Lees de Officiële Beschrijving

RISEBA is een soort universiteit particuliere onderwijsinstelling hoger volledig geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Republiek Letland. Wezen een van de eerste particuliere instellingen voor hoger onderwijs in Letlandvandaag RISEBA is onder 10 grootste instellingen voor hoger onderwijs in Letland (Zowel publieke als private) met bijna 3000 studenten, waaronder 200 internationale studenten, Die persoonlijk aanwezig 19 opleidingen van verschillende niveaus en richtingen, En meer dan 8000 alumni. In de afgelopen twee decennia RISEBA is gegaan door een ingrijpende verbouwing van een klein ambitieuze business school naar de universiteit, dat voorziet in aanvulling op business en management programma's, studies in de communicatie, audiovisuele media kunst en architectuur, waardoor de instelling in het transformeren van "de plaats waar het bedrijfsleven ontmoet arts".

RISEBA onderscheidt zich van de andere instellingen voor hoger onderwijs als de een met duidelijke internationale focus en onderscheidt zich door de exclusiviteit van de opleidingen aangeboden en de verscheidenheid van talen van instructie.

RISEBA biedt programma's die ofwel uniek in de markt zijn of waren voor het eerst op de markt gebracht door RISEBA. Het is een van de weinige instellingen die volledige opleidingen in drie talen biedt - Lets, Engels en Russisch.

RISEBA is verspreid over vijf locaties: drie gebouwen van RISEBA belangrijkste campus zijn gevestigd in Riga (De hoofdstad), is een regionale vestiging gevestigd in Daugavpils (De tweede grootste stad in Letland).

RISEBA missie, visie en waarden

Sinds de oprichting in 1992 heeft RISEBA laten leiden door haar missie benadrukt dat de universiteit wil haar studenten voor te bereiden en afgestudeerden voor een internationale carrière en te benadrukken dat het niet betekent dat de studenten worden onderwezen "naar een poort naar een internationale carrière zijn" "voor exporteren".

Het belangrijkste idee achter de missie is dat RISEBA wil ervoor zorgen dat haar studenten concurrerend zijn op de internationale markten, zijn cultureel bewust, kan werken in internationale teams, hetzij in hun eigen land of in het buitenland en succesvol te kunnen concurreren op de wereldmarkt.

RISEBA ziet zijn afgestudeerden als potentiële werkgevers die zullen bijdragen tot de Letse, de Europese en de wereldwijde economische groei, in staat zijn om te werken in internationale bedrijven in Letland en in het buitenland, zijn gevoelig en tolerant voor cross-culturele verschillen, en zijn actieve medewerkers van multinationale teams.

Inspelen op de veranderingen in de externe omgeving en het nastreven van nieuwe kansen RISEBA haar activiteiten uitgebreid naar nieuwe gebieden - creatieve industrieën, dwz communicatie, media en architectuur, en in de toekomst ziet zichzelf als "een financieel duurzame, internationaal erkende universiteit van het bedrijfsleven, kunst en technologie ".

Geleid door haar visie RISEBA bestaat uit drie belangrijke academische componenten of scholen:

  • School of Business met een bachelor-, master- en PhD-programma's, die het gebied van business, management en economie te dekken - School of Media en Communicatie met de bachelor- en masteropleidingen in kunst en communicatie - School of Architecture and Design, die op dit moment biedt een bacheloropleiding in de architectuur.

RISEBA is een interdisciplinaire, multiculturele universiteit die de wereldwijde arbeidsmarkt met intelligente, creatieve en onafhankelijk denkende individuen. RISEBA staat voor excellent onderwijs, internationaal erkende graden, hoge kwaliteit van de afgestudeerden, uitstekende onderzoeksbasis en hoog gekwalificeerd personeel.

Vijf kernwaarden vormen de kern van wat RISEBA doet:

  • Openheid: RISEBA staat bekend om zijn individuele benadering van studenten. Het personeel is toegewijd aan het creëren van een studie-vriendelijke omgeving op basis van vertrouwen, respect en het reactievermogen.
  • Samenwerking: RISEBA is actief betrokken bij lokale en internationale bedrijfsleven en bevordert de professionele groei van haar medewerkers en studenten. Samen met haar alumni en partners, de instelling zorgt voor een uitstekende academische en werkervaring, dat is een onmisbaar onderdeel van het onderzoek proces.
  • Levenslang leren: RISEBA stimuleert levenslang leren van studenten. Levenslang leren draagt ​​bij aan de ontwikkeling van Letland en andere Europese landen als de hedendaagse kennismaatschappij met een gestage economische groei, meer arbeidsplaatsen en een grotere sociale cohesie.
  • Diversiteit: RISEBA is een brug tussen West- en Oost-Europa, die helpt studenten maken de eerste stap op weg naar internationale carrière. RISEBA zorgt voor een multiculturele omgeving door het aanbieden van verschillende opleidingen, vormen van studies en opleidingen in verschillende talen.
  • Ethiek en sociale verantwoordelijkheid: RISEBA treinen sociaal verantwoordelijke managers en spant zich in om studenten te helpen begrijpen van de rol van ondernemerschap in de creatie en het onderhoud van zeer ethische praktijk in de professionele omgeving en de samenleving als geheel, en tegelijkertijd een goede bescherming van het milieu te zorgen voor de komende generaties.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

RISEBA

Reeds 18 jaar Riga International School of Economics and Business Administration biedt haar studenten moderne en hoge kwaliteit van het onderwijs. RISEBA is de plaats waa ... [+]

Reeds 18 jaar Riga International School of Economics and Business Administration biedt haar studenten moderne en hoge kwaliteit van het onderwijs. RISEBA is de plaats waar "BUSINESS MEETS ART".

Vanaf Jaar 2011 RISEBA biedt een unieke, internationale architectuur opleiding in het Engels.

De beste educatieve normen van de architectuur van de VS en Europa zijn geïntegreerd in de nieuwe architectonische studieprogramma van RISEBA. Door de oprichting van een nieuwe koers van de architectuur studies RISEBA is de volgende stap om zijn missie te volbrengen: om "de poort naar een internationale carrière!"

Voordelen van het programma internationale studie-omgeving; de mogelijkheid om grondig te beheersen het Engels; studeren in het buitenland voor een semester binnen ERASMUS-programma; bestuderen de praktijk in het buitenland; academisch personeel met internationale ervaring; bibliotheek, computer klaslokalen, gespecialiseerde computerprogramma's, uitgerust ontwerpstudio's en modellering workshops; scala aan cursussen van de keuze van studenten. Programma-inhoud ... [-]
Letland Riga
September 2019
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
RISEBA

Het programma European Business Studies aan RISEBA, de pionier in de Baltische staten, werd ontworpen als reactie op uitgebreide globalisering trends en Letland integrati ... [+]

Het programma European Business Studies aan RISEBA, de pionier in de Baltische staten, werd ontworpen als reactie op uitgebreide globalisering trends en Letland integratie in Europa. Het stimuleren van de poort naar een internationale carrière voor jonge managers RISEBA neemt een bijzondere trots op EBS afgestudeerden ongeëvenaarde netwerk continu verlopende in hun ambitieuze carrière en het bereiken van zakelijke topposities in een reeks van toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland.

Met zijn sterke internationale inzicht daagt de EBS-programma studenten vanaf de eerste dag van de studie hen bloot te stellen aan een overweldigende internationale setting. Studies volledig in het Engels, gemengde groepen van lokale en buitenlandse studenten, internationale projecten, evenementen en wedstrijden creëren een ideale interculturele, zeer motiverend en concurrerende leeromgeving. Fundamentele zakelijke achtergronden versterkt door de fascinerende taalkundige mogelijkheden om te leren Lets, Russisch, Engels, Frans en Spaans zelfs zorgen voor een toegevoegde waarde voor het succes van EBS studenten te verzekeren aan uitwisselingsprogramma's stages in het buitenland, internationale onderzoeksprojecten.... [-]

Letland Riga
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Riga International School of Economics and Business Administration (RISEBA)
Address
Meza iela 3
LV - 1048 Riga, Letland
Website
Telefoonnr.
+371 67 500 265