Lees de Officiële Beschrijving

s

20 jaar leiderschap in het hoger onderwijs !!! meer dan 13.000 van de afgestudeerden werken nu in de wereld!

De Baltic International Academy (tot 2006 heette het Baltische Russian Institute) is de vestiging van de grootste niet-gouvernementele hoger onderwijs in de Baltische staten en Oost-Europese landen (het werd opgericht in 1992) voor een bedrag van 4.500 studenten, waaronder 450 buitenlandse studenten uit 22 landen over de hele wereld, die multiculturele omgeving maakt in Academy, waar de leer 200 docenten, van waarvan 100 artsen van Wetenschap en professoren.

Reorganisatie vindt plaats tijdens het proces van het onderwijs in de Baltische International Academy, die academische en professionele hoger onderwijs voorziet in overeenstemming met de eisen van de Europese Unie in de Letse economie velden. BIA verwierf internationale deskundige evaluatie en er geen termijn accreditatie verworven.

Baltic International Academy heeft kinderlijke filiaal niet alleen in Riga, maar ook in andere Letse gebieden (Daugavpils, Liepaja, Rezekne, Jekabpils, Ventspils, Smiltene, Jelgava) The Academy tijdens onderwijsproces, alsmede tijdens conferenties en seminars gebruikt videobridge conferentie, die BIA verbindt in Riga met zijn regionale kinderlijke takken. De Academy organiseert regelmatig internationale student summer scholen, tentoonstellingen, wetenschappelijke seminars, conferenties, rondetafelgesprekken, waarbij actief communiceren studenten van de Academie en andere instellingen van hoger onderwijs, docenten en buitenlandse docenten, zowel werkgevers als experts.

BIA biedt opleidingen van 1 en 2 niveau van het hoger beroepsonderwijs (duur van programma- en 2-2,5 4-4,5 jaar), academische en professionele bachelor opleiding (duur van het programma 3-4,5), als evenals academische en professionele masteropleidingen en doctoraat programma's.

Studies aan de BIA zijn het realiseren van multilingually kader van het programma "EUROLINGUA"

 • De Russische leerde groepen - 75% - in het Russisch + in het Lets en het Engels
 • De Engels onderwezen groepen - 75% - in het Engels + in het Russisch en Lets

Studenten kunnen studeren Engels, Duits, Frans, Spaans, Zweeds, Lets en Russisch als vreemde talen.

De BIA voorbereidende courses` centrum

 • Voorbereidende cursussen (februari, oktober)
 • Summer Vooropleidingen (juni, augustus)

De BIA neemt deel aan Europese programma's en projecten:

 • Exchange students` programma "ERASMUS" waardoor de kans voor de studenten om deel te nemen aan de uitwisselingsprogramma's met partner Europese universiteiten vanaf het 2e studiejaar.
 • Het programma «Tempus» geeft de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende Europese projecten in samenwerking met instellingen voor hoger onderwijs van de landen - niet-leden van de EU.
 • Europese Stichting voor opleiding, ETF - de studenten in staat worden gesteld om een ​​stage binnen de subsidies te doen.
 • Binnen het Europees Sociaal Fonds voor de studenten een stage in de Letse bedrijven en organisaties.

Het BIA is een lid van de organisatie als volgt:

 • EAIE - European Association for International Education;
 • Internationaal Hoger Onderwijs Academie van Wetenschappen;
 • Werkgeversfederaties in Letland;
 • Society Letse Designers ';
 • LCCI - Letse Kamer van Koophandel;
 • IAU - Internationale Vereniging van Universiteiten.

Bij students` verwijdering aan BIA

 • Het laboratorium voor onderzoek naar kleine en middelgrote bedrijven
 • Het Multidisciplinair Centrum voor Onderzoek
 • De Students 'Self-government
 • Reclame van de studenten en het Agentschap van PR
 • De Art Gallery «BIART»
 • De Ceramics Studio
 • The Drawing Studio
 • De KVN teams in Riga eind Liepaya
 • De Sport teams: voetbal, basketbal, boksen, vrije stijl worstelen
 • Show-ballet "Natalie"

Kortingen voor studenten:

 • Het programma "De BIA Familie" (kortingen voor familieleden van 10% -25%);
 • 40% - korting voor A-studenten;
 • Kortingen voor alle studenten-sporters en de deelnemers aan de BIA maatschappelijke en culturele leven;
 • Verminderde collegegeld voor studenten met een handicap en wezen (10% - 50%);
 • een kans om staatsleningen, studentenleningen en bankleningen te krijgen;
 • kortingen voor afgestudeerden van de BIA voorbereidende cursussen;
Opleidingen te volgen in:
Engels
Russisch
Lets

Deze school biedt ook:

BBA

Baltic International Academy

Programma: Business Administration (BA) Type: Volledig studieprogramma ... [+]

Programma: Business Administration (BA) Type: Volledig studieprogramma Graad te behalen: 2 Level Professional Higher Education Lengte: Full-time - 4 jaar (8 terms) Taal: Engels Fee per jaar : * 1700 EUR (voor EU-studenten) / 2500 EUR (voor niet-EU-studenten) * Overige informatie : De betaling voor de slaapzaal begint bij 165 EUR. Voor aanvullende informatie, of om te solliciteren op het programma, kunt u contact opnemen met de toelatingscommissie of de website bekijken.

Leerplan

Blok A: Disciplines van algemeen onderwijs en professionele disciplines (minstens 84 studiepunten)

Hogere wiskunde Logica en retoriek psychologie informatica sociologie FILOSOFIE Fondsen van de pedagogiek Onderzoek en studie van de theorie en methodologie van het werk De wetenschapswetenschappen en arbeidswetgeving Zaken buitenlandse taal Micro-economie Technologie marketing communicatie Projectmanagement Macro-economie afzet beheer Bedrijfseconomie Algemene statistieken en bedrijfsstatistieken Waarschijnlijkheidstheorie en wiskundige statistieken ... [-]
Letland Riga
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
8 - 9 semesters
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Baltic International Academy

Programma: Europees onderzoek Type: Volledig studieprogramma ... [+]

Programma: Europees onderzoek Type: Volledig studieprogramma Graad behaald : Bachelor in de sociale wetenschappen in de politieke wetenschappen Lengte: Full-time - 3 jaar (6 termen) Taal: Engels Fee per jaar : * 1700 EUR (voor EU-studenten) / 2500 EUR (voor niet-EU-studenten) * Overige informatie : De betaling voor de slaapzaal begint bij 165 EUR. Voor aanvullende informatie, of om te solliciteren op het programma, kunt u contact opnemen met de toelatingscommissie van de Academie of de website bekijken.

Leerplan

Idee van Europa Politiek in Letland Politieke geschiedenis van Letland Politieke geschiedenis van Europa politieke theorie th... [-]
Letland Riga
Open Inschrijving
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Baltic International Academy

Programma: Vertalingen Type: Volledig studieprogramma ... [+]

Programma: Vertalingen Type: Volledig studieprogramma Graad te behalen: Bachelor Lengte: Full-time - 4 jaar (8 terms) Taal: Engels Fee per jaar : * 1700 EUR (voor EU-studenten) / 2500 EUR (voor niet-EU-studenten) * Overige informatie : De betaling voor de slaapzaal begint bij 165 EUR. Voor aanvullende informatie, of om te solliciteren op het programma, kunt u contact opnemen met de toelatingscommissie of de website bekijken.

Cursusinhoud

A. Verplichte uitgebreide professionele en algemene vakken

A1. Gespecialiseerde verplichte theoretische cursussen en informatietechnologie cursussen

Inleiding tot de contrasterende taalkunde Inleiding tot beroep Modern Engels I: Systeem en Innovaties Modern Engels II: Functionele Grammatica Modern Engels III: Stijlistiek in Vertaling Modern Lets / Russisch: Functionele Grammatica / Russische II / Letse II Inheemse taal I: Systeem en innovaties Moedertaal II: Stijlvol systeem en normen Moedertaal III. Functionele Stylistiek Inheemse taal IV: Basis van het bewerken van I - II Theorie van Vertaling Cultuur en Geschiedenis van GB Basics van het kruiskulturele taalkundige onderzoek ... [-]
Letland Riga
Open Inschrijving
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands