Lees de Officiële Beschrijving

Of zeven vrije kunsten is de reden waarom we nu nodig hebben?

Basis van het onderwijs in ICLA is
Het is liberal arts.
De essentie van de vrije kunsten onderwijs type
In plaats van de focus op gespecialiseerde gebieden
Er is een breed scala van terreinen te leren.

Het curriculum, geesteswetenschappen en de vrije kunsten, sociale wetenschappen, numerieke redeneren, is verdeeld in natuurlijke wetenschap, gezondheid en lichamelijke opvoeding vijf kennisgebieden. Door het koppelen en integreren van kennis uit de verschillende velden, groeien we personeel met een hoge mate van vrijheid zonder focus op een specifieke vervoerder keuze. Met het oog op de internationale gemeenschap is het stadium van de toekomstige activiteit, het grootste deel van de lessen worden gegeven in het Engels. Engels wordt ook internationaal erkend als een tweede vreemde taal in het land, die geen Engels als moedertaal. Daarom is vanuit de toelating tot stuurt een leven in de slaapzaal op de campus, hebben ze zich richten op de beheersing van het Engels.

Liberal Arts ICLA Wat is het verschil?

Ervaring en van leraren die zijn verzameld van over de hele wereld
Een hoog niveau van kwaliteit,
Buitenlandse docenten meer dan 80% van de full-time faculteit

En de les van de kleine klassen
Hoge niveaus van buitenlandse docenten

Standaard aantal leerlingen per klas 1 academisch jaar capaciteit van 80 personen 20 personen of minder. Student-to-faculteit verhouding van ten hoogste 12: inter-actieve (deelname student) les zal zijn in een. Buitenlandse docenten wordt goedgekeurd uit de hele wereld, alsmede de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk alleen, heeft aangetrokken top talent met ervaring geleerd op afgestudeerden, of die van de Universiteit van beroemde scholen over de hele wereld. Daarnaast wordt Academisch Engels programma dat bestaat uit leden die het belang van een tweede taal leren theorie voor de Japanse studenten die geen Engels als moedertaal te begrijpen. Deze Daarom is het mogelijk om te leren dat geschikt is voor elke student, en vervolgens de opdracht om te gaan voor de onderneming les. Terwijl het aan te raken op een verscheidenheid aan disciplines, zoals de studenten wordt gekanteld de passie (passie), en is een omgeving rol van de universiteit is ook mogelijk om als instelling, zoals talent en passie snijden op elk gewenst moment. In een discussie-formaat in plaats van de lezing formaat ICLA, studenten vooral om te leren, leiders als er onvoldoende inzicht tijdens het bekijken van de situatie Yuki en koerscorrectie.

En de slaapzaal van de state-of-the-art faciliteiten
interdisciplinaire curriculum

Geleerd in de klas met een state-of-the-art faciliteiten door de wereldberoemde architect Toyo Ito ontwerp, we leven in state-of-the-art studentenflat (1 graad boarding). Ook buitenlandse studenten en uitwisselingsstudenten wonen in hetzelfde studentenhuis, altijd inbegrepen buitenlandse studenten in één groep. Daarbij wordt het leven van gebeitst Engels in één dag, hecht ook een nieuwe verbeelding te leren als gevolg van de communicatie tussen verschillende culturen. Kenmerken van de liberal arts stijl opleiding is "interdisciplinair curriculum". Geesteswetenschappen onderwijs, sociale wetenschappen, numerieke redenering, in aanvulling op de kennis gebied van natuurwetenschappen, is er ook een ICLA In Japan onderzoeksprogramma. In de kennis gebied, heeft het het gebied van de kunsten, zoals muziek en schilderkunst tot de martial arts verbreed. Japan shakuhachi en koto in de studie, over een groot bereik, zoals kalligrafie, bloem-theeceremonie, cursussen en workshops van het aantal ribben is ook ongeveer 140. Terwijl het ervaren van deze verkennen van de "kruising van kennis", intuïtie en verbeelding, bevordert het een breed scala aan gezichtsveld.

Acht van de functies die u zou willen de ICLA internationale vrije kunsten undergraduate kiezen

punt 1 in Amerikaanse stijl liberal arts-based onderwijs

Leer een breed scala aan disciplines buiten het genre

Liberal Arts in plaats van zich te concentreren op één van de cursussen vindt u het academische leren in een breed scala van terreinen. Daardoor kunnen we een rijke gevoeligheid en expressie werking agnostische stereotypen cultiveren. Dan, geesteswetenschappen en de vrije kunsten, sociale wetenschappen, numerieke redenering, natuurwetenschappen, op zoek naar hun eigen mogelijkheden op vrije keuze van onderwerpen uit het gebied van vijf, bestaande uit een gezondheids- en lichamelijke opvoeding, vinden we de dingen die geschikt zijn om hun eigen vermogen. Wij streven ernaar om de internationale wie kan reageren op de samenleving te diversifiëren.

punt 2 van de meeste lessen worden aangeboden in het Engels

Ongeveer 80 procent van de full-time faculteit leden zijn vreemdelingen

In full-time faculteit leden zijn vreemdelingen ongeveer 80 procent van de internationale vrije kunsten undergraduate, zal het grootste deel van de lessen worden gegeven in het Engels. Leer de zeer academisch Engels vaardigheden door middel van het leren van multilaterale in het Engels en het dragen van de mogelijkheid om te communiceren als gevolg van academisch Engels.

punt 3 Intensief Engels programma EAE

Academisch Engels EAE

Engels is een intensief programma om de Engels kracht die nodig is voor de klassen en studie in het buitenland in het Engels te dragen. We hebben een systeem waarin de ene persoon er redelijk zeker van dat het niveau omhoog kan worden vastgesteld. En intensief leren van de EAE vanaf het eerste jaar. Voer elk van de indeling in overeenstemming met het niveau van de studenten, lezen, schrijven, luisteren, en de algehele verbetering van de algemene vaardigheden in het algemeen, zoals het spreken in een van de onderwerpen.

punt 4 studie in het buitenland voor een jaar is vereist

Een breed scala aan studie in het buitenland

In ICLA, samen met universiteiten in 28 scholen in het buitenland, is het een uitwisselingsstudent systeem dat moeilijk kan werken om te studeren zonder het collegegeld last aangenomen. Studeren in het buitenland informatie is te vinden over een breed gebied, maar het is niet vast te zitten alleen aan de Engels-sprekende wereld. Het is ook in de mensen van niet-Engels sprekende landen die geen Engels als moedertaal, omdat de mogelijkheid om een ​​mededeling dat de verhogingen van de komst van de internationale gemeenschap in het Engels worden verwacht te nemen.

punt 5 kleine interactief onderwijs van

Nadruk op communicatie met leerkrachten

De verhouding tussen docenten en studenten een leeromgeving te creëren van kleine en 01:12. Het kleine aantal mensen dat systeem, de communicatie tussen studenten en de afstand tussen docenten en studenten is dichtbij ook zal nauw zijn. Als dat zo is leerkrachten kunnen bellen in de eerste naam van de student, moet de dichtheid van donkere les in het Engels zijn. Kleine klassen om een ​​level omhoog van het Engels is onontbeerlijk.

punt 6 kritisch, creatief, zelfvoorzienend, de kapitein van het wereldwijde (CCIG) Thinking

Denken aan de achterkant van de dingen gelezen

Geef je mening over dat het een kritische denken dat hij weer rechts, ervoor te zorgen dat er geen fouten. Het is een creatieve is de energie om hun kennis te laten groeien. En autonome wereldwijde denken is aan de internationale betekenis te cultiveren.

punt 7 curriculum cross-het schrijven van programma Writing-across-the-Curriculum; WAC

Leren communicatieve vaardigheden door te denken en het Engels

Studenten Over Een van de uitdagingen thema, is een programma dat consequent aan het afstuderen een rapport in het Engels en Japans op het thema op een permanente basis te creëren. Thema zal één van de standaard thema van de 12 ICLA selecteren was voorbereid. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen thema te kiezen door de studenten zelf in aanvulling daarop. Het is bij het rapporteren gestaag zal werken, terwijl het verkrijgen van de begeleiding en advisering van de instructeur en de taal Learning Center (LAC) behoort adviseur.

Ervaar het gemeenschapsleven van de studenten op het punt 8 nieuwste studentenflat

Rich dorm het leven internationale

1 jaar na opname, het heeft slaapzaal iedereen is verplicht. Want dat is de studentenflat wonen ook studenten uit het buitenland, wordt het Engels gebeitst slechts van 's morgens tot' s avonds. De kamers zijn in principe een eigen kamer. De slaapzalen hebben communicatieruimte zodat elk van de studenten met elkaar kunnen uitwisselen van beleefdheden gewaarborgd. Dag-tot-dag uitwisselingen met buitenlandse studenten, maar moet het eigendom van de toekomst.

Het wordt human resources verkregen uit de hele wereld.

Nu zou het zijn wat voor soort menselijke middelen van de internationale gemeenschap zoekt?

Dat er een hoge mate van communicatie en presentatie vaardigheden, zowel in het Japans en Engels vloeiend Engels is te spreken. Wees kritisch, creatief, autonoom Global (CCIG) denken kracht wordt verschaft. Dat je inzicht in de basiskennis van de economie en het bedrijfsleven. Het zal worden beschouwd, zoals dat je een goed begrip en vertrouwdheid met de verschillende culturen en vreemde talen.
In ICLA liberal arts educatief programma, dat hij hecht aan goed opgeleide en gevoel te verwerven om een ​​human resources verkregen van de toekomst van de wereld te worden.

Na het afstuderen, de mondiale bedrijvigheid.

EAE (Academisch Engels) en uitgevoerd lessen in het Engels, in een studie in het buitenland leven op de campus en 1 jaar van de uitwisselingsstudenten U kunt het Engels kracht van hoog niveau, met inbegrip van het Engels communicatieve vaardigheden op de werkvloer te dragen. Door de vrije kunsten soort curriculum dat een zeer breed scala van gebieden bestrijkt, dat zij hecht aan de houding om te leven met het hoge niveau van het algemeen onderwijs met het oog op de gebieden die ik giet de passie toekomst te verwerven. Na het afstuderen, kunt u actief in het stadium van een verscheidenheid aan internationale gemeenschap om de wapens een wereldwijde gevoel dat je leren. Daarnaast gaan we op naar graduate school ook inclusief de overzeese zullen ook worden aangemoedigd een opleiding van meer vakgebieden ontvangen.

Human resources met een globaal denken de wereld zit te wachten.

Japan uniek en evolueerde Garake (Galapagos Mobile) had een hoge mate van technologie en prestaties, maar de wereld standaard is vervangen door smartphone (smartphone) niet gewend zijn. Het moet worden gevoed een globaal denken om actief te zijn in de wereld. Het maakt niet uit hoe het bestuderen van het Engels, zelfs het leren van de vrije kunsten, de ware kijk op de wereld is niet beoefend in het buitenland uit de Japan wordt beschouwd als niet houden aan het lichaam. Studeren in het buitenland in om dit te doen hebben we een grote betekenis. Eerst naar de wereld uit het buitenland te ervaren. Een jaar zou zijn om ons een grote droom en de richting van de baan van de na het afstuderen Kimi geven. Na het afstuderen, stevig Fumishime de Aarde op je eigen voeten, zult u zien dat u zich in de samenleving die het vermogen om actie te ondernemen om te gaan vliegen overal in de wereld heeft. World is de tegenstander, zal de plaats van bestemming in het oneindige.

Afstuderen uit de toelating

1 jaar

International liberal arts studenten die undergraduate (ICLA) hebben afgelegd in de studentenflat (prive-kamers), die zijn voor iedereen binnen de campus worden ingevoerd.

2 jaar

Studeren in het buitenland is verplicht voor één jaar (het tweede jaar of derde jaar).
Het maakt gebruik van het uitwisselingsprogramma van de gastinstelling in het buitenland studeren.

drie jaar

Engels geleerd in 1-2 jaar, kennis kracht, wordt het denken stevig verankerd, de lade van de opgeleide zal worden verhoogd door meer en meer.

4 jaar

Degree verkregen wanneer afgestudeerd aan de internationale vrije kunsten undergraduate (ICLA) is van plan een "Bachelor (International Liberal Arts) (Bachelor of International Liberal Arts)".

Gebied van internationale uitwisseling

Omdat de studentenflat zijn slaapzaal wisselen ook studenten uit het buitenland, zal je wilt ervaren op een dagelijkse basis de internationale uitwisseling tijdens een verblijf in Japan. Wanneer zijn verzameld alleen in de Japanse alleen zal praten met de Japanse. International Dit studentenhuis is een once-in-a-lifetime omgeving voor iteratief aanleren van het Engels door EAE (Academisch Engels) te leren in ICLA. Daarnaast trainen we een dramatisch Engels in een korte tijd in te profiteren van de LAC (Language Learning Center).

Studie in het buitenland voor een jaar

De studenten zijn verplicht om in het buitenland te studeren voor een jaar. Deze studie in het buitenland is te wijten aan uitwisselingsprogramma's met partneruniversiteiten, als een persoon van deze faculteit in het buitenland is het bestuderen, zullen studenten van de ene persoon uit het Verenigd Koninkrijk of van de universiteit als de uitwisseling komt om te leren van deze faculteit. Het is een aparte collegegeld niet te worden aangebracht tijdens de studie voor. Naar het buitenland bestemming te studeren is ook het land van de universiteit dat niet-moedertaalsprekers van het Engels, de andere kan ook de woorden van het land te leren, is een zeer globale gevoeligheid die niet alleen beperkt tot de Engels sprekende Als je een oog op de toekomst van de zakelijke activiteiten te dragen kunt u.

Binding van kennis

Engels Als overlappen het schooljaar ook Yuki om de vaardigheid meer en meer. In dit geval zal het zijn om te werken op pakken categorie om jezelf uit het wetenschappelijk op verschillende gebieden. Daarom is het curriculum cross-schrijven programma om de kennis te binden door middel van een breed scala aan disciplines geleerd in liberal arts zal betekenis te brengen. Studenten, het dia's in Koshite leren met de natuur op een flexibele manier van denken, zoals het koppelen van de rechter hersenhelft en de linker hersenhelft.

Graduatievereiste units zijn 124 units

In elk einde van het jaar, maar het is niet de speciale promotie te bepalen. Voor het verloop van de cursussen zijn vastgesteld op basis van de wereldwijde standaard "Natuurlijk nummer (Course Number)" systeem. Studenten samen met de geplande onderwerpen van de kwaliteit van de leerinhoud uit te voeren om de geselecteerde garantie uit te voeren onmiddellijk na de opname, omdat verondersteld wordt het beheer van studieprogramma's in overweging, zodat het ook de kwaliteit van de waarborg voor leerresultaten te bevorderen en een stap-voor-stap leren .

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Deze cursus is een uitnodiging naar verre oorden en verre tijden te verkennen vanuit een mondiaal perspectief. We zullen de wereldwijde beweging van mensen, goederen en i ... [+]

Bachelor in International Liberal Arts: Filosofie en Godsdienstwetenschappen Wereld geschiedenis

Deze cursus is een uitnodiging naar verre oorden en verre tijden te verkennen vanuit een mondiaal perspectief. We zullen de wereldwijde beweging van mensen, goederen en ideeën tijdens de laatste twee millennia bestuderen. We zullen leren hoe de wereldwijde handel, migratie en intellectuele uitwisseling van de wereld veranderd. We zullen de komst van nieuwe technologieën te onderzoeken en hoe ze veranderden de wereldeconomie. We zullen ook kijken naar de opkomst en ondergang van machtige rijken en de oorsprong en de nasleep van internationale gewapende conflicten. Onze wereldwijde aanpak zal ons toelaten om de belangrijkste gebeurtenissen in de wereldgeschiedenis hun gevolgen te identificeren en te beoordelen voor de wereld waarin we nu leven.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Deze cursus biedt de basis analytische kaders en theorieën voor het begrijpen van de hedendaagse Politieke Wetenschappen. Op basis van de grote historische politieke filo ... [+]

Bachelor in International Liberal Arts: Politieke Wetenschappen Inleiding tot de Politicologie

Deze cursus biedt de basis analytische kaders en theorieën voor het begrijpen van de hedendaagse Politieke Wetenschappen. Op basis van de grote historische politieke filosofen, moderne politieke theoretici en empirische politicologen, de fundamentele aspecten van de politiek (wie krijgt wat, waarom, wanneer en hoe?) Worden verkend. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan de belangrijkste politieke wetenschappen modellen die hedendaags onderzoek in de regering, internationale betrekkingen en de openbare orde te begeleiden.

Doelstellingen

Aan het einde van deze cursus zal de student in staat zijn (i) de belangrijke theorieën en modellen in de politieke wetenschappen te identificeren en te gebruiken in een evaluatieve kader, (ii) de belangrijkste bijdragen van de belangrijkste figuren in de Politieke Wetenschappen van Plato tot Rawles articuleren , (iii) om te articuleren in gesproken of geschreven vorm een ​​argument over belangrijke beleidskwesties met behulp van passende intellectuele kaders gevonden met Politicologie literatuur. Bovendien, de studenten (iv) zal het belang van effectieve politiek en goed bestuur voor de burgers van steeds complexere samenleving te begrijpen.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Theorieën bepalen bewust of onbewust onze perceptie van de werkelijkheid. We kunnen onze kennis van de sociale wereld te vergroten door het toepassen van verschillende th ... [+]

Bachelor in International Liberal Arts: Sociologie Sociale theorie

Theorieën bepalen bewust of onbewust onze perceptie van de werkelijkheid. We kunnen onze kennis van de sociale wereld te vergroten door het toepassen van verschillende theorieën om een ​​bepaald maatschappelijk probleem, omdat we in staat zijn om het te zien vanuit verschillende perspectieven zullen zijn. Deze cursus introduceert studenten tot de grote klassieke en hedendaagse sociale theorieën. We bespreken de voor- en nadelen. En we deze theorieën van toepassing zijn op relevante hedendaagse sociale problemen. Dit is een interactieve lezing-type cursus. Studenten zijn verplicht om huiswerkopdrachten voorafgaand aan klasse te voltooien, om regelmatig bijdragen aan discussies in de klas, om een ​​presentatie te maken, en een mid-term-test en een scriptie te schrijven.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

De cursus is onderverdeeld in zeven secties: (1) inleiding; (2) hoe markten werken; (3) markten en welzijn; (4) economie van de publieke sector; (5) vast gedrag en organi ... [+]

Bachelor in de internationale liberale kunsten: economie

Micro-economie

De cursus is onderverdeeld in zeven secties: (1) inleiding; (2) hoe markten werken; (3) markten en welzijn; (4) economie van de publieke sector; (5) vast gedrag en organisatie van de industrie; (6) economie van arbeidsmarkten; en (7) onderwerpen voor verder onderzoek. Ons leren is georganiseerd rond de volgende concepten en thema's: wetenschappelijke methode en de rol van aannames in economische analyse; begrijpen wat economische modellen zijn en hoe ze worden gebruikt; positieve versus normatieve analyse; marktwerking van vraag en aanbod; elasticiteit en de toepassingen ervan; de efficiëntie van markten; de kosten van belastingheffing; internationale handel; verschillende soorten externaliteiten; het concept van publieke goederen; ontwerp van het belastingstelsel; productiekosten; perfecte concurrentie, monopolistische concurrentie, oligopolie en monopolie; markten voor productiefactoren; inkomensongelijkheid en armoede; de theorie van de keuze van de consument; en grenzen van de micro-economie.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

De cursus heeft vier doelstellingen: ten eerste introduceert het de woordenschat en concepten, principes en elementen van ontwerp, kleurentheorie, enzovoort, waardoor een ... [+]

Bachelor in de internationale liberale kunsten: kunst

Art Apprecionati

De cursus heeft vier doelstellingen: ten eerste introduceert het de woordenschat en concepten, principes en elementen van ontwerp, kleurentheorie, enzovoort, waardoor een gearticuleerde bespreking van de kunst mogelijk wordt. Ten tweede introduceert het verschillende soorten kunst en kunstenaars, en hun rol in maatschappij en religie, zowel historisch als eigentijds. Ten derde introduceert het standaard studiotermen en -technieken die worden gebruikt in de prentkunst, beeldhouwkunst, keramiek, schilderkunst, enz. Ten vierde introduceert het concepten en methoden om een ​​kritisch oordeel te vellen voor het beoordelen van de verdiensten van verschillende kunstwerken. Tijdens de lezingen worden veel belangrijke kunstwerken als voorbeeld geïntroduceerd. Het doel is echter niet om beroemde namen te onthouden, maar om alle kunstwerken, beroemd of niet, te leren waarderen en evalueren. Evaluatie is door eindexamen en finale kritisch essay.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Deze cursus dient als een brede en zachte inleiding tot de psycho-akoestiek, muziekpsychologie en muzikale akoestiek. Relaties tussen de productie, fysica en perceptie va ... [+]

Bachelor in de internationale liberale kunsten: muziek

Hoe we naar muziek luisteren: grondslagen van muziekperceptie, cognitie en akoestiek

Deze cursus dient als een brede en zachte inleiding tot de psycho-akoestiek, muziekpsychologie en muzikale akoestiek. Relaties tussen de productie, fysica en perceptie van geluid, evenals overeenkomsten en verschillen tussen muziek en taal worden onderzocht. Verschijnselen zoals absolute (perfecte) toonhoogte, synesthesie en amusie worden besproken. De cursusactiviteiten omvatten lezingen, lezingen, experimenten in de klas en presentaties van studenten.

Doelen

Na voltooiing van deze cursus moeten studenten in staat zijn om (i) meer inzicht te hebben in hoe muziekinstrumenten en de menselijke stem werken; (ii) een groter bewustzijn krijgen van muzikale parameters, de fysieke dimensies van geluid en het menselijke gehoorsysteem; (iii) ervaring opdoen met het ontwerpen en uitvoeren van basisexperimenten; en (iv) kennis en ervaring die uit deze cursus is verkregen toe te passen op latere cursussen in muziek en aanverwante gebieden.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Deze cursus dient als inleiding tot de theoretische, sociale en artistieke tradities die essentieel zijn voor een goed begrip van de dramatische kunst van de westerse fas ... [+]

Bachelor in de internationale liberale kunsten: podiumkunsten

Westerse film

Deze cursus dient als inleiding tot de theoretische, sociale en artistieke tradities die essentieel zijn voor een goed begrip van de dramatische kunst van de westerse fase en het scherm. Het geeft studenten toegang tot een breed scala aan werken door de eeuwen heen, en moedigt hen aan om na te denken over dergelijk materiaal als onderdeel van een groter algemeen beeld van de westerse kunst / maatschappij in het algemeen.

Doelen

Aan het einde van deze cursus moeten studenten in staat zijn om: (i) de belangrijkste termen, mensen en tradities te identificeren die belangrijk zijn in de geschiedenis van theater en film maken in het Westen, (ii) weten hoe primaire toegang te krijgen en te lezen bronnen om een ​​kritisch perspectief te nemen op het uitvoeren van kunst, de zorgen en intenties van secundaire bronnen te identificeren en een bewustzijn van verschillende benaderingen te ontwikkelen om betekenis te geven aan dergelijke kunst, (iii) begrijpen hoe zowel film als theater zowel een artistieke als sociale constructie is, het dragen van boodschappen die verder gaan dan hun eigen tijd of plaats, (iv) uitvoerig schrijven over de belangrijkste momenten in de kunstgeschiedenis door een argument naar voren te brengen en het op een duidelijke en coherente manier te ontwikkelen, en (v) te leren articuleren en verfijnen ideeën in discussies en presentaties.... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Introduction to Language Concepts biedt studenten een inleiding tot de taal door overeenkomsten en verschillen te bekijken tussen verschillende talen vanuit een wetenscha ... [+]

Bachelor in International Liberal Arts: Language Arts (Literature, Linguistics)

Inleiding tot taalconcepten

Introduction to Language Concepts biedt studenten een inleiding tot de taal door overeenkomsten en verschillen te bekijken tussen verschillende talen vanuit een wetenschappelijk oogpunt. Een studie van het unieke karakter van de menselijke taal betekent ook kijken naar de menselijke geest en de relatie van cognitie tot taal. In deze cursus zullen we nadenken over vragen als: Wat is taal? Wat betekent het om een ​​taal te kennen? Op welke manieren verwerven mensen hun eerste taal? Hoe verwerven ze extra talen? Hoe is taal uniek voor de menselijke soort en de evolutie van menselijke cognitie en cultuur? Hoe is taal een soort venster in de geest? Hoe kan taal de identiteit beïnvloeden?... [-]

Japan Kofu
April 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands