Nazarbayev University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Nazarbayev University , gelegen in Nur-Sultan City, Kazachstan, in Centraal-Azië, is een onderzoeksuniversiteit met groeiende internationale faam die onderwijs en innovatie combineert op een ultramoderne 21e-eeuwse campus. Nazarbayev University is wereldwijd snel bekend geworden vanwege haar inzet om een toponderzoeksfaciliteit te worden. NU-wetenschappers doen onderzoek op verschillende gebieden en brengen de meest ambitieuze projecten tot leven. Onderzoek wordt jaarlijks ondersteund door interne en externe fondsen en uitgevoerd in moderne laboratoria.

Engels als de instructietaal en onderzoek aan de Nazarbayev University , toelatings- en voortgangssystemen zijn volledig op verdiensten gebaseerd.

Tot op heden heeft NU meer dan 2500 stukken gepubliceerd in verschillende studiegebieden, waaronder technologie en wetenschap. Van deze studies staat bijna 12,6% momenteel in de top 10% van meest geciteerde publicaties wereldwijd dankzij de samenwerking met studenten en docenten in 1100 internationale instellingen en 268 onderzoeks- en onderwijslaboratoria.

Om meer te weten te komen over de inzet van Nazarbayev University voor haar onderzoek en om deel uit te maken van het team, moet je het NU-toelatingsproces bekijken en de verschillende op verdiensten gebaseerde financieringsmogelijkheden bekijken die beschikbaar zijn voor toekomstige studenten.

133758_133722_IMG_50861.jpg

© Nazarbayev University

campus

NU is een moderne campus voor onderzoeksuniversiteiten die voorziet in een comfortabele levensstijl onder de bewoners. Woonruimtes zijn beschikbaar, van solo tot groepswoonarrangementen. Rondom de campus wordt een verscheidenheid aan eetgelegenheden aangeboden voor culinaire verkenning, terwijl veiligheid en beveiliging worden gegarandeerd door toegangscontrolekaarten die de toegang tot alle campusfaciliteiten beperken.

Ons ultramoderne sportcomplex faciliteert een actieve levensstijl, ongeacht welke sporten en activiteiten u leuk vindt. Regulerende buitensportvelden van wereldklasse bieden de perfecte plek voor teamgebaseerde, intramurale wedstrijden.

Er is voor elk wat wils op de NU-campus.

133759_133724_IMG_47202.jpg

© Nazarbayev University

Leven bij NU

Studenten, medewerkers en docenten die ervoor kiezen om bij NU te wonen, ontdekken Kazachstan en genieten van alle voorzieningen van thuis. Comfortabele accommodaties worden gecombineerd met eersteklas services voor eten, winkelen, verzorging en andere persoonlijke behoeften. Veel diensten (inclusief ons medisch kantoor) zijn 24/7 geopend om op elk moment van de dag of nacht te dienen.

Zowel studenten als docenten wonen graag bij NU.

133760_133723_IMG_4485.jpg

© Nazarbayev University

Internationale samenwerking

Het model voor de strategische ontwikkeling van de Nazarbayev University is voornamelijk gebaseerd op een partnerschap met de vooraanstaande universiteiten ter wereld. Elk van de scholen en onderzoekscentra van de universiteit is ontwikkeld in samenwerking met de toonaangevende universiteiten en onderzoeksinstellingen.

NU is gericht op het bevorderen van universiteitsbrede internationalisering via internationale samenwerking, partnerschappen, positionering van de universiteit in de mondiale hoger onderwijsarena en internationale studenten-, docenten- en stafondersteuning.

Strategische academische en onderzoekspartners van de Nazarbayev University :

Strategische partners die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van NU:

  • De University of Warwick (VK) - partner voor het Nazarbayev University Foundation Year Program tussen 2015 en 2016.
  • University College London (VK) - partner voor de Nazarbayev University School of Engineering and Digital Sciences en University Preparatory Certificate Program tussen 2010 en 2015.

Locaties

Nur-Sultan

Address
Qabanbay Batyr Avenue,53
010000 Nur-Sultan, Kazachstan

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden