Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Schrijf je in bij een Amerikaanse topuniversiteit en studeer in Kroatië!

RIT Croatia werd in 1997 opgericht als een wereldwijde campus van de prominente particuliere Amerikaanse universiteit,

Verschilt van dag 1!

Met behulp van de individuele aanpak zorgen we voor een stimulerende en interactieve omgeving die u helpt uw potentieel te ontwikkelen. Tijdens je opleiding bieden we je een unieke kans om een of twee semesters in het buitenland te studeren aan RIT's campussen in Rochester, New York of Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Door middel van programma's gericht op de praktische toepassing van kennis, bent u voorbereid op de uitdagingen van het bedrijfsleven.

Internationale accreditatie

RIT Croatia is een particuliere instelling voor hoger onderwijs en haar programma's worden geleverd in overeenstemming met de nationale accreditaties. De kwaliteit van onze programma's is erkend door internationale accreditaties van RIT, zoals:

  • De Middle States Commission on Higher Education, een institutioneel accreditatieagentschap erkend door de Amerikaanse minister van Onderwijs en de Council on Higher Education Accreditation.
  • De Associatie voor het bevorderen van Collegiate Schools of Business. RIT's zakelijke programma's zijn geaccrediteerd door AACSB International, de langst werkende wereldwijde vereniging die zich toelegt op het bevorderen van managementonderwijs wereldwijd.

Beurzen en financiële hulp

Om gekwalificeerde studenten te ondersteunen bij het financieren van hun studies, heeft RIT Croatia voor € 350.000,00 aan financiële steun voor inschrijving in het studiejaar 2019/2020 ontvangen. Beurzen en financiële hulp zijn geldmiddelen die worden besteed aan het collegegeld van het bijwonen van de universiteit gedurende vier jaar studie.

Waarom studeren aan RIT Croatia ?

  • Studie in het Engels. Verdien een internationaal erkende Amerikaanse graad: alle lessen worden in het Engels gehouden, volledig in lijn met hedendaagse Amerikaanse programma's en studieboeken. Na afronding van je studie aan RIT Croatia , krijg je twee graden: een Amerikaanse graad van Rochester Institute of Technology en een Kroatische graad van RIT Croatia .
  • Studeer in overeenstemming met de hoge Amerikaanse onderwijsnormen: programma's en curriculum zijn volledig afgestemd op de normen van een van de meest gerenommeerde particuliere universiteiten in de VS De kwaliteit van het college is bevestigd door vele internationale accreditaties, zoals The Middle States Commission on Higher Onderwijs - AACSB International, The Association to Advance Collegiate Schools of Business.
  • Besteed een semester in de Verenigde Staten van Amerika of de Verenigde Arabische Emiraten: ervaar verschillende culturen, om dingen vanuit een mondiaal perspectief te zien en om hun Engelse taalvaardigheid te verbeteren. Het belangrijkste is dat het een groot voordeel is bij het solliciteren naar een baan.
  • Uitstekende plaatsingsgraad bij het afstuderen: meer dan 80 procent van onze studenten vindt een baan binnen drie maanden na afstuderen (klasse van 2017). Gemodelleerd naar het RIT-programma van loopbaanontwikkeling en coöperatief onderwijs, zijn studenten voorbereid op hun eerstejaars om geïntegreerd te worden in de arbeidsmarkt.
  • De ervaring die u een voordeel oplevert: ons coöperatief onderwijs- en carrièrebureau helpen studenten bij hun voorbereiding op het betreden van de arbeidsmarkt. Onze adviseurs helpen studenten bij het kiezen en opbouwen van hun carrière, het leggen van contacten met potentiële werkgevers, het vinden van co-opplaatsingen, het leren van een CV en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

RIT Croatia

Hoogopgeleide en professionele managers die de uitdagingen van het moderne toerisme het hoofd kunnen bieden, zijn een essentieel element voor de economische ontwikkeling ... [+]

Hoogopgeleide en professionele managers die de uitdagingen van het moderne toerisme het hoofd kunnen bieden, zijn een essentieel element voor de economische ontwikkeling van elk land. Wist u dat toerisme een van de grootste en snelst groeiende economische sectoren ter wereld is? Het programma Hospitality and Tourism Management bij RIT Croatia bereidt studenten voor op professionele en leidinggevende functies in de economie en het toerisme. Plan je carrière bij ons!

Waarom studeren aan RIT Croatia ? Meer informatie .Beurzen en financiële hulp

Om gekwalificeerde studenten te ondersteunen bij het financieren van hun studies, heeft RIT Croatia voor € 350.000,00 aan financiële steun voor inschrijving in het studiejaar 2019/2020 ontvangen. Beurzen en financiële hulp zijn geldmiddelen die worden besteed aan het collegegeld van het bijwonen van de universiteit gedurende vier jaar studie.... [-]

Kroatië Dubrovnik
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
RIT Croatia

Aangezien veel bedrijven wereldwijd uitbreiden, is er veel vraag naar zakelijke professionals met een internationale bedrijfsdiploma, een bewustzijn van culturele en poli ... [+]

Aangezien veel bedrijven wereldwijd uitbreiden, is er veel vraag naar zakelijke professionals met een internationale bedrijfsdiploma, een bewustzijn van culturele en politieke verschillen en een goed begrip van de concurrentievoorwaarden van de wereldeconomie. Het vierjarige undergraduate International Business-programma biedt studenten kennis en inzicht in de belangrijkste economische functies van internationale bedrijven en van internationaal strategisch management. Studenten leren hoe ze wereldwijd zaken kunnen doen en bedrijfsstrategieën kunnen ontwikkelen die zullen werken op markten met verschillende culturele, politieke en economische omgevingen. Plan je carrière bij ons!... [-]

Kroatië Zagreb
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
RIT Croatia

Het vierjarige web- en mobiele computerprogramma voor informatica en informatica aangeboden aan RIT Croatia in Dubrovnik en Zagreb bereidt studenten voor op spannende en ... [+]

Het vierjarige web- en mobiele computerprogramma voor informatica en informatica aangeboden aan RIT Croatia in Dubrovnik en Zagreb bereidt studenten voor op spannende en gewilde beroepen op het gebied van programmeren, web- en mobiel applicatieontwerp en databasemodellering. Plan je carrière bij ons!

Waarom studeren aan RIT Croatia ? Meer informatie .Beurzen en financiële hulp

Om gekwalificeerde studenten te ondersteunen bij het financieren van hun studies, heeft RIT Croatia voor € 350.000,00 aan financiële steun voor inschrijving in het studiejaar 2019/2020 ontvangen. Beurzen en financiële hulp zijn geldmiddelen die worden besteed aan het collegegeld van het bijwonen van de universiteit gedurende vier jaar studie.... [-]

Kroatië Zagreb Dubrovnik
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

RIT Croatia Orientation Day 2016

RIT Croatia Early Admission Time Apply Now

RIT Croatia Dubrovnik campus

RIT campus life 2014

Location address
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva, 20 000 HR
Location address
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

Zagreb, 10 000 HR