Lees de Officiële Beschrijving

Over APIIT

Het Asia Pacific Institute of Information Technology biedt een scala aan programma's die zijn ontworpen om zeer inzetbare afgestudeerden te produceren, door onze studenten een internationaal geba- seerde academische ervaring te bieden die nauw aansluit op de behoeften van de industrie. Als een integraal lid van de APIIT Education Group - bestaande uit de Asia Pacific University of Technology

APIIT's programma's worden aangeboden samen met onze al lang bestaande internationale partner, Staffordshire University, Verenigd Koninkrijk. In het kader van dit goedgekeurde samenwerkingsverband levert APIIT Staffordshire University-graden aan de hand van hetzelfde curriculum en conform dezelfde leer-, leer- en beoordelingskwaliteitsverhogingsprocessen als in het VK, met als doel de vergelijkbaarheid van studentenervaringen en academische normen te waarborgen.

Creatieve industrieën in Maleisië en de regio lopen voorop met vooruitstrevende Staffordshire University Courses @ APIIT op het gebied van ontwerpinnovatie

Het onderwijssysteem van APIIT produceert afgestudeerden die de belofte van Staffordshire om de Staffordshire Graduate te produceren - afgestudeerden met de belangrijkste vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid, ondernemerschap en ondernemerschap - en het vermogen om op te vallen op de arbeidsmarkt te vertegenwoordigen. Als APIIT-studenten die studeren aan Staffordshire University-diploma's, krijgen onze studenten veel meer dan alleen een goed begrip van hun onderwerpen, maar vertrekken ze met een reeks attributen die potentiële werkgevers niet alleen zoeken, maar ook waarderen en respecteren. Tegelijkertijd worden de eigen Foundation- en Diploma-programma's van APIIT ook van externe kwaliteit verzekerd door de Staffordshire University, die ervoor zorgt dat studenten een internationaal gebenchmarkte kwalificatie behalen en tegelijkertijd zorgen voor een succesvolle voortgang naar de mate van hun keuze.

Deze benadering bij het aanbieden van internationaal gebenchmarkt onderwijs reikt ook verder dan de grenzen van Maleisië en wordt nauw nagebootst binnen onze familie van APIIT filiaalcampussen die actief zijn in Sri Lanka en India. Onder Maleisië's eerste MSC-Status Institutions, heeft APIIT ook een sterke staat van dienst opgebouwd op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en commercialisatie. Tot nu toe heeft APIIT meer dan 50 Maleisische en internationale prijzen gewonnen voor zijn innovaties, producten en studentenprojecten. Als erkenning voor de focus op kwaliteit in het onderwijs ontving de APIIT Education Group de Award of Excellence van de premier in 2011, evenals de Export Quality Award van het ministerie van Internationale Handel en Industrie, Maleisië.

De academische programma's van APIIT zijn goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs van Maleisië en de kwalificaties zijn volledig of voorlopig geaccrediteerd door het Maleisische kwalificatiebureau (MQA).

Waarom studeren in Kuala Lumpur, Maleisië

Er is voor elk wat wils

Kuala Lumpur (KL) is al lang de studiekeuze voor studenten uit Indonesië, China, India, Pakistan, Centraal-Azië, Europa, het Midden-Oosten, de Maldiven, Afrika en landen in de regio Zuidoost-Azië. Naast het prachtige Maleisië, de gevarieerde bevolking en stabiele omstandigheden, biedt de enorme variëteit aan cursussen die wij bieden - van IT en technologie tot biotechnologie en media - een leven lang leren kansen voor al onze studenten.

Hoge academische normen en internationale erkenning

Onderwijs is een investering, dus u wilt ervoor zorgen dat u een goede kwalificatie en een hoge mate van leren krijgt. In de loop der jaren hebben we ons aangepast aan moderne lesmethoden en -faciliteiten zonder de waarden van traditionele leerbenaderingen te verwerpen. U kunt er zeker van zijn dat u onderwijskwalificaties ontvangt die van internationale normen en erkenning zijn. Deze kwalificaties zijn overdraagbaar en worden erkend door andere universiteiten, waaronder het VK en Australië. Uiteraard is ons uiteindelijke doel dat uw kwalificaties en studies overdraagbaar en gewaardeerd worden in het personeelsbestand.

Je zult je Engels verbeteren

Maleisië biedt enorme kansen om nieuwe talen te leren en beheersen. Onze multiculturele diversiteit en bevolking bestaat uit sprekers van het Engels, Bahasa Melayu, Mandarijn, Chinese dialecten, Tamil en een groot aantal anderen. Je ontmoet en studeert met studenten uit de hele regio, waardoor je de mogelijkheid hebt om nieuwe talen te spreken en te oefenen. De meerderheid van de studenten spreekt Engels en onze lessen worden allemaal in het Engels afgenomen. Je kunt ook aanvullende Engelse lessen volgen voordat je met je studie begint.

Een betaalbare optie

De totale kosten van studeren en wonen in Maleisië zijn over het algemeen lager dan in de meeste landen die internationaal erkende en kwalitatief hoogwaardige opleidingen aanbieden.

Een centrum voor technologie en multimedia

De Multimedia Super Corridor (MSC) van de Maleisische regering werd in 1996 gelanceerd om het land voort te stuwen in informatietijdperk via een reeks initiatieven of vlaggenschipapplicaties waaronder elektronische overheid, slimme scholen, telegeneeskunde, onderzoek
Maleisië blijkt ook een record te zijn in de architectuurgeschiedenis van het oude naar het nieuwe. Kom en zie een van de hoogste betonnen torens ter wereld! Met een hoogte van 421 meter werd de Toren van Kuala Lumpur gebouwd door een lokaal bedrijf om op te treden als een telecommunicatie- en omroepstoren. Afgezien van de ingewikkelde architectuur, kun je ook een rit maken in een van de vier expressliften naar de top en het uitzicht vanaf het observatiedek bewonderen.
De Petronas Twin Towers van 452 meter staan ​​boven de skyline van Kuala Lumpur en zijn een nationaal monument en de trots van het land. Het gebouw van 88 verdiepingen met een aantrekkelijke façade van glas en staal is een geïntegreerde ontwikkeling met commerciële, winkel-, hotel-, conventie-, amusementsfaciliteiten en woningen.

Gemakkelijk bereikbaar

Maleisië is gemakkelijk te bereiken met vluchten vanuit de hele wereld. Het is ook bereikbaar over zee en vanuit buurlanden als Indonesië, Singapore en Thailand. KL International Airport, KLIA, is een huiselijke luchthavenomgeving met hightech-attracties. Het is een drukke luchthaven die vliegtickets verzorgt en verwerkt die vertrekken en landen van over de hele wereld.
Als u een liefhebber van autosporten bent, zult u met genoegen weten dat een Formule 1-racecircuit zich in de buurt van de luchthaven bevindt, waar Formula One Race elk jaar in maart wordt gehouden. Het circuit biedt ook het hele jaar door motor- en rallyraceactiviteiten.

Ervaar de culturele diversiteit

Je zult een heerlijke samensmelting van de oudste beschavingen van Azië ontdekken - Maleis, Chinees, Indiaas, met een uitbundige viering van festivals, gebruiken en tradities en een scala aan multiculturele keukens.
Uit eten in Maleisië is een avontuur voor fijnproevers. Er is een grote variëteit - van pittig Maleis eten, een eindeloze variëteit aan Chinees eten, exotische gerechten uit India, de westerse keuken, Nyonya en Portugese gerechten. Geniet van populaire Maleisische gerechten zoals saté, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa en kiprijst. Internationale fastfoodketens zijn ook overal verkrijgbaar in de steden.
Maleisiërs vieren een reeks vakanties en festivals - Deepavali of het Lichtfestival, Hari Raya, Chinees Nieuwjaar, Kerstmis, Nationale feestdag of Merdeka-dag, Lantaarn en Maancake-festival, om er maar een paar te noemen.

Matig klimaat en weer

Maleisië heeft een tropisch, vochtig klimaat met temperaturen van gemiddeld 29 ° C gedurende het hele jaar en koeler in de hooglanden. Geografisch wordt het gebaad in de warme tropische zon, met 3.000 kilometer kustlijn, een reeks koele heuvelruggen, 's werelds oudste regenwoud en de hoogste berg van Zuidoost-Azië. Het heldere en tropische klimaat zorgt ervoor dat de meeste sporten en activiteiten het hele jaar door kunnen worden genoten.

Sportieve activiteiten en avontuur

Veel sporten worden gespeeld in Maleisië. Tot de populaire behoren voetbal, badminton, hockey, tennis en squash. Andere favorieten zijn fietsen, cricket, bowlen, golfen, rugby, tafeltennis, softbal en grand prix racen.
Als je van natuurlijk avontuur houdt, zul je veel plezier beleven! Met de lange kustlijn en eilanden voor de kust kun je waterskiën, windsurfen, snorkelen en duiken op eilanden en aan zeeën, ook kanoën, wildwatervaren, riviersafari en cruises langs het grote riviersysteem.
Dat is niet alles. Grot verkennen, bergbeklimmen, off-road rijden, mountainbiken, jungle trekking, trail rijden, duiken, vissen, vogels kijken en paragliding behoren ook tot de populaire activiteiten in Maleisië.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Dit programma heeft tot doel je te ontwikkelen als een creatieve animator. De animatieroute biedt de mogelijkheid om zich te specialiseren in modellering, animatie en op ... [+]

OverzichtDit programma heeft tot doel je te ontwikkelen als een creatieve animator. De animatieroute biedt de mogelijkheid om zich te specialiseren in modellering, animatie en op composiet gebaseerde toepassingen bij het maken van filmcreatie.Het programma richt zich op de vele aspecten van het fundamentele animatieproces en wordt ondersteund door een reeks gespecialiseerde docenten, demonstraties en seminars die studenten kennis laten maken met professioneel, ontwerp en creatief proces.Jaar 1 biedt een structuur voor het leren van de belangrijkste principes van animatie. Je zult een reeks technieken verkennen met 2D- en CG-elementen.Jaar 2 omvat de ontwikkeling van personages dieper. Dit omvat het verbeteren van de audiogesprek en lichaamsbeweging, een introductie tot actie-integratie en geavanceerde belichting en camerawerk voor een betere compositie van de opname; evenals modelbouw als een kernmodule met een focus op set building. Je hebt ook de mogelijkheid om experimentele animaties te bestuderen.In jaar 3 wordt van u verwacht dat u een reeks korte animaties maakt met uitstekende, op prestaties gebaseerde animaties. Nadruk wordt gelegd op de beroepspraktijk ter voorbereiding op het afstuderen en betere kansen op werk door middel van animatie.Toelatingseisen... [-]
Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

De BA (Hons) in Internationale Betrekkingen heeft tot doel afgestudeerden te produceren die reflecterende en kritische leerlingen zijn, met een mondiaal perspectief, en d ... [+]

OverzichtDe BA (Hons) in Internationale Betrekkingen heeft tot doel afgestudeerden te produceren die reflecterende en kritische leerlingen zijn, met een mondiaal perspectief, en die zijn voorbereid op de wereld van werk. Dit wordt bereikt door een aantal maatregelen:Om te profiteren van de kennis en het begrip dat de mate beoogt te ontwikkelen, worden effectieve communicatie en het vermogen om in teams en met diverse belanghebbenden te werken, gezien als essentiële eigenschappen van onze afgestudeerden. De ontwikkeling van communicatie-, presentatie- en teamwerkvaardigheden liggen aan de basis van de opleiding en worden gevoed vanuit de eerste beginselen tot een hoog niveau van vaardigheid in veel van de thematische modules en vooral via zelfstudieprogramma's.Werkgevers hechten ook waarde aan onafhankelijkheid van het denken en een creatief vermogen om oplossingen te vinden. De graad stelt studenten in staat om het eigendom van hun leren te verwerven - individueel of in groepen - en moedigt onafhankelijkheid van denken en het oplossen van problemen over een breed spectrum van activiteiten aan: bij het uitvoeren van een onderzoeksscriptie; in kritisch lezen en schrijven in thematische modules; of in tutorial discussies en presentaties.Daarnaast onderzoekt de mate vraagstukken van duurzaamheid en het milieu. Atmosferische en vele andere vervuilingen zijn onvermijdelijk mondiale problemen omdat ze geen grenzen kennen en hier zijn opgenomen omdat duurzaamheid en het milieu steeds belangrijker worden mondiale kwesties, waaronder de internationale concurrentie voor schaarse hulpbronnen zoals olie en water.ToelatingseisenRoute 1: Toegang tot jaar 1 graadSuccesvolle afronding van STPM met 2 volledige passes of gelijkwaardig met minimale CGPA... [-]
Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Deze graad zal een hele wereld van loopbaan- en adviesmogelijkheden openen. Afgestudeerden werken in gebieden zoals computer, sportartikelen, fitnessapparatuur, horlogeon ... [+]

OverzichtDeze graad zal een hele wereld van loopbaan- en adviesmogelijkheden openen. Afgestudeerden werken in gebieden zoals computer, sportartikelen, fitnessapparatuur, horlogeontwerp, auto-ontwerp en verpakking. Sommige afgestudeerden richten hun eigen bedrijf op of gaan naar marketing, modelbouw, grafische vormgeving, ontwerp van computerspellen, ontwerpbeheer en lesgeven.Dit programma bevat spannende en diverse projecten zoals speelgoed, huishoudelijke producten, transport, fitnessapparatuur en verlichting. Toegang tot uitstekende workshops, modelleerfaciliteiten en software stelt studenten in staat om hun werk naar een professionele standaard te presenteren.Kernvaardigheden worden geïntroduceerd door middel van gestructureerde en praktische ontwerpprojecten, waaronder het genereren van ideeën, tekenen en weergeven, het maken van modellen en computerwerk. Verdere modules omvatten Concept Generation, Ergonomics and Usability, Materials and Manufacture and Aesthetics. Het programma vordert meer geavanceerde CAD-projecten en de rol van Rapid Prototyping.Wanneer de gelegenheid zich voordoet, kunnen studenten samenwerken aan samenwerkingsprojecten met studenten en medewerkers van Transport Design, Advertising en Brand Management en andere programma's.In jaar 3 voltooit u een groot ontwerpproject in een gebied van persoonlijk belang. Deze flexibiliteit geeft studenten de middelen om te genieten van echt origineel denken en innovatief te zijn. Studenten kunnen hun ontwerpen ook tentoonstellen aan het grote publiek en potentiële werkgevers aan het eind van het jaar.ToelatingseisenRoute 1: Toegang tot jaar 1Succesvolle afronding van STPM met 2 volledige passes of gelijkwaardig met minimale CGPA van 2,0 en voltooiing van SPM of gelijkwaardig; ofSuccesvolle afronding van A-niveau met minimaal een voldoende voor 2 vakken en succesvolle afronding van O-Level of gelijkwaardig; ofHerkende matriculatie of basis met CGPA 2.0; ofEen kwalificatie die... [-]
Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Onze 360 ​​° -benadering van creatieve en strategische reclame en merkbeheer ontwikkelt professionals met een breed scala aan vaardigheden, waardoor uw kansen op de arbei ... [+]

OverzichtOnze 360 ​​° -benadering van creatieve en strategische reclame en merkbeheer ontwikkelt professionals met een breed scala aan vaardigheden, waardoor uw kansen op de arbeidsmarkt worden vergroot. Onze creatieve studio-omgeving weerspiegelt een bureauomgeving, waarbij flexibele werkzones en projectruimten worden gecreëerd met standaardsoftware.Ons dynamisch, ideeëngestuurd reclameprogramma biedt u de vaardigheden en het inzicht om een ​​carrière in de creatieve industrie te ontwikkelen. Of u nu in een creatief team wilt werken, een copywriter, accountplanner of merkmanager wilt zijn, u zult vitale praktijkervaring opdoen die zeer aantrekkelijk is voor toekomstige werkgevers.Het programmateam heeft ervaring in de sector en onze bijbehorende docenten zijn huidige creatieve directeuren en praktijkdeskundigen. We plaatsen creatief denken en ideeën in het centrum van onze 360 ​​° -aanpak voor reclamestudies via digitale en traditionele advertentieplatforms, verkennen van sociale media, virale marketing en ambient advertising.Plaatsingen in de branche en bezoeken aan bureaus zullen bijdragen aan uw ontwikkeling. U leert hoe u advertentiecampagnes kunt maken door belangrijke gebieden van creatief denken, strategie en planning te bestuderen, evenals het genereren van ideeën, geïntegreerde communicatie, art direction en copywriting.ToelatingseisenRoute 1: Toegang tot jaar 1Succesvolle afronding van STPM met 2 volledige passes of gelijkwaardig met minimale CGPA van 2,0 en voltooiing van SPM of gelijkwaardig; ofSuccesvolle afronding van A-niveau met minimaal een voldoende voor 2 vakken en succesvolle afronding van O-Level of gelijkwaardig; ofHerkende matriculatie of basis met CGPA 2.0 op SPM-niveau; ofEen kwalificatie die APIIT accepteert als gelijkwaardig aan het bovenstaande.... [-]
Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Er zijn spannende kansen als interieur- en exterieurontwerpers in auto- en transportbedrijven en als ontwerpconsultants. Sommige afgestudeerden kiezen ervoor om hun eigen ... [+]

OverzichtEr zijn spannende kansen als interieur- en exterieurontwerpers in auto- en transportbedrijven en als ontwerpconsultants. Sommige afgestudeerden kiezen ervoor om hun eigen bedrijf te starten. Studenten leren een scala aan overdraagbare vaardigheden die kunnen worden toegepast op land-, zee- en luchtprojecten.Studenten werken aan transport- en industriële ontwerpprojecten in een creatieve en vriendelijke studiomgeving. Ze hebben toegang tot uitstekende workshops en modelleringsfaciliteiten, gebruiken standaard software en zullen hun werk naar verwachting professioneel presenteren.Kernvaardigheden worden ontwikkeld door middel van gestructureerde en praktische ontwerpprojecten, waaronder het genereren van ideeën, tekenen en weergeven, kleimodellen en relevante software. Het programma werkt nauw samen met bezoekende ontwerpers die erbij betrokken zijn. De leer- en leertechnieken zijn gevarieerd en omvatten individuele en groepsontwikkelingsworkshops, tutorials, seminars en presentaties.Studenten hebben belangrijke technische en CAD-input gedurende de programma's van de Faculteit der Letteren en Creatieve Technologie en voltooien een groot ontwerpproject in jaar 3 op een gebied van persoonlijk belang. Deze flexibiliteit geeft de middelen om je te bezighouden met echt origineel en innovatief denken.Onze doelstellingen zijn om studenten uit te rusten met een breed scala aan specialistische en overdraagbare vaardigheden. Het programma biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan stages en om deel te nemen aan nationale ontwerpwedstrijden. Studenten tonen hun ontwerpen ook aan het grote publiek en potentiële werkgevers aan het einde van het jaar.ToelatingseisenRoute 1: Toegang tot jaar 1Succesvolle afronding van STPM met 2 volledige passes of gelijkwaardig met minimale CGPA van 2,0 en voltooiing van SPM of gelijkwaardig; ofSuccesvolle afronding van A-niveau met minimaal een... [-]
Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

De VFX-prijs is voor aanvragers die op zoek zijn naar een carrière in de film-, postproductie- of game-industrie - hoewel sommige afgestudeerden mogelijk naar posities ga ... [+]

Overzicht

De VFX-prijs is voor aanvragers die op zoek zijn naar een carrière in de film-, postproductie- of game-industrie - hoewel sommige afgestudeerden mogelijk naar posities gaan in de architectuurvisualisatie, opnieuw aanraken / reclamebureaus of postdoctorale studies.

VFX gaat voornamelijk over ideeën en conceptgeneratie voor film of games, met betrekking tot personages, voertuigen, producten, kleding, sets en omgevingen - uiteindelijk neemt die ideeën door tot afgewerkte conceptillustraties of 3D-modellen.Meer dan ooit hebben de film- en gamesindustrieën tastbare, opwindende plots / scenario's nodig met personages, omgevingen en rekwisieten om ze te evenaren. Studenten ontwikkelen ideeën soms als 2D-kunstconcepten, aangevuld met nauwkeurige 3D-digitale modellering, gekoppeld aan groene scherm / compositietechnieken. Ontwerpmethodologie, concept-originatie, speculatief ontwerp, visualisatievaardigheden, life-drawing, fysieke schets en facsimilemodellering bieden traditionele ontwerpvaardigheden.Projectwerk wordt individueel of als onderdeel van een team uitgevoerd. Onze medewerkers hebben goede (en groeiende) industriële links. Waar mogelijk doen ze een beroep op hun onderzoeks- of commerciële werk om het curriculum te informeren en vorm te geven, resulterend in meer op de industrie afgestemde afgestudeerden.Toelatingseisen... [-]
Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

In de concurrerende zakenwereld van vandaag speelt IT een belangrijke rol bij het benutten van commercieel potentieel. Je afgestudeerde bestemming van dit programma bevin ... [+]

Overzicht

In de concurrerende zakenwereld van vandaag speelt IT een belangrijke rol bij het benutten van commercieel potentieel. Je afgestudeerde bestemming van dit programma bevindt zich waarschijnlijk op managementniveau binnen een IT-afdeling, ontwikkelt IT-systemen en onderhoudt de behoeften van een aantal zakelijke afdelingen. U kunt een loopbaan nemen in de ontwikkeling van IT-systemen, IT-systeemanalyse en -ontwerp of IT-netwerkbeheer.

Tijdens het eerste jaar maak je kennis met bedrijfs- en computerconcepten, hulpmiddelen en technieken. Jaar 2 behandelt de ontwikkeling van IT-systemen voor bedrijven, analyse, ontwerp en ontwikkeling van webgebaseerde oplossingen, netwerken en professionele problemen in de informatica.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Cyber ​​Security is een belangrijk en groeiend werkgebied voor computerprofessionals. Elke organisatie die een computernetwerk heeft of internet gebruikt, loopt een poten ... [+]

Overzicht

Cyber ​​Security is een belangrijk en groeiend werkgebied voor computerprofessionals. Elke organisatie die een computernetwerk heeft of internet gebruikt, loopt een potentieel beveiligingsrisico en heeft mensen met gespecialiseerde vaardigheden nodig om hun systemen en gegevens te beschermen. U kunt ook merken dat u werkt voor een gespecialiseerd adviesbureau dat dergelijke diensten levert aan kleinere organisaties.

Computersystemen slaan, verwerken en communiceren een grote verscheidenheid aan gegevens. Veel van deze gegevens zijn privé en onjuiste toegang ertoe kan leiden tot aanzienlijke kosten voor een organisatie of de persoon die de gegevens bezit. Het beveiligen van computersystemen tegen kwaadwillende aanvallen of zelfs tegen onopzettelijke schade is van vitaal belang voor elk computersysteem. Dit programma biedt je de kennis en vaardigheden om aanvallen en onbedoelde schade aan computersystemen te voorkomen.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Deze prijs voorziet je van de vaardigheden om te werken in film, tv en nieuwe media. Gespecialiseerd in industriestandaard producten, van digitale film- en videobewerking ... [+]

OverzichtDeze prijs voorziet je van de vaardigheden om te werken in film, tv en nieuwe media. Gespecialiseerd in industriestandaard producten, van digitale film- en videobewerking tot de animatievaardigheden die vereist zijn voor het produceren van standaardtitels en effecten voor uitzendstandaard, krijgt u ook de postproductievaardigheden die alle postproductieprofessionals nodig hebben.Dit programma combineert de studie van digitale videoproductie en postproductie op een aantal verschillende gebieden, waaronder film, video, televisie, animatie, design en digitale beeldbewerking. U leert hoe u standaard software zoals Final Cut Pro Studio en de Adobe Creative Suite gebruikt. Alle vaardigheden na de productie worden ondersteund door de kennis van filmproductie die alle editors en post-productieprofessionals nodig hebben.Jaar 1 omvat alle elementaire vaardigheden na de productie, inclusief afbeeldingen en de basisprincipes van filmproductie en -bewerking, met opties om geluidsopname en CGI op te nemen.In de jaren 2 en 3 studeer je montage, animatie en high definition videoproductie. Deze vaardigheden worden gecombineerd met kleurcorrectie voor Film en tv, compositing (groen scherm) en matchen bewegende objecten in geanimeerde en videoscènes.Dit zal worden gecombineerd met de mogelijkheid om andere filmgerelateerde onderwerpen, cinematografie, audioproductie, mixen en ontwerp en videoclipproductie te bestuderen. De combinatie van de verworven vaardigheden geeft afgestudeerden de voorsprong in de film-, televisie- en media-industrie.ToelatingseisenRoute 1: Toegang tot jaar 1Succesvolle afronding van STPM met 2 volledige passes of gelijkwaardig met minimale CGPA van 2,0 en voltooiing van SPM of gelijkwaardig; of,Succesvolle afronding van A-niveau met minimaal een voldoende voor 2 vakken en succesvolle afronding van O-Level of gelijkwaardig; ofHerkende matriculatie of... [-]
Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Omdat computers een intrinsiek onderdeel zijn van het normale leven, zijn ze ook belangrijk als een hulpmiddel bij criminele activiteiten. Daarom kunnen ze een essentiële ... [+]

Overzicht

Omdat computers een intrinsiek onderdeel zijn van het normale leven, zijn ze ook belangrijk als een hulpmiddel bij criminele activiteiten. Daarom kunnen ze een essentiële bron van bewijs leveren. Deze prijs biedt een solide basis voor de vaardigheden die u nodig hebt om een ​​carrière in het forensisch onderzoek van computersystemen en gerelateerde beveiligingsgebieden te volgen. Dezelfde vaardigheden die u in staat stellen om bewijs te achterhalen, bieden u ook de nodige vaardigheden om organisaties en personen te helpen gegevens / informatie te herstellen die mogelijk verloren of beschadigd is geraakt als gevolg van de toevallige of kwaadwillende activiteit. Je kunt niet alleen criminele activiteiten detecteren, maar ook mensen helpen te beschermen tegen de gevolgen van dergelijke activiteiten.... [-]

Maleisië Kuala Lumpur
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands