Lees de Officiële Beschrijving

De geschiedenis van AlmaU begon in 1988 met een kleine school van management, die het eerste teken werd van een nieuwe generatie managers voor ons jonge land. In 1996 , toen de eerste ontwikkelingsfase succesvol werd afgerond, werd de Almaty School of Managers (ASM) omgevormd tot de International Academy of Business (IAB). En 25 jaar na de oprichting begon de universiteit aan de volgende ronde van ontwikkelingsspiraal omhoog - Academie kreeg de status van UNIVERSITEIT . Volgens AlmaU nieuwe strategie van, in 2014 , de universiteit volgde een cursus over het creëren van een model van een ondernemende universiteit.

De universiteit wordt gecrediteerd met onderwijsbestuur van de eerste Kazachstaanse ondernemers, de eerste MBA- en DBA-programma's in Kazachstan, de beste leraren en populaire afgestudeerden.

AlmaU kan een bestuurder van het onderwijs in Kazachstan worden genoemd, een universiteit die altijd op het hoogtepunt van educatieve innovaties is en vooruit gaat, nieuwe uitdagingen accepteert en nieuwe hoogten verovert. Dit wordt bewezen door verschillende prijzen van de universiteit.

Almaty Management University staat volgens de Eduniversal International Ranking Agency (Frankrijk) in de TOP-3 ranglijst van de beste business schools in Midden- en Zuid-Azië; TOP - 3 in nationale beoordeling "Beste humanitair-economische universiteiten van Kazachstan", een leider in internationale ontwikkeling en in internettechnologieën die de universiteit gebruiken en promoten in de internetruimte volgens IQAA-ratings - Onafhankelijk Kazachs Agentschap voor kwaliteitsborging in onderwijs, Kazachstan .

AlmaU is een universiteit die betekenissen creëert.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Russisch

Deze school biedt ook:

Bachelor

Almaty Management University

De bacheloropleidingen zijn professionele programma's voor het hoger onderwijs, voor de periode van vier jaar, met toekenning van een "Bachelor" -graad in een bepaald spe ... [+]

De bacheloropleidingen zijn professionele programma's voor het hoger onderwijs, voor de periode van 4 jaar, met de toekenning van een "Bachelor" -graad in een bepaald specialisme. Bij AlmaU zijn er Scholen (faculteiten) van de vakgebieden die efficiënter en gerichter kunnen werken om professionals op verschillende gebieden te trainen.

Voor wie is dit programmaafgestudeerden in het secundair onderwijsafgestudeerden

Het onderwijs wordt gegeven in een van de 3 talen: Kazachs, Russisch of Engels.

Vorm van studie

full-time (na school en universiteit) en afstand (na college voor gerelateerde specialiteit).

Werklast van programma's wordt gemeten in kredieteenheden.

Tot beschikking van de studenten:... [-]

Kazachstan Alma-Ata
September 2019
Engels,Russisch
Voltijd
4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Welcome to Almaty!

Eduniversal ENG

Student anthem of Almaty Management University