Ritsumeikan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom kiezen voor Engels-medium Undergraduate-programma's aan de Ritsumeikan University ?

In het Engels gebaseerde Undergraduate-programma's bieden toegang tot de verscheidenheid aan academische cursussen voor studenten die niet goed genoeg zijn in de Japanse taal.

Na de inschrijving krijgen internationale studenten de mogelijkheid om Japans te leren in / buiten het curriculum.

Diversiteit van studenten is een van de meest aantrekkelijke kenmerken van RU. In 2017 studeerden 1890 buitenlandse studenten uit verschillende studiegebieden uit 61 landen in onze graduate en undergraduate-programma's. RU geeft je altijd veel kansen om studenten uit gebieden met een heel andere cultuur te ontmoeten. Studentendiversiteit maakt je universitaire leven spannend en draagt ​​bij aan je vruchtbare academische activiteiten in Japan.

Ritsumeikan University heeft vier campussen in de regio Kansai. Engels-medium undergraduate-opleidingen worden aangeboden op drie van deze campussen. Global Studies Major is gevestigd op Kinugasa Campus in het noordwesten van Kyoto. Communautaire en regionale beleidsstudies Major is gevestigd op de Osaka Ibaraki Campus, die in 2015 in Ibaraki City, Osaka Prefecture, werd geopend. De Information Systems Science and Engineering Course, een gloednieuw programma uit 2017, is gebaseerd op de Biwako - Kusatsu Campus in Kusatsu City, Shiga Prefecture. De drie steden liggen binnen handbereik van elkaar. Van Kyoto naar Ibaraki (Osaka) en naar Kusatsu (Shiga) duurt slechts 20 tot 30 minuten met de trein.

Ritsumeikan University heeft in het buitenland overeenkomsten met meer dan 130 universiteiten in 30 landen en regio's. Studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan buitenlandse studieprogramma's of veldwerk in het buitenland, afhankelijk van hun majors en academische velden. Daarnaast beheert RU het Dual Undergraduate Degree Program (DUDP), waarin studenten bacheloropleidingen kunnen behalen bij zowel RU als geallieerde universiteiten.

RU biedt veel programma's aan, zoals vrijwilligersactiviteiten buiten de campus, stages, peer-supportactiviteiten op de campus en verschillende soorten clubs en kringen die door de studenten worden gerund. Internationale studenten met een studentenvisum kunnen een studiebeurs aanvragen voor het verlagen van het collegegeld. Accommodatie in een gemeubileerd appartement of slaapzaal buiten de campus is beschikbaar voor studenten van Engelstalige, niet-gegradueerde programma's die de studenten een goede omgeving bieden om zich te concentreren op hun studie en de dagelijkse communicatie met andere studenten.

- Hoger collegegeldregeling

Hieronder vindt u informatie over het lesgeldverminderingsschema voor toelating tot 2017.

 • 100% collegegeldvrijstelling
 • 50% korting op het lesgeld
 • 20% korting op het lesgeld

Het collegegeld wordt in eerste instantie een jaar lang aangeboden op basis van de toelatingevaluatie van studenten. In het tweede en volgende jaar wordt het collegegeld verlaagd op basis van de cijfers van de studenten in het voorgaande studiejaar.

Ritsumeikan University in een oogopslag

 • Ritsumeikan University werd in 2014 door de Japanse overheid geselecteerd als een van de universiteiten voor het "Top Global University Project". Geselecteerde universiteiten zijn verplicht om de globalisering van Japanse universiteiten actief te bevorderen.
 • Ritsumeikan opgericht in 1900 en heeft een geschiedenis van meer dan 110 jaar.
 • RU is een geïntegreerde universiteit met 14 hogescholen en 21 graduate schools.
 • We hebben 4 Campussen in Kyoto, Kyoto, Kusatsu, Shiga en Ibaraki in de prefectuur Osaka .
 • RU heeft een wereldwijd alumni-netwerk met 24 overzeese vestigingen.
 • 1890 internationale universitaire studenten uit 61 landen, plus 180 niet-degree internationale studenten uit 27 landen in 2017AY.
 • RU was de nr. 1 voor de meest buitenlandse faculteitsleden van een Japanse universiteit in 2016AY.
 • RU heeft een wereldwijd netwerk van 435 partnerinstellingen wereldwijd. We hebben ook overeenkomsten in het buitenland met 137 universiteiten in 30 landen en regio's.
 • 99% van de internationale studenten in de Engelstalige, niet-gegradueerde programma's die studiebeurzen hadden aangevraagd, ontvingen financiële steun in 2016AY.
 • Meer dan 95% van de internationale afgestudeerden heeft met succes banen gekregen in 2014AY.
 • RU was gerangschikt nummer 3 in QS Graduate Employability Rankings 2015 (Pilot) onder Japanse particuliere universiteiten.
 • RU heeft 450 studentenclubs en kringen van alle soorten, waaronder sport, kunst, Japanse cultuur en alles daar tussenin.
 • RU was gerangschikt nummer 1 in opdrachtonderzoek door private sector-industrie landelijk in 2015.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Japans

