Lees de Officiële Beschrijving

Onze programma's zorgen voor een evenwichtige balans tussen hands-on training en de behoefte aan toezicht en bedrijfskennis die studenten nodig hebben om effectieve besluitvormers te worden binnen een complexe horecagelegenheid. Als je eenmaal bent afgestudeerd aan BBI , ben je uitgerust om al vroeg in je carrière betekenisvolle verantwoordelijkheden op te nemen en ben je een productief teamlid vanaf je eerste werkdag.

De onderwijsprogramma's evenals de structuur, doelstellingen, strategieën en pedagogiek zijn hetzelfde in beide instituten. Hetzelfde gebeurt voor de onderwijzend personeel die ervaringen en vaardigheden tussen de twee entiteiten delen, opgedaan sinds het jaar 1990 van BBI 's creatie. BBI instellingen zijn in de eerste plaats ontworpen als "School voor gastvrijheid en toerisme" met een internationale dimensie. Onze strategie is gebaseerd op het zijn van dynamisch, open en betrokken bij de "kennismaatschappij" - de Europese visie op de toekomst. Dankzij die visie profiteert ook het hoger onderwijs van een fantastische groei.

Onze instituten staan vooral bekend om hun educatieve innovatie en door bescheidenheid een moment opzij te schuiven, valt ons onderwijs op door onze voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid. Onze resultaten, in termen van studenttevredenheid, echte professionele openingen en relaties met de horeca en toeristische sector, bewijzen dat we deel uitmaken van de beste academische instellingen voor managementstudies.

BBI biedt 3-jarige Bachelor- en 2-jarige Master-programma's, in een echt internationaal kader, zal ervoor zorgen dat die creatieve individuen, met passie en die gemeenschappelijke waarden delen, klaar staan om de uitdagingen in het management van hospitality en toeristische sector aan te gaan. We bieden eersteklas onderwijs voor een carrière in de sector Horeca en Toerisme - de snelstgroeiende industrie ter wereld.

De programma's weerspiegelen voornamelijk het Angelsaksische onderwijsformaat, met de nadruk op een praktische, pragmatische en interdisciplinaire benadering van leren. De drie belangrijkste kerngebieden van de curricula zijn:

  • Operations management onderwijs
  • Bedrijfsmanagement onderwijs
  • Praktisch onderwijs - stages
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

BBI Luxembourg

De BA-graad wordt toegekend aan het einde van drie jaar studie. Het wordt beschreven als "Carrière gericht programma", wat betekent dat het studenten rechtstreeks voorber ... [+]

PROGRAMMA ONDERGRADEN: 180 EC KREDIETEN

De BA-graad wordt toegekend aan het einde van drie jaar studie. Het wordt beschreven als "Carrière gericht programma", wat betekent dat het studenten rechtstreeks voorbereidt op de activiteiten van professionals. Daarom kunnen afgestudeerden aan het eind van dit programma, afhankelijk van hun persoonlijke ambities, rechtstreeks de werkwereld betreden of kunnen blijven studeren voor een Masters.

Dit programma richt zich op theoretische vakken (academische disciplines) en bevattingsvermogen (hospitality-activiteiten en alle bijbehorende faciliteiten). Het biedt kennis van teamwerk en besluitvorming. Het programma biedt een combinatie van operationele vaardigheden en solide managementkennis om de kennis van studenten over algemeen management en financiën, essentieel voor dit professionele carrièrepad, te vergroten.... [-]

Groothertogdom Luxemburg Wiltz
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
BBI - LUX Campus
Address
Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg
9516 Wiltz, Diekirch, Groothertogdom Luxemburg
Website
Telefoonnr.
+352 27 91 12 92