Lithuania Business University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Litouwen Business University of applied sciences (LTVK) is een moderne, open voor de maatschappij en onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs, opgericht in 1994 en bereidt professionals in sociale en fysische wetenschappen voor die zich richten op de Litouwse en Europese arbeidsmarkt. LTVK omvat veelbelovende carrièremogelijkheden, internationale uitwisseling en vrije tijd die kenmerkend zijn voor studenten.

Missie. Lithuania Business University is vastbesloten om creatieve, gekwalificeerde professionals voor te bereiden om voorwaarden te scheppen voor levenslang leren door het verlenen van een professionele bachelordiploma en om toegepast onderzoek uit te voeren dat nodig is voor een regionale ontwikkeling.

Visie. Lithuania Business University is een innovatieve, transparante, sociaal actieve en verantwoordelijke instelling voor hoger onderwijs, internationaal erkend, veelzijdig voor de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en bereid om aan de behoeften van de samenleving te voldoen.

Litouwen Business University integreert de nieuwste IT-technologieën in het studieproces en zorgt daardoor voor veelzijdige en aantrekkelijke studiemogelijkheden. Een van de hoofddoelen van de universiteit is het verbeteren van de studiekwaliteit. Interactieve lessen en verschillende methoden van betrokkenheid worden gebruikt in het proces van het studeren. De universiteit is uitgerust met laboratoria van CISCO, bouwmaterialen en criminologie samen met een rechtszaal voor simulatie.

Het is het doel van Litouwen Business University om ervoor te zorgen dat studenten niet alleen zoveel mogelijk werkervaring opdoen, wat nodig is in professionele activiteiten, maar ook de nieuwste theoretische kennis. De universiteit heeft een breed netwerk van samenwerking opgezet met verschillende bedrijven en sociale partners en biedt daarom studenten stages en toekomstige mogelijkheden voor plaatsing. De universiteit heeft ook een praktijkbedrijf "Biurometa", dat de activiteiten van echte bedrijven simuleert, die met elkaar handelen via het "Simulith" -centrum in Litouwen en het EUROPEN-netwerk in de wereld. Om studenten voor te bereiden op de arbeidsmarkt, heeft de universiteit ook een loopbaancentrum opgericht dat loopbaanbegeleiding biedt aan studenten en afgestudeerden.

In Litouwen geeft Business University lezingen aan docenten die professionals en beoefenaars zijn in hun eigen vakgebied. In LTVK-lezingenadvocaten, juristen, specialisten van banken, managers van financiële en auditafdelingen, managers van marketing- en verkoopafdelingen, programmeerspecialisten, webontwikkelaars, bedrijfseigenaren, sporters, organisatoren van evenementen, expediteurs van logistiek enz.

Lithuania Business University onderhoudt nauwe relaties met sociale partners om hoogwaardige, moderne, arbeidsmarktgerichte studies te garanderen. Onder universitaire sociale partners zijn er volgende organisaties: SE Klaipėda State Seaport Authority, Klaipeda County Police Headquarters, UAB / Ltd "Klaipėda" hotel - Amberton, UAB / Ltd "Baltic clouds", PE European Consumer Centre, UAB / Ltd Marine staff - General Crewing, Association "Klaipėda region", UAB / Ltd Idėjų balansas (ideas balance), UAB / Ltd Litlafas, Klaipėda Informatiecentrum voor toerisme en cultuur, UAB / Ltd, Balco LTD ", UAB / Ltd ,, Vlantana", UAB / Ltd ,, Nesė Group ", BI Klaipeda City Social Support Center, Kamer van notarissen, districtsrechtbank van Palanga stad, districtsrechtbank van Skuodas regio, UAB / Ltd" MK laivyba "en andere organisaties.

Lithuania Business University houdt zich actief bezig met internationale studie- en wetenschapsprogramma's, breidt het netwerk van internationale partners uit, heeft de leiding onder de Litouwse universiteiten (niet-universitaire instellingen voor hoger onderwijs) bij de deelname van docenten en studenten aan internationale mobiliteitsprogramma's. De universiteit onderhoudt sterke samenwerkingsrelaties met Estland, Zweden, de Tsjechische Republiek, Denemarken, Turkije en instellingen voor hoger onderwijs van andere landen, heeft een eigen vertegenwoordiger voor Aziatische landen in India, werkt samen met andere buitenlandse bedrijven, niet-gouvernementele organisaties en onderwijsorganisaties. In het Erasmus uitwisselingsprogramma krijgen studenten de kans om in het buitenland te studeren en te studeren. Litouwen Business University heeft partners meer dan in 50 andere landen. Studenten kunnen profiteren van andere Europese landen ervaring in hun vakgebied vakken. Elk semester komen 20 studenten uit Turkije, Spanje, Portugal enz. Naar LTVK om te studeren. LTVK-studenten verwerven nieuwe vaardigheden en ervaring in internationale communicatie.

In Litouwen worden studenten van de Business University met name aangemoedigd om initiatiefrijk, actief, ondernemend en internationaal ingesteld te zijn. De universiteit heeft een actieve studentenvakbond, economen en advocatenclubs, juridische kliniek, studenten worden voortdurend aangemoedigd om deel te nemen aan buitenschoolse activiteiten, studenten zijn actief betrokken bij de organisatie en deelname aan interne en externe evenementen van de universiteit.

Litouwen Business University voert toegepast onderzoek uit dat nodig is voor regionale ontwikkeling en wetenschappelijke ontwikkelingswerkzaamheden, regionale problemen worden besproken in de jaarlijkse internationale conferenties "Regionale thema's: economie, management, technologieën", waaraan vertegenwoordigers van bedrijven, verenigingen en instellingen voor hoger onderwijs deelnemen. Regionale problemen worden ook besproken in het systematisch wetenschappelijk-wetenschappelijk tijdschrift "Management" dat tweemaal per jaar door de universiteit wordt gepubliceerd in internationale databases CEEOL, EBSCO en Index Copernicus.

Litouwen Business University of Applied Sciences is een sociaal actieve en openhartige instelling voor hoger onderwijs. De universiteit organiseert elk jaar, samen met de Orde van Malta, een massale manifestatie in de stad Klaipeda - Gerosios zvaigzdes begimas (The Run of the Good Star).

Het belangrijkste doel van het evenement is om geld in te zamelen voor alleenstaande ouderen die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Litouwen Business University of Applied Sciences bemiddelt ook de leerlingen van het kindertehuis "Smiltele". Met Kerstmis worden de leerlingen bezocht door de studenten van de universiteit. De studenten vermaken hen met uitvoeringen en geschenken.

Er zijn veel studieprogramma's beschikbaar bij LTVK - hier kunt u kiezen uit 10 verschillende studieprogramma's en 27 specialisaties.

Ongeveer 1 000 studenten studeren momenteel aan LTVK, er zijn open afdelingen en centra in Klaipeda en Vilnius.

De universiteit heeft een licentie voor haar activiteit uitgegeven door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Republiek Litouwen. Diploma's uitgegeven door de universiteit worden niet alleen in Litouwen maar ook in de hele EU erkend. De kwalificatie van afgestudeerden wordt aangegeven door een professionele bachelordiploma.

Het leven van de student

Laten we echt zijn - kiezen waar te studeren is veel over het verkrijgen van het beste onderwijs, maar je zult niet 24/7 besteden in de bibliotheek, toch? Klaipeda heeft veel te bieden voor je vrije tijd - van uitgaan en meedoen aan alle mensen die na een lezing / werk door verschillende cafés en bars komen, tot de meest ongelooflijke tijd op het strand doorbrengen. De meeste pubs en clubs in Klaipeda zijn klein tot middelgroot, elk met een unieke uitstraling en soul. En deze ziel is wat je zult opvallen tijdens je eerste avondopname op je vriendelijke hoed en wees klaar om je te mengen, want het is heel gebruikelijk om uit te gaan met een paar vrienden en terug te komen met een dozijn.

Er zijn veel internationale studenten gerichte evenementen, vooral in het begin van de termijn, wat de beste manier is om andere studenten te leren kennen en lokale vrienden te maken. Litouwen is niet alleen uit te gaan, is compact, het is handig voor binnenlands toerisme - we hebben grote gebieden beveiligd voor nationale parken, waar je speciale paden, kajaks of fietsen kunt maken. Als je van meer extreme avonturen houdt - misschien is iets als ballonvaren of wandelen door de boomtoppen, paintball in verlaten legerveelhoeken of wakeboarden een van de dingen die je eerst in Litouwen zult ervaren.

Als je de beslissing hebt genomen om in Klaipeda te studeren en je je voorbereidt om je reis hier in te pakken, vergeet dan niet dat je naar een land komt waar het weer per seizoen heel anders is. In de zomer zie je prachtige bloesems van verschillende vormen en kleuren; in de herfst vallen gele, rode en bruine bladeren van de bomen; in de winter kun je door grote sneeuwbanken waden en sneeuwvlokken vangen, en in het voorjaar zul je de zon zien weerspiegelen in de plassen.

Het klimaat in Litouwen is de afgelopen jaren warmer geworden; de gemiddelde jaartemperatuur is 6.5-7.9 ° C. Juli is de warmste maand van het jaar (gemiddelde temperatuur is ongeveer 19,7 ° C, de hoogste temperatuur is meer dan 30 ° C). De koudste maand is januari (gemiddelde temperatuur -2,9 ° C, laagste temperatuur kan onder de -30 ° C komen).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Litouws

Bekijk Bachelors » Bekijk Law LLB »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in administratie van instellingen en ondernemingen

Campus Voltijd September 2019 Litouwen Memel

Het beheer van instellingen en ondernemingen is bedoeld om beheerders van instellingen en ondernemingen voor te bereiden, die in staat zullen zijn professioneel documenten op de computer te beheren, bedrijfsactiviteiten te organiseren en te coördineren, voorlichtingsactiviteiten te beheren, personeel te leiden, kantoor, filiaal of andere afdeling te organiseren activiteit, werving, selectie, plaatsing, kwalificatieverbetering, om documentatie te beheren van bedrijfsactiviteit gerelateerd aan werkrelaties, om materiële en financiële middelen te beheren, om het imago van de instelling of onderneming te kunnen creëren, om training voor de deskundigheid van het personeel te organiseren, om te selecteren de formulieren voor motivatie van werknemers. [+]

Het beheer van instellingen en ondernemingen is bedoeld om beheerders van instellingen en ondernemingen voor te bereiden, die in staat zullen zijn professioneel documenten op de computer te beheren, bedrijfsactiviteiten te organiseren en te coördineren, informatie-activiteiten te beheren, personeel te leiden, een kantoor, filiaal of andere afdeling te organiseren activiteit, werving, selectie, plaatsing, kwalificatieverbetering, om documentatie te beheren van bedrijfsactiviteit gerelateerd aan werkrelaties, om materiële en financiële middelen te beheren, om het imago van de instelling of onderneming te kunnen creëren, om training voor de deskundigheid van het personeel te organiseren, om te selecteren de formulieren voor motivatie van werknemers. ... [-]


Bachelor in Applied informatics and Programming

Campus September 2019 Litouwen Memel

[+]

internet van dingen

Onderwerpen computernetwerkbeheer specialisatie

[-]

Bachelor in Bouw Bedrijfskunde

Campus Voltijd September 2019 Litouwen Memel

De opleiding bouw bedrijfsmanagement is bedoeld om managers voor te bereiden op inzicht in de constructie, de planning en de organisatie door verschillende technologieën toe te passen die ook de diversiteit van bouwwerkzaamheden, consistentie, technische en technologische middelen begrijpen en een markt kunnen onderzoeken en kiezen. [+]

De bouw business management opleiding is ontworpen om managers voor te bereiden om te kunnen begrijpen de bouw, de planning en organisatie door het toepassen van verschillende technologieën ook inzicht in de diversiteit van de bouwwerkzaamheden, consistentie, technische en technologische middelen en in staat zijn om te onderzoeken en te kiezen voor een markt.

De inhoud van het programma

Toekomstige managers studeren algemene vakken: hogere wiskunde, communicatiepsychologie, Engelse taal en vakken van de studietak: theorie van de economie, grondbeginselen van het recht, basisprincipes van het management, boekhoudprincipes, bouwmaterialen, bouwtechnologie en organisatie, technische systemen van gebouwen, basics van het schatten, renoveren van gebouwen.... [-]


Bachelor in de boekhouding

Campus Voltijd September 2019 Litouwen Memel

De doelstellingen van de opleiding Accounting - het voorbereiden van een specialist (accountant) met een professionele bachelor, die verwijst naar de nieuwste kennis en informatie verzameld op basis van resultaten van fundamenteel en toegepast onderzoek, kan deze toepassen op individuele professionals werk en verdere zelfgeleide competentieontwikkeling onontbeerlijk in een complexe, dynamische multiculturele professionele omgeving om effectieve oplossing van relevante professionele problemen te verzekeren. [+]

Doelstellingen van een opleiding:

Doelstellingen van de opleiding Accounting - om een ​​specialist (accountant) voor te bereiden met een graad van professionele bachelor, die verwijst naar de nieuwste kennis en informatie verzameld op basis van resultaten van fundamenteel en toegepast onderzoek, zal deze kunnen toepassen op individueel professioneel werk en verdere zelfgeleide competentieontwikkeling onmisbaar in een complexe, dynamische multiculturele professionele omgeving om effectieve oplossing van relevante professionele problemen te verzekeren; het plannen en organiseren van operaties, het bijhouden van boekhoudkundige gegevens, het beheren en controleren van financiële processen in bedrijven, ondernemingen en organisaties; denkvaardigheden en -benaderingen toe te passen die creatieve reacties mogelijk maken in een nieuwe situatie; om te communiceren in het Litouws en in een vreemde taal, om informatie over te brengen naar zowel specialisten als niet-deskundige doelgroepen; om individueel en in een team te werken, om zijn / haar professionele competentie continu te ontwikkelen en de algemene kijk te verbreden.... [-]


Bachelor in de economie van zakelijke ondernemingen

Campus Voltijd September 2019 Litouwen Memel

Onderscheidende kenmerken van de opleiding: het programma legt de nadruk op praktische training. [+]

Onderscheidende kenmerken van de opleiding: het programma legt de nadruk op praktische training.

Het College opgericht SIMULITH-centrum biedt de mogelijkheid voor studenten om te oefenen in een professionele beroepsopleidingsfirma Biurometa. Tijdens de training in dit bedrijf werken studenten in verschillende afdelingen van het bedrijf (financiën - boekhouding, inkoop, verkoop - marketing en personeel) en simuleren ze de feitelijke bedrijfsvoering - financiële prestaties van de onderneming. Studenten hebben toegang tot actuele documenten, implementeren hun eigen ideeën en plannen en ervaren de zakelijke praktijk van het bedrijf, werken samen met andere Litouwse en buitenlandse praktijkopleidingsbedrijven.... [-]


Bachelor in Digital Design Technologies

Campus Voltijd September 2019 Litouwen Memel

Het uitzonderlijke kenmerk van dit programma is de studie van het IT-artistieke veld met kennis van informatica, grafische vormgeving, neurowetenschappen, psychologie en marketing. Het programma legt de nadruk op praktische training. [+]

Het uitzonderlijke kenmerk van dit programma is de studie van het IT-artistieke veld met kennis van computerwetenschappen, grafische vormgeving, neurowetenschappen, psychologie en marketing. Het programma legt de nadruk op praktische training.

De inhoud van het programma

Algemene onderwerpen:

De Engelse taalCommunicatie PsychologieGezondheid en veiligheid op het werkBedrijfseconomie.

Onderwerpen uit het studiegebied:

WiskundeInformatie technologieënSamenstelling en grafisch ontwerpRaster 2D-afbeeldingenWebsite-programmeringTypografieVector 2D-afbeeldingenDigitaal merkenKlassieke en moderne besturingssystemenDigitale fotografieIntellectuele eigendomsrechtenComputernetwerken en IS-beveiligingComputer hardwareTweedimensionale animatieOnderzoeksmethodologie en data-analyse3D-ontwerp en -animatieAudio- en videotechnologieënDigitaal beeldbeheerAudiovisuele mediaGrafische effecten voor gamesDigitale druktechnologiePortfolio en loopbaanplanning.... [-]

Bachelor in het bedrijfsleven en entertainment industrie

Campus Voltijd September 2019 Litouwen Memel

Studieprogramma voor bedrijfs- en amusementsbedrijven is bedoeld om gekwalificeerde managers voor te bereiden om de markt van toerisme- en entertainmentzaken, zakelijke omgeving en de tendensen van de verandering ervan te kunnen onderzoeken en analyseren, servicepakketten te kunnen maken en zijn handel te organiseren, in te richten en te beheren. ondernemingen die diensten verlenen op het gebied van toerisme, amusement, schoonheid en welzijn. [+]

Studieprogramma voor bedrijfs- en amusementsbedrijven is bedoeld om gekwalificeerde managers voor te bereiden om de markt van toerisme- en entertainmentzaken, zakelijke omgeving en de tendensen van de verandering ervan te kunnen onderzoeken en analyseren, servicepakketten te kunnen maken en zijn handel te organiseren, in te richten en te beheren. ondernemingen die diensten verlenen op het gebied van toerisme, amusement, schoonheid en welzijn.

De inhoud van het programma

Toekomstige specialisten in de zakelijke en amusementsindustrie bestuderen algemene onderwerpen: communicatiepsychologie, juridische grondslagen, vreemde talen en onderwerpen van studietak: basisbeginselen van het toerisme, basisprincipes van evenementenplanning, management, marketing, ondernemingsrecht, bedrijfsfinanciën en -boekhouding, reisplanning en organisatie, controle van computerreserveringssysteem, eventplanningtechnologie, bedrijfsplanning en bedrijfsstichting.... [-]


Bachelor in Smart Management

Campus Voltijd September 2019 Litouwen Memel

Smart management studieprogramma ontworpen om gekwalificeerde professionele bachelor in business management professionals voor te bereiden die in staat zijn zich aan te passen aan de veranderende zakelijke omgeving, de hedendaagse arbeidsmarktvereisten, het opzetten van een zakelijke onderneming en het beheren, marktonderzoek, analyse en controle van het bedrijf uitvoeren situatie, management van verandering, om een ​​contract voor investeringsprojecten te creëren om een ​​reclamecampagne te implementeren om de aankoop, het transport, de opslag, de verkoop en de afwikkeling te organiseren met leveranciers, klanten, zorg te dragen voor de bedrijfsontwikkeling, om het personeel te leiden om te kunnen werken in informatie technologie om financiële informatie met betrekking tot het bedrijf te verzamelen, documentatie in de staat en vreemde talen te beheren. [+]

Smart management studieprogramma ontworpen om gekwalificeerde professionele bachelor in business management professionals voor te bereiden die in staat zijn zich aan te passen aan de veranderende zakelijke omgeving, de hedendaagse arbeidsmarktvereisten, het opzetten van een zakelijke onderneming en het beheren, marktonderzoek, analyse en controle van het bedrijf uitvoeren situatie, management van verandering, om een ​​contract voor investeringsprojecten te creëren om een ​​reclamecampagne te implementeren om de aankoop, het transport, de opslag, de verkoop en de afwikkeling te organiseren met leveranciers, klanten, zorg te dragen voor de bedrijfsontwikkeling, om het personeel te leiden om te kunnen werken in informatie technologie om financiële informatie met betrekking tot het bedrijf te verzamelen, documentatie in de staat en vreemde talen te beheren.... [-]


Bachelor in verkoop en logistiek management

Campus Voltijd September 2019 Litouwen Memel

Studieprogramma verkoop en logistiek management is bedoeld om gekwalificeerde professionele bachelorspecialisten in verkoop en logistiek management voor te bereiden om de grote nationale en internationale transport- en logistieke systemen te begrijpen, specialisten met relatieve en moderne kennis in transport en logistiek, ook wie zal zijn in staat zijn om continu werkproces te voorspellen, plannen, organiseren in logistieke bedrijven of afdelingen, om verkoop, productie of opslag te organiseren, om de kwaliteit van de activiteiten te waarborgen, om binnenlandse en internationale verkopen te coördineren via innovatieve verkoop, marketing, verkooplogistiek, managementmethoden, het vormen van een zakelijk verkoopbeleid, het regelen van handelstechnologie en voorraad, het implementeren van een advertentiecampagne, het toepassen van de nieuwste e-commerce- en communicatietechnologieën, het opzetten van een privébedrijf en het kunnen leiden en beheren ervan. [+]

Studieprogramma verkoop en logistiek management is bedoeld om gekwalificeerde professionele bachelorspecialisten in verkoop en logistiek management voor te bereiden om de grote nationale en internationale transport- en logistieke systemen te begrijpen, specialisten met relatieve en moderne kennis in transport en logistiek, ook wie zal zijn in staat zijn om continu werkproces te voorspellen, plannen, organiseren in logistieke bedrijven of afdelingen, om verkoop, productie of opslag te organiseren, om de kwaliteit van de activiteiten te waarborgen, om binnenlandse en internationale verkopen te coördineren via innovatieve verkoop, marketing, verkooplogistiek, managementmethoden, het vormen van een zakelijk verkoopbeleid, het regelen van handelstechnologie en voorraad, het implementeren van een advertentiecampagne, het toepassen van de nieuwste e-commerce- en communicatietechnologieën, het opzetten van een privébedrijf en het kunnen leiden en beheren ervan.... [-]


Videos

Mokymasis visą gyvenimą (Socialinė reklama)

Laidoje "Lietuva - jurinė valstybė" susipažinkite su Lietuvos verslo kolegija

LT VERSLO KOLEGIJA

Lietuvos verslo kolegijos studentai daro apšilimą prieš bėgimą

LTVK Etaplius web konferencija