Bekijk BA's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:


Bachelor in de Global Liberal Arts / Bachelor in de Asia Pacific Affairs (duale opleiding bij de Australian National University)

Campus Voltijd 4 jaar April 2019 Japan Osaka

Het College of Global Liberal Arts (GLA) biedt studenten een uitgebreid Engels literatuuronderwijs in het Engels dat vereist is voor onze geglobaliseerde tijden. Het undergraduate duale programma wordt gezamenlijk aangeboden door het College of Global Liberal Arts (GLA) aan de Ritsumeikan University en de Coral Bell School of Asia Pacific Affairs aan de Australian National University. De tweeledige benadering zal helpen om een ​​competitieve basis voor je carrière te ontwikkelen: toepassing van je ervaringen uit de hele regio Azië-Pacific, intelligentie en diepgaande kennis om bedrijfspraktijken in wereldwijde bedrijven te verbreden. Het leidt je naar professionele scholen op het gebied van openbaar beleid, recht, bedrijfskunde, architectuur, enz. En het nastreven van gespecialiseerde academische kennis op graduate schools in Japan, Australië en andere regio's. [+]

Dual Undergraduate Degree Program

Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om af te studeren met twee niet-gegradueerden van twee universiteiten: Ritsumeikan University (RU) en The Australian National University (ANU). Beide universiteiten bieden meer dan 16 cursussen die kunnen worden gecrediteerd met die van de partneruniversiteit en worden erkend voor het behalen van de graad. De Bachelor of Global Liberal Arts degree wordt verleend door RU en de Bachelor of Asia Pacific Affairs van de ANU.

Programma overzicht

Het College of Global Liberal Arts (GLA) biedt studenten een uitgebreid Engels literatuuronderwijs in het Engels dat vereist is voor onze geglobaliseerde tijden. Het undergraduate duale programma wordt gezamenlijk aangeboden door het College of Global Liberal Arts (GLA) aan de Ritsumeikan University en de Coral Bell School of Asia Pacific Affairs aan de Australian National University. De tweeledige benadering zal helpen om een ​​competitieve basis voor je carrière te ontwikkelen: toepassing van je ervaringen uit de hele regio Azië-Pacific, intelligentie en diepgaande kennis om bedrijfspraktijken in wereldwijde bedrijven te verbreden. Het leidt je naar professionele scholen op het gebied van openbare orde, recht, bedrijfskunde, architectuur enz., En het nastreven van gespecialiseerde academische kennis op graduate schools in Japan, Australië en andere regio's.... [-]


Bachelor in de ingenieurswetenschappen - Information Systems Science and Engineering Course (ISSE)

Campus Voltijd 4 jaar April 2019 Japan Kusatsu Kioto +1 more

Studenten in de cursus Information Systems Science and Engineering ontwikkelen de technische vaardigheden van de informatiesystemen die nodig zijn om overal ter wereld te werken en brengen verbeeldingskracht en technische competentie voor elk type project en organisatie, terwijl ze ook de krachtige voordelen van hun eigen unieke persoonlijkheden en culturen behouden. Het programma legt een basis in de basis van engineering en de technische competentie om flexibel te werken met voortdurend evoluerende hardware, software en gebruikersbehoeften. [+]

Moderne informatiesystemen worden ontwikkeld door diverse internationale teams uit vele landen; Politieke en culturele grenzen zijn niet langer grenzen. De belangrijkste focus van het onderwijs in de Information Systems Science and Engineering Course (ISSE) is om mensen te trainen die kunnen werken in deze snel evoluerende technische wereld, als teamleden, als innovators en als leiders.

Programma overzicht:

Studenten in de cursus Information Systems Science and Engineering ontwikkelen de technische vaardigheden van de informatiesystemen die nodig zijn om overal ter wereld te werken en brengen verbeeldingskracht en technische competentie voor elk type project en organisatie, terwijl ze ook de krachtige voordelen van hun eigen unieke persoonlijkheden en culturen behouden. Het programma legt een basis in de basis van engineering en de technische competentie om flexibel te werken met voortdurend evoluerende hardware, software en gebruikersbehoeften.... [-]


Bachelor in de kunst in de internationale betrekkingen - Global Studies Major (GS)

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Japan Kioto

In de wereld van vandaag zijn bijna alle problemen mondiaal en complex. Het vermogen om globale zaken vanuit een interdisciplinair perspectief te begrijpen en te analyseren, is essentieel, wat u ook in de toekomst nastreeft. Global Studies Major is ontworpen om studenten de vaardigheden en kennis te geven om te slagen in de geglobaliseerde wereld. [+]

Het College voor Internationale Betrekkingen wil studenten helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden en kennis die essentieel zijn in onze snel veranderende geglobaliseerde wereld: creativiteit, het vermogen om wereldwijd te denken en te handelen, taal- en communicatievaardigheden, en inzicht in verschillende culturen.

Programma overzicht:

Het programma is ontworpen om flexibel te zijn, waarbij studenten hun leerprogramma's kunnen ontwerpen op basis van hun interesses en carrièredoelen. In het eerste jaar volgen de studenten een reeks introductie- en basiscursussen en cursussen voor academische vaardigheden, die een basis voor hun studie ontwikkelen. Vanaf het tweede jaar starten studenten hun studie van kern- en gebiedsstudiecursussen uit de onderstaande lijst. Tweedejaars studenten nemen ook deel aan het hands-on Global Simulation Gaming, een cursus die wordt gevolgd door Japanse studenten. Ze blijven hun studies in het derde jaar verdiepen, met name via het op onderzoek gerichte Advanced Seminar, voordat ze hun afstudeerscriptie in hun vierde jaar schrijven.... [-]


Bachelor in internationale internationale betrekkingen - American University - Ritsumeikan University Joint Degree Program (JDP)

Campus Voltijd 4 jaar April 2019 Japan Kioto Verenigde Staten Washington D.C. +2 more

Gezamenlijke opleidingen zijn samenwerkingsgraden die worden aangeboden door twee verschillende universiteiten met onderwijs- en studentenondersteunende systemen die zijn ontworpen om afgestudeerden te ontwikkelen wiens vaardigheden en kennis veel gevraagd zijn. Dit nieuwe en opwindende programma biedt studenten een kans om zich volledig te verdiepen in de culturen en leeromgevingen van Japan en de VS, RU en AU. [+]

In april 2018, op zijn dertigste verjaardag, heeft het College van Internationale Betrekkingen een gezamenlijk studieprogramma opgezet met de School of International Service, American University (AU). Als eerste joint degree-undergraduate-programma tussen de VS en Japan legt dit programma veel nadruk op het belang van het leren over zowel de westerse als niet-westerse perspectieven van het benaderen van internationale studies in een globale zin. Het zal wereldwijd gerichte leiders cultiveren die een actieve rol op het internationale toneel kunnen spelen.

Programma overzicht:

Gezamenlijke opleidingen zijn samenwerkingsgraden die worden aangeboden door twee verschillende universiteiten met onderwijs- en studentenondersteunende systemen die zijn ontworpen om afgestudeerden te ontwikkelen wiens vaardigheden en kennis veel gevraagd zijn. Dit nieuwe en opwindende programma biedt studenten een kans om zich volledig te verdiepen in de culturen en leeromgevingen van Japan en de VS, RU en AU. Terwijl ze de inhoud van de GS-cursus bij RU en de IR-cursus bij de AU delen, nemen studenten ook cohortlessen samen met AU-thuisstudenten aan zowel RU als AU.... [-]


Bachelor of Arts in Policy Science - Communautaire en regionale beleidsstudies Major (CRPS)

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Japan Osaka Kioto +1 more

Het College of Policy Science werd in 1994 opgericht als antwoord op de groeiende behoefte aan een interdisciplinaire aanpak van het oplossen van de steeds complexere vraagstukken in de samenleving en is nu een van de leidende centra in de studie van het beleid in Japan. [+]

Het College of Policy Science werd opgericht in 1994 als antwoord op de groeiende behoefte aan een interdisciplinaire aanpak van het oplossen van de steeds complexere problemen in de samenleving. Beleidswetenschap is een academisch veld dat de oorzaken van deze sociale problemen probeert te verhelderen en oplossingen zoekt op manieren die voldoen aan het maximale aantal leden of belanghebbenden in de samenleving.

Programma overzicht:

Zorgvuldig geformuleerd, goed geïmplementeerd beleid heeft de kracht om het leven van mensen te transformeren. Studenten van de beleidswetenschap leren hoe ze die kracht kunnen ontketenen door geavanceerde academische kennis in verschillende disciplines te combineren met een focus op het oplossen van echte problemen. Kwesties als armoede, demografische verschuivingen, verstedelijking en veranderingen in het milieu worden erkend als mondiale uitdagingen, maar ze vragen allemaal om lokaal gelegen antwoorden. Beleidswetenschap verbindt de wereld en de lokale, cultiveren van geavanceerde beoefenaars om creatieve oplossingen te leveren die voldoen aan alle belanghebbenden.... [-]


Videos

AY2016 Introduction of the Ritsumeikan Academy

Students' Voice

A Day with Our Students

English-medium Undergraduate Programs, [International Relations]

English-medium Undergraduate Programs, [Policy Science]

English-medium Undergraduate Programs, [Information Science and Engineering]

Dual bachelor’s degree from Ritsumeikan University and ANU

Contact
Bezoekadres
56-1 Tojiin Kitamachi, Kita Ward, Kyoto, Kyoto Prefecture 603-8577, Japan
Kyoto, Kioto, JP
Social Media
Bezoekadres
Osaka, Osaka, JP