Lees de Officiële Beschrijving

Aviation Management College is opgericht met het hoofddoel om "waarde toe te voegen" aan de luchtvaartbroederschap in Maleisië . We willen de centrale focus worden op luchtvaartmanagement gerelateerde kennis en informatie in Maleisië. We willen de groei stimuleren voor de luchtvaartindustrie in Maleisië. Zoals u wellicht weet, zal de luchtvaartindustrie in de regio Azië en Stille Oceaan (met inbegrip van Maleisië) groeien met de komstgroei van de economieën in China en India.

In overeenstemming met onze kernwaarden: klanttevredenheid, continue verbetering, professionaliteit en teamwork, onze studenten en deelnemers 'tevredenheid is onze primaire zorg. Uw educatieve en trainende welzijn is onze centrale focus.

Ons andere doel is om afgestudeerden te produceren, niet alleen met de kennis, maar ook met de vaardigheden om goed met andere mensen te communiceren en te communiceren en dus de problemen op te lossen die zo veel nodig zijn in de industrie. Zoals Thomas More zei: "Opleiding leidt niet tot leren, informatie, gegevens, feiten of vaardigheden - dat is opleiding of instructie - maar maakt het wel zichtbaar wat is verborgen als een zaad".

Momenteel is ons kernproduct het Diploma in Aviation Management en Diploma in Flight Operations Management - de eerste in zijn soort in Maleisië, met het doel om afgestudeerden te produceren die de luchtvaartindustrie van Maleisië naar grotere hoogten zouden kunnen verhogen. Vroeger waren de meeste recruiters van de luchtvaartindustrie van de generalistische afgestudeerden en ze zouden een paar jaar duren voordat ze volledig productief zouden kunnen zijn, aangezien ze tijdens de werkzaamheden over vliegtuigkennis moeten leren. Onze afgestudeerden zouden onmiddellijk de baan kunnen ondernemen, omdat ze aan deze kennis blootgesteld zouden worden tijdens de diploma cursus aan het college.

Deze school biedt ook:

Bachelor

Aviation Management College

De luchtvaart- en luchthavenindustrie is een van de belangrijkste industrieën die waardevolle activa en economische groei in ons land leveren. De luchthaven is een gatewa ... [+]

De luchtvaart- en luchthavenindustrie is een van de belangrijkste industrieën die waardevolle activa en economische groei in ons land leveren. De luchthaven is een gateway voor het luchtvervoer van lokale bewoners, toeristen en zakenreizen; met veel luchtvaartmaatschappijen die verschillende bestemmingen aanbieden, zowel internationaal als binnenlands. In Maleisië neemt de groei van de luchtvaart- en vliegindustrie toe met betere vooruitgang en management in lijn met technologie. Zo speelt de beheersgemeenschap een belangrijk deel om een ​​veilige en efficiënte administratie van de luchthaven en luchtvaartmaatschappijen te waarborgen.

Aangezien dit programma wordt toegekend door Bucks New University, waardoor het het enige vliegtuigopleidingsprogramma is, wordt deze regio geaccrediteerd door twee landen, Verenigd Koninkrijk (QAA) en Maleisië (MQA). Alle syllabus, leermiddelen, tekens modereren, certificaat en transcriptie worden georganiseerd door Bucks New University, waar AMC het leercentrum zal zijn die lezingen en cijfers levert volgens de academische kwaliteitscontrole die door QAA en MQA is ingesteld.... [-]

Maleisië Shah Alam
Januari 2020
Engels
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands