Almaty Management University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de universiteit

Graduate School of Business Almaty Management University (HSB AlmaU) is een internationaal erkende leider in bedrijfseducatie in Kazachstan. AlmaU traint en verbetert al 31 jaar met succes de vaardigheden van ondernemers, middle- en seniormanagers voor alle sectoren van de economie. Onze programma's hebben een welverdiende erkenning gekregen, zowel op de Kazachstaanse onderwijsmarkt als internationaal.

Mission:

"We vormen een nieuwe generatie leiders met ondernemend denken en dragen bij aan de ontwikkeling van de kenniseconomie van dynamisch ontwikkelende samenlevingen."

31 jaar op de onderwijsmarkt, de oudste particuliere universiteit van het land, de eerste bedrijfsuniversiteit van de Republiek Kazachstan, pionier op het gebied van bedrijfsonderwijs in het GOS.

De geschiedenis van AlmaU begon met een kleine Management School in 1988. Scholen, die de eerste nieuwe generatie managers voor de zwaluw werden voor ons jonge land. In 1996, toen de eerste ontwikkelingsfase met succes werd voltooid, werd de Almaty School of Managers (ACM) omgevormd tot de International Academy of Business. En 25 jaar na de oprichting van de MAB ging het de volgende ronde van de spiraal in de aanloop in - de Academie kreeg de status van UNIVERSITEIT. In overeenstemming met de nieuwe AlmaU-strategie heeft de universiteit in 2014 een koers gevolgd naar het creëren van een model van een ondernemende universiteit.

De universiteit heeft het management van de eerste Kazachstaanse ondernemers, de eerste MBA- en DBA-programma's in de Republiek Kazachstan, de beste leraren en veelgevraagde afgestudeerden geleerd.

Sleutelwaarden van de universiteit:

 • 1 Partnerschap ten behoeve van de samenleving
 • 2 Leiderschap
 • 3 Vrijheid
 • 4 Verantwoordelijkheid
 • 5 Teamgeest en synergie

133566_45625110_2170008803238915_8884264758014902272_o.jpgbruce mars / pexels

AlmaU Graduate School of Business vandaag

stelt het strategische doel om een nieuwe generatie Kazachstaanse managers op te leiden, die in staat is innovatieve modellen te creëren voor het beheren van organisaties door middel van managementinnovaties en ondernemend denken. HSB AlmaU

is van plan dit doel niet alleen te bereiken door opleiding, maar ook door het creëren van

ondernemend ecosysteem zoals binnen een school door een nieuw model te creëren

business school innovation management in en rond, met impact

Kazachstaanse zaken en samenleving, de implementatie van nieuwe innovatieve educatieve en

projecten raadplegen, een plaats worden waar talenten en ideeën worden aangetrokken, een smederij van leiders

organisaties, innovatiemanagers.

Accreditatie en beoordelingen

 • HSB AlmaU is een van de weinige business schools in Kazachstan, die erkend is en geaccrediteerd en bekroond is op zowel Kazachstan als internationaal niveau.
 • Nationale programma-accreditatie van het onafhankelijke Kazachstan-agentschap voor kwaliteitsborging in onderwijs ( IQAA ), Kazachstan, 2017
 • Europese institutionele heraccreditatie op het gebied van kwaliteitsonderwijs voor bedrijven CEEMAN , 2017
 • Heraccreditatie van de Association of MBA's (AMBA) voor een maximale duur van 5 jaar. AlmaU Graduate School of Business MBA-programma's zijn de enige in Centraal-Azië en Kazachstan die zijn geaccrediteerd door AMBA , UK, 2016.
 • "Top business school met aanzienlijke internationale invloed" - " 4 palmtakken ", volgens het wereldwijde ratingbureau Eduniversal , Frankrijk, 2008-2019.
 • Een van onze meest recente prestaties: in 2019 werden AlmaU HSB MBA-programma's opgenomen in de TOP-200 van de beste programma's ter wereld en in de TOP-20 van de beste programma's in Azië, in de prestigieuze internationale ranglijst van QS World University Rankings: Global MBA Rankings 2020 (Verenigd Koninkrijk).

130797_image4.png133571_ceeman.jpg133570_AMBA-logo-1200x630.png133568_qs.png

Erkenning in Kazachstan

Volgens de resultaten van de gezaghebbende beoordeling "TORZHARGAN - 2017"

Almaty Management University:

 • TOP - 1 in de reputatie van Kazachstaanse bedrijven "Topzharkan" in de "Education" -industrie.
 • TOP - 6 in de algemene reputatie van de beste bedrijven in Kazachstan.
 • TOP-3 in de nationale beoordeling van "De beste humanitaire en economische universiteiten in Kazachstan", volgens het Independent Kazakhstan Agency for Quality Assurance in Education (IQAA), Kazakhstan, 2018

133567_73322484_2408852349354558_8437724610341896192_o.jpgSnapwire / pexels

Erkenning in het GOS

Beoordeling van wereldwijde business schools in Rusland en de GOS-landen - 2017

 • TOP - 1 - onder de GOS-business schools die zichzelf actief promoten op de wereldmarkt.
 • TOP - 2 - onder CIS business schools die dubbele diplomaprogramma's implementeren met buitenlandse
 • TOP - 5 MBA- en masterprogramma's in Eduniversal Best Masters Ranking, Frankrijk, 2017
 • TOP - 250 van de beste business schools ter wereld, volgens de Association of MBA's (AMBA), Verenigd Koninkrijk, 2017
 • TOP - 200 in de ranglijst van de beste business schools ter wereld, volgens het internationale ratingbureau Eduniversal, Frankrijk, 2017.
 • TOP - 3 beste business schools opgenomen in de geografische zone van Centraal- en Zuid-Azië *, volgens het internationale ratingbureau Eduniversal, Frankrijk, 2017.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

De ontwikkelingsstrategie is erop gericht om als maatschappelijk verantwoorde organisatie te worden en bij te dragen aan het versterken van positieve relaties in de samenleving. De universiteit heeft een "Programma ter ondersteuning van landelijke scholen door universiteiten van het land", een sociaal project "ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN", een "cultureel en taalkundig kamp Ulytau", een wedstrijd voor massamedia en auteurs die schrijven over educatieve onderwerpen Zachot, en een sociaal project Charity Wish Tree, vanaf 2015 voor studenten is een nieuwe discipline Service Learning geïntroduceerd (opleiding door dienstverlening aan de samenleving).

Representatieve kantoren

HSB AlmaU heeft vertegenwoordigingen in de steden Nur-Sultan , Atyrau , Aktobe, Kyzylorda , Shymkent , Uralsk . De belangrijkste richting in het werk van representatieve kantoren is het opleiden van managers van kleine en middelgrote bedrijven in MBA- en DBA-programma's, evenals in seminars en trainingen.

Locaties

Almaty

Address
Розыбакиева 227
050060 Almaty, Almaty Province, Kazachstan

Nur-Sultan

Address
ул. Казанат 1/1, Бизнес-центр Time
020000 Nur-Sultan, Kazachstan

Aktobe

Address
12 мкр. Бизнес Центр «Dastan Hotel»
Aktobe, Aktobe Province, Kazachstan

Kyzylorda

Address
ул. Журбы 12
Kyzylorda, Kyzylorda Province, Kazachstan

Atyrau

Address
ул. М.Утемисова 123В, Бизнес Центр «KZ»
Atyrau, Atyrau Province, Kazachstan

Shymkent

Address
б.Кунаева, 83/1, БЦ «Атамекен»
Shymkent, South Kazakhstan Province, Kazachstan

Opleidingen

Deze school biedt ook: