Lees de Officiële Beschrijving

De Rijksuniversiteit van Riga (RGSL) is opgericht in 1998. Vandaag is het een topschool wetenschool met bachelor, master en doctoraat interdisciplinaire studies in de rechten, zaken, financiën, beleid, internationale betrekkingen en diplomatie. RGSL biedt juridisch onderwijs in het Engels aan studenten van over de hele wereld. Studeren bij RGSL biedt een unieke mix van de wereldwijde en de lokale in de zin dat de kwaliteit van het onderwijs op het hoogste internationale niveau is, terwijl de aandacht en de zorg die studenten hebben, erg lokaal en individueel is.
RGSL ligt in het hart van het jugendstilgebied van Riga, in het centrum van de Baltische regio. Het doel is om een ​​sterk academisch onderwijs te bieden in het kader van een steeds veranderende en onderling verbonden echte wereld.
De twee bachelorprogramma's, die in 2010 gelanceerd zijn, richten zich op wet en zaken, of wet en diplomatie. De masteropleidingen richten zich op wet en financiën, Europees en Internationaal recht, met gespecialiseerde diploma's in publiekrechtelijke rechten en mensenrechten, grensoverschrijdend handelsrecht en Europese Unie recht en beleid. Evenzo heeft het doctoraatprogramma, dat in 2013 is gelanceerd en in samenwerking met de Universiteit van Kopenhagen wordt aangeboden, onderwerpen in verschillende disciplines behandeld en wordt onderzoek, instructie en andere praktische activiteiten gecombineerd met de voltooiing van het doctoraal onderzoek.
De faculteit RGSL vertegenwoordigt academische uitmuntendheid, maar ook praktische ervaring. Onze inwonende en gastfaculteitsleden zijn zowel academici als beoefenaars getrokken uit leidende academische instellingen over de hele wereld, van de EU en andere internationale instellingen, alsmede van grote advocatenkantoren en internationale bedrijven.
De RGSL is een belangrijk centrum geworden voor het hosten van evenementen die academische en onderzoeksdiscussie bevorderen op het gebied van de rechtsstaat, de democratie en de mensenrechten.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Riga Graduate School of Law