Jul academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De JulAcademy Instituut voor Hoger Onderwijs is gespecialiseerd in de studie van moderne muziek, is het centrum exclusieve examens voor Calabrië LCM en RGT, de cursussen van het zingen en instrument, dans en muziektheater, worden direct gecertificeerd door de Universiteit van West-Londen en beheerd door de London College examens of Music met de release van certificaten en diploma's met credits EQF.

Onze leringen innovatieve methoden, met geleend educatieve programma's aan de internationale realiteit ook de nadruk te leggen op de muziek klassen voor kinderen met speciale leraren. Wij streven ernaar om de beste carrièremogelijkheden en opleiding van toekomstige professionals in de muziek industrie.

Onze werkelijkheid is een waardevol referentiepunt voor degenen die willen de studie van de muziek objectief te verdiepen om een ​​muzikale carrière en het onderwijs van moderne muziek na te streven:

 1. Aangepaste methode om te leren en onderwijzen
 2. Zorgvuldige selectie van leraren
 3. JUL4 Leermethode: 19
 4. Elearning platform voor afstandsonderwijs
 5. Levering van lesmateriaal
 6. Dubbele training en internationale certificering juli methode uitgegeven door de Universiteit van West-Londoncon afgifte van de internationale diploma's
 7. gecommitteerden van de Universiteit van West-Londen dat de opleiding te valideren
 8. Mogelijkheid om zijn studie aan de Universiteit van West-Londen te gaan met een beurs van 3.000 pond
 9. Milieu creatieve en stimulerende leren
 10. Erkenning en samenwerking met de Universiteit van West-Londen en PPA
 11. Professionele opnamestudio op ProTools HD2
 12. Essay einde van het jaar met professionele apparatuur
 13. Promotie video voor de beste studenten
 14. Record productie en distributie van gespecialiseerde platforms
 15. Master-diepte met de nationale en internationale medewerkers

onze docenten

Door te kiezen voor scudiare om JulAcademy kunt u er zeker van te worden gevolgd door een aantal van de beste docenten en professionals in aanvulling op de specialisatie zijn de internationale krantenkoppen van de Universiteit van West-Londen verdiend. De kwaliteit van het onderwijs is essentieel voor het leren.

De juli Academy docenten beschikken over een unieke mix van professionele ervaring en kennis van hun onderdanen. Met een gepersonaliseerde training methode, met kleine klassen training zal gericht zijn op het ontwikkelen van vaardigheden en competenties om de cursus Bachelor (undergraduate natuurlijk).

Locaties

Rende

Address
Via Sandro Botticelli 11,
87036 Rende, Calabria, Italië