Raffles Milano Istituto Moda e Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een school die bestaat uit mensen.

RM Istituto Moda e Design Milano heeft de nummers om een training van het hoogste profiel aan te bieden: het heeft ervaring in de onderwijssector, financiële en organisatorische kracht, gevoeligheid voor marktvraag, het vermogen om geavanceerde ideeën te genereren over hoe onderwijs en werk, ideeën en zaken, creativiteit en duurzaamheid te lassen. Maar bovenal heeft hij de juiste mensen om het te doen.

De school die nu bestaat.

Degene waarin je je voorbereidt op uitdagingen die je nog niet kent. Degene waarin je jezelf tot het uiterste zult testen en je zult leren spelen op de bank met het gevoel van limiet. Degene waarin je je taal spreekt, en ook anderen 13. Degene van waaruit je nooit zou willen vertrekken.

RM Milan Fashion and Design Institute

Een nieuwe school voor mode en design in Milaan? Ja, en hij heet RM Istituto Moda e Design Milano. Een school met een niet-traditionele geest en methode. Een school ontworpen voor diegenen die de toekomst recht in de ogen willen kijken. En vooral een school die om zich heen een formidabel team van leraren heeft verzameld, in veel gevallen prominente namen op het internationale toneel van stijl en design.

Aan de start staan ​​de driejarige cursussen Productdesign, Visual Design en Fashion Design, in het Italiaans en Engels en een reeks Masters om van de protagonisten te leren.

De kracht van een netwerk zonder grenzen

Raffles Milano gaat het internationale netwerk van Raffles Group versterken, meer dan vijfentwintig jaar geleden opgericht in Singapore en nu booming, met 26 hogescholen in veertien landen.

De keuze om Milaan in de naam op te nemen, weerspiegelt de spanning van uitmuntendheid en diepe affiniteit met een stad die al lang wordt erkend als een kapitaal van de projectcultuur in de wereld.

Een school die meer geeft

De trainingsmethode van RM Milan is geïnspireerd op die van de 'Renaissance-workshop' en heeft als doel het kompas te krijgen over de effectiviteit van werken aan echte projecten voor echte klanten.

Leraren en studenten zijn direct betrokken bij een relatie zonder scheidingsmuren. Dialoog, het zoeken naar nieuwe wegen en het vertrouwen van de meester / leerling vormen de basis van een individueel groeipad en een team dat de toekomst traint. Dat wil zeggen, dat bereidt het voor om het te leven als een natuurlijke evolutie van het heden. Studenten meten de smaak en dromen van morgen.

Een school die al een baan is

RM is de school die er niet was, maar die bedrijven al heel lang vragen, sterk op het gebied van niet minder doen dan kennis.

De projecten hebben een doel, een context, een voorraad hulpbronnen, een schat aan eerdere ervaringen, een reeks redenen om geboren te worden en natuurlijk een reeks muren die moeten worden doorbroken. Dit is wat de studenten bij elke stap ademen.

De wereld van werk ligt aan de basis van de educatieve paden. In de driejarige cursussen leren studenten door te doen, met de maximale verbinding tussen theorie en praktijk, tussen idee en uitvoering. In de master ontmoeten de studenten de protagonisten van de markt in de klas en hebben ze de mogelijkheid om met hen samen te werken.

Locaties

Milaan

Address
Via Felice Casati, 16
20124 Milaan, Lombardy, Italië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden