Lithuanian Sports University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Lithuanian Sports University ( LSU ) is er trots op de enige gespecialiseerde universiteit in Litouwen te zijn, die Movement en Sports Science al meer dan acht decennia verenigt. Studies in sport en aanverwante gebieden winnen aan populariteit en bieden tegelijkertijd nieuwe kansen voor succesvolle afgestudeerden. Er zal een voortdurende toename zijn van de behoefte aan professionals die hen helpen die streven naar een gezond, actief en lang leven.

Daarom kun je samen met LSU slagen in het leven, waar studies, sportwetenschap en praktijk met elkaar verbonden zijn. Uitzonderlijke aandacht voor elke internationale student, wetenschappelijk onderbouwde studies en sport-levende gemeenschap zal elke dag kennis en interessante ervaringen bieden. Maak de juiste keuze en het zal helpen om je doelen te bereiken en uitzonderlijk te worden.

Onder de LSU afgestudeerden, zijn er vele vooraanstaande wetenschappers, wereldberoemde coaches, beroemde atleten en prominente publieke figuren. Een groot aantal van de LSU studenten en afgestudeerden zijn kampioenen en prijswinnaars van de Olympische Spelen, Wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen geworden.

Locaties

Kaunas

Lithuanian Sports University

Address
Lietuvos sporto universitetas
Sporto 6

44221 Kaunas, Kaunas County, Litouwen
Telefoonnr.
+370 37 302 644

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden