Lees de Officiële Beschrijving

1

Presentatie

De universiteit van Campania "Luigi Vanvitelli" werd opgericht in 1991 (Besluit MURST 25 maart) met als doel het verlichten van de overvolle voorwaarden van de grote Napolitaanse universiteit bekend als de "Federico II". Op de officiële datum van 1 november 1991, de Universiteit van Campania begon autonoom functioneren met negentienduizend inschrijvingen en acht faculteiten zich in vijf verschillende territoriale gebieden van Caserta en Napels. Momenteel zijn er dertigduizend studenten van de Universiteit van de 19 departementen. Multicampus structuur van de universiteit heeft twee kantoren voor Rector: één in Napels en één in het Koninklijk Paleis van Caserta.

3

Universiteit Locaties

Beroemde historische gebouwen zijn de thuisbasis van de Universiteit van de Scholen, departementen, Centers en administratieve kantoren. Veel van deze zelfde gebouwen zijn ook archeologische vindplaatsen, zoals het ministerie van Geesteswetenschappen en Cultureel Erfgoed in Santa Maria Capua Vetere die staat op wat ooit een Romeinse Cryptoporticus en de scholen van de geneeskunde die zich in het oude stadscentrum van Napels.

Bouwkunde en Industrieel Ontwerpen "Luigi Vanvitelli"

Aversa - San Lorenzo ad Septimum gebouw en klooster.

Geneeskunde en Chirurgie

De School of Medicine biedt de single-cyclus medische graden in twee van zijn academische ziekenhuizen: de campus van Napels ligt in het Universitair Ziekenhuis van het Onderwijs bekend als de "Vecchio Policlinico"; de Caserta campus is gevestigd in de "San Benedetto gebied".

Alle klinische onderwijsactiviteiten worden ook gehouden in het "Vecchio Policlinico" in Napels en aan de Caserta Burgerlijk ziekenhuis van Caserta. De opleiding in de orthodontie wordt gehouden op de Campus van Napels.

De Napolitaanse academisch ziekenhuis is gevestigd in twee grote locaties: het complex van Sant'Andrea delle Dame en de "Kerstman Patrizia Cloisters".

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Je moet je inschrijven voor het programma omdat je de vaardigheden onder de knie krijgt die je nodig hebt om een ​​succesvolle Data Science-carrière te maken. U leert hoe ... [+]

Word een data-analist

Bereid je voor op een data science-carrière. Leer de vaardigheden en hulpmiddelen om inzichten te ontdekken, kritieke bevindingen te communiceren en gegevensgestuurde oplossingen te creëren.

Waarom zou ik het Data Analyst-bachelordiploma aanvragen?

Je moet je inschrijven voor het programma omdat je de vaardigheden onder de knie krijgt die je nodig hebt om een ​​succesvolle Data Science-carrière te maken. U leert hoe u gegevens kunt analyseren en inzichten kunt overbrengen met behulp van krachtige tools zoals Python, R, SAS en SQL. Het hebben van deze vaardigheden zal je kwalificeren voor een rol als Data-analist. De vraag naar gekwalificeerde professionals met geavanceerde gegevensgerelateerde vaardigheden is nog nooit zo groot geweest, omdat data-analyse snel een topprioriteit voor organisaties wordt. Ons curriculum is samen met private en publieke partners ontwikkeld om ervoor te zorgen dat studenten de meest geavanceerde tools beheersen, en onze afgestudeerden zullen klaar zijn voor de tijd dat ze hun curriculum zullen voltooien. Dit is het perfecte studieprogramma voor iedereen die Data Analyst wil worden of de volgende carrièreswitch in gegevensgerichte velden wil plannen.... [-]

Italië Santa Maria Capua Vetere
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

De Double Bachelor's Degree (undergraduate) in Fashion Design, gezamenlijk ontworpen door de Tweede universiteit van Napels (SUN) en Okan University kunst, mode en Fashio ... [+]

De Double Bachelor's Degree (undergraduate) in Fashion Design, gezamenlijk ontworpen door de Tweede universiteit van Napels (SUN) en Okan University kunst, mode en Fashion Design Department, is gebaseerd op het delen van een semester en kunnen studenten ingeschreven aan twee Universiteit naar het derde jaar cursussen op de zon en vierde jaar aan de Okan University, Department of Fashion Design bij te wonen en het verkrijgen van een dual degree degree in "Design for Fashion 'en' Fashion Design."

De internationale route leidt tot double degree geeft studenten de mogelijkheid om beide landen op:

ofwel de titel van "Doctor" in Italië, dat de "bachelor-niveau diploma" in Turkije; studeren in een kosmopolitische en multiculturele omgeving; presenteren op de internationale arbeidsmarkt, waardoor hun kansen op werk in een steeds meer geglobaliseerde wereld te vermenigvuldigen. Correspondentie tussen de onderwijssystemen van de twee universiteiten die betrokken zijn bij deze overeenkomst ... [-]
Italië Santa Maria Capua Vetere Turkije Istanboel
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Address
Viale Beneduce n. 10
81100 Santa Maria Capua Vetere, Campania, Italië
Website
Telefoonnr.
+39 0823 274803