Scholen & Universiteiten in Macau

Top Hogescholen in Macau 2018/2019

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen die bachelor diploma in Macao biedt. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Macao hier. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de bacheloropleidingen aangeboden.

Zoek bachelor universiteiten in Macao en bladeren door hun bacheloropleidingen aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende undergraduate studie mogelijkheden in Macao en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Macao rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Macao

University of Saint Joseph

Macao Macau China Hefei August 2019

&nbsp USJ Universiteit van Sint-Jozef   - Een Europese stijl universiteit in Macau, China - Alle USJ graden worden toegekend door zowel USJ en de Katholieke Universiteit van Portugal - USJ geeft les in het Engels en heeft een multiculturele omgeving &nbsp De Universiteit van Saint Joseph (voorheen IIUM) werd opgericht in Macau door de Katholieke Universiteit van Portugal en het bisdom van Macau in 1996. USJ is georganiseerd in vier grote scholen: Kunst, Letteren … [+] en Wetenschappen, Management, leiderschap en Regering; Intelligent Systems and Technology, Christian Studies. Macau is een multiculturele stad en USJ weerspiegelt deze eigenschap. Onze studenten, docenten en medewerkers vertegenwoordigen vele naties en etnische groepen. Deze omgeving geeft studenten een gevoel van studeren in het buitenland tijdens een verblijf in eigen land; stimuleert kennisuitwisseling en levenservaringen en bereidt hen te leven in een diverse, wereldwijde, en verbonden wereld. Onze voertaal is Engels, de meest verspreide taal in de wereld. Echter, alle onze studenten is tevens belast met cursussen in Putonghua en Portugees zijn beter uitgerust om het werk en in een geglobaliseerde wereld leven. Door de wet, zijn alle graden gezamenlijk uitgereikt door de Universiteit van Sint-Jozef (USJ) en door de Katholieke Universiteit van Portugal (UCP), een toonaangevende Portugese universiteit met een respectabele internationale reputatie. &nbsp De universiteit biedt een leeromgeving gericht op onderzoek, met een modulair systeem dat open inschrijving en een constante stroom van faculteit van over de hele wereld mogelijk maakt. Op dit moment bieden we meer dan 50 programma's op de bachelor, post-graduate diploma, master-en doctoraal niveau. Licentiaat in de Architectuur, Communicatie en Media, Economie, Internationale betrekkingen en in de Filosofie, Master in de Sociale Psychologie en koordirectie, en een doctoraat in de wetenschap zijn enkele van de meest recente toevoegingen aan onze universiteit, die ook licentiaat programma's biedt in Government Studies, Informatie technologie, filosofie, psychologie, Christian Studies en Maatschappelijk Werk en de master-en doctoraatsprogramma graden in Business, Design, Onderwijs, Overheid, Geschiedenis, Inf ormatie Technology, klinische psychotherapie, muziek en religie. Onderzoek in een mondiale en coöperatieve perspectief is ook een centraal onderdeel van onze inspanningen en dat is waarom we zijn verbreding van de samenwerking met universiteiten en academies van de BRIC-blok en andere opkomende landen. We hebben momenteel afspraken met instellingen uit Brazilië en Latijns-Amerika, Rusland en Europa, China en Zuidoost-Azië. [-]