Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1991 in samenwerking met de State University van New York in Buffalo, Verenigde Staten, en de Universiteit van Ottawa, Canada, Riga Business School (RBS) is een internationaal erkende instelling beheer-onderwijs in Riga Technical University (RTU) en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven het onderwijs.

Riga Business School is de enige school in de Baltische staten het aanbieden van Noord-Amerikaanse studies, zowel in de kwaliteit van het onderwijs en in de structuur, met intensieve case studies, groepswerk en de actieve betrokkenheid van de klas.

De faculteit Professoren aan Riga Business School zijn onderzoekers, consultants en opinieleiders in elk aspect van het bedrijfsleven. De faculteit uit vijf continenten uitdagingen en stimuleert studenten met een curriculum dat kennis, competenties, vrijheid en passie heeft voor het onderwijs. De faculteit bestaat uit zowel internationale als lokale professoren, uit een verscheidenheid van achtergronden en met ruime ervaring in het bedrijfsleven.

studenten Studenten aan Riga Business School zijn uitgekozen door het programma directeuren, dus studenten van RBS zijn niet een van de menigte. Iedereen hier heeft een sterke persoonlijkheid en de docenten en personeel van de school doen hun best om deze studenten in leiders te ontwikkelen. RBS heeft een sterke, individuele benadering van hun studenten, daarom zijn er nooit meer dan 50 leerlingen in een klas. En ongeveer 10% van alle studenten zijn de knapste koppen uit de hele wereld: Azerbeidzjan, Brazilië, Duitsland, India, Kazachstan, Letland, Noorwegen, Rusland, Wit-Rusland, en de Verenigde Staten.

De Campus

Riga Business School is gevestigd in het hart van Riga - een stad die altijd een centrum van zaken is geweest. Kijk zelf maar!

De school ligt dicht bij alles, met een drukke centrum altijd vol leven stad, het oude deel van de stad met prachtige Art Nouveau gebouwen, meerdere winkels, bars, restaurants, theaters, concertzalen en alles wat een student nodig heeft om te genieten van zijn of haar studie.

Accreditaties en awards

Prme initiatief. RBS is een lid van prme (Principles for Responsible management Onderwijs). De prme initiatief stimuleert en faciliteert de beweging van business schools in de richting van benaderingen die voldoen aan de nieuwe behoeften en verwachtingen van de zakenwereld en de eisen van een nieuwe generatie van studenten met betrekking tot duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

CEEMAN award. RBS is de eerste staat instelling voor hoger onderwijs in Letland aan de CEEMAN ontvangen (Midden- en Oost-Europese Management Development Association) IQA Accreditatie award. We nagestreefd en deze erkenning verkregen, omdat het weerspiegelt onze verplichtingen aan de groei, ontwikkeling en strenge kwaliteitscontrole.

Institutionele accreditatie. De Republiek Letland Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen heeft toegekend Riga Technical University volledige en onbeperkte accreditatie. De accreditatie heeft geen vervaldatum hebben, dus als gevolg van het vertrouwen van het ministerie. Deze accreditatie bevestigt Riga Technical University als een instelling die kan zorgen voor onderwijs en award staat hoger erkende diploma's in Letland.

Programma accreditatie. RBS programma's hebben de hoogst mogelijke accreditatie toegekend in Letland. Onze zes jaar accreditatie periode begon in 2013. Deze accreditatie bevestigt dat onze management programma's voldoen aan de hoogste academische standaarden.

Eduniversal ranking. RBS is aangekondigd als de beste business onderwijs in Letland door Eduniversal ranking. De 3 Palms of Excellence award wordt uitgereikt aan scholen die een uitstekende business schools met internationale versterkende invloed zijn.

Deze school biedt programma's in:

Engels

Deze school biedt ook:

Executive MBA (1) Professional MBA (1) BBA (1)

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Riga Business School

RBS Bachelor of Business Administration (BBA) is een programma dat u een gedegen opleiding in het internationale bedrijfsleven en de gedegen kennis van hoe een maatschapp ... [+]

RBS Bachelor of Business Administration (BBA) is een programma dat u een gedegen opleiding in het internationale bedrijfsleven en de gedegen kennis van hoe een maatschappelijk verantwoord bedrijf op te bouwen zal geven. Dit is het eerste programma in Letland om een ​​dual degree in business administration bieden. Aangezien het curriculum van het programma is gebaseerd op het curriculum van de BBA-programma's van twee van de toonaangevende business school in Europa en de VS - BI Norwegian Business School en de Universiteit van Buffalo School of Management, kunt u een dual degree uit een van deze partner te verkrijgen universiteiten.

Dual degree

Er zijn drie manieren om dit diploma te behalen:... [-]

Letland Riga
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands