Amman Arab University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Amman Arab University (AAU) werd opgericht in 1999 als een private (non-profit) universiteit gespecialiseerd in graduate studies onder de titel "Amman Arab University for Graduate Studies". Het was de eerste universiteit in Jordanië te bieden Ph.D. 's. In 2009, de universiteit gaf de eerste patch van bachelor studenten en zijn naam werd veranderd in "Amman Arab University".

De universiteit heeft het algemeen en privé-accreditatie bereikt door het Hoger Onderwijs Accreditatie Commissie (HEAC) in Jordanië en het is een lid van de Vereniging van Arabische Universiteiten.

De universiteit streeft naar het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs en het richt zich op de studenten met de kennis en vaardigheden om actief en effectief lid in de samenleving. Een groep van wetenschappers en academische professionals heeft de universiteit om een ​​baken van kennis en om effectief en efficiënt met een hoge integriteit in een world-class niveau functioneren vastgesteld. Bovendien was er een behoefte van de instellingen van hoger onderwijs voor afgestudeerden met onderscheiden competenties om de huidige en toekomstige uitdagingen aan te gaan.

Amman Arab University heeft de lokale en nationale markten geleverd met onderscheiden en gekwalificeerde afgestudeerden. Het totaal aantal studenten die zijn afgestudeerd aan de universiteit in alle programma's van meer dan 7000.

We hebben 90 onderscheiden full-time faculteit leden die zijn afgestudeerd aan gerenommeerde universiteiten en 522 studenten en 449 studenten.

De universiteit is gelegen aan Jordan Street-Mobis met een geweldig uitzicht van Amman (de hoofdstad), Al-Balqa en Jerash. De universiteit is gebouwd op 122 acres en de gebouwen van de universiteit worden gearticuleerd en gemengd met originaliteit en moderniteit, en de locatie ligt op ongeveer 12 km ten noorden van de hoofdstad Amman. De universiteit is modern in termen van faciliteiten en middelen om aan de behoeften van het onderwijs en onderzoek te vervullen.

Missie en Vission

VISIE:

Een goed gerenommeerde lokale en regionale universiteit voor hoogwaardig onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap.

MISSIE:

Om afgestudeerden die kritisch denker, creatief, en levenslang leren en uitgerust met de vaardigheden en kennis die hen in staat stellen te concurreren in de markt en worden de leiders in hun gemeenschappen, onderzoek en innovatie van de docenten en studenten te bevorderen en de verspreiding van de daaruit voortvloeiende kennis te produceren, aan continue kwaliteitsverbetering te bevorderen en om daadwerkelijk partnerschap met de gemeenschap op te bouwen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Arabisch

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In De Controle En Financiële Controle

Campus Voltijd September 2018 Jordanië Amman

Het is een bacheloropleiding die is gebaseerd op zowel een theoretische en een praktische hands-on benadering van het leren. Het is gespecialiseerd in audit, middels een grondige en kritische educatieve kennisoverdracht. [+]

Wat doet de specialisatie in Control and Financial Audit in? Het is een bacheloropleiding die is gebaseerd op zowel een theoretische en een praktische hands-on benadering van het leren. Het is gespecialiseerd in audit, middels een grondige en kritische educatieve kennisoverdracht. Afgestudeerden die grote op dit gebied zal in audit worden bedreven in zijn brede schaal, accounting, financiële analyse, management control, risicobeheer, onderzoek en onderzoek. Afgezien van dit, zullen studenten profiteren van het bevorderen van hun leidinggevende en meertalige mogelijkheden. Hoe is deze specialisatie gekomen in formatie? Als onderdeel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, werd een brede studie over de arbeidsmarkt uitgevoerd waarin de volgende geopenbaard: De markt ontbreekt aan voldoende gekwalificeerde personen op het gebied van controle en financiële audit. Bovendien is er een tekort aan een educatieve en praktische zin dus deze leemte moet worden opgevuld. Een geleidelijk toenemende vraag naar gekwalificeerde auditors bestaat binnen Jordanië, regionaal en internationaal. Wat is er anders aan deze specialisatie? De specialisatie in Control and Financial Audit is één van de meest gevraagde in de markt. Beroepen zoals Internal Auditor, Tax Officer, Forensic Investigator, Organizational Control and Development Officer, en Financial Auditor missen de relevante opleiding om deze job kwalificatie-eisen te voldoen. BDO Jordan streeft naar ten minste 30 afgestudeerden per jaar in dienst, dus een hoog rendement op investeringen op onderwijsgebied als gevolg. Gedurende de inschrijving binnen de specialisatie, zullen de studenten in de positie om relevante professionele certificering na te streven, variërend van een keuze van de CIA, CPA, JCPA en... [-]

Bachelor In Mobile Computing

Campus Voltijd September 2018 Jordanië Amman

Mobiel computergebruik is het verspreiden zeer snel in de vorm van mobiele producten en oplossingen, zoals smartphones, tablets, draadloze infrastructuur en data-abonnementen draadloos. Geïnteresseerde professionals kunnen online te nemen of in-class cursussen om hun Mobile Computing kennis en vaardigheden te benutten. [+]

Mobiel computergebruik is het verspreiden zeer snel in de vorm van mobiele producten en oplossingen, zoals smartphones, tablets, draadloze infrastructuur en data-abonnementen draadloos. Geïnteresseerde professionals kunnen online te nemen of in-class cursussen om hun Mobile Computing kennis en vaardigheden te benutten. Echter, jongeren dergelijke cursussen vinden moeilijk om te profiteren van als zodanig cursussen vereisen deelnemers om uitstekende kennis en hands-on ervaring in de verschillende gebieden die de ruggengraat vormen van Mobile Computing consolideren zoals Computing en programmeertalen; Ontwikkeling / Test / Operation Platforms; Netwerken en Wireless Network Systems; Besturingssystemen; Internet Technologies (bijvoorbeeld Web-servers en scripting talen zoals Servlets, JSP, etc.), Data Centers, etc. Zo is het van essentieel belang geworden dat de Academia neemt zijn rol te ontwikkelen en aanbieden van fatsoenlijke undergraduate programma's die zich richten op Mobile Computing. Het topmanagement bij Amman Arab University besefte hoe belangrijk het is om te ontwikkelen en bieden een fatsoenlijke Mobile Computing undergraduate programma. Bijgevolg wordt Amman Arabische universiteit beschouwd als de eerste universiteit in de regio om een ​​dergelijk programma te bieden. Net als bij elk ander onderwerp dat moet een aantal pijlers geïdentificeerd worden voor het onderwerp van Mobile Computing. Bijvoorbeeld, Project Management heeft drie pijlers; "On-Time", "Meet Specs" en "binnen het budget". Daarom wordt een project succesvol als en alleen als (i) het is voltooid op tijd per het projectplan beschouwd, (ii) de te leveren prestaties en resultaten voldoen aan de zakelijke en technische specificaties die in een vroege fase van het project werden gedefinieerd, en (iii) de... [-]