Transport and Telecommunication Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De missie van TSI - combinatie van klassieke universitaire tradities en innovatieve technologieën, exacte wetenschappen en creatieve benadering. Doel van de TSI - gestage noodzaak van onze afgestudeerden op de internationale arbeidsmarkt.

Transport and Telecommunication Institute (lat. Transporta un sakaru institūts - TSI) - is een moderne universiteit met de bijna honderdjarige geschiedenis. TSI - is de universitaire opvolger van de legendarische RKIIGA (Riga Red-Banner Civil Aviation Institute) en RAU (Riga Aviation Institute). In de huidige vorm werd TSI opgericht in 1999. Tegenwoordig is TSI - het enige enige particuliere technische hogeschooluniversiteit in Letland waar je hoger onderwijs in het Lets en Engels kunt krijgen.

135061_web-men-blue-840x289.png

TSI kreeg in Letland een permanente accreditatie als instelling voor hoger onderwijs.

Het instituut verzorgt de academische opleidingen in de volgende richtingen: transport en logistiek, informatica, elektronica en telecommunicatie, management, luchtvaarttransport (ook pilot). Nu 2020 kregen alle onderwijsrichtingen van TSI accreditatie voor de maximale periode - 6 jaar.

Je kunt een hbo-opleiding volgen op het eerste en tweede niveau, bachelor- en masterdiploma's, een proefschrift voorbereiden en verdedigen door TSI te kiezen.

Opleidingen in Institute zijn gericht op praktische waarde van onderwijs, daarom worden de programma's ontwikkeld in samenwerking met vertegenwoordigers van de TSI-partnerindustrie.

TSI voert het gediversifieerde wetenschappelijk onderzoek uit. Volgens de resultaten van de evaluatie van deskundigen is het Transport and Telecommunication Institute het enige van de particuliere hogescholen die zijn opgenomen in de lijst van vooraanstaande wetenschappelijke instellingen die in Letland optreden. Het totale aantal afgestudeerden van het instituut - meer dan 8900. Het huidige aantal studenten - meer dan 2600. Er zijn studenten uit Oostenrijk, Azerbeidzjan, Bulgarije, Egypte, India, Kazachstan, Moldavië, Mongolië, Rusland, Oekraïne, het VK, de VS, Oezbekistan en meer andere landen in TSI.
De meest populaire onderwijsrichtingen voor buitenlandse studenten zijn: logistiek, informatietechnologie, luchtvaart. TSI - is geaccrediteerd onderwijs, prachtig docentpersoneel, wetenschappelijke en technologische basis, die voldoet aan de nieuwste eisen, een maximaal overwogen leeromgeving en, natuurlijk, diploma, toegelaten in de meeste wereldlanden.

Locaties

Riga

Address
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

LV-1019 Riga, Letland