Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over APIIT

Het Asia Pacific Institute of Information Technology biedt een scala aan programma's die zijn ontworpen om zeer inzetbare afgestudeerden te produceren, door onze studenten een internationaal geba- seerde academische ervaring te bieden die nauw aansluit op de behoeften van de industrie. Als een integraal lid van de APIIT Education Group - bestaande uit de Asia Pacific University of Technology

APIIT's programma's worden aangeboden samen met onze al lang bestaande internationale partner, Staffordshire University, Verenigd Koninkrijk. In het kader van dit goedgekeurde samenwerkingsverband levert APIIT Staffordshire University-graden aan de hand van hetzelfde curriculum en conform dezelfde leer-, leer- en beoordelingskwaliteitsverhogingsprocessen als in het VK, met als doel de vergelijkbaarheid van studentenervaringen en academische normen te waarborgen.

Creatieve industrieën in Maleisië en de regio lopen voorop met vooruitstrevende Staffordshire University Courses @ APIIT op het gebied van ontwerpinnovatie

Het onderwijssysteem van APIIT produceert afgestudeerden die de belofte van Staffordshire om de Staffordshire Graduate te produceren - afgestudeerden met de belangrijkste vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid, ondernemerschap en ondernemerschap - en het vermogen om op te vallen op de arbeidsmarkt te vertegenwoordigen. Als APIIT-studenten die studeren aan Staffordshire University-diploma's, krijgen onze studenten veel meer dan alleen een goed begrip van hun onderwerpen, maar vertrekken ze met een reeks attributen die potentiële werkgevers niet alleen zoeken, maar ook waarderen en respecteren. Tegelijkertijd worden de eigen Foundation- en Diploma-programma's van APIIT ook van externe kwaliteit verzekerd door de Staffordshire University, die ervoor zorgt dat studenten een internationaal gebenchmarkte kwalificatie behalen en tegelijkertijd zorgen voor een succesvolle voortgang naar de mate van hun keuze.

Deze benadering bij het aanbieden van internationaal gebenchmarkt onderwijs reikt ook verder dan de grenzen van Maleisië en wordt nauw nagebootst binnen onze familie van APIIT filiaalcampussen die actief zijn in Sri Lanka en India. Onder Maleisië's eerste MSC-Status Institutions, heeft APIIT ook een sterke staat van dienst opgebouwd op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en commercialisatie. Tot nu toe heeft APIIT meer dan 50 Maleisische en internationale prijzen gewonnen voor zijn innovaties, producten en studentenprojecten. Als erkenning voor de focus op kwaliteit in het onderwijs ontving de APIIT Education Group de Award of Excellence van de premier in 2011, evenals de Export Quality Award van het ministerie van Internationale Handel en Industrie, Maleisië.

De academische programma's van APIIT zijn goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs van Maleisië en de kwalificaties zijn volledig of voorlopig geaccrediteerd door het Maleisische kwalificatiebureau (MQA).

Waarom studeren in Kuala Lumpur, Maleisië

Er is voor elk wat wils

Kuala Lumpur (KL) is al lang de studiekeuze voor studenten uit Indonesië, China, India, Pakistan, Centraal-Azië, Europa, het Midden-Oosten, de Maldiven, Afrika en landen in de regio Zuidoost-Azië. Naast het prachtige Maleisië, de gevarieerde bevolking en stabiele omstandigheden, biedt de enorme variëteit aan cursussen die wij bieden - van IT en technologie tot biotechnologie en media - een leven lang leren kansen voor al onze studenten.

Hoge academische normen en internationale erkenning

Onderwijs is een investering, dus u wilt ervoor zorgen dat u een goede kwalificatie en een hoge mate van leren krijgt. In de loop der jaren hebben we ons aangepast aan moderne lesmethoden en -faciliteiten zonder de waarden van traditionele leerbenaderingen te verwerpen. U kunt er zeker van zijn dat u onderwijskwalificaties ontvangt die van internationale normen en erkenning zijn. Deze kwalificaties zijn overdraagbaar en worden erkend door andere universiteiten, waaronder het VK en Australië. Uiteraard is ons uiteindelijke doel dat uw kwalificaties en studies overdraagbaar en gewaardeerd worden in het personeelsbestand.

Je zult je Engels verbeteren

Maleisië biedt enorme kansen om nieuwe talen te leren en beheersen. Onze multiculturele diversiteit en bevolking bestaat uit sprekers van het Engels, Bahasa Melayu, Mandarijn, Chinese dialecten, Tamil en een groot aantal anderen. Je ontmoet en studeert met studenten uit de hele regio, waardoor je de mogelijkheid hebt om nieuwe talen te spreken en te oefenen. De meerderheid van de studenten spreekt Engels en onze lessen worden allemaal in het Engels afgenomen. Je kunt ook aanvullende Engelse lessen volgen voordat je met je studie begint.

Een betaalbare optie

De totale kosten van studeren en wonen in Maleisië zijn over het algemeen lager dan in de meeste landen die internationaal erkende en kwalitatief hoogwaardige opleidingen aanbieden.

Een centrum voor technologie en multimedia

De Multimedia Super Corridor (MSC) van de Maleisische regering werd in 1996 gelanceerd om het land voort te stuwen in informatietijdperk via een reeks initiatieven of vlaggenschipapplicaties waaronder elektronische overheid, slimme scholen, telegeneeskunde, onderzoek
Maleisië blijkt ook een record te zijn in de architectuurgeschiedenis van het oude naar het nieuwe. Kom en zie een van de hoogste betonnen torens ter wereld! Met een hoogte van 421 meter werd de Toren van Kuala Lumpur gebouwd door een lokaal bedrijf om op te treden als een telecommunicatie- en omroepstoren. Afgezien van de ingewikkelde architectuur, kun je ook een rit maken in een van de vier expressliften naar de top en het uitzicht vanaf het observatiedek bewonderen.
De Petronas Twin Towers van 452 meter staan ​​boven de skyline van Kuala Lumpur en zijn een nationaal monument en de trots van het land. Het gebouw van 88 verdiepingen met een aantrekkelijke façade van glas en staal is een geïntegreerde ontwikkeling met commerciële, winkel-, hotel-, conventie-, amusementsfaciliteiten en woningen.

Gemakkelijk bereikbaar

Maleisië is gemakkelijk te bereiken met vluchten vanuit de hele wereld. Het is ook bereikbaar over zee en vanuit buurlanden als Indonesië, Singapore en Thailand. KL International Airport, KLIA, is een huiselijke luchthavenomgeving met hightech-attracties. Het is een drukke luchthaven die vliegtickets verzorgt en verwerkt die vertrekken en landen van over de hele wereld.
Als u een liefhebber van autosporten bent, zult u met genoegen weten dat een Formule 1-racecircuit zich in de buurt van de luchthaven bevindt, waar Formula One Race elk jaar in maart wordt gehouden. Het circuit biedt ook het hele jaar door motor- en rallyraceactiviteiten.

Ervaar de culturele diversiteit

Je zult een heerlijke samensmelting van de oudste beschavingen van Azië ontdekken - Maleis, Chinees, Indiaas, met een uitbundige viering van festivals, gebruiken en tradities en een scala aan multiculturele keukens.
Uit eten in Maleisië is een avontuur voor fijnproevers. Er is een grote variëteit - van pittig Maleis eten, een eindeloze variëteit aan Chinees eten, exotische gerechten uit India, de westerse keuken, Nyonya en Portugese gerechten. Geniet van populaire Maleisische gerechten zoals saté, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa en kiprijst. Internationale fastfoodketens zijn ook overal verkrijgbaar in de steden.
Maleisiërs vieren een reeks vakanties en festivals - Deepavali of het Lichtfestival, Hari Raya, Chinees Nieuwjaar, Kerstmis, Nationale feestdag of Merdeka-dag, Lantaarn en Maancake-festival, om er maar een paar te noemen.

Matig klimaat en weer

Maleisië heeft een tropisch, vochtig klimaat met temperaturen van gemiddeld 29 ° C gedurende het hele jaar en koeler in de hooglanden. Geografisch wordt het gebaad in de warme tropische zon, met 3.000 kilometer kustlijn, een reeks koele heuvelruggen, 's werelds oudste regenwoud en de hoogste berg van Zuidoost-Azië. Het heldere en tropische klimaat zorgt ervoor dat de meeste sporten en activiteiten het hele jaar door kunnen worden genoten.

Sportieve activiteiten en avontuur

Veel sporten worden gespeeld in Maleisië. Tot de populaire behoren voetbal, badminton, hockey, tennis en squash. Andere favorieten zijn fietsen, cricket, bowlen, golfen, rugby, tafeltennis, softbal en grand prix racen.
Als je van natuurlijk avontuur houdt, zul je veel plezier beleven! Met de lange kustlijn en eilanden voor de kust kun je waterskiën, windsurfen, snorkelen en duiken op eilanden en aan zeeën, ook kanoën, wildwatervaren, riviersafari en cruises langs het grote riviersysteem.
Dat is niet alles. Grot verkennen, bergbeklimmen, off-road rijden, mountainbiken, jungle trekking, trail rijden, duiken, vissen, vogels kijken en paragliding behoren ook tot de populaire activiteiten in Maleisië.

Locaties

Kuala Lumpur

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Telefoonnr.
+603-8996 1000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden