BBI Luxembourg

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze programma's zorgen voor een evenwichtige balans tussen hands-on training en de behoefte aan toezicht en bedrijfskennis die studenten nodig hebben om effectieve besluitvormers te worden binnen een complexe horecagelegenheid. Als je eenmaal bent afgestudeerd aan BBI , ben je uitgerust om al vroeg in je carrière betekenisvolle verantwoordelijkheden op te nemen en ben je een productief teamlid vanaf je eerste werkdag.

De onderwijsprogramma's evenals de structuur, doelstellingen, strategieën en pedagogiek zijn hetzelfde in beide instituten. Hetzelfde gebeurt voor de onderwijzend personeel die ervaringen en vaardigheden tussen de twee entiteiten delen, opgedaan sinds het jaar 1990 van BBI 's creatie. BBI instellingen zijn in de eerste plaats ontworpen als "School voor gastvrijheid en toerisme" met een internationale dimensie. Onze strategie is gebaseerd op het zijn van dynamisch, open en betrokken bij de "kennismaatschappij" - de Europese visie op de toekomst. Dankzij die visie profiteert ook het hoger onderwijs van een fantastische groei.

Onze instituten staan vooral bekend om hun educatieve innovatie en door bescheidenheid een moment opzij te schuiven, valt ons onderwijs op door onze voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid. Onze resultaten, in termen van studenttevredenheid, echte professionele openingen en relaties met de horeca en toeristische sector, bewijzen dat we deel uitmaken van de beste academische instellingen voor managementstudies.

BBI biedt 3-jarige Bachelor- en 2-jarige Master-programma's, in een echt internationaal kader, zal ervoor zorgen dat die creatieve individuen, met passie en die gemeenschappelijke waarden delen, klaar staan om de uitdagingen in het management van hospitality en toeristische sector aan te gaan. We bieden eersteklas onderwijs voor een carrière in de sector Horeca en Toerisme - de snelstgroeiende industrie ter wereld.

De programma's weerspiegelen voornamelijk het Angelsaksische onderwijsformaat, met de nadruk op een praktische, pragmatische en interdisciplinaire benadering van leren. De drie belangrijkste kerngebieden van de curricula zijn:

  • Operations management onderwijs
  • Bedrijfsmanagement onderwijs
  • Praktisch onderwijs - stages

Locaties

Wiltz

BBI - LUX Campus

Address
Château de Wiltz
L-9516
G.D. of Luxemburg

9516 Wiltz, Diekirch, Groothertogdom Luxemburg
Telefoonnr.
+352 27 91 12 92

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden