Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Padua is een van Europa's oudste en meest prestigieuze zetels van leren; Het is een multidisciplinaire universiteit die wil haar studenten te voorzien van zowel professionele training en een stevige culturele achtergrond. Een diploma van de Universiteit van Padua is een symbool van een ambitieuze doelstelling, die wordt herkend en begeerd door zowel studenten als werkgevers gelijk hebben bereikt.

Cursussen aan de universiteit van Padua worden voortdurend bijgewerkt met het oog op de steeds veranderende behoeften van de arbeidsmarkt te voldoen. De Healthcare graden, bijvoorbeeld, bestrijken een breed scala van nieuwe cursussen zoals Pediatric Nursing (Medical School), of Neuroscience en neuropsychologische revalidatie (psychologie). Ingenieursdiploma programma's zijn beschikbaar op het gebied van civiele, Architectuur, Milieu, Industrial and Information Engineering.

Universiteit van Padova graden weerspiegelen ook de behoeften van vandaag aan zowel het milieu met cursussen in Environmental Sciences and Technology (Landbouw Sciences), en consumenten met veiligheid en hygiëne van levensmiddelen (Diergeneeskunde) veilig te stellen. Onderzoek naar farmaceutische producten is ook bedekt met Farmaceutische Biotechnologie (apotheek), zoals onderzoek naar de hi-tech producten met een cursus in Materials Science (Sciences). Grote nadruk wordt ook gelegd op de geesteswetenschappen, zoals de geschiedenis en het behoud van de artistieke en culturele erfgoed (Letteren en Wijsbegeerte) en lerarenopleidingen met een cursus in het Basisonderwijs (Onderwijs) de traditionele cursussen .De Universiteit voor professionals Recht, Economie, en Business Management worden uitgevoerd naast cursussen die complexe sociale systemen zoals sociologische wetenschappen (politieke wetenschappen) en Statistiek, Bevolking en Samenleving (Statistical Sciences) te analyseren.

Bovendien kan zeer gemotiveerde Universitaire studenten zijn ook van toepassing voor de toelating tot de Galilese School van Hoger Onderwijs. Na een zware selectieprocedure, worden elk jaar 30 studenten gekozen om op hoog niveau in-house cursussen van de School bij te wonen en de speciale diensten te gebruiken.

geschiedenis

De Universiteit van Padua werd opgericht in 1222, nadat een groep van studenten en docenten besloten om hier te komen van Bologna. Ze zetten een vrij lichaam van geleerden, die werden gegroepeerd op basis van hun plaats van herkomst in Nationes, waarin studenten goedgekeurde statuten, verkozen tot de Rettore (rector, of kanselier) en koos hun leerkrachten, die werden betaald met geld van de verzamelde studenten. Het verdedigen van de vrijheid van denken in onderzoek en onderwijs werd een onderscheidend kenmerk dat vandaag voortleeft in de Universiteit motto: Universa Universis Patavina Libertas.

De introductie van empirische en experimentele methoden samen met de leer van de theorie markeerde het begin van een gouden tijd. In de 16e en 17e eeuw, Padova werd een workshop van ideeën en het huis aan figuren die de culturele en wetenschappelijke geschiedenis van de mensheid veranderd. Ze opgenomen Andrea Vesalio, die moderne anatomie opgericht, evenals de astronoom Copernicus en Galilei, die hier de lucht waargenomen.

Padova vaunts ook 's werelds eerste universiteit botanische tuin en een permanente anatomische theater, dat werd gebouwd door Girolamo Fabrici d'Acquapendente. William Harvey, die beroemd voor het beschrijven van de circulatie van het bloed werd, studeerde in Padua, en in 1678 Elena Lucrezia Cornaro Piscopia werd de eerste vrouw in de wereld te worden bekroond met een universitair diploma.

De val van de Serenissima Republiek van Venetië in 1797 markeerde het begin van een donker tijdperk. Padova viel onder de heerschappij van de eerste Franse en dan de Oostenrijkers, die door tumultueuze Risorgimento Italië, die ook gevolgen voor de universiteit.

Tussen de late 19e en vroege 20e eeuw, de universiteit uitgebreid met de faculteiten Ingenieurswetenschappen, apotheek, en Politieke Wetenschappen samen onder andere met zijn traditionele faculteiten Rechtsgeleerdheid, Geneeskunde, Letteren en Wijsbegeerte, en Wetenschappen.

De komst van het fascisme beknot de Universiteit van de waarden van de vrije gedachte en culturele onafhankelijkheid. De professoren zwoer trouw aan het regime, waarna de goedkeuring van de rassenwetten van Italië en de verdrijving van de joodse hoogleraren opende een van de donkerste periodes in de geschiedenis van de universiteit. Rector Concetto Marchesi schudde de universiteit uit zijn slaap en, op het hoogtepunt van de Duitse bezetting maakte een moedige oproep aan de studenten om te vechten voor de vrijheid van Italië. Voor haar offers in de naam van de Bevrijding, de Universiteit van Padua werd bekroond met een gouden medaille voor militaire moed, de enige universiteit om zo'n eer ontvangen.

Tijdens de naoorlogse periode, de Universiteit opende faculteiten van Onderwijs, Agricultural Sciences, en Psychologie en, in de jaren 1990, faculteit Diergeneeskunde, en Economie en Bedrijfskunde. In de 20e eeuw, de Universiteit van Padova geproduceerd grote literaire figuren zoals Diego Valeri en Concetto Marchesi; ingenieurs van de statuur van Giuseppe Colombo, de "meester van de hemelse mechanica"; wiskundigen zoals Tullio Levi Civita; juristen Alfredo Rocco en Livio Paladin; filosofen Luigi Stefanini en Enrico Opocher; en artsen als Vincenzo Gallucci, die de eerste harttransplantatie in Italië uitgevoerd. Het nieuwe millennium begon met een aantal belangrijke nieuwe ontdekkingen, in het bijzonder in de geneeskunde, medische biologie, techniek en ruimtevaarttechnologie.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of Padova

De cursus is gericht op het bieden van kennis, vaardigheden en competenties om gekwalificeerd personeel te ontwikkelen, gespecialiseerd in dierenverzorging, verzorging en ... [+]

Cursus beschrijving

De cursus richt zich op Italiaanse en buitenlandse studenten die geïnteresseerd zijn op het gebied van dierenzorg, in nationale en internationale contexten, en biedt een unieke educatieve Pathway in het Middellandse Zeegebied van Europa.

De specifieke leerdoelen voldoen aan de eisen van professionals die vervolgens kunnen worden tewerkgesteld in bedrijven, private en publieke organisaties waarin het management, gezondheid, welzijn en het behoud van dieren wordt uitgevoerd volgens een moderne en internationale aanpak.

Het belangrijkste doel van de internationale undergraduate opleiding in Animal Care is het bereiken van kennis, vaardigheden en competenties om gekwalificeerd personeel te ontwikkelen, gespecialiseerd in dierenzorg en welzijn, in verschillende sectoren maar vooral in relatie tot een individuele kijk op het dier .... [-]

Italië Padua
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Padova

De bacheloropleiding Psychological Science onthult een van de meest intrigerende en hedendaagse domeinen waarin theoretische studie en klinische, experimentele activiteit ... [+]

De bacheloropleiding Psychological Science onthult een van de meest intrigerende en hedendaagse domeinen waarin theoretische studie en klinische, experimentele activiteiten op hetzelfde niveau plaatsvinden. Je zult studeren met wetenschappelijke striktheid en ook genieten van jezelf in het proces.

Cursus beschrijving

Het programma is ontworpen om je een sterke basis te bieden in de psychologie. Je studeert onderwerpen zoals Hersenen en gedrag, Ontwikkelingspsychologie, Sociale psychologie en communicatie, Klinische psychologie en Funderingen van gezondheidspsychologie.

De cursus omvat zowel verplichte als optionele lessen en is bedoeld om de wetenschappelijke basis te leggen voor je toekomstige studies in het veld en je voor te bereiden op het werken in verschillende sectoren. Het theoretisch leren zal worden geïntegreerd met praktisch werk en experimentele activiteiten en dus zul je colleges bijwonen en ook in studiegroepen werken. Seminars en workshops zullen ook deel uitmaken van je educatieve training. Ons doel is om onze studenten aan te moedigen een kritische benadering van hun studie te volgen en een internationaal perspectief te krijgen.... [-]

Italië Padua
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

NOI SIAMO - WE BELONG University of Padova

Universa- a day at the University of Padova

University of Padova
Address
Via 8 Febbraio, 2 35122 Padova
35122 Padua, Veneto, Italië
Website
Telefoonnr.
+39 049 827 5111