Ventspils University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ventspils University of Applied Sciences - Education For Tomorrow!

Ventspils University of Applied Sciences - ONDERWIJS VOOR MORGEN!

Ventspils University of Applied Sciences (VeUAS) is een moderne staatsinstelling voor hoger onderwijs, die zich op een dynamische manier ontwikkelt, waardoor studenten de mogelijkheid wordt geboden om hoger onderwijs en professionele vaardigheden van hoge kwaliteit te verwerven en belangrijke onderzoekswerkzaamheden uit te voeren, waarvoor de universiteit internationaal erkend worden.

De missie van Ventspils University of Applied Sciences is het bieden van hoogwaardig, up-to-date onderwijs dat overeenkomt met de huidige onderwijstrends, zowel in Europa als in de wereld, en het organiseren en ontwikkelen van een flexibel onderwijssysteem dat principes van levenslang leren implementeert.

  • VeUAS werd opgericht in 1997.
  • In 2013 verwierf VeUAS de status van wetenschappelijke instelling.
  • De verhouding student-docent is slechts 5 studenten voor elke docent.
  • De gemiddelde groepsgrootte is ongeveer 20 studenten.
  • Onze faculteit heeft ervaring met organisaties in de EU en over de hele wereld zoals:

üFBI;

üMicrosoft;

üSkype;

üNASA, enz.

32758_01_vea_fas_ar_pukem_jpresn.jpg

Waarom voor ons kiezen?

Ventspils University of Applied Sciences ligt in de badplaats Ventspils, Letland. Letland is een land in Noord-Europa, een lid van de Europese Unie en de eurozone. Letland ligt niet alleen in het hart van de Baltische staten, het is ook een interessant cultureel punt waar het westen en het oosten samenkomen. Letland is een veilige en internationale studentvriendelijke omgeving, met hoge levensstandaarden en lage kosten van levensonderhoud.

Redenen om te studeren aan Ventspils University of Applied Sciences :

· Hoogwaardige studieomgeving;

· Beursmogelijkheden;

· Een persoonlijke benadering van elke student van professoren en medewerkers;

· Erasmus-programma (studiebeurs gesponsord in het buitenland en stagemogelijkheden);

· Uitstekende campus met een gezellige sfeer - wonen en leren allemaal op de campus;

· Locatie nabij de Oostzee;

· Geplaatst in schone en mooie stad waar alles op loopafstand is - strand, parken / groene ruimtes, bioscoop, restaurants, waterattractiepark, enz.

· Verschillende gratis sporten en andere activiteiten;

· Memorabele studie-ervaring;

· De mogelijkheid om nieuwe mensen van over de hele wereld te ontmoeten;

· Gemakkelijk om Letland en andere EU-landen in vrije tijd te verkennen!

32760_06_VeA_V-pils_svetku_gajiena_06.08.2011._I.Kantmane.jpg

Missie

Het ontwikkelen en onderhouden van kwalitatief en modern hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek, en zorgen voor een goede functionele interactie van hen op de academische actieterreinen - management, toegepaste taalkunde, informatica, informatietechnologie, engineering en radioastronomie.

Visie

Voortzetting van de oprichting van VeUAS als technologie- en ontwikkelingsgerichte moderne hogeschool voor haar studenten en academisch personeel om haar activiteiten buiten de grenzen van Letland uit te breiden en een internationaal geprezen instelling voor hoger onderwijs in de Baltische regio te worden.

Een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de wetenschap op al zijn werkterreinen en zorgen voor het concurrentievermogen van zijn afgestudeerden.

Stappen maken om een ​​universitaire instelling voor hoger onderwijs te worden en geleidelijk een officiële universitaire status te verwerven.

32761_16.jpg

Samenwerking met bedrijven en de lokale overheid van Ventspils

VeUAS biedt de instellingen en bedrijven van de regio Kurzeme en gekwalificeerde werknemers van Ventspils City Council, en biedt levens voor iedereen een leven lang leren.

De lokale overheid van Ventspils verstrekt de financiering om hooggekwalificeerd academisch personeel en specialisten op hoog niveau van het veld, beurzen voor doctoraatsstudenten, wetenschappelijke en methodologische publicaties, medefinanciering van verschillende projecten, culturele evenementen en sportactiviteiten voor studenten aan te trekken.

Locaties

Ventspils

Address
Inženieru iela 101

LV-3601 Ventspils, Letland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden