Lithuania Business University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Litouwen Business University of applied sciences (LTVK) is een moderne, open voor de maatschappij en onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs, opgericht in 1994 en bereidt professionals in sociale en fysische wetenschappen voor die zich richten op de Litouwse en Europese arbeidsmarkt. LTVK omvat veelbelovende carrièremogelijkheden, internationale uitwisseling en vrije tijd die kenmerkend zijn voor studenten.

Missie. Lithuania Business University is vastbesloten om creatieve, gekwalificeerde professionals voor te bereiden om voorwaarden te scheppen voor levenslang leren door het verlenen van een professionele bachelordiploma en om toegepast onderzoek uit te voeren dat nodig is voor een regionale ontwikkeling.

Visie. Lithuania Business University is een innovatieve, transparante, sociaal actieve en verantwoordelijke instelling voor hoger onderwijs, internationaal erkend, veelzijdig voor de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en bereid om aan de behoeften van de samenleving te voldoen.

Litouwen Business University integreert de nieuwste IT-technologieën in het studieproces en zorgt daardoor voor veelzijdige en aantrekkelijke studiemogelijkheden. Een van de hoofddoelen van de universiteit is het verbeteren van de studiekwaliteit. Interactieve lessen en verschillende methoden van betrokkenheid worden gebruikt in het proces van het studeren. De universiteit is uitgerust met laboratoria van CISCO, bouwmaterialen en criminologie samen met een rechtszaal voor simulatie.

Het is het doel van Litouwen Business University om ervoor te zorgen dat studenten niet alleen zoveel mogelijk werkervaring opdoen, wat nodig is in professionele activiteiten, maar ook de nieuwste theoretische kennis. De universiteit heeft een breed netwerk van samenwerking opgezet met verschillende bedrijven en sociale partners en biedt daarom studenten stages en toekomstige mogelijkheden voor plaatsing. De universiteit heeft ook een praktijkbedrijf "Biurometa", dat de activiteiten van echte bedrijven simuleert, die met elkaar handelen via het "Simulith" -centrum in Litouwen en het EUROPEN-netwerk in de wereld. Om studenten voor te bereiden op de arbeidsmarkt, heeft de universiteit ook een loopbaancentrum opgericht dat loopbaanbegeleiding biedt aan studenten en afgestudeerden.

In Litouwen geeft Business University lezingen aan docenten die professionals en beoefenaars zijn in hun eigen vakgebied. In LTVK-lezingenadvocaten, juristen, specialisten van banken, managers van financiële en auditafdelingen, managers van marketing- en verkoopafdelingen, programmeerspecialisten, webontwikkelaars, bedrijfseigenaren, sporters, organisatoren van evenementen, expediteurs van logistiek enz.

Lithuania Business University onderhoudt nauwe relaties met sociale partners om hoogwaardige, moderne, arbeidsmarktgerichte studies te garanderen. Onder universitaire sociale partners zijn er volgende organisaties: SE Klaipėda State Seaport Authority, Klaipeda County Police Headquarters, UAB / Ltd "Klaipėda" hotel - Amberton, UAB / Ltd "Baltic clouds", PE European Consumer Centre, UAB / Ltd Marine staff - General Crewing, Association "Klaipėda region", UAB / Ltd Idėjų balansas (ideas balance), UAB / Ltd Litlafas, Klaipėda Informatiecentrum voor toerisme en cultuur, UAB / Ltd, Balco LTD ", UAB / Ltd ,, Vlantana", UAB / Ltd ,, Nesė Group ", BI Klaipeda City Social Support Center, Kamer van notarissen, districtsrechtbank van Palanga stad, districtsrechtbank van Skuodas regio, UAB / Ltd" MK laivyba "en andere organisaties.

Lithuania Business University houdt zich actief bezig met internationale studie- en wetenschapsprogramma's, breidt het netwerk van internationale partners uit, heeft de leiding onder de Litouwse universiteiten (niet-universitaire instellingen voor hoger onderwijs) bij de deelname van docenten en studenten aan internationale mobiliteitsprogramma's. De universiteit onderhoudt sterke samenwerkingsrelaties met Estland, Zweden, de Tsjechische Republiek, Denemarken, Turkije en instellingen voor hoger onderwijs van andere landen, heeft een eigen vertegenwoordiger voor Aziatische landen in India, werkt samen met andere buitenlandse bedrijven, niet-gouvernementele organisaties en onderwijsorganisaties. In het Erasmus uitwisselingsprogramma krijgen studenten de kans om in het buitenland te studeren en te studeren. Litouwen Business University heeft partners meer dan in 50 andere landen. Studenten kunnen profiteren van andere Europese landen ervaring in hun vakgebied vakken. Elk semester komen 20 studenten uit Turkije, Spanje, Portugal enz. Naar LTVK om te studeren. LTVK-studenten verwerven nieuwe vaardigheden en ervaring in internationale communicatie.

In Litouwen worden studenten van de Business University met name aangemoedigd om initiatiefrijk, actief, ondernemend en internationaal ingesteld te zijn. De universiteit heeft een actieve studentenvakbond, economen en advocatenclubs, juridische kliniek, studenten worden voortdurend aangemoedigd om deel te nemen aan buitenschoolse activiteiten, studenten zijn actief betrokken bij de organisatie en deelname aan interne en externe evenementen van de universiteit.

Litouwen Business University voert toegepast onderzoek uit dat nodig is voor regionale ontwikkeling en wetenschappelijke ontwikkelingswerkzaamheden, regionale problemen worden besproken in de jaarlijkse internationale conferenties "Regionale thema's: economie, management, technologieën", waaraan vertegenwoordigers van bedrijven, verenigingen en instellingen voor hoger onderwijs deelnemen. Regionale problemen worden ook besproken in het systematisch wetenschappelijk-wetenschappelijk tijdschrift "Management" dat tweemaal per jaar door de universiteit wordt gepubliceerd in internationale databases CEEOL, EBSCO en Index Copernicus.

Litouwen Business University of Applied Sciences is een sociaal actieve en openhartige instelling voor hoger onderwijs. De universiteit organiseert elk jaar, samen met de Orde van Malta, een massale manifestatie in de stad Klaipeda - Gerosios zvaigzdes begimas (The Run of the Good Star).

Het belangrijkste doel van het evenement is om geld in te zamelen voor alleenstaande ouderen die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Litouwen Business University of Applied Sciences bemiddelt ook de leerlingen van het kindertehuis "Smiltele". Met Kerstmis worden de leerlingen bezocht door de studenten van de universiteit. De studenten vermaken hen met uitvoeringen en geschenken.

Er zijn veel studieprogramma's beschikbaar bij LTVK - hier kunt u kiezen uit 10 verschillende studieprogramma's en 27 specialisaties.

Ongeveer 1 000 studenten studeren momenteel aan LTVK, er zijn open afdelingen en centra in Klaipeda en Vilnius.

De universiteit heeft een licentie voor haar activiteit uitgegeven door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Republiek Litouwen. Diploma's uitgegeven door de universiteit worden niet alleen in Litouwen maar ook in de hele EU erkend. De kwalificatie van afgestudeerden wordt aangegeven door een professionele bachelordiploma.

Het leven van de student

Laten we echt zijn - kiezen waar te studeren is veel over het verkrijgen van het beste onderwijs, maar je zult niet 24/7 besteden in de bibliotheek, toch? Klaipeda heeft veel te bieden voor je vrije tijd - van uitgaan en meedoen aan alle mensen die na een lezing / werk door verschillende cafés en bars komen, tot de meest ongelooflijke tijd op het strand doorbrengen. De meeste pubs en clubs in Klaipeda zijn klein tot middelgroot, elk met een unieke uitstraling en soul. En deze ziel is wat je zult opvallen tijdens je eerste avondopname op je vriendelijke hoed en wees klaar om je te mengen, want het is heel gebruikelijk om uit te gaan met een paar vrienden en terug te komen met een dozijn.

Er zijn veel internationale studenten gerichte evenementen, vooral in het begin van de termijn, wat de beste manier is om andere studenten te leren kennen en lokale vrienden te maken. Litouwen is niet alleen uit te gaan, is compact, het is handig voor binnenlands toerisme - we hebben grote gebieden beveiligd voor nationale parken, waar je speciale paden, kajaks of fietsen kunt maken. Als je van meer extreme avonturen houdt - misschien is iets als ballonvaren of wandelen door de boomtoppen, paintball in verlaten legerveelhoeken of wakeboarden een van de dingen die je eerst in Litouwen zult ervaren.

Als je de beslissing hebt genomen om in Klaipeda te studeren en je je voorbereidt om je reis hier in te pakken, vergeet dan niet dat je naar een land komt waar het weer per seizoen heel anders is. In de zomer zie je prachtige bloesems van verschillende vormen en kleuren; in de herfst vallen gele, rode en bruine bladeren van de bomen; in de winter kun je door grote sneeuwbanken waden en sneeuwvlokken vangen, en in het voorjaar zul je de zon zien weerspiegelen in de plassen.

Het klimaat in Litouwen is de afgelopen jaren warmer geworden; de gemiddelde jaartemperatuur is 6.5-7.9 ° C. Juli is de warmste maand van het jaar (gemiddelde temperatuur is ongeveer 19,7 ° C, de hoogste temperatuur is meer dan 30 ° C). De koudste maand is januari (gemiddelde temperatuur -2,9 ° C, laagste temperatuur kan onder de -30 ° C komen).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Litouws

Bekijk Bachelors » Bekijk LLB »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in Accounting

Campus Voltijd September 2018 Litouwen Klaipeda

The aims of the Accounting study programme – to prepare a specialist (accountant) holding a degree of professional bachelor, who referring to the latest knowledge and information gathered on the basis of results of fundamental and applied research will be able to apply it to individual professional work and further self-guided competence development indispensable in complex, dynamic multi-cultural professional environment in order to ensure effective solving of relevant professional problems. [+]

Aims of a study programme:

Aims of the Accounting study programme – to prepare a specialist (accountant) holding a degree of professional bachelor, who referring to the latest knowledge and information gathered on the basis of results of fundamental and applied research will be able to apply it to individual professional work and further selfguided competence development indispensable in complex, dynamic multi-cultural professional environment in order to ensure effective solving of relevant professional problems; to plan and organise operations, to maintain accounting records, to manage and control financial processes in companies, enterprises and organizations; to apply thinking skills and approaches allowing for creative response in new situation; to communicate in Lithuanian and foreign languages, to convey information both to specialist and non-expert audiences; to work individually and in a team, to continuously develop his/her professional competence and broaden general outlook.... [-]


Bachelor In Administratie Van Instellingen En Ondernemingen

Campus Voltijd September 2018 Litouwen Klaipeda

Het beheer van instellingen en ondernemingen is bedoeld om beheerders van instellingen en ondernemingen voor te bereiden, die in staat zullen zijn professioneel documenten op de computer te beheren, bedrijfsactiviteiten te organiseren en te coördineren, voorlichtingsactiviteiten te beheren, personeel te leiden, kantoor, filiaal of andere afdeling te organiseren activiteit, werving, selectie, plaatsing, kwalificatieverbetering, om documentatie te beheren van bedrijfsactiviteit gerelateerd aan werkrelaties, om materiële en financiële middelen te beheren, om het imago van de instelling of onderneming te kunnen creëren, om training voor de deskundigheid van het personeel te organiseren, om te selecteren de formulieren voor motivatie van werknemers. [+]

Het beheer van instellingen en ondernemingen is bedoeld om beheerders van instellingen en ondernemingen voor te bereiden, die in staat zullen zijn professioneel documenten op de computer te beheren, bedrijfsactiviteiten te organiseren en te coördineren, informatie-activiteiten te beheren, personeel te leiden, een kantoor, filiaal of andere afdeling te organiseren activiteit, werving, selectie, plaatsing, kwalificatieverbetering, om documentatie te beheren van bedrijfsactiviteit gerelateerd aan werkrelaties, om materiële en financiële middelen te beheren, om het imago van de instelling of onderneming te kunnen creëren, om training voor de deskundigheid van het personeel te organiseren, om te selecteren de formulieren voor motivatie van werknemers. ... [-]


Bachelor in Applied informatics and Programming

Campus September 2018 Litouwen Klaipeda

[+]

internet van dingen

Onderwerpen computernetwerkbeheer specialisatie

[-]

Bachelor in Construction Business Management

Campus Voltijd September 2018 Litouwen Klaipeda

The construction business management degree program is designed to prepare managers to be able to understand construction, its planning and organization by applying various technologies also understand the diversity of construction work, consistency, technical and technological means and be able to investigate and choose a market. [+]

The construction business management degree program is designed to prepare managers to be able to understand construction, its planning and organization by applying various technologies also understand the diversity of construction work, consistency, technical and technological means and be able to investigate and choose a market.

The program content

Future managers study general subjects: higher mathematics, communication psychology, English language and subjects of study branch: theory of economics, basics of law, basics of management, basics of accounting, building materials, construction technology and organization, engineering systems of buildings, basics of estimating, renovation of buildings.... [-]


Bachelor in Digital Design Technologies

Campus Voltijd September 2018 Litouwen Klaipeda

The exceptional feature of this program is the study of IT artistic field involving knowledge of computer science, graphic design, neuroscience, psychology and marketing. The program emphasizes practical training. [+]

The exceptional feature of this program is the study of IT artistic field involving knowledge of computer science, graphic design, neuroscience, psychology, and marketing. The program emphasizes practical training.

The program content

General subjects:

English Language Communication Psychology Occupational Health and Safety Business Economy.

Study field subjects:

Mathematics Information Technologies Composition and Graphic Design Basics Raster 2D graphics Website Programming Typography Vector 2D graphics Digital Branding Classical and Modern Operation Systems Digital Photography Intellectual Property Law Computer Networks and IS Security Computer Hardware Two-dimensional Animation Research Methodology and Data Analysis 3D Design and Animation Audio and Video Technologies Digital image management Audiovisual Media Graphic Effects for Games Digital Printing Technology Portfolio and Career Planning. ... [-]

Bachelor in Economics of Business Enterprises

Campus Voltijd September 2018 Litouwen Klaipeda

Distinctive features of the study program: The program emphasizes practical training. [+]

Distinctive features of the study program: The program emphasizes practical training.

The College established SIMULITH center gives the opportunity for students to practice in a professional business training firm Biurometa. During the training in this firm students work in different company’s departments (finance - accounting, purchasing, sales - marketing, and personnel) and simulate the actual business - financial performance of the enterprise. Students have access to actual documents, implement their own ideas and plans, and get to experience the real company business practices, collaborate with other Lithuanian and foreign practical training companies.... [-]


Bachelor in Sales and Logistics Management

Campus Voltijd September 2018 Litouwen Klaipeda

Sales and logistics management study program is designed to prepare qualified professional bachelor’s degree specialists in sales and logistics management to be able to understand the major national and international transport and logistics systems, specialists having relative and modern knowledge in transport and logistics, also who will be able to forecast, plan, organize continuous work process in logistics companies or departments, to organize sales, production or storage, to ensure the quality of activities, to coordinate domestic and international sales through innovative sales, marketing, sales logistics, management methods, to form business sales policy, to arrange trade technology and stock, to implement advertising campaign, to apply the latest e-commerce and communication technologies, to set up a private company and be able to lead and manage it. [+]

Sales and logistics management study program is designed to prepare qualified professional bachelor’s degree specialists in sales and logistics management to be able to understand the major national and international transport and logistics systems, specialists having relative and modern knowledge in transport and logistics, also who will be able to forecast, plan, organize continuous work process in logistics companies or departments, to organize sales, production or storage, to ensure the quality of activities, to coordinate domestic and international sales through innovative sales, marketing, sales logistics, management methods, to form business sales policy, to arrange trade technology and stock, to implement advertising campaign, to apply the latest e-commerce and communication technologies, to set up a private company and be able to lead and manage it.... [-]


Bachelor in Smart Management

Campus Voltijd September 2018 Litouwen Klaipeda

Smart management study program designed to prepare qualified professional bachelor of business management professionals who are able to adapt to the changing business environment, today's labor market requirements, setting up a business venture and manage it, carry out market research, analysis and control of the business situation, management of change, to create investment projects contract to implement an advertising campaign to organize the purchase, transportation, storage, sale and settlement with suppliers, customers, take care of business development, to lead the staff to be able to work in information technology to collect financial information relating to the business, manage documentation in the state and foreign languages. [+]

Smart management study program designed to prepare qualified professional bachelor of business management professionals who are able to adapt to the changing business environment, today's labor market requirements, setting up a business venture and manage it, carry out market research, analysis and control of the business situation, management of change, to create investment projects contract to implement an advertising campaign to organize the purchase, transportation, storage, sale and settlement with suppliers, customers, take care of business development, to lead the staff to be able to work in information technology to collect financial information relating to the business, manage documentation in the state and foreign languages.... [-]


Bachelor in Tourism and Entertainment Business Industry

Campus Voltijd September 2018 Litouwen Klaipeda

Tourism and entertainment business industry study degree programme is designed to prepare qualified managers to be able to investigate and analyze the market of tourism and entertainment business, business environment and the tendencies of its change, create service packages and organize its trade, set up and manage enterprises, which provide the services of tourism, entertainment, beauty and wellness. [+]

Tourism and entertainment business industry study degree programme is designed to prepare qualified managers to be able to investigate and analyze the market of tourism and entertainment business, business environment and the tendencies of its change, create service packages and organize its trade, set up and manage enterprises, which provide the services of tourism, entertainment, beauty and wellness.

The program content

Future specialists of tourism and entertainment business industry study general subjects: communication psychology, basics of law, foreign language and subjects of study branch: basics of tourism, basics of events planning, management, marketing, business law, corporate finance and accounting, travel planning and organization, control of computer reservation system, event planning technology, business planning and enterprise foundation.... [-]


Videos

Mokymasis visą gyvenimą (Socialinė reklama)

Laidoje "Lietuva - jurinė valstybė" susipažinkite su Lietuvos verslo kolegija

LT VERSLO KOLEGIJA

Lietuvos verslo kolegijos studentai daro apšilimą prieš bėgimą

LTVK Etaplius web konferencija