Lees de Officiële Beschrijving

Quasar Ontwerp Universiteit

Over ons

Quasar Ontwerp Universiteit werd geboren in Rome in 1987, dankzij een groep van professionals en universitaire docenten, als een onderzoek en opleiding structuur gericht op de studie en de planning van het milieu, producten en nieuwe vormen van communicatie.

ontwerp Universiteit

Vandaag, met meer dan vijfentwintig jaar ervaring, Quasar Ontwerp Universiteit gaat verder op haar missie als een volledig zelffinanciering en onafhankelijke private faciliteit. Het selecteert het onderwijzend personeel van gerenommeerde professionals en deskundigen. Het is de oorspronkelijke auteur van het onderwijs programma's die het van toepassing is op de training die voortdurend wordt bijgewerkt om in te spelen op de veranderende wereld van werk. Het heeft een toegewijde personeel te begeleiden en leiden van het werk van haar studenten.

Uitmuntendheid

Zij heeft haar basis in het centrum van Rome, die wordt geleverd met een efficiënte en up-to-date apparatuur, die studenten verwelkomt van over de hele wereld. De wens om altijd handhaven van de hoge kwaliteit van de opleiding is de concentratie van de activiteiten gestimuleerd in één centrum voor onderwijs en ontwikkeling die de cultuur van het ontwerp integreert in zijn verschillende uitingen.

Culturele en onderzoeksactiviteiten

Naast haar voornaamste educatieve activiteiten, Quasar Ontwerp Universiteit lijnen van een lopende werkzaamheden van cultureel onderzoek en promotie gericht op de bewustmaking van het publiek van multidisciplinaire thema's. Het bevorderen van de Italiaanse cultuur en "Made in Italy" in het buitenland, die deelnemen aan nationale en internationale design competities, het organiseren van tentoonstellingen, conferenties en workshops, en publiceren; meer dan driehonderd gebeurtenissen hebben Quasar Ontwerp Universiteit hadden als hun hoofdpersoon sinds 1987 en hebben bijgedragen aan de verspreiding van kennis en het bewustzijn over de thema's van de echte en de virtuele omgeving. Slechts bij wijze van voorbeeld, herinneren we de publicaties over stedelijke ruimte Alberate een Roma en Lessico Cittadino; de voorlopige projecten voor eco-duurzame huisvesting gemaakt in full-scale prototypes La Casa New Age en La Casa Armonica, helemaal tot aan QOS - Quasar Outer Space, een multidisciplinaire cyclus van lezingen, een periodieke vergadering die voor het publiek toegankelijk is, maar ook een integraal onderdeel van de opleiding, die ziet als haar protagonisten belangrijkste kunstenaars en visionaire ontdekkingsreizigers van wat er achter de hedendaagse. Professionals, kunstenaars en ondernemers uit de sector worden uitgenodigd om bij te dragen aan de opleiding van studenten, zowel door middel van bijdragen in de klas en de deelnemende met studenten en docenten in het aantal bezoeken of belangrijke gebeurtenissen.

Operating velden

Binnen het macro-sphere "design en visuele communicatie", onderzoek en opleiding gericht op de volgende gebieden: interieur en tuinontwerp; herstructurering en renovatie van gebouwen; product, meubilair en een tentoonstellingsruimte ontwerp; reclame, uitgeverij en multimedia graphics; digitale fotografie en videomaking; web & interaction design; 3D computer graphics, visuele effecten en animatie; yacht design.

Soorten natuurlijk

Training wordt uitgevoerd in de programma's van verschillende intensiteit en duur worden uitgevoerd:

Bachelor's Degree (3 jaar) Beroepskwalificatie (15 maanden) Academic Master (12 maanden) Open (van verschillende duur)

kwalificaties uitgegeven

Quasar Ontwerp Universiteit is al meer dan twintig jaar als een officieel erkende faciliteit voor de beroepsopleiding. De kwalificaties en specialisaties uitgereikt aan het eind van de driejarige en professionele opleidingen zijn rechtsgeldig het oog op werk. Daarnaast is de cursus kan de overname van de universitaire studiepunten (ECTS) in overeenstemming met de educatieve regelgeving van de ontvangende instellingen in Italië en in het buitenland.

Certificaten

De Bachelor's Degree Cursussen academische graad vrijgeven academische diploma Level I. De Professional Kwalificatie cursussen los Professional Qualification Certificate in Europa.

De Academische Masters release van Master Diploma Level I.

sponsors

De Orde van het Landschap Planning Architects en natuurbeschermers van Rome en de provincie van de Orde van Architecten van Rome en de provincie, in aanvulling op culturele activiteiten, sponsort al de Masters: zeer gespecialiseerde cursussen lopen voor Quasar Ontwerp Universiteit door vooraanstaande experts op verschillende gebieden. Chaos Group Aanbevolen Center De makers van V-Ray, de bekende rendering software, raden Quasar Ontwerp Universiteit als een training centre of excellence.

leiding

wijze van begeleiding Quasar Ontwerp Universiteit 's heeft als het doel wijzen de leerlingen naar het kiezen van de meest geschikte opleiding voor de ontwikkeling van hun individuele vaardigheden. Dit wordt bereikt door een persoonlijke vergadering waarin de grootst mogelijke aandacht besteed aan de houding van de kandidaten. De Quasar Orienta dagen - die plaatsvinden gedurende het hele jaar - te betrekken deelnemers aan het stimuleren van creatieve workshops en bieden een gedetailleerd beeld van de opleidingen beschikbaar. Met de Schools Project Quasar Ontwerp Universiteit heeft een aanwezigheid in middelbare scholen met speciale begeleiding dagen. Door haar deelname aan internationale begeleiding tentoonstellingen, iedereen heeft de mogelijkheid om zich bewust van de kwaliteit van een opleiding op Quasar Ontwerp Universiteit.

faciliteiten

Elk jaar interessante versoepelingen zijn gereserveerd voor degenen die cursussen die Quasar Ontwerp Universiteit van plan te bevorderen kiezen, aangezien ze van bijzonder belang voor de toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, of omdat ze vormen veelbelovende professionele niches op het gebied van de nieuwe media, snel- te zijn groeiende, maar nog steeds niet algemeen bekend bij het grote publiek. Dankzij overeenkomsten met publieke en particuliere instanties en bedrijven, kunnen studenten aan Quasar Ontwerp Universiteit profiteren van speciale faciliteiten.

Graduate carrières

De toch al groot aantal afgestudeerden van Quasar Ontwerp Universiteit met wie contact wordt onderhouden vormt een netwerk niet alleen nationaal, maar in veel landen van de wereld. Een aantal oud-studenten hebben aanzienlijke successen die de geldigheid van de Quasar methode bevestigt volbracht. Het Instituut verwelkomt ze vaak terug naar hun ervaring met hun jongere collega's die nog trainen, ze te laten zien van hun werk en het verstrekken van interessante case studies te delen.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Italiaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Quasar Design University in Rome

De cursus ofGraphic en Visual Communicationis gericht op de opleiding van ontwerpers die gespecialiseerd zijn in: grafisch ontwerp van reclame, grafisch ontwerp, reclame ... [+]

Grafische en Visuele Communicatie

De cursus ofGraphic en Visual Communicationis gericht op de opleiding van ontwerpers die gespecialiseerd zijn in:

grafisch ontwerp van reclame, grafisch ontwerp, reclame, art direction en copywriting, verpakking, reclame, web design, publishing, logo en merkidentiteit, afzet . De cursus is actief sinds 1997 en bijgewerkt met elke nieuwe editie. De cursus is erkend door MIUR als een Academische Diploma Level I.

Wie het is gericht op

Dit universitair niveau cursus is gericht op schoolverlaters, tegen alle soorten voortgezet onderwijs, die van plan zijn om te groeien in de cultuur van de grafische vormgeving. Het beeld, in al zijn vormen, is nu de belangrijkste voertuig van de institutionele, sociale en promotionele communicatie, van klassieke reclame tot corporate identity aan de verpakking op een zodanige wijze dat een doordringende media universum vormen. Dit is de uitgebreide bereik van de grafische of visuele communicatiedesigner.... [-]

Italië Rome
November 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Quasar Design University in Rome

De drie jaar na de diploma cursus in Habitat Ontwerp vorm ontwerpers in de volgende gebieden: interieurarchitectuur, product design, groene architectuur en open ruimtes, ... [+]

Habitat Ontwerp

De drie jaar na de diploma cursus in Habitat Ontwerp vorm ontwerpers in de volgende gebieden:

binnenhuisarchitectuur productontwerp, groene architectuur en open ruimten, stands en tentoonstellingen.

De cursus is actief sinds 1987 en bijgewerkt met elke nieuwe editie. De cursus is erkend door MIUR als een Academische Diploma Level I.

Wie het is gericht op

Dit universitair niveau cursus is gericht op schoolverlaters, tegen alle soorten voortgezet onderwijs, die van plan zijn om zich te wijden - om Munari parafraseren - Art als merk, met andere woorden om een ​​duidelijk expressieve-artistieke technische activiteit, geschikt voor esthetisch en functioneel verbeteren van het complex van elementen die de leefomgeving te karakteriseren, maar zonder enige implicaties stedenbouwkundige en minder betrokkenheid bij bureaucratisch-administratieve procedures. Het is een educatieve cursus die is bedoeld om te benadrukken het unitaire karakter van de menselijke omgeving en dus van de instrumenten en vaardigheden die nodig zijn om de zorg te waarborgen en de kwaliteit te verhogen.... [-]

Italië Rome
November 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Quasar Design University in Rome

De drie-jarige opleiding in Interaction Design vorm multimedia ontwerpers in de volgende gebieden: de drie-jarige opleiding in Interaction Design vorm multimedia ontwerpe ... [+]

Web & Interaction Design

De drie-jarige opleiding in Interaction Design vorm multimedia-ontwerpers in de volgende gebieden:

Interaction design, web design, interface design, app ontwikkeling, interactieve systemen met behulp van Arduino en Touch Ontwerper, video bewerking.

De cursus is uniek in Italië, is actief sinds 1991 en wordt voortdurend bijgewerkt. De cursus is erkend door MIUR als een Academische Diploma Level I.

Wie het is gericht op

Dit universitair niveau cursus is gericht op schoolverlaters, van alle vormen van voortgezet onderwijs, aspirant multimedia-ontwerpers die willen hun capaciteit te ontwikkelen voor expressie op basis van gestructureerde kennis en gedeelde taal, vaardigheden die essentieel zijn voor het werken met professionaliteit op een gebied dat zo complex als die van multimedia design en interactiviteit. De cursus kan ook nuttig zijn voor de specialisatie en de bijwerking van professionals die al in het gebied van communicatie te werken.... [-]

Italië Rome
November 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Villa Mairea - Donato Locantore, Master in Architettura Virtuale