Pioneer International University PIU

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze Visie & Missie

Visie

Om een ​​wereldklasse marktgedreven universiteit van uitmuntendheid voor het welzijn van de samenleving zijn.

Pioneer International University is een marktgedreven universiteit in een klasse op zich gewijd aan het opleiden van maatschappelijk verantwoorde burgers voor actieve en toegewijde leven zo hoog kaliber en bevoegde leiders in hun beroepen en hun gemeenschappen.

PIU's studentgerichte docenten en medewerkers te inspireren academisch gekwalificeerde studenten van verschillende achtergronden en alle leeftijden om te profiteren van strenge het hoger onderwijs en de professionele ontwikkeling kansen in de dynamische internationale omgeving. Diep geworteld in de praktische wetenschap en principes van sociale rechtvaardigheid, uitgedrukt als ethisch bewustzijn, ontwikkeling van leiderschap, economische vooruitgang en maatschappelijk engagement, Pioneer International University moedigt gemeenschap partnerschappen en voor te bereiden haar diverse afgestudeerden voor verantwoordelijk burgerschap in een mondiale samenleving.

Missie

PIU regisseert haar diverse bronnen over de vooruitgang van kennis door middel van cutting-edge onderzoek en innovatie, melding een rijke ervaring in holistische educatieve processen die horizon te verbreden, de productie van hoog kaliber leiders, koesteren creativiteit en voldoen aan de behoeften en ambities van een cultureel en internationaal divers aanbod van stakeholders.

PIU bevordert en ondersteunt een zichtbaar netwerk van actiegerichte leerervaringen voor studenten en alumni ondersteund door cutting edge onderzoek en innovatie als onderdeel van haar missie om te voldoen aan de behoeften en ambities van een breed scala aan belanghebbenden. Het is ook een levendige lerende gemeenschap tussen de academische en service middelen door de effectieve inzet van personeel, voorzieningen en state-of-the-art technologie.

PIU verdient internationale erkenning voor zijn onderscheidende wereldwijde focus en zijn dynamische, zeer innovatieve curricula in het bedrijf, elektronische / techniek en de medische sector.

PIU blijft aantrekken, ontwikkelen en behouden van hooggekwalificeerde creatieve en verantwoordelijke docenten en professionals uit diverse achtergronden die zullen worden belast met het maken van een significant verschil in het leven van hun leerlingen en de gemeenschap waarin zij leven.

Pioneer International University ambities

Geïnspireerd door de wens om de samenleving te dienen door middel van onderwijs, PIU verklaart het doel om het onderwijs van de hele persoon. De universiteit aldus gewijd aan:

De voorbereiding van de studenten om leidinggevende functies in de samenleving nemen door middel van een opleiding die horizon zal verbreden, voedt creativiteit, benadrukt de morele en spirituele evenals intellectuele en esthetische waarden.

Een compromisloze standaard van academische uitmuntendheid en een niet aflatende inzet voor de academische vrijheid, vrijheid van onderzoek, en de vrijheid van meningsuiting in de zoektocht naar de waarheid.

Rigoureuze en fantasierijke beurs; excellent onderwijs in en buiten de klas; en educatieve programma's ontwikkeld om breedte en diepte te bieden, om de integratie van de verschillende vormen van kennis te stimuleren, en om niet alleen het verwerven, maar ook de creatieve en verantwoord gebruik van kennis te stimuleren.

KERNWAARDEN

We houden onszelf verantwoordelijk voor het leven uit deze kernwaarden, die kritisch zijn voor het uitvoeren van onze missie in het nastreven van onze visie zijn:

Academische uitmuntendheid en gevolgen - eminentie in onderwijs en onderzoek wetenschap dat het leven verandert en verdiepen begrip. Creativiteit en innovatie zijn de kenmerken van onze inspanningen.

Individuele ontwikkeling - want elke persoon is uniek en vol belofte voor de intellectuele en persoonlijke groei, we stimuleren individueel succes en zelfbeschikking en geloven dat het onderwijs van de hele persoon bouwt karakter, bevordert de actieve betrokkenheid bij de wereld en produceert betere burgers.

Ethische gemeenschap - erkent de waardigheid van elk lid en behandelt iedereen met respect. Onze acties worden geleid door rechtvaardigheid, eerlijkheid en integriteit.

Inclusiviteit - het bevorderen van diversiteit en het verschaffen van toegang tot educatieve en sociaal-economische kansen voor iedereen, ongeacht de individuele achtergronden.

Innovatie - het stimuleren van vindingrijkheid, creativiteit en ontdekking.

Samenwerking - vooruitgang van de samenleving door het bouwen van partnerships met studenten, alumni en het bedrijfsleven, overheden, accrediteren instanties en de gemeenschappen de universiteit bedient.

Teamwork - samen werken aan een gemeenschappelijk doel.

Communicatie - openlijk en tijdig informatie te delen.

Leiderschap - we waarderen leiderschap gebaseerd op vertrouwen, integriteit en beleefdheid.

Kans - met een focus op het ontwikkelen carrière vaardigheden en kennis bieden we een kans voor maatschappelijk engagement, leiderschapsontwikkeling, vooruitgang en succes.

Kritisch denken - we leren en onze studenten aanmoedigen om analytische en besluitvorming vaardigheden te ontwikkelen, zodat zij in staat zijn te formuleren en problemen op te lossen en komen met een weg vooruit.

Waarom Pioneer International University

Hooggekwalificeerde en toegewijde docenten. Betaalbare tarieven, te betalen in termijnen. Educatieve leningen beschikbaar van Hoger Onderwijs Leningen van Commissarissen en in samenwerking met Equity Bank. Een goed uitgeruste bibliotheek, inclusief digitale / online bronnen. State of the art computer labs en ICT-voorzieningen. 24 uur per dag een snelle internetverbinding, ideaal voor onderzoek. Hotspots - Internet via een draadloze LAN. Hands-on onderzoekservaring - student onderzoek benadrukt vanaf het eerste jaar van de graduate programma Maatschappelijk probleem oriëntatie - we erkennen dat wetenschappers hebben een verantwoordelijkheid om het onderzoek dat de huidige aspecten worden behandeld en probeert uit te leggen of sociale problemen op te lossen te produceren. Levendige intellectuele cultuur - respectieve afdelingen maken deel uit van een groter bloeiende universitaire cultuur, uitgerust met buitengewone middelen en bestaat uit levendige en creatieve intellectuelen. Overschrijvingen / vrijstellingen gegeven aan diplomahouders op relevante gebieden. Flexibele planning van cursussen - dag, 's avonds en in het weekend instellingen zorgt mogelijkheden voor andere activiteiten zijn niet verloren. Mentoring Matters - faculteit zijn diep toegewijd aan studenten mentoring. Gepersonaliseerde professionele ontwikkeling - studenten hebben de mogelijkheid om hun professionele vaardigheden te ontwikkelen door middel van het certificaat in Industrial Studies (CIS) programma aangeboden aan alle studenten en door het unieke industriële Placement (IP) programma. Deze bieden studenten de mogelijkheid om ervaring in de sector en vaardigheden die hen helpen in hun graden en verder te ontwikkelen. Wij bieden de kans om werkgevers te ontmoeten en krijgt begeleiding op alle aspecten van een baan, van het schrijven van CV's om vaardigheden te interviewen. Teambuilding - al onze studenten die projectmatig werken gaan voor teambuilding in aangewezen gebieden. Dit zorgt voor een 'uiterlijke gebonden' ervaring waarin studenten samen te voegen voor uitdagingen als teams geconfronteerd. Ze keren terug naar de universiteit en, in dezelfde teams, beginnen hun project te werken met al ervaren de hoogte- en dieptepunten van het werken als een team. Een echte gemeenschap - een open en ondersteunende omgeving, waar docenten en studenten werken vaak samen. Serene en gunstige omgeving voor het leren. Aparte hostels voor heren en dames. Vervoer van en naar bestemmingen studenten 'beschikbaar. Op loopafstand van het Central Business District.

Locaties

Nairobi

Pioneer International University

Address
Desai Rd
P.O.BOX 33421-00600

33421-00600 Nairobi, Nairobi County, Kenia
Telefoonnr.
00 254 700 372 354