Vytautas Magnus University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vytautas Magnus University ( VMU ) is een openbare universiteit die is opgericht in 1922. Gerangschikt in QS World University Rankings 2018 als een leider in het land door zijn internationaliteit, is de VMU de enige publieke instelling voor hoger onderwijs in Litouwen en een van de weinige in de regio waar een brede liberale kunsteducatie wordt bijgebracht. Dit betekent dat studenten hun schema vrij kunnen wijzigen en organiseren, minderjarig in een vakgebied en groot in een ander, naar het buitenland reizen op internationale uitwisseling en zich opmaken voor die reizen door een deel van de beschikbare 30 cursussen vreemde taal te volgen. Als een weerspiegeling van mondiale academische trends, worden er steeds meer lezingen (afzonderlijke cursussen en zelfs hele studieprogramma's) in het Engels gegeven, veelal door professoren uit het buitenland.

VMU werkt met vele universiteiten en wetenschappers over de hele wereld, implementeert projecten, uitwisseling van studenten en medewerkers en verbetert ons onderzoeks- en onderzoekssysteem. Het is een internationale en meertalige instelling die voortdurend internationale netwerken en interculturele dialogen ontwikkelt, deelneemt aan internationale wetenschappelijke, academische en sociale projecten, docent- en studentenmobiliteit stimuleert en dialoog en tolerantie bevordert.

Op 1 januari 2019 oordeelde het parlement van Litouwen dat de universiteit Aleksandras Stulginskis (ASU) en de Litouwse universiteit voor pedagogische wetenschappen (LUES) werden geïntegreerd in de Vytautas Magnus University . De universiteit voert wetenschappelijk onderzoek en studies uit op het gebied van humaniora, sociale, fysische, biomedische, technologische en landbouwwetenschappen. De integratie heeft de capaciteiten van elk van de drie universiteitsgemeenschappen uitgebreid.

feiten

12 academisch

subdivitions

Economie

10% internationale studenten uit meer dan 60 landen

bachelor opleiding

uitwisseling van studenten en medewerkers met beurzen in meer dan 60 landen over de hele wereld

30 vreemde talen

variërend van het Oude, Nieuwe Testament en het Nieuwgrieks tot Arabisch, Catalaans, Chinees, Deens, Engels, Ests, Fins, Frans, Duits, oud en modern Hebreeuws, Italiaans, Japans, Koreaans, Latijn, Lets, Noors, Pools, Portugees, Russisch , Spaans, Zweeds en Turks

18 joint en double degree studieprogramma's

georganiseerd samen met partneruniversiteiten in Duitsland, België, Italië, Portugal, Zweden, Kazachstan en andere landen


Nuttige informatie voor studenten

  • Verschillende beurzen: dekking van het collegegeld, voor academische prestaties, enz.
  • Gegarandeerde accommodatie in de slaapzaal van de universiteit voor het eerste studiejaar
  • Maandelijkse uitgaven (wonen, vervoer, eten, etc.) ~ 350 EUR
  • Mentor ondersteuningssysteem, een verscheidenheid aan studentenclubs
  • Gratis verhuizersstudies
  • Baltic Summer University (BSU) - een verscheidenheid aan zomerscholen om uit te kiezen115947_Masterstudiescom.png


Aanvraag voor het najaar semester 2019 op dit moment is geopend. De deadline voor aanmelding is 1 juli.

Locaties

Kaunas

Vytautas Magnus University

Address
Vytautas Magnus University
V. Putvinskio g. 23

LT-44212 Kaunas, Kaunas County, Litouwen
Telefoonnr.
+370 37 327 978