Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1952 en gevestigd in L'Aquila , het administratieve centrum van de regio Abruzzo , is onze universiteit een openbare onderwijs- en onderzoeksinstelling die een volledig aanbod van academische programma's aanbiedt, waaronder biotechnologie, wetenschappen, economie, techniek, onderwijs, geesteswetenschappen, geneeskunde, psychologie en sportwetenschappen. Met zeven afdelingen biedt de universiteit van L'Aquila haar meer dan 18.000 ingeschreven studenten 64-graden cursussen (verdeeld over eerste en tweede niveau graden), acht onderzoek doctoraatsprogramma's, specialisatie scholen, specialiseren-master cursussen en beroepsopleidingen. Veel leden van de onderscheiden faculteit van ongeveer 600 hoogleraren en onderzoekers hebben internationale erkenning gekregen en worden beschouwd als leiders in hun gebied van onderzoek.

De universiteit van L'Aquila heeft, als een van haar strategische doelstellingen, de internationalisering van het onderwijs bepaald, voornamelijk gebaseerd op de mobiliteit van leerkrachten en studenten en op de oprichting van internationale opleidingen die zijn opgezet in samenwerking met buitenlandse universiteiten. Deze cursussen bieden geïntegreerde curricula en mobiliteitsstrategieën voor studenten die de wederzijdse erkenning mogelijk maken van de credits die binnen de cursus worden verdiend. Studenten die deelnamen aan deze cursussen, voeren gevestigde alternatieve studieperioden uit binnen de Universiteit van L'Aquila en haar buitenlandse universitaire partner (s).

Internationale graadcursussen bieden studenten de mogelijkheid dubbele, meervoudige of gezamenlijke graden te behalen. Met dubbele en meervoudige graden bedoelen we dat de student na afronding van de cursus een diploma behaalt aan de Universiteit van L'Aquila en een diploma van de buitenlandse universiteit (en) waar hij / zij de vastgestelde studieperioden heeft uitgevoerd door de vereiste studiepunten te behalen. Een joint degree is in plaats daarvan een enkel diploma uitgegeven door universiteiten die officieel hebben ingestemd en een gezamenlijke internationale opleiding hebben opgezet.

Sommige van onze cursussen worden volledig in het Engels gehouden, terwijl anderen bieden bepaalde opleidingsonderdelen in het Engels als buitenlandse studenten ingeschreven.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Italiaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of L'Aquila

Het doel van de Degree in Computer Engineering is om afgestudeerden in de informatie- en communicatietechnologie (ICT) te trainen om de grote vraag naar experts in het ve ... [+]

Het doel van de Degree in Computer Engineering is om afgestudeerden in de informatie- en communicatietechnologie (ICT) te trainen om de grote vraag naar experts in het veld dat de huidige samenleving eisen te voldoen. De voorbereiding laat ons toe om de principes van de werking van moderne elektronische systemen, controle, informatie en telecommunicatie begrijpen.

De opleiding is verdeeld in vier specialisaties:

Automatische engineering; Electronic Engineering; Computer Engineering; Telecommunications Engineering.

De training is gericht op de toekomst afgestudeerde van een solide basisopleiding en technische voorbereiding van een breed spectrum toerusting van de gemeenschappelijke leer van de eerste twee jaar en van een gespecialiseerde voorbereiding, voor elke opleiding, in het derde jaar.... [-]

Italië L'Aquila
Oktober 2019
Italiaans
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

...da #UnivAQ verso il mondo