Lees de Officiële Beschrijving

Technologische innovatie en de verandering in sociaal gedrag zijn het openen van nieuwe, ongelooflijke landschappen. Bedrijven moeten bereid zijn om deze verandering te omarmen, zodat ze de nieuwe dynamiek van de markt kan zien door middel van de juiste vaardigheden en competenties, en jongeren moeten zich bewust zijn van de nieuwe kansen en klaar zijn voor de carrières van de toekomst.

Daarom is onze training aanbod wordt gevormd door twee verschillende, maar volledige, paden: één voor de bedrijfssector en een voor het mensen. De eerste, door gedragen Digital Accademia, Is gericht op het helpen van bedrijven innoveren van hun werk, de organisatie en de taal methoden; de tweede ontwerpen en in de praktijk brengt educatieve cursussen die studenten met de vaardigheden die nodig zijn voor de nieuwe professionele uitdagingen.

Kort geleden, H-CAMPUS is geboren: een uniek project op nationaal en internationaal niveau, gericht op het creëren van een compleet K-12-programma, van kleuterschool tot middelbare school, plus de postdoctorale opleidingen, die het mogelijk maakt de jongeren van vandaag en morgen aan te pakken bewust en begrijpen van de enorme veranderingen die de digitale technologie wordt wereldwijd produceren.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Italiaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

H-FARM Education

De digitale transformatie wordt snel veranderende economische en sociale landschap en diep is het herdefiniëren van de competitieve omgeving waarin bedrijven opereren, en ... [+]

De digitale transformatie wordt snel veranderende economische en sociale landschap en diep is het herdefiniëren van de competitieve omgeving waarin bedrijven opereren, en hun business modellen. Daarom is binnen onze opleiding ruimte is ook een Bachelor's Degree (BA) in Digital Management, een bachelor's degree aangeboden door de Universiteit Ca 'Foscari Venezia en gerealiseerd in samenwerking met H-FARM Education.

De undergraduate programma, de eerste in Italië in het beheer van digitale, is volledig geleverd in het Engels en wil een hoog gekwalificeerde groep studenten bijgewerkt op de nieuwe vaardigheden die bedrijven zijn tegenwoordig op zoek naar digitaal te integreren in hun processen en producten te vormen. Geboren in parntership met H-FARM, de eerste startup incubator in Italië en een van de top 20 accelerator van de Europese bedrijven, de opleiding biedt studenten worden gevormd in nauw contact met het bedrijf van de H-FARM netwerken, met behulp van methoden innovatieve onderwijsmethoden, die al in de afgelopen jaren getest door het Department of management aan de Ca 'Foscari, en het ontwikkelen van nieuwe business initiatieven door het delen van projecten met de Ca'tron incubator.... [-]

Italië Roncade
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands