NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

NABA , opgericht in 1980, is een internationaal gerenommeerde innovatieve kunst- en designacademie in het hart van de designscene van Milaan.

NABA is de grootste particuliere onderwijsacademie in Italië met zes BA- en zeven MA-cursussen, allemaal erkend door het Italiaanse ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek (MIUR). Het aanhoudende succes van NABA gedurende 30 jaar komt voort uit de multidisciplinaire aanpak van al onze programma's en is gebaseerd op een uitgebalanceerde combinatie van theorie, onderwezen door vooraanstaande docenten en praktisch werk met toonaangevende bedrijven en studio's.

NABA trots op haar netwerken met de meest prestigieuze bedrijven en topprofessionals, en biedt studenten de unieke kans om hun professionele artistieke competenties te ontwikkelen en ze voor te bereiden op het werk. Binnen een jaar na afstuderen vindt 82% van de studenten een baan. Gelegen in de prachtige wijk Navigli van Milaan, de moderne NABA campus is 17.000 mq en bestaat uit 12 gebouwen.

Alle faciliteiten, apparatuur en individuele onderwerpstudio's worden voortdurend bijgewerkt om het werk van de studenten zo fris en geavanceerd mogelijk te houden. Met 3.000 studenten uit 70 verschillende landen heeft NABA een echt internationaal gevoel dat waarde toevoegt en de studentervaring verrijkt.

NABA promoot met trots de uitwisseling van onderwijs met kunst- en designuniversiteiten in Europa, de VS, Latijns-Amerika en Azië.

NABA sinds 2009 lid van het Laureate International Universities-netwerk. Laureate is een vertrouwde wereldwijde leider in het bieden van toegang tot hoogwaardige, innovatieve instellingen voor hoger onderwijs.

14612_storia_<span translate=NABA.jpg" alt="history" />

Geschiedenis

DE WORTELS

NABA werd oorspronkelijk in 1980 in Milaan opgericht door Ausonio Zappa, Guido Ballo en Tito Varisco. Het trio wilde de rigide academische tradities uit het verleden veranderen door nieuwe visies en talen te introduceren op basis van de hedendaagse artistieke praktijk en de creatieve beroepen. In 1981 werd NABA officieel erkend door het ministerie van Onderwijs, Universiteit

DE 80S - EEN CIRKEL VAN UITSTEKENDE NAMEN

In de jaren tachtig werd de school al snel een toonaangevende academie en trok internationaal gerenommeerde kunstenaars aan, waaronder Kengiro Azuma, Emilio Isgrò, Carlo Mo, Emilio Tadini, Lucio Del Pezzo, Franco Grignani, Mario Carieri, Umberto Mariani, Roberto Menghi, Aldo Montù, Waler Valentini, Gino Negri en Hidetoshi Nagasawa. Een andere beroemde naam voor de school was Gianni Colombo, die later van 1985 tot 1993 de directeur van de Academie werd en die echt heeft bijgedragen aan het vormgeven van de onderwijsfilosofie van NABA , en die zo eigentijds mogelijk maakt.

THE '90S - MOVING INTERNATIONAL

In 1990 onderging de Academie een internationaliseringsproces, wat leidde tot toetreding van NABA tot ELIA (European League of Institutes of the Arts). Later, in 1995 ontving de Academie de meest prestigieuze onderscheidingen van de burgemeester van Milaan, die NABA het certificaat van burgerlijke verdienste toekent met de volgende onderscheiding: " NABA is gegroeid in prestige en roem en is het Italiaanse referentiepunt voor Schone Kunsten geworden Academies in Europa en internationaal. "

DE NOUGHTIES - DE GROEI

In de jaren 2003 tot 2004 verhuisde NABA naar de indrukwekkende nieuwe campus via Darwin 20, Milaan. Van 2006 tot 2011 voegde NABA nog acht programma's toe aan de steeds groter wordende lijst met aangeboden cursussen, waaronder de eerste tweejarige MA-programma's en éénjarige masterprogramma's.

Uiteindelijk, op 21 december 2009, is NABA toegetreden tot Laureate Education, een internationaal netwerk van geaccrediteerde universiteiten met een gemeenschap van meer dan 1.000.000 studenten in meer dan 80 instellingen in 29 landen.

NABA" src="//www.masterstudies.com/element_db/14/14611_why-2-.jpg" alt="why NABA" />

Waarom kiezen voor NABA

 1. Meer dan 30 jaar van uitmuntendheid
  al meer dan 30 jaar werkt NABA samen met grote nationale en internationale bedrijven, waardoor de meeste afgestudeerden binnen een jaar na hun afstuderen toegang hebben tot de arbeidsmarkt.
 2. accreditatie
  Sinds 1980 is NABA geaccrediteerd door het Italiaanse ministerie van Onderwijs en biedt een internationaal erkend diploma op zowel undergraduate als postdoctorale niveaus.
 3. Reputatie
  Afstuderen bij NABA betekent afgestudeerd worden in een van de topinstellingen op het gebied van het ontwerp volgens opinieleider zoals Domus Magazine.
 4. Blootstelling aan creatieve professionele wereld
  Dankzij de unieke educatieve benadering die balanceertheorie met de praktijk, hebben studenten de kans om te werken aan echte projecten met Italiaanse en internationale bedrijven.
 5. Uniek Curriculum
  NABA biedt een breed scala aan programma's en specialisaties met een innovatieve en carrière gerichte focus.
 6. Faciliteiten van wereldklasse
  NABA Campus kan rekenen op volledig uitgeruste laboratoria, draadloze dekking, cafetaria en open groene ruimtes.
 7. Academische uitmuntendheid
  100% van de docenten van NABA zijn professionals en leiders in hun vakgebied en hebben educatieve kwalificaties nodig voor de cursussen die ze geven.
 8. Een studentgecentreerde geest
  Studenten komen als eerste op NABA . Small Project Classes size subsidiestudenten een directe en open dialoog met faculteitsleden.
 9. verscheidenheid
  Studenten krijgen een multiculturele levenservaring met 3000 studenten afkomstig van meer dan 70 verschillende nationaliteiten op onze campus.
 10. Milaan
  Met hun hoofdkantoor in Milaan, het internationale mode- en designhoofdstad, kunnen studenten bij NABA profiteren van deze unieke locatie om deel te nemen aan internationale designevenementen en door heel Europa te reizen.
 11. Een toegewijde dienst voor arbeidsbemiddeling na je studie
  NABA heeft een speciaal kantoor dat studenten ondersteunt bij het vinden van een stage en werk na hun studie. Dankzij de nauwe relatie met bedrijven kan NABA gemiddeld 3 stages aanbieden per student.
 12. Een internationaal netwerk
  Als lid van de Laureate Education Institutions kunnen studenten van NABA profiteren van verschillende buitenlandse studiekansen van Erasmus tot semester-, zomer- of uitwisselingsprogramma's op een andere locatie over de hele wereld.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Italiaans

Bekijk BA's » Bekijk MA's » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor Of Arts In Decorontwerp

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Milaan

Set Design is een kunst met brede grenzen, die alles omvat wat nodig is om een ​​voorstelling of een tentoonstelling te maken. In het BA in Set Design-programma duik je diep in de gevarieerde scenografiewereld en zijn vele toepassingen in de podiumkunsten: theater, opera, film en televisie. Je zult ook het gebruik van set-design verkennen tijdens het organiseren van tentoonstellingen, evenementen, tijdelijke installaties en fotoshoots voor advertenties. [+]

BACHELOR VAN KUNSTEN IN GEPLAATST DESIGN

Specialisatie in theater en opera

Specialisatie in media en evenementen

Onze 'Learning by Doing'-benadering combineert traditionele visuele disciplines met nieuwe digitale technologieën en synthetiseert individuele studie met groepswerk. We leggen tal van samenwerkingsverbanden en projecten met Italiaanse en internationale bedrijven en instellingen om studenten hands-on werkkansen te bieden om hun kritisch denken, conceptuele probleemoplossing en praktische artistieke en ontwerpvaardigheden te ontwikkelen.

WAAROM NABAStuderen in Milaan, erkend als 's werelds hoofdstad van mode, kunst en design.Samenwerken met meer dan 1.000 bedrijven, werken aan real-world projecten en uw studies aanvullen met unieke stagemogelijkheden.Het verkrijgen van een multidisciplinaire en multiculturele leerervaring, met een focus op directe experimenten.Leren van een uitstekende faculteit van inspirerende professionals uit de industrie en mentors.Voor het bijwonen van geavanceerde programma's die zowel in het Italiaans als in het Engels worden gegeven, krijgt u een internationaal erkend diploma.Studeren in een bekroonde academie, geselecteerd door toonaangevende publicaties zoals Frame Publishers, Domus Magazine en Business of Fashion, als een van 's werelds beste scholen voor kunst en design.... [-]

Bachelor Of Arts In Design

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Milaan

Tijdens het programma worden studenten uitgedaagd door steeds zwaardere tests en oefeningen terwijl ze hun conceptuele en technische vaardigheden aanscherpen. Dit versnelt hun opleiding en ervaring en legt ze bloot aan de vele rollen voor ontwerpers van vandaag. Na het verkennen van basisbegrippen en -technieken leren studenten de veelheid van hedendaagse vormen van design te observeren en toe te passen in hun werk. Het programma is gericht op het stimuleren van gevoeligheid en passie voor de wereld van objecten, begrepen als culturele artefacten die het menselijk leven weerspiegelen en vormen. Het onderzoekt de ruimte als een omgeving, onderzoekt de interacties met objecten en zijn functie als een podium voor individuele en collectieve rituelen. [+]

BACHELOR VAN KUNSTEN IN ONTWERP

Specialisatie in productontwerp

Specialisatie in interieurontwerp

Onze 'Learning by Doing'-benadering combineert traditionele visuele disciplines met nieuwe digitale technologieën en synthetiseert individuele studie met groepswerk. We leggen tal van samenwerkingsverbanden en projecten met Italiaanse en internationale bedrijven en instellingen om studenten hands-on werkkansen te bieden om hun kritisch denken, conceptuele probleemoplossing en praktische artistieke en ontwerpvaardigheden te ontwikkelen.

WAAROM NABAStuderen in Milaan, erkend als 's werelds hoofdstad van mode, kunst en design.Samenwerken met meer dan 1.000 bedrijven, werken aan real-world projecten en uw studies aanvullen met unieke stagemogelijkheden.Het verkrijgen van een multidisciplinaire en multiculturele leerervaring, met een focus op directe experimenten.Leren van een uitstekende faculteit van inspirerende professionals uit de industrie en mentors.Voor het bijwonen van geavanceerde programma's die zowel in het Italiaans als in het Engels worden gegeven, krijgt u een internationaal erkend diploma.Studeren in een bekroonde academie, geselecteerd door toonaangevende publicaties zoals Frame Publishers, Domus Magazine en Business of Fashion, als een van 's werelds beste scholen voor kunst en design... [-]

Bachelor Of Arts In Fashion Design

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Milaan

Kom naar Milaan om de verbazingwekkende mode-energie van de stad te berijden en je eigen ideeën te debuut! In het BA in Fashion Design-programma, zul je de markt bestuderen, zodat je beter kunt inspelen op de eisen en trends. Je leert over modeontwerptheorie, innovatieve stoffen en nieuwe technologieën en productieprocessen. Je gaat ook op zoek naar mode-styling en communicatie voor advertenties en editorials. [+]

BACHELOR VAN KUNSTEN IN MODE ONTWERP

Specialisatie in Fashion Design

Specialisatie in mode styling en communicatie

Onze 'Learning by Doing'-benadering combineert traditionele visuele disciplines met nieuwe digitale technologieën en synthetiseert individuele studie met groepswerk. We leggen tal van samenwerkingsverbanden en projecten met Italiaanse en internationale bedrijven en instellingen om studenten hands-on werkkansen te bieden om hun kritisch denken, conceptuele probleemoplossing en praktische artistieke en ontwerpvaardigheden te ontwikkelen.

WAAROM NABAStuderen in Milaan, erkend als 's werelds hoofdstad van mode, kunst en design.Samenwerken met meer dan 1.000 bedrijven, werken aan real-world projecten en uw studies aanvullen met unieke stagemogelijkheden.Het verkrijgen van een multidisciplinaire en multiculturele leerervaring, met een focus op directe experimenten.Leren van een uitstekende faculteit van inspirerende professionals uit de industrie en mentors.Voor het bijwonen van geavanceerde programma's die zowel in het Italiaans als in het Engels worden gegeven, krijgt u een internationaal erkend diploma.Studeren in een bekroonde academie, geselecteerd door toonaangevende publicaties zoals Frame Publishers, Domus Magazine en Business of Fashion, als een van 's werelds beste scholen voor kunst en design.... [-]

Bachelor Of Arts In Grafisch Ontwerp En Art Direction

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Milaan

Naarmate nieuwe grafische technologieën evolueren, nemen ook de benaderingen van bedrijfsimago's en advertenties toe. In het BA in Graphic Design en Art Direction programma van NABA leer je de multidisciplinaire benadering van grafisch ontwerp en communicatie die vandaag [+]

BACHELOR VAN KUNSTEN IN GRAFISCH ONTWERP EN KUNSTRICHTING

Specialisatie in Brand Design

Specialisatie in creatieve richting

Specialisatie in Visual Design

Onze 'Learning by Doing'-benadering combineert traditionele visuele disciplines met nieuwe digitale technologieën en synthetiseert individuele studie met groepswerk. We leggen tal van samenwerkingsverbanden en projecten met Italiaanse en internationale bedrijven en instellingen om studenten hands-on werkkansen te bieden om hun kritisch denken, conceptuele probleemoplossing en praktische artistieke en ontwerpvaardigheden te ontwikkelen.

WAAROM NABAStuderen in Milaan, erkend als 's werelds hoofdstad van mode, kunst en design.Samenwerken met meer dan 1.000 bedrijven, werken aan real-world projecten en uw studies aanvullen met unieke stagemogelijkheden.Het verkrijgen van een multidisciplinaire en multiculturele leerervaring, met een focus op directe experimenten.Leren van een uitstekende faculteit van inspirerende professionals uit de industrie en mentors.Voor het bijwonen van geavanceerde programma's die zowel in het Italiaans als in het Engels worden gegeven, krijgt u een internationaal erkend diploma.Studeren in een bekroonde academie, geselecteerd door toonaangevende publicaties zoals Frame Publishers, Domus Magazine en Business of Fashion, als een van 's werelds beste scholen voor kunst en design.... [-]

Bachelor Of Arts In Media Design En Multimedia Arts

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Milaan

Als de constante evolutie van nieuwe media je inspireert en je wilt er deel van uitmaken, overweeg NABA's BA in Media Design en Multimedia Arts. Je leert stukken bedenken en produceren met behulp van traditionele mediaformaten (tv en film), de nieuwste digitale animatietechnieken en nieuwe vormen van multimedia-kunst. [+]

BACHELOR VAN KUNSTEN IN MEDIAONTWERP EN MULTIMEDIAKUNSTEN

Specialisatie in het maken van films

Specialisatie in digitale animatie

Specialisatie in Game Design

Onze 'Learning by Doing'-benadering combineert traditionele visuele disciplines met nieuwe digitale technologieën en synthetiseert individuele studie met groepswerk. We leggen tal van samenwerkingsverbanden en projecten met Italiaanse en internationale bedrijven en instellingen om studenten hands-on werkkansen te bieden om hun kritisch denken, conceptuele probleemoplossing en praktische artistieke en ontwerpvaardigheden te ontwikkelen.

WAAROM NABAStuderen in Milaan, erkend als 's werelds hoofdstad van mode, kunst en design.Samenwerken met meer dan 1.000 bedrijven, werken aan real-world projecten en uw studies aanvullen met unieke stagemogelijkheden.Het verkrijgen van een multidisciplinaire en multiculturele leerervaring, met een focus op directe experimenten.Leren van een uitstekende faculteit van inspirerende professionals uit de industrie en mentors.Voor het bijwonen van geavanceerde programma's die zowel in het Italiaans als in het Engels worden gegeven, krijgt u een internationaal erkend diploma.Studeren in een bekroonde academie, geselecteerd door toonaangevende publicaties zoals Frame Publishers, Domus Magazine en Business of Fashion, als een van 's werelds beste scholen voor kunst en design.Programma... [-]

Bachelor Of Arts In New Technologies For Applied Arts

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Milaan

De BA in nieuwe technologieën voor toegepaste kunst - digitale productie completeert, naast NABA BA in Media Design en Multimedia Arts, de onderwijsvoorstellen van de Academie in de multimediasector. De cursus is namelijk ontworpen om drie soorten professionele figuren te trainen, respectievelijk op het gebied van motion graphics, 3D-ontwerp en -animatie en game-ontwikkeling. [+]

BACHELOR OF ARTS IN NIEUWE TECHNOLOGIEËN VOOR TOEGEPASTE KUNSTEN

Specialisatie in digitale productie

Onze 'Learning by Doing'-benadering combineert traditionele visuele disciplines met nieuwe digitale technologieën en synthetiseert individuele studie met groepswerk. We leggen tal van samenwerkingsverbanden en projecten met Italiaanse en internationale bedrijven en instellingen om studenten hands-on werkkansen te bieden om hun kritisch denken, conceptuele probleemoplossing en praktische artistieke en ontwerpvaardigheden te ontwikkelen.

WAAROM NABAStuderen in Milaan, erkend als 's werelds hoofdstad van mode, kunst en design.Samenwerken met meer dan 1.000 bedrijven, werken aan real-world projecten en uw studies aanvullen met unieke stagemogelijkheden.Het verkrijgen van een multidisciplinaire en multiculturele leerervaring, met een focus op directe experimenten.Leren van een uitstekende faculteit van inspirerende professionals uit de industrie en mentors.Voor het bijwonen van geavanceerde programma's die zowel in het Italiaans als in het Engels worden gegeven, krijgt u een internationaal erkend diploma.Studeren in een bekroonde academie, geselecteerd door toonaangevende publicaties zoals Frame Publishers, Domus Magazine en Business of Fashion, als een van 's werelds beste scholen voor kunst en design.... [-]

Bachelor Of Arts In Painting And Visual Arts

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Italië Milaan

Het BA-programma in Painting and Visual Arts erkent de hedendaagse transformaties die de traditionele grenzen tussen kunstdisciplines vandaag de dag vervagen. Het programma herinterpreteert en breidt de traditionele academische benadering van schilderkunst en beeldende kunst uit door experimenten aan te moedigen met een hele reeks artistieke technieken en media. [+]

BACHELOR VAN KUNSTEN IN SCHILDERIJ EN VISUELE KUNST

Specialisatie in schilderen

Specialisatie in tentoonstelling en displayontwerp

Onze 'Learning by Doing'-benadering combineert traditionele visuele disciplines met nieuwe digitale technologieën en synthetiseert individuele studie met groepswerk. We leggen tal van samenwerkingsverbanden en projecten met Italiaanse en internationale bedrijven en instellingen om studenten hands-on werkkansen te bieden om hun kritisch denken, conceptuele probleemoplossing en praktische artistieke en ontwerpvaardigheden te ontwikkelen.

WAAROM NABAStuderen in Milaan, erkend als 's werelds hoofdstad van mode, kunst en design.Samenwerken met meer dan 1.000 bedrijven, werken aan real-world projecten en uw studies aanvullen met unieke stagemogelijkheden.Het verkrijgen van een multidisciplinaire en multiculturele leerervaring, met een focus op directe experimenten.Leren van een uitstekende faculteit van inspirerende professionals uit de industrie en mentors.Voor het bijwonen van geavanceerde programma's die zowel in het Italiaans als in het Engels worden gegeven, krijgt u een internationaal erkend diploma.Studeren in een bekroonde academie, geselecteerd door toonaangevende publicaties zoals Frame Publishers, Domus Magazine en Business of Fashion, als een van 's werelds beste scholen voor kunst en design.Programma... [-]

Videos

Benvenuti in NABA

NABA Nuova Accademia di Belle Arti

Contact
Bezoekadres
NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano
Via C. Darwin, 20

Milan, Lombardije, 20143 IT