Alfa International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds de oprichting in 1998 is ALFA College erkend als een van de voornaamste ontwerpcolleges in Maleisië. Terwijl het trouw blijft aan zijn oorsprong als een ontwerpacademie, heeft het College zijn diplomaaanbod uitgebreid tot 2010, inclusief Early Childhood Education (ECE). ALFA College biedt momenteel diploma- en certificaatprogramma's aan in:

 • accountancy
 • architectuur
 • kunst en ontwerp
 • grafisch ontwerp
 • multimedia Design
 • Binnenhuisarchitectuur
 • bedrijfskunde
 • Early Childhood Education (ECE)

Leeromgeving

ALFA College biedt een unieke, dichtgeklede leeromgeving voor haar studenten. Omdat de student-tot-docent ratio in de klaslokalen laag blijft, kunnen de studenten nauw met de docenten werken, terwijl ze persoonlijke aandacht en coaching genieten. Maar het is meer dan alleen nummers die bijdragen tot de uniekheid van ALFA. De kwaliteit van de docenten en een leerfilosofie die een premie op oefengebaseerde training legt, zijn twee grote redenen waarom families ALFA kiezen. Dosenten hier zijn ervaren, professionals in het beroepsleven die zich bezighouden met het welzijn van de individuen onder hun leiding en de leerbenadering heeft zich in de loop van de tijd bewezen. In 2012 is ALFA College de NAPEI Award for Education Excellence en 'Tier 5 Excellent' door MyQuest voor 2012/2013 gepresenteerd.

Praktische en praktische cursussen

Het academische curriculum bestaat uit industrie-relevante vakken met een focus op professionele bereidheid. 70% van deze cursussen behelst praktische, hands-on content. Cursuswerk is ontworpen om de beste praktijken van de industrie te leren, die ALFA-afgestudeerden een groot voordeel biedt als ze de arbeidsmarkt betreden. Lokale werkgevers ontdekken ALFA-afgestudeerden om professionele professionals te zijn die in staat zijn om banen te verrichten die normaal gesproken worden toegewezen aan meer senior teamleden. Het college moedigt studenten aan om nieuwe benaderingen en zelfstandig denken te onderzoeken, terwijl ze een gedachtegang ontwikkelen die gericht is op probleemoplossing en praktische oplossingen. ALFA studenten zijn bevoegd om unieke standpunten duidelijk te formuleren terwijl ze in een teamcontext werken als voorbereiding op het leven in de professionele arena. Als gevolg hiervan kunnen ALFA-afgestudeerden zelf oplossingen op het gebied van industrie leveren, terwijl ze op optimale niveaus zelfstandig of in teamgebaseerde instellingen optreden.

Prijswinnende Studenten

ALFA studenten zijn doorgaans erkend voor hun voortreffelijke ontwerpwerk en hebben de hoogste eerbewijzen behaald in landelijke wedstrijden zoals:

 • De Tanjong Heritage Art Competition
 • Batik Furniture Design Competition
 • Dulux Emerging Talent Awards
 • Nippon Paint Young Designer Award
 • Kancil Awards
 • En nog veel meer

Elk van deze winsten geeft een duidelijke demonstratie van de technische vaardigheden en het ontwerpbegrip van onze studenten en blijft ALFA-studenten en -instructeurs inspireren.

Industrial Attachment

Een kenmerk van ALFA's curriculum is het 'Industrial Attachment' programma dat plaatsvindt tijdens een student's laatste studiejaar. Het programma biedt studenten praktische werkervaring en blootstelling aan de huidige eisen en kansen van de huidige industrie en bereidt studenten effectief op voor de toegang tot hun gekozen design beroep. ALFA's docenten stellen strikte richtlijnen voor studenten (en werkgevers) om tijdens hun industriële training te volgen om de waarde van de ervaring voor alle betrokken partijen te maximaliseren.


Educatieve studiereizen

Op maat gemaakte educatieve studiereisjes - lokaal of internationaal - zijn nog een andere kans om de blootstelling en de breedte van ervaring voor haar studenten te vergroten. Studietrips maken deelnemers in staat om de eigen rijke cultuurgeschiedenis van Maleisië te waarderen en ontmoeten ook buitenlandse designculturen die studenten helpen om als ontwerpers te groeien. Ontwerp kan niet gedijen in een laboratoriuminstelling wanneer de wereld als ultieme klaslokaal optreedt om creatieve ideeën te inspireren. Studenten hebben de gelegenheid om hun studies te verlenen bij uitstekende universiteiten in Australië, Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeeland. Onze afgestudeerden worden erkend voor hun academische status door internationaal erkende partneruniversiteiten door middel van scholarships en kredietherkenningswegen. Tenslotte dienen de prestaties van ALFA Alumni als een passende demonstratie van het kaliber van ALFA's educatieve programma's. Veel ALFA-afgestudeerden zijn nu bezig met succesvolle carrières zowel lokaal als overzees. Sommige zijn bloeiende zakenbezitters, terwijl anderen belangrijke rol spelen in multinationale organisaties. Om de voortdurende behoeften van de Alumni-gemeenschap te dienen, organiseert het College het verzamelen van netwerken en alumni-ondersteuningsdoeleinden. Deze avenue bevordert sterke banden onder afgestudeerden, terwijl het een vitale band vormt tussen de academie en de actieve leden van de industrie. Al met al biedt de ALFA Experience een verrijkende weg voor jongeren op weg naar een creatief en doelgericht professioneel leven. De opleidingen en ervaringen die hier worden behaald zullen de succesvolle afgestudeerde goed door het leven dienen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor of science (hons) in gastvrijheid management

Campus Voltijd January 2019 Maleisië Shah Alam

De Bachelor of Science (Hons) in het Hospitality Management programma biedt kennis en competenties aan studenten die een carrière hebben gekozen in deze dienstverlening. Studenten kunnen een hotel of toerisme specialisatie selecteren. Het ervaringsleer, projectgebaseerde aanpak en praktijkopleiding geven de studenten de nodige competenties om effectief te functioneren als leiders in de industrie. [+]

De Bachelor of Science (Hons) in het Hospitality Management programma biedt kennis en competenties aan studenten die een carrière hebben gekozen in deze dienstverlening. Studenten kunnen een hotel of toerisme specialisatie selecteren. Het ervaringsleer, projectgebaseerde aanpak en praktijkopleiding geven de studenten de nodige competenties om effectief te functioneren als leiders in de industrie.

De Bachelor of Science in Hospitality Management programma biedt studenten een grondig inzicht in de gastvrijheid operaties en management. Studenten worden getraind in besluitvorming en kritisch denken door middel van cursussen, in groepen en als individuen.

De afgestudeerden zullen hun loopbaanontwikkeling doorgaan naar midden- en senior managementposities in de volgende werkinstellingen:... [-]


Bachelor

Bachelor (hons) in bedrijfsadministratie

Campus Voltijd January 2019 Maleisië Shah Alam

De Bachelor (Hons) in het Business Administration programma is ontworpen om de studenten te helpen academische en technische vaardigheden te verwerven, zodat ze in de toekomst leidinggevende functies kunnen opnemen. [+]

De Bachelor (Hons) in het Business Administration programma is ontworpen om de studenten te helpen academische en technische vaardigheden te verwerven, zodat ze in de toekomst leidinggevende functies kunnen opnemen.

De doelstellingen van de cursus zijn gericht op:

1. Ontwikkelen van de vaardigheden en vaardigheden die nodig zijn om sterke leiderschapskwaliteiten en beheersmogelijkheden uit te oefenen in een complex, wereldwijd en veranderend bedrijfsomgeving door studenten inzicht te krijgen in de managementdisciplines van accounting & finance, marketing en management van mensen. Keuzevakken kunnen deze kennisbasis verder uitbreiden om studenteninteresses en beroepsbehoeften tegemoet te komen.... [-]


Bachelor computerwetenschappen (hons) (netwerktechnologie en cybersecurity)

Campus Voltijd January 2019 Maleisië Shah Alam

Afgestudeerden van deze opleiding verwerven de nodige vaardigheden die nodig zijn om een ​​netwerk te beheren en de beveiliging te behouden. Wij bieden ook laboratoriumvoorzieningen aan voor de studie van belangrijke gebieden, zoals netwerkbesturingssystemen, netwerkbeheer en netwerkimplementatie. [+]

Afgestudeerden van deze opleiding verwerven de nodige vaardigheden die nodig zijn om een ​​netwerk te beheren en de beveiliging te behouden. Wij bieden ook laboratoriumvoorzieningen aan voor het bestuderen van sleutelgebieden, zoals netwerkbesturingssystemen, netwerkbeheer en netwerkimplementatie. Afgestudeerden van deze cursus krijgen de benodigde vaardigheden die nodig zijn om een ​​netwerk te beheren en de beveiliging te behouden. Wij bieden ook laboratoriumvoorzieningen aan voor de studie van belangrijke gebieden, zoals netwerkbesturingssystemen, netwerkbeheer en netwerkimplementatie.

Dit programma biedt een unieke kans om te leren over gespecialiseerde beveiligingstechnieken en in real-world netwerkapparatuur in real-world te gebruiken. Studenten worden ook opgeleid over marktleiderende Cisco Routing & Switching Techniques, beveiligingsapparatuur, ethische hackingstechnieken, kwetsbaarheidsanalyse, penetratie testen en data-encryptietechnologie.... [-]


Contact

Adres CT-11 & CT-12, Corporate Tower, Subang Square, Jalan SS15/4G, 47500 Subang Jaya
47500 Shah Alam, Selangor, Maleisië
Website http://www.alfa.edu.my/
Telefoon +60146975220