Link Campus University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Link Campus University is een particuliere universiteit in Rome die onder de verordening van de Italiaanse universiteit valt. De afdruk is internationaal vanwege zijn geschiedenis en zijn roeping. In 2011 werd de universiteit erkend door het Italiaanse reglementdecreet van de minister van Onderwijs - Universiteit en Onderzoek nr. 374 van de 21 september 2011. Link Campus University combineert de educatieve strategieën van het Engelse systeem met de Italiaanse cultuur- en didactische methode. De meeste cursussen worden in het Engels gegeven, met uitzondering van enkele die in het Italiaans worden gegeven. Ook heeft de Link Campus University een uitgebreid netwerk van internationale universiteiten en bedrijven. Hier zijn de eigenaardigheden van elke studie van de Link Campus University :

  • Maximaal 25 studenten per klas zijn verplicht om een ​​hechte relatie tussen de student en de professor te vergemakkelijken.
  • Non-stop assistentie van docenten.
  • Mentoring-programma (een expert uit het veld die de studenten begeleidt die hun opleiding bijna afronden.)
  • Een grote bibliotheek
  • Een vergelijkende en interdisciplinaire studiemethode
  • Niet alleen ex-cathedra maar ook interactief onderwijs
  • Regelmatige lessen verrijkt met case studies, seminars en vergaderingen met getuigenissen van verschillende professionele velden, instellingen en bedrijven.
  • Een volledige evenementenkalender, waarvoor internationale gasten worden uitgenodigd, uit alle relevante gebieden, zoals economie, recht, politiek en communicatie.
  • Een uitgebreid netwerk van Italiaanse en buitenlandse partnerbedrijven.

Het hoofddoel van de Link Campus University is om een leidende klasse voor te bereiden die in verschillende systemen en landen kan opereren door jongeren de kans te geven om te slagen in de steeds veranderende mondiale markt.

WAAROM Link Campus University

Omdat het trainingsmodel gericht is op het creëren van professionele managers en ondernemers, in staat om innovatieprocessen in de wereld wereldwijd te ontwerpen en te beheren. Omdat de toegevoegde waarde die het aanbod van Link Campus University zo opmerkelijk maakt, bestaat uit: - geïntegreerde training tussen universiteiten en bedrijven - speciale aandacht wordt besteed aan probleemoplossing methodologie - gebruik van de meest geavanceerde IT-hulpmiddelen - verplichte aanwezigheid - een zekerheid om de examens op schema dankzij de hulp van docenten - individuele training gericht op de harmonische ontwikkeling van persoonlijkheid - verbinding met buitenlandse universiteiten - Welzijn

Locaties

Rome

Address
Via del Casale di San Pio V,44
00165 Rome, Lazio, Italië
Telefoonnr.
+39 06 94800 190

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden