Lees de Officiële Beschrijving

Een school die bestaat uit mensen.

RM Istituto Moda e Design Milano heeft de nummers om een ​​zeer opvallende opleiding aan te bieden: het heeft ervaring in de onderwijssector, financiële en organisatorische kracht, gevoeligheid voor de marktvraag, het vermogen om vernieuwende ideeën te genereren over hoe te betalen voor onderwijs en werk, ideeën en zaken, creativiteit en duurzaamheid. Maar bovenal heeft hij de juiste mensen om het te doen.

De school die nu bestaat.

Degene waarin je je voorbereidt op uitdagingen die je nog niet kent. Degene waarin je jezelf tot het uiterste zult testen en je zult leren spelen op de bank met het gevoel van limiet. Degene waarin je je taal spreekt, en ook anderen 13. Degene van waaruit je nooit zou willen vertrekken.

RM Istituto Moda e Design Milano

Een nieuwe mode- en ontwerpschool in Milaan? Ja, en zijn naam is RM Istituto Moda e Design Milano . Een school met een niet-traditionele geest en methode. Een school die is ontworpen voor diegenen die de toekomst recht in de ogen willen kijken. En bovenal een school die een formidabel team van leraren om zich heen heeft verzameld, in veel gevallen prominente namen van de internationale scène van stijl en design.

Aan de start staan ​​de driejarige cursussen Productdesign, Visual Design en Fashion Design, in het Italiaans en Engels en een reeks Masters om van de protagonisten te leren.

De kracht van een netwerk zonder grenzen

Raffles Milano gaat het internationale netwerk van Raffles Group versterken, meer dan vijfentwintig jaar geleden opgericht in Singapore en nu booming, met 26 hogescholen in veertien landen.

De keuze om Milaan in de naam op te nemen, weerspiegelt de spanning van uitmuntendheid en diepe affiniteit met een stad die al lang wordt erkend als een kapitaal van de projectcultuur in de wereld.

Een school die meer geeft

De trainingsmethode van RM Milan is geïnspireerd op die van de 'Renaissance-workshop' en heeft als doel het kompas te krijgen over de effectiviteit van werken aan echte projecten voor echte klanten.

Leraren en studenten zijn direct betrokken bij een relatie zonder scheidingsmuren. Dialoog, het zoeken naar nieuwe wegen en het vertrouwen van de meester / leerling vormen de basis van een individueel groeipad en een team dat de toekomst traint. Dat wil zeggen, dat bereidt het voor om het te leven als een natuurlijke evolutie van het heden. Studenten meten de smaak en dromen van morgen.

Een school die al een baan is

RM is de school die er niet was, maar die bedrijven al heel lang vragen, sterk op het gebied van niet minder doen dan kennis.

De projecten hebben een doel, een context, een voorraad hulpbronnen, een schat aan eerdere ervaringen, een reeks redenen om geboren te worden en natuurlijk een reeks muren die moeten worden doorbroken. Dit is wat de studenten bij elke stap ademen.

De wereld van werk ligt aan de basis van de educatieve paden. In de driejarige cursussen leren studenten door te doen, met de maximale verbinding tussen theorie en praktijk, tussen idee en uitvoering. In de master ontmoeten de studenten de protagonisten van de markt in de klas en hebben ze de mogelijkheid om met hen samen te werken.

Opleidingen te volgen in:
Italiaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

RM Istituto Moda e Design Milano

Leren door te doen is het principe achter de driejarige opleidingen Raffles Milan, een training faciliteit die de geest, biedt een solide technische achtergrond en maakt ... [+]

Leren door te doen is het principe achter de driejarige opleidingen Raffles Milan, een training faciliteit die de geest, biedt een solide technische achtergrond en maakt je wilt hun horizon van het leven te verbreden. Waarom?

Zonder ontwerp zou de wereld armer en vermoeiend zijn. De discipline van het ontwerp kan inderdaad worden omschreven als 'besmeurd intelligentie' die ons uitnodigt om nieuwe betekenissen en nieuwe oplossingen te vinden, en leidt mensen op om waarde en waarden te creëren voor de wereld om ons heen. Traditioneel, het ontwerp is een krachtige motor van sociale vooruitgang, esthetiek en denken.

professionele Mogelijkheden

Het ontwerp is een essentiële factor voor alle bedrijven die in de markt worden gepositioneerd voor de kwaliteit van haar producten. Deze kwaliteit is samengesteld uit ideevorming, bruikbaarheid en emotionaliteit, de tevredenheid van de eco-vriendelijke eisen, de keuze van de juiste materialen en de levenscyclus van de producten zelf. En de ontwerper is de eerste acteur in de definitie van de belangrijkste kenmerken van het product. Aan het eind van de cursus zal de kandidaat in staat zijn om mogelijkheden te vinden om samen te werken of gestructureerde beleggingen in verschillende industriële gebieden waar convergeren innovatie en kwaliteit van de producten, diensten en processen.... [-]

Italië Milaan
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
RM Istituto Moda e Design Milano

Leren door te doen is het principe achter de driejarige opleidingen Raffles Milan, een training faciliteit die de geest, biedt een solide technische achtergrond en maakt ... [+]

Leren door te doen is het principe achter de driejarige opleidingen Raffles Milan, een training faciliteit die de geest, biedt een solide technische achtergrond en maakt je wilt hun horizon van het leven te verbreden. Waarom?

Het ontwerpen van middelen om de wereld te veranderen, te beginnen met de eenvoudigste tot de meest complexe. Het ontwerp is niet alleen een discipline die ons leert om te bedenken en het verbeteren van het materiële leven: het is een model dat ons leert hoe een groot deel van de kleine en het grote plan zijn gebonden aan onzichtbare draden. Het is de kunst van verandering, verantwoordelijkheid en betrokkenheid.

professionele Mogelijkheden

De visual designer is een ontwerper ook in staat om de werknemers vaardigheden te coördineren in verschillende disciplines, en kan omgaan - met een rol van "regisseur" - de complexe vraagstukken van corporate communicatie, service en product. De cursus geeft u een methode te geven in de verschillende fasen van het project, de uitvoering ervan en stelde voor ontwerpers posities (professionele bureaus, agentschappen, organisaties), creative consultant voor industriële of commerciële ondernemingen, of - door het openen van een eigen atelier - in ' beginnen aan een ondernemende personeel pad.... [-]

Italië Milaan
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

RM istituto moda e design

Location address
Via Felice Casati, 16
Milan, Lombardije, 20124 IT
Social Media