Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1924 , is de University of Trieste een middelgrote universiteit met een studentenpopulatie van ongeveer 16.000. Het biedt een breed scala aan opleidingen op bachelor-, master- en doctoraalniveau, maar ook korte beroepsmeesters, geavanceerde masters en specialisatieprogramma's, waarvan de meeste op medisch gebied liggen. Sommige opleidingen worden in het Engels gegeven .

De universiteit heeft momenteel 10 afdelingen: Economische , Bedrijfs-, Wiskundige en Statistische Wetenschappen ; Engineering en architectuur ; geesteswetenschappen; Juridische, taal-, tolken- en vertaalstudies ; Wiskunde en Geowetenschappen ; Geneeskunde, Chirurgie en Gezondheidswetenschappen ; Life Sciences ; Farmaceutische en chemische wetenschappen ; Fysica; Politieke en sociale wetenschappen .

De universiteit neemt deel aan veel onderzoeksprojecten op nationaal en internationaal niveau. Het is ook betrokken bij verschillende uitwisselingsprogramma's voor studenten en medewerkers met universiteiten in de EU en werkt samen met verschillende universiteiten uit Oost-Europa en andere niet-EU-landen.

De internationale mobiliteit aan de University of Trieste

Universiteiten zijn kruispunten van kennis.

In navolging van de Lissabon-strategie, die de nadruk legt op de totstandbrenging van een meer concurrerende en dynamische kennismaatschappij, kunnen internationale mobiliteit en internationalisering van de universiteiten een strategisch instrument zijn voor een sociale, culturele en economische ontwikkeling van een land. Ze kunnen worden beschouwd als een uitdaging en een kans voor de betrokken hogere instellingen om hun aanbod van cursussen te vergroten en te verrijken.

De internationalisering van zijn systeem, die sinds lang door de University of Trieste is opgezet, past perfect in deze lijn en ligt ook in de strategische positie en historische internationale roeping van de stad Triëst.

De University of Trieste is actief betrokken bij verschillende programma's op Europees niveau (LLP Erasmus, Leonardo da Vinci, Alpe Adria, Bovec Summer School) en binnen ruimere Europese (Tempus) en internationale kaders (ISEP-programma, International Mobility Grant Program, Marco Polo project).

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Italiaans

Deze school biedt ook:


University of Trieste

Economie bestudeert de handel in beperkte middelen tussen mensen. Bij deze activiteit zijn instellingen - bedrijven - betrokken die samen met mensen het economische syste ... [+]

Economie bestudeert de handel in beperkte middelen tussen mensen.

Bij deze activiteit zijn instellingen - bedrijven - betrokken die samen met mensen het economische systeem vormen waarop onze samenleving is gebaseerd.

Ondernemingen en bedrijven handelen binnen de grenzen van regels, het rechtssysteem dat zorgt voor de ordelijke ontwikkeling van gemeenschappen waarvan zij afkomstig zijn.

Ten slotte vereist het bestuderen en beheren van economische gebeurtenissen in toenemende mate vaardigheid in kwantitatieve hulpmiddelen om gegevens te selecteren en te analyseren.

Wie is de ideale kandidaat voor dit programma?studenten die nieuwsgierig en geïnteresseerd zijn in bedrijven vanuit alle perspectieven (productie, distributie, management, financiering, boekhouding, internationalisering, ondernemerschap, enz.)studenten gemotiveerd door de wens om economische gebeurtenissen te begrijpen door middel van een multidisciplinaire aanpakstudenten die een actieve rol willen spelen, in hun persoonlijke en professionele toekomst door het scheppen van welzijn voor de samenleving.... [-]
Italië Trieste
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Trieste

Dit curriculum heeft tot doel de expertise te ontwikkelen die nodig is om financiële producten te evalueren, ontwerpen en gebruiken en om nationale en internationale fina ... [+]

Deze opleiding biedt een curriculum in het Engels: Economics and Financial Markets.

Dit curriculum heeft tot doel de expertise te ontwikkelen die nodig is om financiële producten te evalueren, ontwerpen en gebruiken en om nationale en internationale financiële markten te analyseren.

De eerste twee jaar bieden basisvoorbereiding in Economie, Management, Accounting, Wiskunde, Statistiek en Recht, terwijl het derde jaar zich concentreert op Monetaire en Financiële Economie en Beleid, Internationale Macro-economie, Financiële Markten en Instellingen, Bedrijfsfinanciën, Statistieken voor Financiën en Financiële Econometrie. .

De cursussen worden gegeven binnen een internationale culturele omgeving.... [-]

Italië Trieste
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Video UNITS 2016 - English version