University of Trento – Faculty of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1984, de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Trento is een van de toonaangevende universiteiten in Italië. Consequent ranking in de top vijf van de Italiaanse wet scholen voor zowel onderzoek als onderwijs, de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van Trento vindt zijn toegevoegde waarde in haar vergelijkende benadering juridische studies.

Aan de Universiteit van Trento, is de wet onderwezen als een complexe realiteit, met inbegrip van binnenlandse, internationale, supranationaal recht en hun onderlinge interacties. In dit perspectief is rechtsvergelijkend ingezet als de gewenste methode voor het verkennen van nationale rechtssystemen en specifieke juridische fenomenen. Dus, het kiezen van rechten studeren in Trento biedt studenten een uitdagende leerervaring, waardoor studenten in het rijk van de wet in zowel de vergelijkende en transnationale aspecten.

Tegen deze achtergrond en gezien de globalisering van de markten en de toename van de internationale betrekkingen, zal de Faculteit der Rechtsgeleerdheid lanceren in 2017/2018 het nieuwe driejarige bacheloropleiding in juridische studies met de titel "Bachelor's Degree in vergelijkend, Europees en internationaal Legal Studies" (of CEILS), volledig in het Engels. Het CEILS programma is gericht op zowel de internationale dimensie centraal in het ethos van de Faculteit van Trento en de toenemende vraag naar Europese en transnationale professionals in juridische studies te combineren.

Door het verzamelen van de binnenlandse en buitenlandse studenten en het gebruik van state-of-the-art lesmethoden afgeleid van de ervaring van onze nationale en internationale docenten, de studenten van de CEILS worden blootgesteld aan een verscheidenheid van methodieken, disciplinaire tradities en rechtsgebieden, terwijl de cursussen van het programma zal een breed scala van terreinen te dekken en versterken van de vergelijkende, internationale en transnationale dimensies van de wet.

CEILS studenten krijgen de mogelijkheid om te solliciteren voor stage programma's in nationale en internationale instellingen. De diversiteit van de gemeenschap van de studenten zullen hun leren inzet te vergroten en hun contact met andere culturen te intensiveren tijdens hun stageperiode. Tot slot, na succesvolle afronding van het programma, CEILS afgestudeerden in staat zijn om ofwel te voltooien hun opleiding met een Italiaanse of internationale Master's Degree, of om onmiddellijk te beginnen aan een carrière in de internationale markt van juridische beroepen zal zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Law LLB »

Programma's

Deze school biedt ook:

Videos

Presentation of the University of Trento

Contact
Bezoekadres
Faculty of Law of the University of Trento
via Verdi, 53

Trento, Trentino-Zuid-Tirol, 38122 IT