The University Of Aizu

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Neem de wereld door verrassing

U kunt de volgende persoon zijn die de wereld verovert

Aizu heeft een traditie van het veranderen van de samenleving door middel van de kracht van het onderwijs. Door deze geest te herhalen, blijft de universiteit van Aizu individuen wenden met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de wereld op te nemen. Dit komt door onze unieke aanpak van leren. Wat je op deze campus leert, zal dienen als een deur naar een grotere wereld. De volgende persoon om de wereld te inspireren zou u kunnen zijn!

De universiteit van Aizu (UoA) werd opgericht in 1993 als de eerste universiteit in Japan, uitsluitend gewijd aan computerwetenschappen en techniek. Met ongeveer 3.000 pc's en werkstations op de campus en leeromgevingen die 24 uur per dag beschikbaar zijn, helpt UoA studenten om uitdagingen aan te gaan om te groeien tot leiders van de computerwetenschappen en techniek.

Over UoA

 1. Nurtures talent die leiderschap in de kennismaatschappij zal uitoefenen.
 2. Nurtures computer wetenschappers en hooggeschoolde computer engineers die "kennis" voor het nieuwe tijdperk zullen creëren en gebruiken.
 3. Heeft eerste klas faculteitsleden uit bijna twintig landen over de hele wereld.
 4. Biedt een uitstekende computeromgeving die ongeëvenaard is door andere universiteiten.
 5. Opgericht de afgestudeerde school open voor de wereld, waar Engels wordt gebruikt als de gemeenschappelijke taal.
 6. Bevordert de latente eindeloze creativiteit van de studenten door kritisch denken te trainen en hun nieuwsgierigheid te waarderen, vrij van vooropgestelde ideeën.

institutionele Doelen

Voorkennis voor de mensheid

De missie van de universiteit van Aizu is 'voorkennis van de mensheid', of met andere woorden, ontdekkingen en uitvindingen die bijdragen tot de vrede en welvaart van mensen.

De universiteit van Aizu belooft onze studenten eerst te zetten en prestaties te produceren die in de academie hoog geëvalueerd zullen worden, met innovaties voor duurzame groei van Fukushima Prefecture, Japan en de wereld.

Het universiteitsmotto is 'Shine as Pioneers' met nieuwsgierigheid, droom en een uitdagende geest.

Doel van vestiging

Tegenwoordig horen we vaak de term 'compliance' in het kader van de preventie van ongepast gedrag bij bedrijven of andere organisaties. Vertaling van deze term is veranderd van de betekenis "naleving van relevante regels" naar "activiteiten door relevante organisaties in overeenstemming met de relevante regels en het behoud van een milieu die de naleving van deze regels vergemakkelijkt om een ​​bredere waaier met betrekking tot naleving te dekken. Onze universiteit startte in april 2006 haar nieuwe geschiedenis als publieke universiteitscorporatie. De doelstellingen en plannen voor de komende 6 jaar werden opgericht en de directie en werking van de universiteit werd gestart voor de realisatie van deze doelen. Voor de realisatie van de doelen van de universiteit is het van groot belang dat alle medewerkers van de universiteit, inclusief alle leidinggevenden en medewerkers, inzicht hebben in de missies en de doelen van de universiteit en hun best doen om individuele werkverantwoordelijkheden hiertoe te nemen. Onder deze omstandigheden is het opzetten van een "gedragscode" essentieel als richtlijn en norm voor leidinggevenden en werknemers om dit in de praktijk te brengen tijdens hun werkzaamheden.

Doel

Voor de realisatie van de missie en de doelen van de Universiteit zullen wij, het personeel inclusief de leidinggevenden en medewerkers, handelen in overeenstemming met de volgende code. We zullen:

Zich houden aan wetten en regels
Wij, de leidinggevenden en medewerkers houden de regels en de wetgeving van de universiteitswetgeving wettig in acht, voldoen aan de normen van de maatschappij en handelen met een goed oordeel als leden van de maatschappij.

Handhaving van hoge ethische normen, zowel als opvoeders en onderzoekers.
Wij, opvoeders en onderzoekers zullen onderzoek verrichten, resultaten van onderzoeksresultaten bekendmaken en de verstrekte onderzoeksbegrotingen adequaat gebruiken, met behoud van hoge ethische normen.

Verhoog de studenttevredenheid.
Wij, de leidinggevenden en medewerkers, zullen de leerlingen eerst inzetten en ons inzetten om de kwaliteit van onderwijs en onderzoek te bevorderen.

Behoorlijk risicobeheer uitvoeren om de vertrouwelijkheid van de universiteit te behouden en zijn activa te beschermen.
Wij, de leidinggevenden en medewerkers nemen het belang van risicomanagement serieus en streven ernaar om problemen te voorkomen die vertrouwen in de Universiteit kunnen afbreken.
We zullen ook goed en efficiënt de middelen van de universiteit verzorgen en de intellectuele eigendom van de universiteit behoorlijk beschermen.

Proberen het werkomgeving te handhaven en te verbeteren.
De individuele persoonlijkheid van elke leidinggevende en werknemer moet gerespecteerd worden om een ​​veilige en gebruiksvriendelijke werkomgeving te realiseren.

Draag bij aan lokale gemeenschappen.
We moeten ons realiseren dat de bevordering van samenwerking tussen universiteiten en industrie een taak is die de universiteiten voor de samenleving moeten vervullen, en streven ernaar bij te dragen tot de vitalisering van de industrie en de bevordering van de cultuur.

Bevorder internationale betrekkingen.
Om wereldwijde opleiding en onderzoek te realiseren, worden studenten en faculteitsleden proactief uitgenodigd en geaccepteerd aan de universiteit om internationale uitwisseling, samenwerking en gezamenlijke activiteiten te vitaliseren.

Informeer actief informatie.
Relevante informatie wordt op proactieve wijze openbaar gemaakt om publiek inzicht en geloofwaardigheid in de universiteit te krijgen.

Zorg voor eerlijke relaties met zakenpartners.
Zakelijke partners worden vrij gekozen voor onpartijdige onderhandelingen.

Zes belangrijke punten over gedrag ten behoeve van de missie en doelstellingen van de universiteit

Wij zullen het personeel van de universiteit, inclusief alle leidinggevenden en medewerkers, eerlijk en met waardigheid gedragen tijdens de vervulling van de missie en de doelen van de universiteit in overeenstemming met de gedragscode van de Universiteit van Aizu, waarbij rekening wordt gehouden met de volgende zes punten .

 • Of onze gedragingen gebaseerd zijn op hoge ethische normen, zowel als opvoeders en onderzoekers.
 • Of onze gedragingen in de lokale gemeenschappen, nationaal en internationaal, goed beantwoord hebben.
 • Of onze gedraging de standpunten van de studenten heeft overwogen.
 • Of onze gedragingen inbreuk hebben gemaakt op relevante wetten en / of de Universiteitscorporatie Reglementen.
 • Of onze gedragingen afwezig zijn van de missie en / of de Universiteitscorporatie Reglementen.
 • Of onze gedragingen zijn gedreven tegen sociaal beleid en / of ethiek.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Ict wereldwijd programma

Campus Voltijd 4 jaar October 2019 Japan Iitate

Dit programma streeft naar innovatie en ontwikkeling op het gebied van ICT en beschikt over een breder scala aan informatica en techniek. Daarnaast worden vakken zoals Japanse taalcursussen en 'cultuur en geschiedenis van Aizu' aangeboden. De studenten zullen regionale identiteit kunnen begrijpen door ervaringen in de Japanse cultuur en dan een actieve rol in de wereld op basis van de identiteit nemen. [+]

Wat is het geavanceerde ICT Global Programma? Vanaf 1e jaar opleiding, door algemene opleidingskursussen en gespecialiseerde opleidingen in het Engels te nemen, kunnen studenten afstuderen op de middelbare school. Dit programma streeft naar innovatie en ontwikkeling op het gebied van ICT en beschikt over een breder scala aan informatica en techniek. Daarnaast worden vakken zoals Japanse taalcursussen en 'cultuur en geschiedenis van Aizu' aangeboden. De studenten zullen regionale identiteit kunnen begrijpen door ervaringen in de Japanse cultuur en dan een actieve rol in de wereld op basis van de identiteit nemen. Dit programma keurt de internationale examens, zoals SAT en IELTS, goed, zodat het buitengewoon toegankelijk zal zijn. Hetzelfde geldt voor Japanse nationaliteiten en buitenlandse bewoners in Japan. Dit programma biedt een korte termijn aan het studeren in het buitenland en overzeese stages als een reguliere cursus. Doel van dit programma Dit is het eerste alles-in-Engels academisch programma in Japan, dat beschikt over computerwetenschappen en engineering professioneel onderwijs. Het biedt bachelorstudenten de mogelijkheid om basiskennis van computerwetenschappen en techniek en praktische vaardigheden in het Engels te leren. Onder dit programma zullen internationale studenten en Japanse studenten studeren en samen leven. Deze inspanning biedt studenten multiculturele en wereldwijde ervaringen, gericht op hun groei als mondiale talenten. Belang van dit programma Door het hogere aantal uitstekende studenten van over de hele wereld te accepteren, wordt de omgeving voor internationaal onderwijs in onze universiteit verbeterd. Japanse studenten hebben geweldige invloeden van internationale studenten in vergelijkbare leeftijden met hen. Deze omgeving stelt studenten in... [-]

Contact
Bezoekadres
Aizu-Wakamatsu
Fukushima Pref.

Iitate, Fukushima, 965-8580 JP
Social Media