RIT Kosovo™

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De RIT Kosovo (Auk) is Kosovo enige particuliere, non-profit instelling voor hoger onderwijs die volledig geeft les in het Engels. Het is ook de enige instelling in Kosovo, waarvan graden zijn geaccrediteerd en erkend wereldwijd dankzij het partnerschap met de Rochester Institute of Technology (RIT) in New York.

Als een onderwijsinstelling, we zijn toegewijd aan de ontwikkeling van de economie van Kosovo door middel van onderwijs. We houden ons aan de hoogste normen en meten onszelf tegen de toonaangevende universiteiten van Zuid-Oost-Europa en de wereld.

De RIT Kosovo (Auk) studenten bestaat uit studenten uit 17 verschillende landen over de hele wereld. RIT Kosovo (Auk) levert dezelfde uitstekende kwaliteit van het Amerikaanse hoger onderwijs die door RIT studenten wordt ontvangen - in dezelfde mate, dezelfde syllabus, dezelfde examens en sorteren normen - onderwezen door veel van dezelfde leden faculteit.

Onze taak is om onze studenten te leren aan de hoogste internationale normen. We hebben geen promovendi of andere onderzoek graden bieden. We streven naar een onderwijs dat onze studenten legt op hetzelfde concurrerende niveau als hun collega's uit de beste universiteiten in de Verenigde Staten en Europa. Na het afstuderen, onze studenten bereid zijn om de professionele wereld te betreden of te verplaatsen naar postdoctorale studies. Onze mate van succes kan worden afgemeten aan de kwaliteit van de studenten die afstuderen. Te oordelen naar hun grote succes, kunnen we zeggen dat de RIT Kosovo (Auk) succesvol in haar missie is geweest.

RIT Kosovo ™ (Auk) biedt een Amerikaans-geaccrediteerde en internationaal erkende Bachelor's degree in Toegepaste Kunsten en Wetenschappen na succesvolle afronding van de bacheloropleiding. Deze graad wordt toegekend door het Rochester Institute of Technology, een US-based universiteit met meer dan 180 jaar ervaring in het aanbieden van undergraduate en graduate programma's in de Verenigde Staten en over de hele wereld.

De structuur van het undergraduate academische opleiding is gebouwd op een 'Engels-only "instructie-model; elke student wordt gehouden, op hetzelfde hoge academische normen als het bijwonen van lessen in de Verenigde Staten. Bij RIT Kosovo ™ (Auk), studenten zijn volwassenen, gestimuleerd om verantwoordelijkheid voor hun eigen succes te nemen en om een ​​gevoel van zichzelf als individu te ontwikkelen. Studenten beginnen hun academische loopbaan door het volgen van een strenge vierjarige opleiding bedoeld om hen bloot te stellen aan een breder wereldbeeld, gevoel van nieuwsgierigheid en innovatie. Tijdens de eerste twee jaar krijgen de studenten een scala aan cursussen die ook hen helpen om een ​​stevige basis in de ontwikkeling van:

Behavioral & Social Science Communicatie Computer geletterdheid Kritisch en abstract denken vaardigheden Wereldwijde problemen Liberal Arts & the Humanities literatuur Math & Science Problemen oplossen en onderzoeksvaardigheden Gesproken en geschreven Engels

Als studenten zich inschrijven om hun Junior (3) jaar op RIT Kosovo ™ (Auk), zijn ze in staat om een ​​geïndividualiseerde opleiding die hun academische en professionele doelen voldoet aan te maken. Op dit moment, elke student selecteert een combinatie van 2 delen van professionele concentratie en een ondergeschikte. De concentraties en minderjarigen beschikbaar zijn ontworpen om studenten in staat stellen de multidisciplinaire kennis, ervaring te ontwikkelen en vaardigheden die nodig zijn om een ​​carrière te beginnen in de private sector, de publieke sector, of de media en communicatie bol. Bovendien wordt elke RIT Kosovo ™ (Auk) afgestudeerde die wenst te doen goed geplaatst om geavanceerde graduate studies voort te zetten in een waaier van disciplines.

De academische concentraties worden aangeboden bij RIT Kosovo ™ (Auk) zijn als volgt:

Concentraties

Economie & Statistics beheer openbare orde Multimedia & Visual Communication MINDERJARIGEN

Economics Internationale Betrekkingen Public Policy

Partnerschap met RIT

Rochester Institute of Technology (RIT), een van de grootste particuliere universiteiten in de VS, beheert RIT / Auk curriculum. Opgericht in 1829 en gevestigd in Rochester, New York, RIT is de thuisbasis van meer dan 18.000 studenten. RIT / Auk studenten hebben alle attributen die studenten van RIT hebben. Na succesvolle afronding van de diploma-eisen RIT / Auk ontvangen de studenten een wereldwijd erkende Amerikaanse diploma, uitgegeven door RIT. Zij worden beschouwd als onderdeel van dezelfde studenten, op verschillende gebieden. Boven alles, RIT / Auk studenten krijgen de kans om een ​​van de RIT campus te bezoeken voor een semester en de credits geteld in de richting van hun diploma ontvangen.

Committed Faculteit

Terwijl 50% van de RIT / Auk faculteit komen rechtstreeks van RIT, worden de resterende 50% gerekruteerd uit de Europese en regionale landen. De RIT wervingsbureau verzekert dat alle RIT / Auk faculteit voldoen aan dezelfde hoge normen als die die bij RIT nodig zijn. Instructeurs zijn geselecteerd op basis van hun academische kennis en hun hands-on ervaring. Op deze manier, RIT / Auk biedt een carrière gerichte opleiding ontworpen ter ondersteuning van de Kosovo moet.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Summer courses »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in economie en statistiek

Campus Voltijd 2 - 4 jaar September 2019 Kosovo Prishtina Verenigde Staten Rochester +2 more

De economie concentratie benadrukt de kwantitatieve analytische aanpak van de economische problemen in zowel de publieke als de private sector, de studenten met verhandelbare vaardigheden en de intellectuele basis voor carrière groei. [+]

Economie & Statistiek Concentratie (24 studiepunten)

De economie concentratie benadrukt de kwantitatieve analytische aanpak van de economische problemen in zowel de publieke als de private sector, de studenten met verhandelbare vaardigheden en de intellectuele basis voor carrière groei. Afgestudeerden zijn voorbereid op entry-level management en analytische posities in zowel de industrie als de overheid en graduate studies in de economie, het bedrijfsleven en de wet na te streven.

De economie curriculum ontwikkelt communicatie, computational en management vaardigheden in aanvulling op de economische redenering en kwantitatieve vaardigheden. Verplichte vakken van het programma te ontwikkelen vaardigheden student aan de economische analyse van toepassing zijn op echte problemen. Liberal Arts cursussen verbeteren mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Zakelijke cursussen omvatten boekhouding en financiën. Kwantitatieve analytische vaardigheden worden ontwikkeld door een natuurlijk sequentie die de informatica, wiskunde en statistiek omvat.... [-]


Bachelor in het management

Campus Voltijd 2 - 4  September 2019 Kosovo Prishtina Verenigde Staten Rochester +2 more

Het management concentratie bereidt studenten voor het beheer en specialist carrière in een verscheidenheid van ondernemingen en organisaties. Studenten ontwikkelen de vaardigheden en concepten die nodig zijn om effectieve leiders, ethische decision makers en creatieve vernieuwers geworden. [+]

Beheer Concentratie (24 studiepunten)

Het management concentratie bereidt studenten voor het beheer en specialist carrière in een verscheidenheid van ondernemingen en organisaties. Studenten ontwikkelen de vaardigheden en concepten die nodig zijn om effectieve leiders, ethische decision makers en creatieve vernieuwers geworden. Het management curriculum biedt zowel diepte en flexibiliteit in haar aanbod, zodat studenten hun educatieve ervaring kunnen maximaliseren.

Verplichte vakken:

BUSI - 205 Beheer van de Workforce ACBS - 201 Financial Accounting * (BUSI - 205) ACBS - 203 Managerial Accounting * (ACBS - 201)

Keuzevakken:

BUSI - 221 New Venture Development * (ACBS - 201) BUSI - 361 Marketing Principes * (BUSI - 205) BUSI - 263 Advertising Principles * (BUSI-361) HRDE - 386 Human Resource Management * (BUSI - 205) ACBS - 353 Management Science * (MCTS - 211) BUSI - 450 Inleiding tot Logistiek en transport * (BUSI - 205) BUSI - 410 Project Management * (BUSI - 205) ... [-]

Bachelor in het overheidsbeleid

Campus Voltijd 2 - 4 jaar September 2019 Kosovo Prishtina Verenigde Staten Rochester +2 more

Deze concentratie biedt studenten met een duidelijk begrip van de openbare orde, het beleidsproces, en beleidsanalyse. Studenten hebben de mogelijkheid om perspectieven op een verscheidenheid van de hedendaagse aspecten van het overheidsbeleid te ontwikkelen [+]

Public Policy Concentratie (24 studiepunten)

Deze concentratie biedt studenten met een duidelijk begrip van de openbare orde, het beleidsproces, en beleidsanalyse. Studenten hebben de mogelijkheid om perspectieven op een verscheidenheid van de hedendaagse openbare beleidskwesties, met name die voortkomen uit wetenschappelijke en technologische vooruitgang te ontwikkelen. In het hart van de concentratie is de grondslagen van Public Policy (PUBL - 101) Natuurlijk, waar de studenten kennis met het concept van de openbare orde en het beleid te betrekken. De rollen van de stakeholders en belangengroepen worden besproken in de context van de hedendaagse gevallen op verschillende beleidsterreinen arena. Studenten maken ook kennis met een aantal van de methoden in verband met het beleid van de analyse. Aanvullende cursussen worden aangeboden van de gebieden van de sociologie; politieke wetenschappen; en wetenschap, technologie en samenleving. De Public Policy Analysis opleiding is speciaal voor studenten die overwegen de MS in de openbare orde of die een belang hebben in analytische instrumenten aangeboden.... [-]


Bachelor in multimedia en visuele communicatie

Campus Voltijd 2 - 4 jaar September 2019 Kosovo Prishtina Verenigde Staten Rochester +2 more

Multimedia en Visual Communication concentratie RIT Kosovo ™ (Auk) is ontworpen met de toekomst in het achterhoofd. De cursus sequencing bereidt studenten met gerichte aspecten van web design en ontwikkeling, print design en multimedia productie, communicatie technieken en digital asset management. [+]

Multimedia en Visuele Communicatie Concentratie (24 studiepunten)

Multimedia en Visual Communication concentratie RIT Kosovo ™ (Auk) is ontworpen met de toekomst in het achterhoofd. Studenten zijn bereid met het theoretische kader en hands-on technische vaardigheden die nodig zijn om zich te organiseren, het ontwerp en de ideeën en informatie te verstrekken in de 21e eeuw mondiale markt en om de verwachte nationale behoeften van de markt in de grotere regio Kosovo op het gebied van IT en communicatie te voldoen. Het is ook een uitstekende compendium aan RIT Kosovo ™ (Auk) 's andere concentratie aanbod en biedt een nuttige vaardigheden voor privé- en gezinsleven bedrijfsvoering.

... [-]

Videos

promotional video

Contact

The American University in Kosovo

Adres Dr. Shpëtim Robaj,21
10000 Prishtina, Kosovo
Website http://aukonline.org/
Telefoon +381 38 608608

Adres 1 Lomb Memorial Dr Rochester, NY
14623 Rochester, New York, Verenigde Staten