middel van een zeer gespecialiseerde training dat de overdracht aan zijn studenten het "weten" en "Know how."

Ferrari Fashion School is een mode-school waar is de passie om consequent te leveren, om jongeren uit de hele wereld, de energie en inspiratie om de beste professionals van de toekomst te worden. Ferrari Fashion School onderhoudt relaties van constante samenwerking met veel bedrijven in de mode-industrie en de studenten, de huidige en al afgestudeerd, de werkgelegenheid, de ontwikkeling en groei in alle stadia van de loopbaan. Deel gaan uitmaken van deze mode de school betekent het delen van een hoog niveau pad, en te behoren tot een enkele groep van erkende en gewilde professionals.

Zoeken op onze site informatie over Professional Courses en Master Stylist, Mode illustratie, patroon maker, Naaien, Mode Fotografie, Patroonmaker Cad 2D- en 3D-artiest, en zo veel meer!

Wie we zijn

... Ferrari Fashion SchoolIs een mode-school die meer dan 15 jaar ervaring in de opleiding heeft, de voorbereiding en het verstrekken van de nieuwe sterren van de modewereld. De training ontwikkelt Professionele Cursussen die een looptijd variërend van 1 tot 3 jaar en Master Specialisatie Afgestudeerd hebbenGericht op de vorming van zeer gespecialiseerde cijfers die actief zijn in de sector van mode en luxe.

Ferrari Fashion School is opgenomen in het register van de exploitanten geaccrediteerd voor de opleiding door regio Lombardije. Onze cursussen zijn gecertificeerd Kwaliteit ISO 9001: 2008Om de professionaliteit van de hoge kwaliteit van de opleiding te waarborgen. De opleidingen rekening wordt gehouden met de behoefte aan een zeer professionele voorbereiding, waarbij het verwerven van technische vaardigheden en praktijken, wordt het een primair doel, En wordt mogelijk gemaakt dankzij de aanwezigheid van tal van workshops, seminars en workshops, in aanvulling op de vergelijking met professionals die werkzaam zijn geweest in de industrie en die willen geven hun ervaring en professionaliteit aan studenten.

Een veel aandacht wordt gegeven aan alle leerlingen via een lesmethode die biedt lessen een eigen karakter en persoonlijke opleidingen. De nauwe relatie tussen onderwijs en arbeidsmarkt betekent dat Ferrari Fashion School bereidt nieuwe mode actieve spelers, dankzij de samenwerking met Camera Nazionale della Moda in Milaanmet Fashion Platform Training System, Italiaanse mode System en dankzij direct contact met bedrijven, Ateliers, stilistische studies in Italië en in het buitenland. De school is actief in het bevorderen van jong talent, het voorstellen binnen het curriculum multidisciplinaire projecten en workshops met betrekking tot de wereld van de kunst, mode, esthetiek, fotografie en communicatieNaast het aanbieden van de mogelijkheid om haar studenten deel te nemen aan internationale beurzen, evenementen en modeshows tijdens de Milaan Fashion Week. Om deze reden Ferrari Fashion School heeft belangrijke partnerships met internationale scholen en bedrijven, zoals Triennale van Milaan Fashion Training System Platform, de Vuilnisbak Studio of Art in New York, Milaan Mud Studio, Tiara International Academy en Academy of Communication Milaan, AVON Cosmetica, Vibram, Les Hommes, En vele anderen, het aanbieden van de studenten veel mogelijkheden voor carrière en professionele groei.

.... niet een "school", maar een echte "modebedrijf" dat de toekomstige professionals van de modewereld traint ....

De modewereld is altijd in ontwikkeling en het veranderen en wordt in toenemende mate op zoek naar jongeren die tijdens hun opleiding hebben verworven, niet alleen vaardigheden en high-level technische vaardigheden, maar ook een aanpak en een nauwere samenwerking methodologie de wereld van het werk en Aile bedrijven.

Om deze reden "we dachten een compleet nieuwe manier van training en verschillend van de traditionele normen. Onze studenten worden geplaatst vanaf de eerste dag in een dynamische en multi-functionele omgeving waar er geen klaslokalen, bureaus, leraren etc .. maar een omgeving opgevat als een echte "Fashion Company": van 'Office Style waarbij Creatives en ontwerpers in Team werk te ontwikkelen en te trekken meer nieuwe en innovatieve ideeën, om Laboratorium voor modelleerpakketWaar expert en de patiënt handen ontwikkelen en aanbieden van monsters van de collecties ontworpen door onze ontwerpers, om Fashion Show definitief en foto Set waar de fotografen, samen met een team van professionals (uit Make-Up Artist, Herenkapper, modellen en agentschappen etc ..) kunnen echte foto te creëren schiet om hele collecties.

De leren snelheid en de kwaliteit van de cursussen worden gegarandeerd door verschillende factoren:

  • De lessen zijn individueel: de leraar volgt elke leerling individueel met volledige inachtneming van zijn creativiteit en persoonlijke smaak.
Aangepaste programma's: Volgens niveau van de voorbereiding van de student kan worden ingesteld, na een confrontatie met de leraar, een programma van de studie "te meten."
<strong>Body docenten:</strong> geselecteerd uit de beste professionals, die willen hun ervaring en professionaliteit te delen, overbrengen aan onze studenten de "weten" en "Know-How".
<strong>Test en periodieke inspecties:</strong> om de voortgang van de student te evalueren en in te grijpen onmiddellijk in geval van moeilijkheden of achter op schema.
<strong>Lesmateriaal:</strong> geavanceerde en volledig en up-to-date inhoud, volgens de laatste internationale trends en methodieken. 
<strong>Werk in Team:</strong> om een goede interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en bieden interessante mogelijkheden voor discussie met professionals uit de industrie.
<strong>Klaslokalen:</strong> de klaslokalen zijn uitgerust met moderne en professionele tools, waardoor de student om dezelfde apparatuur die dan vinden in de modewereld te gebruiken.
<strong>Mogelijkheid om workshops, seminars en wedstrijden bij te wonen</strong> van al onze studenten de mogelijkheid hebben om toegang te krijgen tot inzichten of vaardigheden en werken nauw samen met professionals uit de industrie.

Leerboeken en lesmateriaal

Het lesmateriaal bestaat uit leerboeken, dime en teams wordt gratis verstrekt aan alle onze studenten. De inhoud is compleet en up-to-date, volgens de laatste internationale trends en methodieken.

Daarnaast zijn alle studenten krijgen de kans om de bibliotheek van de school, waar u de teksten en materialen die nodig kunnen raadplegen om een ​​verscheidenheid aan projecten die het hele jaar door te ontwikkelen gebruiken.

Evenementen en Shows

Milan is altijd erkend als de onbetwiste hoofdstad van de mode en biedt een volledige kalender van gebeurtenissen in verband met de wereld van de mode-systeem die plaatsvinden gedurende het hele jaar.

Ferrari Fashion School Het is een mode-school die haar studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan evenementen en mode biedt toont tijdens de Milaan Fashion Week en het bezoeken van tentoonstellingen en musea en de belangrijkste beurzen op het internationale toneel.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Ferrari Fashion School

Het hoofddoel van de cursus is het voorbereiden van professionals die de volledige productiecyclus volledig kunnen beheren, van idee conceptie tot concrete realisatie via ... [+]

Het is een complete professionele figuur die beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om een ​​modecollectie te ontwerpen en te creëren, vooral dankzij de mogelijkheid om zijn verbeelding in lijnen en kleuren te vertalen.

Het is de drijvende kracht van het team waarin hij of zij werkt en biedt het talent voor het creëren van innovatieve modellen en de eisen van de markt.

De modeontwerper werkt met modemerken, met degenen die weefsels ontwikkelen en bouwen, met marketingexperts, met patroonmakers en kleermakers, met modellen die zijn collectie dragen, met de personen die verantwoordelijk zijn voor de showroom en de fotografen.

Naast intuïtie, creativiteit en precisie moet een modeontwerper weten hoe hij in team werkt, hoe hij deadlines moet nakomen, rekening houdend met de kwaliteit en prijsstandaarden van het bedrijf waarvoor hij werkt.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Engels
Voltijd
20 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Ferrari Fashion School

De fotografiecursus met Modefotografie specialisatie is bedoeld om een ​​professionele figuur op te leiden die een diepgaande kennis en vaardigheden heeft in het modeveld ... [+]

De fotografiecursus met Modefotografie specialisatie is bedoeld om een ​​professionele figuur op te leiden die een diepgaande kennis en vaardigheden heeft in het modeveld: een auteur en een kunstenaar die creatieve en ontwerpende vaardigheden heeft, samen met een esthetische gevoeligheid die gericht is op mode en in staat is Gebruik de fotografische afbeelding als een kanaal van visuele communicatie. De mode-professionele fotograaf combineert de technische competenties met creatieve en esthetische, waarbij aandacht wordt besteed aan de perceptie en communicatie van levensstijl in verband met mode.

Professional verkooppunten: Aan het einde van het onderwijspad kan de student actief zijn in de werkomgeving van de modeomgeving: uitgeverij, wij, televisie, fotografiebureaus, postproductie, freelance, werken als fotograaf, uitgever van fotografen, fotografie styling, kunst Koper, studio manager, foto editor.... [-]

Italië Milaan
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ferrari Fashion School

De cursus illustreert in detail de kleur- en tekentegnieken door de fantasie en de creatie van verschillende kleding- en accessoiresmodellen te bevrijden. De cursus is co ... [+]

Met verloop van tijd is de modeontwerpsfiguur vrijwel veranderd. Vanaf de tweede naoorlogse periode, met de industrialisatie van mode, beïnvloedde de activiteit de sociaal-culturele verandering van ons land, waardoor sociale stemmingen en gewoontes werden veranderd.

Vandaag is de modeontwerper niet alleen iemand die een collectie trekt, maar degene die mode trends creëert en vaak de markt voorspelt, heeft door zijn / haar stijlvolle intuïties nodig.

Een professioneel cijfer met een grote technische kennis van materialen, die vaak werkzaam zijn bij consultancybureaus of bedrijven in nauw contact met het commerciële gebied, prototyping, kwaliteitscontrole en productie.

Doelstelling van de cursus ... [-]
Italië Milaan
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
20 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands