Lees de Officiële Beschrijving

Edulink International College Nairobi werd opgericht in 2014 en biedt vanaf september 2016 een breed scala aan zakelijke opties, zowel op Foundation- als op Undergraduate-niveau, wat zal leiden tot een door de Universiteit van Northampton uitgereikt diploma.

De Universiteit van Northampton, Verenigd Koninkrijk, kreeg de bevoegdheid om samen te werken met Edulink International College, Nairobi door de Commissie voor Universitair Onderwijs (CUE), Kenia.

De samenwerking tussen de University of Northampton en Edulink International College's is een benadering om Keniaanse studenten te ondersteunen bij het bereiken van hun voortdurende educatieve doelen, door het behalen van een Brits kwaliteitsdiploma in Nairobi, terwijl ze profiteren van het niet hoeven reizen naar het buitenland en het beheren van de kosten die overzeese onderwijs draagt.

Onze visie

Onze visie is om een ​​nationaal erkend, uitgebreid studiecentrum te zijn, dat universitair onderwijs van wereldklasse levert door middel van een 'kleine college' leeromgeving die 'grote universiteitsmogelijkheden' biedt.

Onze Missie

Edulink International College Nairobi (EICN) is een multiculturele instelling met als missie onderwijs van wereldklasse naar Kenia te brengen via een dynamische samenwerking met een vooraanstaande Britse universiteit.

  • We zullen excellentie bieden door voortdurend de kwaliteit van het onderwijs, de beurs en de service aan onze studenten te verbeteren door middel van werkgerelateerd leren en moderne, volledig uitgeruste faciliteiten.
  • Alle afgestudeerden van EICN zullen succesvol zijn in Oost- en Centraal-Afrika en wereldwijd op het gebied van het veiligstellen en creëren van toekomstige banen

Over Edulink Group

Edulink Consultants in een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Dubai. Het bezit en beheert een aantal hoger-onderwijsinstellingen op 3 continenten en beheert ook gezondheids- en tandklinieken en een ziekenhuis in Dubai. Het is particulier eigendom en professioneel beheerd. De afdeling gezondheidszorg van het bedrijf is in 1987 opgericht met een enkele kliniek, waarvan het is uitgegroeid tot chirurgische en tandheelkundige specialiteiten met een gemiddelde van 6000 patiëntenbezoeken per maand. Onze educatieve interesses dateren van 2005 met de oprichting van Middlesex University Dubai in samenwerking met Middlesex University London. Dit is uitgegroeid tot een bloeiende campus die de basis heeft gelegd voor onze educatieve uitbreiding naar Azië en Afrika. We hebben nu meer dan 3000 studenten die een breed scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale programma's op 3 continenten bestuderen. Onze programma's worden geleverd in samenwerking met 3 UK Universities en 2 andere aanbieders van kwaliteitsonderwijs. Onze strategie stelt studenten in staat om een ​​identieke kwalificatie te behalen als die wordt toegekend aan studenten op de thuiscampus, maar om daarbij binnen hun eigen regionale omgeving te blijven. Onze toekomstige strategie omvat de uitbreiding en ontwikkeling van zowel de in Dubai gevestigde gezondheidszorg als de internationale educatieve divisies van ons bedrijf.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Het programma wordt geleverd rond een reeks kernonderwerpen die een gedegen opleiding bieden op de essentiële gebieden van het bedrijfsleven. Daarnaast kan in het derde j ... [+]

* Edulink International College Nairobi werkt in partnerschap met The University of Northampton, UK Het programma wordt geleverd rond een reeks kernonderwerpen die een gedegen opleiding bieden op de essentiële gebieden van het bedrijfsleven. Daarnaast kan in het derde jaar een optioneel broodjesjaar in de industrie / handel worden gehouden. [-]
Kenia Nairobi
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Het programma is gebaseerd op een verscheidenheid aan kernvakken en keuzevakken. De kernvakken bieden een gedegen opleiding in de essentiële gebieden van het bedrijfsleve ... [+]

* Edulink International College Nairobi werkt in partnerschap met The University of Northampton, UK

Het programma is gebaseerd op een verscheidenheid aan kernvakken en keuzevakken. De kernvakken bieden een gedegen opleiding in de essentiële gebieden van het bedrijfsleven, terwijl het scala aan opties de studenten in staat stelt te kiezen uit een verscheidenheid aan gespecialiseerde onderwerpen.

Deze benadering voldoet aan een breed spectrum van individuele interesses en loopbaanambities en is niet alleen gericht op kennis, maar ook op de ontwikkeling van essentiële vaardigheden die vereist zijn in het bedrijfsleven.

[-]
Kenia Nairobi
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Het diploma is ontworpen als aanvulling op vele andere onderwerpen die worden aangeboden in het Joint Honours-programma. ... [+]

* Edulink International College Nairobi werkt in partnerschap met The University of Northampton, UK

Het diploma is ontworpen als aanvulling op vele andere onderwerpen die worden aangeboden in het Joint Honours-programma.

Met dit programma kunnen Joint Honours-studenten inzicht krijgen in bedrijfsproblemen en een aantal gebieden bestrijken, zoals marketing, CRM (Customer Relationship Management), grensoverschrijdende marketing en biedt studenten de mogelijkheid om vaardigheden voor verkoop en bedrijfsontwikkeling te ontwikkelen.

[-]
Kenia Nairobi
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Als uw toekomst ook het opzetten en runnen van uw eigen bedrijf, zelfstandig werken als freelance adviseur of het ontwikkelen van een online onderneming tijdens het stude ... [+]

* Edulink International College Nairobi werkt in partnerschap met The University of Northampton, UK

Als uw toekomst ook het opzetten en runnen van uw eigen bedrijf, zelfstandig werken als freelance adviseur of het ontwikkelen van een online onderneming tijdens het studeren omvat, is dit programma ontworpen om u de kennis en inzetbaarheidvaardigheden te bieden die u nodig hebt om te slagen.

Het programma is praktisch in focus en biedt mogelijkheden om te werken aan uw eigen zakelijke ideeën en om te netwerken met ondernemers.

[-]
Kenia Nairobi
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands