Africa International University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Africa International University

Africa International University is een gecharterde christelijke universiteit in de serene omgeving van Karen, een strategische locatie, sereen en bevorderlijk voor leren. Africa International University leidt momenteel studenten op in theologie, bedrijfskunde, ICT, psychologie, talen, gemeenschapsontwikkeling, taalleiderschap en onderwijs.

De universiteit heeft personeel en studenten uit meer dan 32 landen uit de vijf continenten. Dit jaar zijn de universitair afgestudeerde studenten uit onder meer Liberia, Kenia, Oeganda, Tanzania, Verenigde Staten, Madagaskar, Ghana, Nigeria, Congo DRC, Malawi, Seychellen, Gambia, Ethiopië, Eretria, Zuid-Sudan.

46629_4.JPG

De universiteit hoopt meer op Christus gerichte leiders voor de kerk in Afrika en daarbuiten te trainen om actief en positief deel te nemen aan de wereld. We hebben onze programma's op de verschillende gebieden van professionele specialisatie ontworpen voor onze afgestudeerden om het leren over te dragen naar hun carrière. De universiteit heeft moderne voorzieningen om je verblijf comfortabel en vindingrijk te maken. We hebben een goed gevulde bibliotheek, met een boek en modern leermateriaal. De universiteit heeft een modern ICT-lab en 24 uur per dag toegang tot wifi. Voor diegenen die graag aan de universiteit willen wonen, hebben we moderne serviceappartementen om je verblijf comfortabel te maken.

Wijzen van studie:

  • Full time
  • Avondklassen
  • School gebaseerd
  • Afstand en e-Learning

De toelating is in januari, mei, september en schoolvakanties voor school-gebaseerde (april, augustus en december).

46626_3.JPG

Locaties

Nairobi

Address
Africa International University.,
Karen

00502 Nairobi, Nairobi County, Kenia