University of the Commonwealth Caribbean

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UCC - Een traditie van uitmuntendheid

UCC is een filiaal / erkende instelling van de Universiteit van Londen. UCC programma's worden ook geaccrediteerd door de erkende regionale accreditatie-instelling en wordt beschouwd als een van de top private universiteiten in het Caribisch gebied. UOL is internationaal geaccrediteerd en erkend als een van de meest prestigieuze universiteiten in de wereld.

WIE WE ZIJN

De Universiteit van de Commonwealth Caribbean (UCC) is de grootste particuliere instelling in Jamaica en is lid van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) Consortium.

In 2002, het Institute of Management Sciences (IMS - est Januari 1992) samengevoegd met het Institute of Management and Production, (IMP - est. Januari 1976) aan UCC, een vooraanstaande tertiaire onderwijsinstelling bieden individuen de mogelijkheid om hun academische dromen te volgen door middel van flexibele studie opties en zorgeloos betalingsmogelijkheden vestigen.

WAT WE DOEN

Wij zijn trots op het verstrekken van studenten met wereldklasse educatieve programma's en hoog opgeleide en gekwalificeerde docenten. Onze programma-aanbod worden afgestemd op internationale normen en zo ontworpen dat onze afgestudeerden kunnen concurreren in een snel veranderende wereldwijde markt.

WAAR HET GEBEURT

Ons bereik verder dan de kusten van Jamaica. We werken samen met gereputeerde tertiaire instellingen regionaal en wereldwijd om samen een breed scala aan mogelijkheden bieden voor alle aankomende studenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Pre-Meds » Bekijk M.D. » Bekijk Cursus » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor In De Wetenschapsgraad In Productie- En Operations Management

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2018 Jamaica Kingston +1 more

De Bachelor of Science degree in Productie en Bedrijfsleiding heeft een sterke bedrijfsgerelateerde basis van kernmodules, met gespecialiseerde modules die gericht zijn op productie in een productieomgeving en Operations Management. [+]

4 jaar opleiding

De Bachelor of Science degree in Productie en Bedrijfsleiding heeft een sterke bedrijfsgerelateerde basis van kernmodules, met gespecialiseerde modules die gericht zijn op productie in een productieomgeving en Operations Management.

Deze Bachelor of Science degree is een 4-jarig programma. U heeft de keuze om uw cursussen of modules te selecteren, zodat uw opleiding door middel van lessen wordt voltooid in de dag, avond of op zondag.

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​geaccrediteerde Associate of Science Degree in de Production & Operations Management Award te ontvangen, na 2 studiejaren (64 credituren) in dit programma.

Cursus doelstellingen ... [-]

Bachelor of Science in Business Administration

Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 4 - 5 jaar September 2018 Jamaica Kingston +1 more

[+]

Oudere inzending: moet minimaal 5 jaar oud zijn, minimaal 25 jaar oud zijn, academische kwalificaties, gedetailleerd cv, sollicitatiebrief en 3 professionele referenties indienen.

[-]

Bachelor Of Science In Information Technology

Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 4 - 5 jaar September 2018 Jamaica Kingston +1 more

Het programma is ontworpen om IT-professionals die in staat zijn van het toepassen van hun brede kennis van informatietechnologie en zakelijke kwesties aan het ontwerp en de bouw van netwerken zijn te produceren. [+]

Bachelor of Science in Information Technology

Het programma is ontworpen om IT-professionals die in staat zijn van het toepassen van hun brede kennis van informatietechnologie en zakelijke kwesties aan het ontwerp en de bouw van netwerken, databases of websites om organisatorische problemen op te lossen zijn te produceren. De mate bereidt studenten ook in staat zijn om de impact van informatiesystemen in organisaties te begrijpen en informatie ondersteuning voor de besluitvorming.

[-]

Videos

Study Jamaica

Contact
Bezoekadres
University of the Commonwealth Caribbean - Main Academic Campus: 17 Worthington Avenue
Kingston, Saint Andrew, JM