NUCB

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Nagoya Japan - Het hart van Oost-Azië

Genesteld in het hart van Oost-Azië, Japan bestaat uit vier grote eilanden met een bevolking van meer dan 126 miljoen. Japan staat bekend om zijn geavanceerde opleiding en heeft het hoogste aantal Nobelprijswinnaars van welk Aziatisch land dan ook, en het op één na hoogste van elk land sinds 2000. Japan is de op twee na grootste nationale economie ter wereld, met Greater Nagoya, het centrum van ambachtelijk vakmanschap , die jaarlijks bijna 1% van het mondiale bbp produceert. Nagoya, de op twee na grootste stad van Japan, ligt tussen Tokio en Kyoto en staat bekend om de nabijheid van tal van natuurlijke, schilderachtige en toeristische attracties. Het is een geweldige plek om te studeren en om van je tijd in Japan te genieten.

Een onvergetelijke ervaring in Japan

Studeren in Japan biedt een fascinerende ervaring voor internationale studenten die je zullen helpen je als persoon te ontwikkelen en de dingen vanuit nieuwe perspectieven te bekijken. Japan is een van de veiligste landen ter wereld en kent zijn onderwijs van wereldklasse op het snijvlak van innovatie. Omringd door adembenemend natuurlijk terrein, vier adembenemende seizoenen, een rijke cultuur en een uitstekende keuken, kunt u ervoor zorgen dat uw tijd hier onvergetelijk zal zijn. Met meer dan 250.000 internationale studenten en stijgende, is Japan een van de meest populaire bestemmingen voor internationale studenten.

campus

Een belangrijk kenmerk van onze Nisshin-campus is dat de onderwijsfaciliteiten en sportfaciliteiten zich op één enkele campus bevinden, wat leidt tot een actief studentenleven. De hoofdcampus is ongeveer 1,5 keer zo groot als Tokyo Disneyland en wordt omringd door prachtige natuur.

werk

We hebben een succespercentage van 99,2% met een toegewijd team om studenten te helpen hun carrière te vinden. We hebben ook opties

Vanaf 2017 heeft NUCB al partnerschapsuitwisselingspartnerships opgezet met 130 toonaangevende business schools in 54 landen. In het studentenuitwisselingsprogramma kunnen studenten een nieuwe dimensie toevoegen aan professionele ontwikkeling. Collegegeld op partnerscholen wordt afgewezen en studenten met een uitstekende academische status komen in aanmerking voor extra beurzen om de kosten van reis- en verblijfkosten te dekken.

Locaties

Nagoya

Address
470-0193 Nagoya, Prefectuur Aichi, Japan

Accreditaties