Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij ISLB

ISLB biedt eigentijdse undergraduate degree programma's die het mogelijk maken de studenten om kennis, vaardigheden en attitudes nodig zijn in de wereldwijde arbeidsmarkt en van essentieel belang om te gaan in de rest van de wereld in de toekomst te ontwikkelen. Het onderwijsproces is toegesneden op de praktijk gerichte studies en professionele opleiding die collaborative en ervaringsgerichte onderwijs- en leermethoden als een weerspiegeling van de studentgerichte aanpak bevatten. Het curriculum bestaat uit twee-industrie op basis van stages die studenten de hand-on ervaring in het echte werkplekken. ISLB sterke industrie banden helpen om eigentijdse en relevante studies en graduate werkgelegenheid te waarborgen.

De Faculteit Bedrijfskunde heeft meer dan 2000 studenten met een groeiend aandeel van internationale studenten uit 12 verschillende landen van de wereld. Voor internationale studenten ISLB biedt vier opleidingen in het Engels, met inbegrip van International Business Law, Toerisme en Hotel Management, Business Management en Marketing met een verscheidenheid van verschillende business georiënteerde specialisaties. De faculteit bestaat uit erkende academici en beoefenaars die de ontwikkeling van sterke theoretische grondslagen en uitgebreide praktische vaardigheden te garanderen.

ISLB biedt twee manieren van studies: full-time studie (3 jaar) en part-time studie (4 jaar). E-learning mogelijkheden worden aangeboden aan de individuele student behoeften te voldoen. Studenten kunnen de meest handige manier van studeren aan ISLB kiezen.

Welkom in Litouwen

Litouwen is een land in Centraal-Europa, een van de drie Baltische staten, gelegen op het kruispunt tussen Oost en West.

Litouwen is de grootste van de drie Baltische staten, die het gebied van 65 200 m². km Litouwen deelt zijn grenzen met Letland, Wit-Rusland, Polen en de regio Kaliningrad van de Russische Federatie.

Litouwen heeft een 99 km lange deel van de Baltische Zee.

Litouwen is verdeeld in vier cultureel en taalkundig verschillende regio's: Aukštaitija, Dzūkija, Suvalkija en Žemaitija.

In 1989, een Franse Nationaal Geografisch Instituut wetenschapper, Jean-Gregoire Affholder, vastgesteld dat de geografische centrum van Europa is gevestigd in Litouwen, 24 km noorden van de hoofdstad Vilnius.

Sinds 2004 is Litouwen lid is geworden van de EU en de NAVO, en een deel van het Schengen-gebied sinds 2007.

Bevolking. De bevolking van de Republiek Litouwen is 3,35 miljoen.

Taal. De Litouwse taal is de officiële taal en wordt erkend als een van de officiële talen van de Europese Unie. Litouwse taal is een van de twee levende Baltische talen, samen met de Letse. Litouws, uit akk Indo-Europese talen, heeft best behield de oude geluidsinstallatie en talrijke morfologische eigenaardigheden. In dit opzicht is het zeer vergelijkbaar met het Sanskriet, Oudgrieks en Latijn. Studies op het gebied van de vergelijkende taalkunde hebben aangetoond dat het om de meest archaïsche livin Indo-Europese taal.

Valuta. Litas (Lt) heeft de nationale munteenheid sinds juni 25, 1993 1 litas (Lt) is gelijk aan 100 cent. Litas is gekoppeld aan euro tegen een koers van 3,4528.

Tijd: GMT + 2, Vilnius, de hoofdstad van Litouwen met een bevolking van ongeveer 600.000.

Snel veranderende en het ontwikkelen van een multiculturele stad met een reputatie van een van de veiligste en vriendelijkste steden in Europa.

De snelst groeiende stad in Litouwen met alle belangrijke politieke, economische, sociale en culturele centra.

Authentieke oude stad met een unieke en gevarieerde architectuur, ingeschreven op de UNESCO World Heritage List.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Litouws

Deze school biedt ook:

Bachelor

International School of Law and Business

Studeren voor een bedrijf administratie professionele bachelor's degree kunt u een breed inzicht in organisaties van het bedrijfsleven te ontwikkelen en biedt u met vakin ... [+]

Studeren voor een bedrijf administratie professionele bachelor's degree kunt u een breed inzicht in organisaties van het bedrijfsleven te ontwikkelen en biedt u met vakinhoudelijke kennis op gebieden zoals markten, klanten, financiën, activiteiten, communicatie en informatietechnologie en zakelijke beleid en strategie. Zakelijke kwesties worden doorgaans gericht op een Europees en internationaal niveau, zodat u een wereldwijd begrip en attitude in de bedrijfsprocessen te ontwikkelen.

Een vergoeding besparende weg naar je tweede bachelor's degree in Nederland

ISLB afgestudeerden zijn van harte welkom om NHL Hogeschool in Nederland naar mate een tweede bachelor Handelsingenieur krijgen, in een jaar.... [-]

Litouwen Vilnius
September 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International School of Law and Business

Het is een multidisciplinair gebied van onderzoek met het doel van de voorbereiding van de mensen met de expertise, betrokkenheid en vaardigheden voor het beheer, marketi ... [+]

Willen reizen? Een glimlach is een integraal onderdeel van je? Vriendelijk en behulpzaam? Net als anderen te helpen? Graag uitdagingen? Als antwoord bevestigend - Toerisme en Hotel Business programma is precies voor u!

Het is een multidisciplinair gebied van onderzoek met het doel van de voorbereiding van de mensen met de expertise, betrokkenheid en vaardigheden voor het beheer, marketing en operaties posities in de groeiende industrie die voedsel, accommodaties en toeristische diensten verleent aan mensen weg van huis. Als een gebied van studie, Toerisme en Hotel Business is interdisciplinair. Het baseert zich op een breed scala van elementaire disciplines om de fundamentele kennis en vaardigheden die nodig zijn om de uiteenlopende eisen die aan personen in leidinggevende posities binnen de horeca te voldoen bieden.... [-]

Litouwen Vilnius
September 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International School of Law and Business

Een ondernemingsrecht graad bereidt je te werken in de juridische arena binnen het bedrijfsleven. Als een gebied van studie, ziet ondernemingsrecht op welke wet- en regel ... [+]

Studies in het Engels

Een ondernemingsrecht graad bereidt je te werken in de juridische arena binnen het bedrijfsleven. Als een gebied van studie, ziet ondernemingsrecht op welke wet- en regelgeving invloed op de moderne zakelijke omgeving. De wettelijke bevoegdheid in het internationale bedrijfsleven van vandaag is noodzakelijk voor een succesvolle business development naar andere landen. Op deze manier, een bedrijf graad in de rechten is een veelzijdig instrument, het uitrusten van studenten voor een breed scala van beroepen en specialiteiten.

Het ontwikkelen van praktische vaardigheden is de sleutel

Tijdens het bestuderen van de studenten sterke praktische vaardigheden te bereiken en klaar om meteen aan de slag zal zijn. Tijdens de twintig weken van de beroepspraktijk u uw kennis in diverse juridische procedure gebieden te verdiepen, zul je leren:... [-]

Litouwen Vilnius
September 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
International School of Law and Business

Marketing en Media Art is een nieuwe joint studieprogramma uitgevoerd in het Engels, samen met de Internationale Hogeschool Bulgarije (hierna: - IUS). ... [+]

Marketing en Media Art is een nieuwe joint studieprogramma uitgevoerd in het Engels, samen met de Internationale Hogeschool Bulgarije (hierna: - IUS). Doel van de gezamenlijke opleiding in Marketing en Media Art (Hierna: - gezamenlijk programma, programma-studie) is om creatieve en innovatieve specialisten die voldoen aan de eisen van de dynamische en internationale arbeidsmarkt te trainen en te creëren communicatie-industrie en marketing professionals die in staat zijn om hun eigen kunst, media en zakelijke projecten praktisch te realiseren, of projecten die werden voorbereid door anderen, door zowel individueel werken en in een team.

In de nieuw ingerichte audiovisuele studio, zal een groep studenten kunnen media producten te creëren door het uitvoeren van een volledige waaier van functies op hetzelfde moment, door het delen van functies met elkaar en het toepassen van hun kennis door docenten tijdens de theoretische lessen.... [-]

Litouwen Vilnius
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
International School of Law and Business

Cosmetologie is een nieuwe gezamenlijke studie programma, uitgevoerd in het Engels, samen met de Academie van cosmetica en de gezondheidszorg in Warschau (in het Pools Wy ... [+]

Kosmetiek is een nieuwe gezamenlijke studie programma, uitgevoerd in het Engels, samen met de Academie van cosmetica en de gezondheidszorg in Warschau (In het Pools Wyższa Szkoła zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia w Warszawie, hierna - WSZKiPZ). Deze Poolse Academie heeft veel ervaring in de opleiding hoogopgeleide specialisten in schoonheid therapie opgelopen; het heeft een bijzonder hoog gekwalificeerd wetenschappelijk personeel en loopt productieve wetenschappelijke activiteiten.

Activiteiten Een schoonheidsspecialist dekken niet alleen een schoonheid "management." Een schoonheidsspecialist is ook een kunstenaar in zijn / haar beroep, die biedt een scala aan creatieve oplossingen voor een klant. Het duurt meer dan een talent voor een beauty expert om een ​​succes te trekken. Cosmeticaspecialisten moet kennis op verschillende zakelijke gebieden, waaronder communicatie, menselijke relaties en marketing ondersteuning. Dat alles wordt alleen bereikt als de beauty-industrie wordt geleid door gekwalificeerde en deskundige professionals. Dergelijke professionals worden bereid in de Gemengde Opleiding Cosmetologie. De toekomst schoonheidsspecialisten zullen tools en technieken om een ​​gezond gezicht en lichaam huid te behouden, voor de huid en het lichaam gebreken te elimineren, om aantrekkelijke kenmerken van het gezicht te benadrukken, om het gewenste beeld vorm te geven, door het gebruik van de nieuwste technologieën in cosmetische procedures te ontwikkelen.... [-]

Litouwen Vilnius
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands