Lees de Officiële Beschrijving

Krijgen praktische kennis Gewaardeerd door werkgevers

Hoger onderwijs is een integraal basis in de oprichting van de succesvolle carrière. Het opent deuren voor de groei, ontwikkeling en het succes. In Turiba gaat University kennis hand in hand met de praktische vaardigheden - het is een combinatie die zeer wordt gewaardeerd door werkgevers niet alleen in Letland, maar ook in de wereld.

Turiba University heeft erkenning van werkgevers ontvangen en in de top positie van de meest erkende universiteiten. 99,61% van de afgestudeerden in dienst zijn - het is de hoogste participatiegraad van de Letse universiteiten bovendien meer dan 80% universitaire studenten werkt tijdens hun studie.

Afgestudeerden van Turiba University zijn concurrerend en in de vraag op de arbeidsmarkt. Ook internationale oriëntatie, succesvolle samenwerking met de industrie, evenals georganiseerde leeromgeving van de universiteit zijn goedgekeurd; studie-omgeving wordt verbeterd door rekening te houden met adviezen van het veld professionals en door te leren van werkgevers, nauwe partners van de universiteit in de studie ontwikkelingsvraagstukken.

Turiba is praktijkgerichte universiteit, want praktische studies vormt 60% van de tijd besteed aan onderzoek, terwijl de theorie - 40%. Docenten zijn veld professionals met een brede ervaring, die in aanvulling op de theorie geeft een inzicht in de wereld van het specifieke gebied. Iedereen kan krijgen tot hun vakgebied nodig, business-georiënteerde onderwijs en te ontwikkelen als een creatief leider.

Professionele oriëntatie van Turiba University waarmee studenten werkervaring al tijdens de studie in elk jaar van studies te krijgen door het aanbieden van uitgebreide stage mogelijkheden serveert een basis van de hoge arbeidsparticipatie. Al tijdens de studie is het mogelijk om echte vaardigheden te verwerven en de nodige ervaring voor het werk. Studies zijn gebaseerd niet alleen op de academische materialen en theoretische taken; waardoor studenten meer concurrerend zijn op de arbeidsmarkt. Werkgevers goedkeuren praktische ervaring, dus bij het werven van jongeren, voorkeuren worden gegeven aan jongeren die ervaring hebben opgedaan met een werkgever in hun vakgebied.

Turiba arbeid-marktgerichte universiteit, en het is zowel goedgekeurd door de toekomstige studenten en werkgevers. Door de beoordeling van een potentiële werknemer, het is ook rekening gehouden met welke universiteit hij of zij is afgestudeerd genomen, omdat het verwijst naar de kennis en vaardigheden van de werknemer om een ​​specifieke taak uit te voeren. Het is belangrijk voor de werkgever om te weten hoeveel tijd en werk moet worden geïnvesteerd in de opleiding van een nieuwe werknemer. Hoe meer ervaring en praktische kennis jongeren, moeten de minder tijd worden geïnvesteerd door de werkgever, waardoor de instelling voor hoger onderwijs en de inhoud van de opleiding is belangrijk, evenals de eerdere ervaring met studenten van de specifieke instelling voor hoger onderwijs.

Samenwerking

Werken met de werkgevers

Turiba Universiteit verzorgt op een dagelijkse basis aan verbetering van het ondernemingsklimaat in Letland en bij te dragen aan de ontwikkeling van de meest potentiële zakelijke sectoren. Voor dit doel Turiba werkt samen met de werkgevers hen te voorzien van advies, opleiding en onderzoek. Werkgevers, studenten en vertegenwoordigers van diverse verenigingen met de kennis van de huidige trends en eisen de markt worden regelmatig uitgenodigd om deel te nemen in de faculteitsraden, werkgroepen en discussies, dus deel te nemen in de ontwikkeling van nieuwe curricula, de goedkeuring van de thema's voor het afstuderen papers en stageprogramma's, alsmede gezamenlijk zoeken naar de antwoorden op de beste manier om de voorbereiding van de nieuwe specialisten en over wat nodig is voor de verbetering van het ondernemingsklimaat is.

Business onderzoek

De dagelijkse gang van zaken van het onderwijzend personeel is niet alleen lezingen of houden van workshops en het verstrekken van advies aan de studenten. Een belangrijk onderdeel van het werk van de docenten aan Turiba University is om hun academische vaardigheden te verbeteren door het publiceren van research papers, in samenwerking met de werkgevers en het krijgen van die betrokken zijn bij werkgroepen georganiseerd met het doel van het onderzoek naar een specifiek punt van zorg, om de integratie van te vergemakkelijken innovaties in het bedrijfsleven en om te zorgen voor de economische opleving in het land. Toegepast onderzoek ontwikkeld in samenwerking met de industrie experts en studenten zou nuttig zijn voor elke werkgever zijn na de sectorale trends en de planning van de toekomstige ontwikkeling van de onderneming. Het onderzoek wordt uitgevoerd in vier gebieden van wetenschappelijke activiteit. Een groot deel van de onderzoeksprojecten worden uitgevoerd op het gebied van bedrijfskunde uitgevoerd, evenals in het prioritaire gebied tot de Letse staat - de toeristenindustrie.

De Faculteit der Bedrijfskunde, in samenwerking met de Business Technology Institute voert toegepast onderzoek over onderwerpen die van essentieel belang voor de ontwikkeling van het ondernemingsklimaat in Letland en de verbetering van de efficiency van de onderneming:

Ontwikkeling mogelijkheden voor kleine en middelgrote ondernemingen in een veranderende economische omgeving; Beheer activiteit van het Letse midden- en kleinbedrijf, de evaluatie in termen van een stijging van de productiviteit, en de veranderingen die nodig zijn in de regering het economisch beleid voor het stimuleren van arbeid efficiëntie; Zakelijke informatie systemen en verwerking van gegevens.

De docenten en onderzoekers van de International Tourism Faculty uitvoert toerisme onderzoeksprojecten, waaronder internationale degenen, die kan worden beoordeeld als een belangrijke bijdrage aan de groei van de Letse toerisme-industrie. De belangrijkste onderzoeksthema's zijn de volgende:

Letse regionale toeristische doelmarkten, hun behoeften en de toereikendheid van de aangeboden aan de vraag naar producten; Professionele paraatheid van de toeristische dienstverleners - vereiste vaardigheden en competenties, de evaluatie ervan; Studies over gastvrijheid van de toeristische objecten; Studies over de locatie branding.

De onderzoekers van het Instituut werken in het gebied van de communicatie en de docenten van de Faculteit Communicatie voeren onderzoek van de massamedia markt in Letland, evenals de interculturele communicatie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen in Letland. Belangrijke onderzoeksthema's zijn als volgt:

De vorming van de nationale identiteit na de restauratie van de Letse onafhankelijkheid besef: trends en factoren; Inter-culturele aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen in Letland; Communicatie en perspectieven bij de aanvang van het Europese type van de mensheid; Conflicten in organisaties - opties voor analyse en resolutie.

Experts op het gebied van de rechten aan de Business Technology Institute en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid zijn actief in het gebied van de activiteit in het verstrekken van advies over de problemen van het bedrijfsleven en de grondwettelijke rechten aan zowel bedrijven als particulieren. Zij hebben deelgenomen aan bezig met juridische kwesties van nationale en transnationale omvang projecten, bijvoorbeeld, de ontwikkeling van de wijzigingen van de wetgeving en het verlenen van advies over internationaal recht kwesties. Enkele van de belangrijkste onderzoeksthema's zijn:

Invloed van de westerse grondwettelijke rechten cultuur op de vorming en ontwikkeling van de grondwettelijke rechten van de Republiek Letland; Kwesties voor auteursrechtelijke bescherming in de informatiemaatschappij; Openbaar bestuur hervormingen; Constitutionele hervormingen van het openbaar bestuur; Ontwikkelingstendensen in de sociologie van de rechten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Turiba University

In het eerste academische jaar verwerf je de basis van de economische theorie en krijg je grondige informatie over ontwikkelingen in de marktontwikkeling en processen die ... [+]

Bedrijfskunde - Professionele bacheloropleidingNuttigTraineeships bij toonaangevende bedrijven in het veld.99% van de Europese bedrijven zijn kleine en middelgrote ondernemingen, waarvan managers zijn opgeleid in TuribaElke vierde of een kwart van de afgestudeerden in het bedrijfsbeheer is eigenaar van een bedrijf.Het aantal miljardairs in de wereld neemt de laatste tijd toe

PROGRAMMA IS GEACCREDITEERD tot het jaar 2019

DEGREE: professionele bachelor in bedrijfskunde

KWALIFICATIE: Manager van ondernemingen of instellingen

DUUR VAN STUDIES: 3 of 4 academische jaren

STUDIEPROGRAMMA: in het Engels of het Lets

Carrière:je kunt verworven kennis toepassen als je een eigen bedrijf wilt starten;als u wilt werken voor een bedrijf dat is opgericht door een andere persoon, kunt u de functie aanvragen van manager op het midden of hoger niveau in een Lets of een buitenlands bedrijf;op dezelfde manier hebt u de mogelijkheid om uw vaardigheden en kennis aan te tonen door als projectmanager, manager van verschillende structurele eenheden te werken of om financieel directeur te zijn als geldzaken uw sterke punt zijn.... [-]
Letland Riga
September 2019
Voltijd
3 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Turiba University

De inhoud van het studieprogramma "Computersystemen" is ontworpen in overeenstemming met de volgende standaarden: ACM (Association of Computing Machinery-normen, dwz Curr ... [+]

Computersystemen

De inhoud van het studieprogramma "Computersystemen" is ontworpen in overeenstemming met de volgende normen:

ACM (Association of Computing Machinery-normen, dwz Curriculumrichtlijnen voor niet-gegradueerde opleidingen in de computerwetenschappen)CDIO Standard 2.0 (Conceiving, Designing, Implementing, Operating) voor innovatieve onderwijskaders voor het onderwijzen van nieuwe generatie ingenieurs incl. van productconcept, ontwerp, implementatie tot exploitatieSoftwarevakstandaarden

DEGREE AWARDED: Professional Bachelor's Degree in Computer Systems

Kwalificatie toegekend: beroepskwalificatie van software-engineer

STUDIE DUUR EN REIKWIJDTE: 4-jarige full-time studies in Dagafdeling, 160 studiepunten of 240 ECTS... [-]

Letland Riga
February 2020
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Turiba University

TedQual certificaat - de enige opleiding in de Noord-Europa, die wordt beoordeeld door de Verenigde Naties WTO, heeft de hoogste kwaliteitsbeoordeling in het toerisme ond ... [+]

Toerisme en Hospitality Management - opleiding professionele bachelor Nuttig Elk jaar ~ 200 studenten van het toerisme brengen hun zomers buiten Letland, door het hebben van stages in de toeristische bedrijven in verschillende landen. TedQual certificaat - de enige opleiding in de Noord-Europa, die wordt beoordeeld door de Verenigde Naties WTO, heeft de hoogste kwaliteitsbeoordeling in het toerisme onderwijs wereld toegewezen.

Professionele bachelor opleiding Toerisme en Hospitality Management heeft verkregen voor de vierde keer de prestigieuze UNWTO - UN World Tourism Organization TedQual accreditatie om de maximaal mogelijke termijn - vier jaar, tot Jaar 2018.

PROGRAMMA is geaccrediteerd tot Jaar 2019 - TedQual Certificaat (van de VN WTO)... [-]

Letland Riga
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Turiba University

Tijdens de vier studiejaren krijgen de studenten diepgaande kennis en praktische vaardigheden in het begrijpen van de economische processen en het financiële management v ... [+]

Internationaal financieel management

DEGREE: professionele bachelor in bedrijfskunde

KWALIFICATIE: bedrijfs- en vestigingsmanager

STUDIE DUUR: 4 jaar full-time studies of 4,3 jaar part-time studies

STUDIETAAL: Lets of Engels

STAGE: In internationale bedrijven

Voordelen van het programmaFlexibel trainingsproces;Op ervaring gebaseerde kennisoverdracht;Praktische workshops.Docenten-experts van de industrieIeva Meldrāja - financieel directeur van de "VISMA";Ivars Godmanis - financier, voormalig premier;Ivars Linde - Consultant van de Ltd. "TRIGONA";Jānis Zeibots - Finance Director bij Turiba University .

Tijdens de vier studiejaren krijgen de studenten diepgaande kennis en praktische vaardigheden in het begrijpen van de economische processen en het financiële management van het bedrijf, en ontwikkelen ze analytisch denken en het vermogen om snel belangrijke beslissingen te nemen voor de ontwikkeling van de organisatie. Afgestudeerden behalen een bachelor in Business Management met een specialisatie in International Finance Management. De verkregen beroepskwalificatie zal toelaten om de functie van manager, financier, econoom of projectmanager te bekleden en zal de nodige kennisbasis verschaffen voor het plannen van de bedrijfsvoering en het bepalen van de beste manier om het bedrijf te financieren, rekening houdend met de invloed van internationale factoren , evenals het analyseren en elimineren van potentiële bedrijfsrisico's.... [-]

Letland Riga
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Turiba University

In Academisch Jaar 1 vindt u de kennis van de sociale psychologie en de varianties van de communicatie in de verschillende landen, die gewaardeerd wordt door specialisten ... [+]

Beheer van de International Communication - opleiding Professionele Bachelor Nuttig Er zijn mobiele telefoons met aansluiting dan mensen in de wereld. Er zijn 3.000.000 nieuwe blogs gecreëerd op het internet elke maand.

PROGRAMMA is geaccrediteerd tot Jaar 2019

GRAAD VERWORVEN: Professionele Bachelor Degree in Public Administration

Diploma behaald: Public Relations Manager

Studeer periode: 4 academiejaren

OPLEIDING: In het Engels of Lets

Carrière opties: Het vooruitzicht van een interessante en goed betaalde positie als vertegenwoordiger van het bedrijf in het buitenland of het hoofd van een missie is er voor u klaar en u zult ook in staat zijn om dagelijks je Engels kennis toe te passen en side-by-side te werken met de mensen uit verschillende culturen; Moet u uw kennis toe te passen opgedaan inzake internationale omgeving hier in Letland, zul je fit voor het werken bij het ministerie van Buitenlandse Zaken of andere overheidsinstellingen zijn; Je zult in staat om het opzetten en beheren van uw eigen bedrijf of een niet-gouvernementele organisatie; U zult in staat zijn om het vaststellen van de agenda voor de landen en gemeenschappen. ... [-]
Letland Riga
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Get to know Turiba University

Turiba
Address
Graudu street 68
LV – 1058 Riga, Letland
Website
Telefoonnr.
+371 67 622 551