SMK University of Applied Social Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SMK Universiteit voor Toegepaste Sociale Wetenschappen

SMK is een onderwijsinstelling, waar de betekenis van een mens wordt gezet - het individuele talent, mogelijkheden en intelligentie die moeten worden gemaakt, ontwikkeld en gewaardeerd. Daarom verwelkomen we elk individu uit de hele wereld te komen, te studeren en zich hier te ontwikkelen, in SMK samen met ons.

Wij streven ernaar om de toonaangevende academische instelling, waar de opleiding en carrière gebouw, alsook onderzoek, floreren samen met de derde academische missie - het creëren van economische en maatschappelijke waarde voor de regio en het land.

Wij streven ernaar om alles wat de moeite waard voor studenten, de gemeenschap en de samenleving te doen. Wij handelen met een creatieve ambitie en jeugdige geest. We willen creëren, onderwijzen en verspreiden ideeën. We willen de wereld op een betere manier te veranderen. Met uw hulp en betrokkenheid.

Niets meer geeft een gevoel om onze aanwezigheid als het vermogen om te vernieuwen, en zijn blij met elke dag het realiseren van de principes van de ontwikkeling van de wereld, dagelijks verbeteren en zetten inspanningen om overtollige ons potentieel. Om te leren van het verleden, om te ontdekken vanuit onze ervaring, te bedenken en te ontwikkelen - dat zijn de routes naar onze Way lopen en maak een Change.

Hoewel de uitvoering van deze missie houden wij het bewegen van dag-tot-dag verantwoord en aanhoudend, het creëren van een geavanceerde, open en geleidelijke ontwikkeling van instellingen voor hoger onderwijs - gewaardeerd door studenten, die door bedrijven en erkend door de samenleving.

Namens SMK Gemeenschap - Voorzitter Gabija Skučaitė

Visie

Unieke, moderne en creatieve hogere scholen inspirerende nieuwe ideeën, betekenisvolle ontdekkingen en constante verbetering.

Missie

te openen en bieden mogelijkheden voor levenslang leren om mensen, om hun intellectuele en creatieve vermogens te stimuleren, te bevorderen zelf-educatie, voor te bereiden op een succesvolle carrière en verantwoorde, eerlijke en sociale manier van leven. Deze missie vereist dat we aan de samenleving te dienen door middel van het met slimme menselijk kapitaal, dat in staat is om nieuwe kennis en innovaties te genereren, begrijpt verantwoordelijk verplichting bij te dragen aan het creëren van geavanceerde, duurzame en veilige toekomst van Europa.

Feiten en cijfers

SMK - Sense. Betekenis. Kennis

Drie zelfstandige naamwoorden die een acroniem SMK decoderen, weerspiegelen ook de aard van onze instelling - het vermogen om zich te onderscheiden met een eigen identiteit, de neiging om te creëren en te transformeren, en voortdurend evolueren. SMK - een uitzonderlijke gemeenschap, waar iedereen van individualiteit en omvang worden gerespecteerd, zijn de onderlinge waarden gekoesterd, alsmede democratische en creatief werk cultuur wordt gevormd.

Waarom SMK?

Instelling meest populaire non-state hoger onderwijs op basis van het aantal applicaties in Litouwen
De grootste niet-gouvernementele instelling voor hoger onderwijs in Litouwen
SMK University geaccrediteerd door de internationale deskundigen voor de maximale periode van activiteit
SMK gebouw in Vilnius - de meest geavanceerde studieomgeving in Litouwen
Eerste instelling niet-statelijke hoger onderwijs, verleende een ECTS Diploma Supplement
SMK Quality Management System gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001: 2008 standart

SMK Studenten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Litouws

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

De Joint Degree Van De Professionele Bachelor In Internationale Marketing

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Litouwen Vilnius Klaipeda +1 more

Joint Degree in International Marketing en Branding wordt samen uitgevoerd met de partner in Polen Universiteit van Economie in Bydgoszcz (WSG). Het programma vereist de student om alle tweede jaar van de studie te brengen in Polen en aan het eind ontvangen joint degree van Professionele Bachelor in de International Marketing. [+]

Joint Degree in International Marketing en Branding wordt samen uitgevoerd met de partner in Polen Universiteit van Economie in Bydgoszcz (WSG). Het programma vereist de student om alle tweede jaar van de studie te brengen in Polen en aan het eind ontvangen joint degree van Professionele Bachelor in de International Marketing.

Studies doel

Geschoolde specialisten van International Marketing en Branding, die zelfstandig marketing onderzoek uit te voeren, het ontwikkelen van marketing strategie, plannen en implementeren van oplossingen voor de marketing van de ondernemingen in de internationale markt, ook te creëren voor de onderneming of product branding, de positionering op de internationale markten te trainen.... [-]


Professionele Bachelor In De Programmering

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Litouwen Vilnius Klaipeda +1 more

Het doel van de programmering en multimedia opleiding is om de IT-specialisten van hoge kwalificatie, die in staat zijn om kennis opgedaan in een gebied van wiskunde en natuurwetenschappen, terwijl het ontwerpen, exploiteren en beheren van computersystemen van toepassing voor te bereiden, het creëren van de toegepaste programma's, multimedia en / of online media producten. [+]

Studies doel

Het doel van Programmering en Multimedia studieprogramma is om de IT-specialisten van hoge kwalificatie, die in staat zijn om kennis opgedaan in een gebied van wiskunde en natuurwetenschappen, terwijl het ontwerpen, exploiteren en beheren van computersystemen van toepassing voor te bereiden, het creëren van toegepaste programma's, multimedia en / of online media producten.

leerresultaten

Na zijn afstuderen aan de studies, een persoon:

In staat zal zijn om de fundamentele basiskennis en vaardigheden van fysieke en sociale wetenschappen, nodig toe te passen om op een creatieve en verantwoorde manier uit te voeren beroepsactiviteit. Staat zal zijn om de kennis van computer hardware en software die nodig zijn toe te passen om te modelleren en het ontwerp van de hand van de mens en computer interactie. Zal zijn om de behoeften van potentiële klanten en gebruikers van software, nodig analyseren om ontwerpen en programmeren in te voeren in verschillende werkzaamheden. Staat zal zijn om de mechanismen van de operationele systemen, web apparatuur beheer en de bescherming toe te passen met het oog op de veiligheid van de informatie te waarborgen. Staat zal zijn om cijfer methoden en algoritmen, wiskundige, statistische, het verzamelen van gegevens en analysemethoden, nodig toe te passen om de behoefte aan programma systemen en hun componenten te bepalen. In staat zal zijn om de analyse en modellering methoden en middelen van de verwerking van informatie bij het ontwerpen van programma systemen toepassen. Zal in staat zijn om programma-ontwerp principes, voorschriften, programmeertalen toepassen bij het ontwikkelen van programma... [-]

Professionele Bachelor In Het Internationale Bedrijfsleven

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Litouwen Klaipeda Vilnius +1 more

Het doel van de International Business (Joint Degree) Opleiding is voor te bereiden proactieve en maatschappelijk verantwoorde ondernemers, waaruit blijkt vaardigheid in business management en interculturele communicatie en in staat om te creëren, beheren en ontwikkelen van het internationale bedrijfsleven in het Litouws en internationale markten. [+]

In de afgelopen decennia het bedrijfsleven wordt steeds meer een internationaal karakter en tempo, en de internationale handel boeit nu een grote en steeds groeiende aandeel van de totale commerciële activiteiten. Een toenemend aantal bedrijven, kleine, middelgrote en grote, worden nu beïnvloed door de internationale evenementen en concurrentie, daarom is deze actieve ontwikkeling van het bedrijfsleven vraagt ​​om innovatieve kennis en professionele expertise op het gebied van het internationale bedrijfsleven.

Studies doel

Het doel van International Business (Joint Degree) Opleiding is te bereiden proactieve en maatschappelijk verantwoorde ondernemers, waaruit blijkt vaardigheid in business management en interculturele communicatie en in staat om te creëren, beheren en ontwikkelen van het internationale bedrijfsleven in het Litouws en internationale markten.... [-]


Professionele Bachelor In Toerisme En Recreatie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Litouwen Klaipeda Vilnius +1 more

Ontwikkelen van toerisme en recreatie professionals, die in staat zijn zelfstandig, maken en beheren van een toeristische sector, organiseert het hotel activiteiten, verantwoordelijk te handelen in de nationale en internationale toeristische markten. [+]

Studies doel

Ontwikkelen van toerisme en recreatie professionals, die in staat zijn zelfstandig, maken en beheren van een toeristische sector, organiseert het hotel activiteiten, verantwoordelijk te handelen in de nationale en internationale toeristische markten.

Studies resultaten

Na zijn afstuderen aan de studies, een persoon:

Zullen begrijpen toerisme theorieën, typologie, in staat zal zijn om de verworven kennis van de sociale wetenschappen organiseert de toeristische sector toe te passen. Staat zal zijn om vormen van toerisme en recreatie te beschrijven, ook dan van toepassing na evaluatie van de verwachtingen en behoeften van de gebruikers. Begrijpt de kern van het toerisme ingesteld, zullen de elementen ervan, de ontwikkeling en marketing principes en technieken kennen. Staat zal zijn om de toeristische markt en hotel business onderzoek uit te voeren, de resultaten te analyseren en te gebruiken voor een succesvolle toeristische sector organisatie. Zal weten hoe het opzetten van een toeristisch bedrijf en in staat om het te controleren met behulp van de principes van de ethiek en innovatie zullen zijn Staat zal zijn om de toeristische business plannen te ontwikkelen, zal ze baseren op financiële berekeningen en benodigde middelen. In staat zal zijn aan te werven en beheren van een team van medewerkers met motivatie theorieën, moderne managementtechnieken en leiderschap principes. Zal de interne, externe en interculturele communicatie patronen toe te passen in de communicatie met zakelijke partners en klanten. Zal in staat zijn zelfstandig en in een team om toerisme en recreatie project te ontwikkelen voor elke klant op basis van hun... [-]

Videos

SMK University of Applied Social Sciences

Why I chose SMK?

Contact

SMK University of Applied Social Sciences

Adres Nemuno str. 2, LT-91199
Klaipeda, Litouwen
Website http://www.smk.lt/en
Telefoon +370 46 397077

Adres Kalvarijų st. 137E, LT-08221
Vilnius, Litouwen