Lees de Officiële Beschrijving

Ventspils University of Applied Sciences - Education For Tomorrow!

Ventspils University of Applied Sciences (VeUAS) werd in 1997 opgericht als een autonome staatsuniversiteit en wetenschappelijke instelling. De basisactiviteit is het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van academische en professionele studieprogramma's. VeUAS biedt aan om kennis te verwerven in onze faculteiten van Economie en Management, Vertaalkunde en Informatietechnologie met 16 Bachelor-, Master- en PhD-studieprogramma's. Momenteel zijn er ongeveer 900 voltijdstudenten (inclusief internationale studenten uit landen als Spanje, Frankrijk, Duitsland, Litouwen, Turkije, enz.), Waarvan 80% wordt gefinancierd uit de staatsbegroting. Klik hier voor meer informatie! VeUAS heeft 129 medewerkers, waarvan 67 leden van wetenschappelijk personeel.

Op 20 mei 2013 verwierf VeUAS de status van wetenschappelijke instelling (dat wil zeggen, werd toegevoegd aan het register van wetenschappelijke instellingen), wat aantoont dat het voldoet aan alle door de staat vastgestelde criteria voor een wetenschappelijk orgaan, waarvan ten minste de helft van het wetenschappelijk personeel heeft gewonnen een doctoraat, de hogeschool publiceert onderzoekspapers, heeft wetenschappelijke infrastructuur, enz.

Missie

Het ontwikkelen en onderhouden van kwalitatief en modern hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek, en zorgen voor een goede functionele interactie van hen op de academische actieterreinen - management, toegepaste taalkunde, informatica, informatietechnologie, engineering en radioastronomie.

Visie

Voortzetting van de oprichting van VeUAS als technologie- en ontwikkelingsgerichte moderne hogeschool voor haar studenten en academisch personeel om haar activiteiten buiten de grenzen van Letland uit te breiden en een internationaal geprezen instelling voor hoger onderwijs in de Baltische regio te worden.

Een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de wetenschap op al zijn werkterreinen en zorgen voor het concurrentievermogen van zijn afgestudeerden.

Stappen maken om een ​​universitaire instelling voor hoger onderwijs te worden en geleidelijk een officiële universitaire status te verwerven.

Samenwerking met bedrijven en de lokale overheid van Ventspils

VeUAS biedt de instellingen en bedrijven van de regio Kurzeme en gekwalificeerde werknemers van Ventspils City Council, en biedt levens voor iedereen een leven lang leren.

De lokale overheid van Ventspils verstrekt de financiering om hooggekwalificeerd academisch personeel en hoogstaande specialisten uit het veld aan te trekken, beurzen voor promovendi, wetenschappelijke en methodologische publicaties, medefinanciering van verschillende projecten, culturele evenementen en sportactiviteiten voor studenten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


Ventspils University of Applied Sciences

Het doel van de opleiding is het voorbereiden van hoog gekwalificeerde IT-specialist met fundamentele kennis van de computer sciences, hogere wiskunde en de fundamenten v ... [+]

Het doel van de opleiding is het voorbereiden van hoog gekwalificeerde IT-specialist met fundamentele kennis van de computer sciences, hogere wiskunde en de fundamenten van engineering, die voortdurend het mogelijk maakt om de professionele activiteit aan te passen met de inconsistente voorwaarden van de arbeidsmarkt, en om studenten voor te bereiden voor de verdere hoger niveau professionele programma's en masteropleidingen, wetenschappelijke activiteit en verder zelf-onderwijs.

Studieprogramma wordt gerealiseerd met de hulp van verschillende studie vormen. Deze formulieren zijn lezingen, seminars, discussies, praktische lessen, laboratorium werken, literatuuranalyse, oefening projecten. ... [-]

Letland Ventspils
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ventspils University of Applied Sciences

Doel van het programma: is om afgestudeerden voor te bereiden die met succes kunnen concurreren op de arbeidsmarkt op basis van opgedane professionele vaardigheden en aca ... [+]

DOEL VAN HET STUDIEPROGRAMMA

Het hoofddoel is gekwalificeerde managementspecialisten voor te bereiden op het werken in particuliere bedrijven, staats- en gemeentebedrijven in zowel Letland als in het buitenland. De kennis en vaardigheden van afgestudeerden moeten voldoen aan de standaard erkende wereld, alom beschouwd als de eerste academische graad van bedrijfskunde .

HOOFD GERECHTEN

Financiële boekhouding, macro-economie, micro-economie, marketing, strategisch management, organisatiegedrag, informatie en bedrijfsprocessen.

HOE AANVRAGEN?vul het aanvraagformulier in: application.venta.lv;een kopie voorbereiden van een apostolisch middelbaar onderwijsdocument;IELTS nemen, T... [-]
Letland Ventspils
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ventspils University of Applied Sciences

Bereid de interculturele communicatie specialisten met kennis van vreemde talen voor het werk in de EU-instellingen en andere internationale organisaties; ... [+]

Doel van de studie PROGRAMMA gekwalificeerde specialisten van interculturele communicatie voor de instellingen van Letland en in het buitenland voor te bereiden; studies die voldoen aan de economische, culturele en sociale behoeften te waarborgen; academische studies die zijn gebaseerd op theoretische gronden, die voldoen aan de normen van het academisch onderwijs en zijn praktisch toepasbaar te bieden.

TAKEN VAN DE OPLEIDING de studenten de nodige theoretische kennis en ook de set van praktische vaardigheden en vaardigheden voor de levering van interculturele communicatie diensten professioneel hoog niveau in branches die nodig zijn voor de nationale economie; om het concurrentievermogen van de afgestudeerden in de veranderlijke sociaal-economische omstandigheden en de internationale arbeidsmarkt te vergroten; te implementeren in een grondige kennisverwerving, dat de mogelijkheid om zelfstandig te ontwikkelen onderzoeksmethodologie en de toepassing van de onderzoeksmethodologie in nieuwe vestigingen uit te voeren biedt en dat alsoallows studies voor het bereiken van een hogere kwalificatie niveau voort te zetten; om de naleving van de studie kwaliteit met het niveau van Europa en andere ontwikkelde landen te verzekeren aldus de methodologische verbetering, wetenschappelijke en technische materieel financiering van leerproces, en het bevorderen van de samenwerking met andere universiteiten van Letland en in het buitenland; aan tijdig de inhoud en werkvormen van het programma dus reageren op de veranderingen in de internationale arbeidsmarkt en ook correct voorzag veranderingen in de toekomst; te nauwe band tussen de studie-proces en de bestaande praktijk van de multiculturele bedrijven vast te stellen. ... [-]
Letland Ventspils
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Inženieru iela 101
Ventspils, LV-3601 LV
Social Media