Lees de Officiële Beschrijving

De International Telematic University UNINETTUNO , is de enige Italiaanse universiteit voor afstandsonderwijs die met succes is beoordeeld door ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), het Italiaanse ministeriële agentschap voor kwaliteit in het hoger onderwijs. Gevestigd bij het decreet van 15 april 2005 van het Italiaanse ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek, levert UNINETTUNIO academische titels die overal ter wereld een juridische waarde hebben voor universitaire studies van niet-gegradueerden en afgestudeerden. UNINETTUNO volgt de aanbevelingen van het Bolognaproces en verstrekt studiepunten voor universiteiten volgens het standaard ECTS-European Credits Transfer System.

UNINETTUNO is een van 's werelds toonaangevende afstandsonderwijsuniversiteiten en heeft recent verschillende internationale onderscheidingen gewonnen voor de uitmuntendheid van het e-learningplatform van de Europese Associatie van afstandsonderwijsuniversiteiten (EADTU). De IELA-prijs voor het beste e-learningportaal is aan UNINETTUNO verstrekt op basis van zijn onderzoek, kennis en ontwikkeling op het gebied van afstandsonderwijs. Lid van het bestuur van de EADTU - Europese Associatie van afstandsonderwijsuniversiteiten, vertegenwoordiger van ICDE - Internationale Raad voor onderwijs op afstandonderwijs voor Zuid-Europa en de Middellandse Zee, erkend door UNESCO onder de universiteiten die optreden voor het behalen van de SDG 2030-doelstellingen door de Verenigde Naties (https: //goo.gl/jmiif7), en vermeld als lid van de UNESCO's Association IAU - International Association of Universities.

UNINETTUNO heeft 6 afdelingen, 25 graden cursussen en meer dan 163 examenscentra over de hele wereld. Tegenwoordig heeft UNINETTUNO meer dan 16.000 studenten uit 160 landen, is eigenaar van een satelliet meertalig tv-kanaal gratis in de lucht en een platform voor leren en onderwijzen op afstand online beschikbaar in 5 talen (Arabisch, Italiaans, Engels, Grieks, Frans).

Door serieus rekening te houden met het probleem van de slechte kwaliteit van het onderwijs in sommige onderwijsinstellingen over de hele wereld, dankzij een sterk partnerschap met traditionele universiteiten, worden hoogleraren bij UNINETTUNO gekozen tot de beste professoren van traditionele universiteiten.

UNINETTUNO biedt hoge normen voor lesgeven in een digitale omgeving, dankzij een uniek model van leren en lesgeven op afstand door middel van nieuwe technologieën en een uniek platform dat naast persoonlijke ontwikkeling naast prestaties ook aanmoedigt en ondersteunt. Bij UNINETTUNO kunnen studenten de programma's volgen en overal geldige studietitels en universitaire credits krijgen, zonder beperking van tijd en ruimte, een universiteit zonder grens (https://goo.gl/gie8e1).

Hoe te studeren

De op internet gebaseerde trainingsactiviteiten vinden plaats in een webgebaseerd macrogebied dat de Didactic Cyberspace wordt genoemd. In de Didactic Cyberspace vindt het training- en leerproces plaats en worden de toegangen gediversifieerd door een aangepaste login en wachtwoord op basis van de rol van de spelers in het onderwijstraject: professoren, tutoren en studenten. Lessen en online on-demand-activiteiten zijn 24 uur per dag beschikbaar, samen met live streamingvirtuele klaslokalen en opgenomenvitualuele klaslokalen (https://goo.gl/jY26qD).

Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans
Italiaans
Arabisch

Deze school biedt ook:

Bachelor

International Telematic University UNINETTUNO

De driejarige opleiding Psychosocial Disciplines van de Faculteit Psychologie van UNINETTUNO wil een afgestudeerde trainen in staat om wetenschappelijke kennis afkomstig ... [+]

De specifieke trainingsdoelstellingen van de cursus zijn gericht op het trainen van een professionele figuur die kan werken op school, op het werk en in organisaties, klinieken en gemeenschappen. Om deze reden moet de afgestudeerde in wetenschap en psychologische technieken in staat zijn om: - diagnostische, interventie- en onderzoekstechnieken toe te passen op de ontwikkelings-, diepgaande en socialisatieprocessen van individuen en groepen in educatieve en educatieve organisaties; - opereren in professionele autonomie met betrekking tot de toepassing van technieken die verband houden met identificatie, kwantitatieve en kwalitatieve metingen en de behandeling van problemen op de volgende gebieden: cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen en leerlingen; analyse en planning van interventies in gevallen van leermoeilijkheden en socialisatie; diagnose van parameters voor het functioneren van de organisatie in klassen en scholen; - houdt toezicht op de coördinatie van de interventies van leraren op de gebieden die onder haar bevoegdheid vallen; - diagnostische, interventie- en onderzoekstechnieken toepassen op het gedrag van individuen en groepen in organisaties en instellingen; - opereren in professionele autonomie wat betreft de toepassing van technieken met betrekking tot identificatie, kwantitatieve en kwalitatieve metingen en de behandeling van problemen op de volgende werkterreinen: beheer van menselijke hulpbronnen; analyse en planning van taken en banen; diagnose van de belangrijkste parameters van het functioneren van de organisatie; - psychodiagnostiek en counseling toepassen op individuen, koppels, gezinnen en groepen die hulp nodig hebben in situaties van ongemak op het cognitieve, affectieve en psychosociale vlak; - opereren met specifieke expertise in het beheer... [-]

Italië Rome
Open Inschrijving
Voltijd
3 jaar
Online
Lees meer in Nederlands