Doshisha University, The Institute for the Liberal Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Instituut voor de Liberal Arts (ILA) aan Doshisha University, Één van de oudste en top ranking universiteiten van Japan, biedt een wereld-klasse academische ervaring. Als studenten studeren voor hun diploma, krijgen ze internationale ervaring in Japan en de kans krijgen om ervaring in het buitenland te verwerven, om intern, en de Japanse leren op onze geprezen Center for Japanese Taal en Cultuur. Studeren aan de ILA biedt het beste van twee werelden: een klein instituut binnen een grote universiteit.

Onze gevarieerde internationale faculteit zijn alle actieve onderzoekers en vernieuwers in hun eigen velden. Het Instituut kleine liberale arts college sfeer en seminars studenten in staat een brede toegang tot de expertise van de faculteit. Als studenten studeren voor hun diploma, faculteit leden uitdagen studenten om niet alleen te vinden interessante antwoorden, maar te formuleren en vragen intrigerende vragen.

ILA's benadering van undergraduate studies is interdisciplinair, het verstrekken van een diepgaand onderzoek van Japan dat breder vergelijkend onderzoek vergemakkelijkt. Het Instituut team van wetenschappers en bestuurders begrijp alle het belang van zowel de lokale en globale context, en samen met studenten, putten uit hun eigen ervaringen van het leven en het onderzoeken van over de hele wereld. In de wereld van vandaag, zal een internationaal onderwijs, stage-ervaring, mondiale netwerken, en taalvaardigheden u de voorsprong op de concurrentie om u te helpen slagen.

Onze collegegeld zijn zeer concurrerend en alle inkomende internationale studenten (college visumhouders) komen in aanmerking voor een vermindering van het collegegeld. Doshisha biedt vele andere concurrerende beurzen voor studenten.

In 2011 verwelkomden we onze eerste studenten en we zijn ervan overtuigd van het uitbreiden van verder weg in de toekomst. ILA klassen zijn verbonden door Doshisha studenten uit de afdelingen binnen de universiteit, en uitwisselingsstudenten van ons wereldwijde netwerk van partneruniversiteiten.

Net als de historische en dynamische stad Kyoto, hebben we onze ogen gericht op de geglobaliseerde wereld van de toekomst met onze voeten stevig op de plaatselijke kennis van tradities geplaatst.

Kyoto instelling biedt een uitzonderlijke culturele ervaring, een combinatie van het beste van traditie, nachtleven, en dynamische werkgelegenheid in het moderne Japan. Doshisha ontvangt verzoeken voor ongeveer 600 vacatures per jaar voor internationale studenten en 98% van de afgestudeerden met succes een baan vinden.

Doshisha University belangrijkste feiten:

Particuliere universiteit opgericht in 1875 14 faculteiten en 16 graduate schools 2000 faculteit leden 25.000 studenten en 2.400 afgestudeerden
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba in de vrije kunsten

Campus Voltijd 4 jaar April 2019 Japan Kioto

De BA in Liberal Arts Program aan de ILA is een hoogtepunt van wereldklasse aanpak van universitaire liberal arts onderwijs. Het instituut combineert een eigen Noord-Amerikaanse liberal arts college sfeer en pedagogische aanpak met de nadruk op het opbouwen van partnerschappen tussen studenten en professoren in kleine, interactieve lessen van instructie in het Engels. Studenten worden uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren, het ontwikkelen van een kritische geletterdheid door middel van intensief lezen, reflectie, schrijven en discussie. Het Instituut faculteit leden uitdagen studenten om niet alleen te vinden interessante antwoorden, maar te formuleren en vragen intrigerende vragen. [+]

BA in Liberal Arts

De BA in Liberal Arts Program aan de ILA is een hoogtepunt van wereldklasse aanpak van universitaire liberal arts onderwijs. Het instituut combineert een eigen Noord-Amerikaanse liberal arts college sfeer en pedagogische aanpak met de nadruk op het opbouwen van partnerschappen tussen studenten en professoren in kleine, interactieve lessen van instructie in het Engels. Studenten worden uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren, het ontwikkelen van een kritische geletterdheid door middel van intensief lezen, reflectie, schrijven en discussie. Het Instituut faculteit leden uitdagen studenten om niet alleen te vinden interessante antwoorden, maar te formuleren en vragen intrigerende vragen.... [-]


Contact

Doshisha University

Adres Doshisha University, Kamigyo-ku
602-8580 Kioto, Kioto, Japan
Website http://www.doshisha.ac.jp/
Telefoon +81 75-251-3120