Lees de Officiële Beschrijving

TSI Mission - een combinatie van de tradities van de klassieke universiteit en technologische innovatie, wetenschap en creativiteit.

Het doel van de TSI - een stabiele vraag naar onze afgestudeerden op de internationale arbeidsmarkt.

Transport en Telecommunicatie Institute (Lat. Transporta un sakaru Institūts - TSI) - een moderne universiteit met bijna een eeuw geschiedenis. TSI - de opvolger van de legendarische universiteit RCAII (Riga Red Banner Institute of Civil Aviation) en RAD (Riga Aviation Institute).

TSI In zijn huidige vorm is opgericht in 1999. Vandaag TSI - uniek in Letland een eigen technische soort college universiteit, waar u een hogere opleiding te krijgen in het Lets, Russisch en Engels. Het Instituut heeft ontvangen in Letland permanent erkenning als een instelling voor hoger onderwijs. Met TSI andere officiële documenten kunt u hier vinden.

In de tweede grootste stad in Letland, Daugavpils, sinds 2003 met succes werkt Latgalian tak TSI.

Het instituut biedt cursussen in de volgende gebieden: transport en logistiek, informatica, elektronica en telecommunicatie, economie en management, luchtvervoer. In juni 2013 zijn alle TSI training gebieden zijn geaccrediteerd voor een maximale termijn - zes jaar.

De TSI kan het hoger beroepsonderwijs van de eerste en tweede niveau, bachelor en master graden te verkrijgen, voorbereiden en verdedigen van een proefschrift.

TSI is een veelzijdig onderzoeksproject. Volgens de resultaten van deskundige beoordeling van het Instituut voor vervoer en communicatie, de enige onder private universiteiten, opgenomen in de lijst van de meest vooraanstaande wetenschappelijke instellingen die actief zijn in Letland. En ook op basis van de rating van "Latvijas Avīze" 2014, Instituut van Vervoer en Communicatie heeft goede resultaten geboekt, won een eervolle 2e plaats bij particuliere universiteiten in Letland!

Het totaal aantal afgestudeerden van het instituut - Meer dan 7.500.

Het huidige aantal studenten - Over 3000.

De TSI studenten uit Letland, Rusland, Kazachstan, Oezbekistan, Moldavië, Oekraïne, Azerbeidzjan, India, het Verenigd Koninkrijk en andere landen. Het meest populair onder buitenlandse studenten oefenterreinen: logistiek, de informatietechnologie, de luchtvaart.

TSI - is een hoge kwaliteit van het onderwijs, een uitstekende docenten, wetenschappelijke en technische basis die voldoet aan de moderne eisen, maximum ontworpen leeromgeving, en, natuurlijk, een erkend diploma in de meeste landen van de wereld.

De structuur van de TSI

leiders Institute rectoraat Latgale filiaal

faculteiten

Faculteit Informatica en Telecommunicatie Faculteit Bedrijfskunde en Economie Faculteit der Transport en Logistiek

afdelingen

Afdeling Software Systems Vakgroep Wiskundige methoden en Modeling Elektronica en telecommunicatie Dienst Transport en Logistiek Department Het ministerie van Transport Aviation Ministerie van Economie, Financiën en Beheer Afdeling der Geesteswetenschappen

laboratorium

Laboratorium van Applied Software Systems (LAS) Quality Management Laboratory Laboratorium voor Natuurkunde en Electrical Machines Laboratorium voor telecommunicatie en electro-optische systemen elektronica laboratorium Laboratorium voor Natuurkunde en Electrical Machines Laboratorium voor Robotica en studenten onderzoeksprojecten ontwerp en prototyping Laboratory Industrial Automation Laboratory Laboratorium voor ingebedde computersystemen en digitale signaalverwerking Electronic Systems Modeling Laboratory Laboratorium ondergrondse radar

multimedia laboratorium

Academische en professionele Aviation Center (APAC) Centrum van Telecommunicatie, elektronica en robotica

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Transport and Telecommunication Institute

TSI kunt u uw droom te verwezenlijken en je krijgt een van de meest opwindende beroepen in de wereld - de piloot van commerciële vliegtuigen. Maar de invoering van de rom ... [+]

Heeft u ooit gedroomd te zijn bij de controles van een vliegtuig? Ervoor dat je ...

TSI kunt u uw droom te verwezenlijken en je krijgt een van de meest opwindende beroepen in de wereld - de piloot van commerciële vliegtuigen. Maar de invoering van de romantiek opzij, piloot is ook een van de meest zeer goed betaalde en verhandelbare beroepen.

Er zijn niet veel onderwijsinstellingen geven van trainingen voor de commerciële luchtvaart, en Riga Transport en Telecommunicatie Institute (TSI) is een van de weinige. Slechts 4 jaar na de inschrijving in het programma "Air Transport Flight Operations" vindt u de bachelor's degree in de ingenieurswetenschappen en het bewijs van bevoegdheid die u toelaat om een ​​co-piloot in de toekomst en na 1500 vlieguren praktijk uitgegroeid tot een kapitein ontvangen van een vliegtuig.... [-]

Letland Riga
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Transport and Telecommunication Institute

Opleiding: Bachelor in de Sociale Wetenschappen in Management ... [+]

OPLEIDING: Bachelor in de Sociale Wetenschappen in Management

Bekroond academische graad: Bachelor in de Sociale Wetenschappen in Management (Sociālo zinātņu bakalaurs vadībzinātnē).

Accreditatie: tot 2019 (Accreditatie Certificaat nr. 147.)

Studie talen: Russisch, Lets, Engels.

Inschrijving eisen: een document van het algemeen secundair onderwijs (algemene of bijzondere)

Compleet opleiding volume: 120 Credit punten

Faculteit: Faculteit Bedrijfskunde en Economie

Directeur van het programma: Oksana Skorobogatova, Mg.sc.ing.

Programmastructuur Bachelor in de Sociale Wetenschappen in Management Cursussen - Blok A

Code Titel Cp

05 B 110 Accounting 4 scriptie 05 B K12 bachelor- en haar verweerschrift 10 05 B 111 Business Activity Fundamentals 6 05 B 115 Business Activity Legal Verordening 4 05 B 217 Business Process Reengineering 6 05 B 108 Finance 4 05 B 002 Hogere Wiskunde voor de economisten 8 05 B 228 Introduction to Econometrics 2 05 B 220 Lean Thinking / Lean Manufacturing 2 05 B 102 Macro-economie 4 05 B 204 Management Accounting 2 05 B 177 Management and Organisation Theory 4 05 B 205 beslissingen van het management Development 2 05 B 109 Marketing 4 05 B 101 Micro-economie 4 05 B 202 Organizational Behaviour 2 05 B 203 Personnel Management 2 05 B 003 Filosofie 2 05 B 206 Project Management 2 05 B 227 System Management 4 05 B 004 Sociale Psychologie en Sociologie 2 05 B 006 Statistieken 4 Cursussen - Blok B ... [-]
Letland Riga Daugavpils
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
3 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Transport and Telecommunication Institute

De niet-gegradueerde opleiding "Bachelor in de natuurwetenschappen in de informatica" wordt uitgevoerd aan de faculteit informatica en elektronica in overeenstemming met ... [+]

COMPUTERWETENSCHAPPEN EN INFORMATIETECHNOLOGIE

DEGREE AWARDED: Bachelor in de natuurwetenschappen in de computerwetenschappen

MOGELIJKE VORMEN VAN ONDERWIJS:

· Voltijd: 4 academische jaren

· Parttime: 5 academische jaren

STUDIETAAL: Lets, Engels

INGANGSVEREISTEN: secundair onderwijs

WAT BIEDT HET PROGRAMMA?

In het studieproces worden hoogwaardige computerwetenschappers met fundamentele kennis op het gebied van computerwetenschappen, hogere wiskunde en ingenieurswetenschappen opgeleid die hen in staat stellen om zich onafhankelijk aan te passen aan professioneel werk in de veranderende arbeidsmarktomstandigheden, en studenten voorbereiden op verdere ontwikkeling. studies in het kader van professionele programma's en masteropleidingen van het hogere niveau, onderzoek en verdere zelfstudie.... [-]

Letland Riga
Open Inschrijving
Voltijd
4 - 5 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Transport and Telecommunication Institute

Opleiding: "Transport en Business Logistics" ... [+]

OPLEIDING: "Transport en Business Logistics"

Bekroond academische graad: Professional in Transport en Business Logistics (PROFESIONALA bakalaura Grads transporta un biznesa Logistika)

Accreditatie: tot 2019 (Аccreditation Certificaat nr. 288)

Studie talen: Russisch, Lets, Engels.

Inschrijving eisen: een document van het algemeen secundair onderwijs (algemene of bijzondere)

Compleet opleiding volume: 160 studiepunten

Faculteit: Faculteit der Transport en Logistiek

Directeur van het programma Dr.Sc.Ing., Associate Professor Gennady Gromov

Professionele Bachelor in de Transport en Business Logistics. Structuur van het Programma Cursussen - Blok A ... [-]
Letland Riga
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 - 5 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Transport and Telecommunication Institute

Activiteiten van technische deskundigen op het luchtvervoer is een complexe organisatie van passagiers- en vrachtvliegtuigen. allereerst ... [+]

Programma naam: Bachelor in de Ingenieurswetenschappen in het luchtvervoer

Bekroond kwalificatie: Bachelor in de Ingenieurswetenschappen in het luchtvervoer (inženierzinātņu bakalaurs aviācijas transporta).

accreditatie: tot het einde van 2018 (Accreditatie nr. 276.)

Het leren van talen: Russisch, Lets, Engels.

Basisonderwijs: secundaire (algemene of bijzondere)

Omvang van het programma: 160 studiepunten.

afdeling: Faculteit der Transport en Logistiek

Program Director: Professor Vladimir Labendik, Dr.habil.sc.ing.

De verkorte vorm van training

Programma naam: De verkorte vorm van de opleiding in het kader van het programma "Luchtvervoer"... [-]

Letland Riga
Open Inschrijving
Voltijd
4 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

Riga, LV-1019 LV
Social Media