IACT College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DE CREATIVE COMMUNICATION SPECIALIST

Er is geen betere manier om uit te blinken in de creatieve industrie dan te worden onderwezen door de enige creatieve communicatiespecialistencollege in Maleisië. IACT College , ook bekend als International Advertising, Communication and Technology College, werd in de jaren 1970 opgericht door de Malaysian Advertisers Association (MAA) en de Association of Accredited Advertising Agents of Malaysia (4As), de grootste reclamebureaus in Maleisië.

IACT College is een gespecialiseerde universiteit die door de industrie bekend en vertrouwd is om voortdurend een branchegerelateerde leeromgeving te bieden die de huidige industriestandaarden en -praktijken weerspiegelt. In combinatie met een holistische lesmethode en curriculum, studenten niet alleen uitblinken in hun studie, maar ook ontwikkelen van nuttige vaardigheden.

VISIE

IACT College streeft ernaar een preferente Maleisische instelling te zijn die zich inzet voor het koesteren van zijn studenten om kritisch te denken en verstandig te handelen, integer en een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.

We staan ​​stevig achter onze filosofie om een ​​universiteit te zijn van de industrie, voor de industrie.

MISSIE

Bij het nastreven van onze visie zal het IACT College zich laten leiden door de volgende overtuigingen en principes:

 • We streven naar een dynamisch en toegankelijk onderwijs van de 21e eeuw met de hoogste kwaliteit die evenwichtig en relevant is voor de hele wereld.
 • We streven naar een vruchtbare en technologisch gestuurde leeromgeving die sociale, culturele en raciale diversiteit, vrijheid van meningsuiting en wederzijds respect waardeert.
 • Wij zijn van mening dat we moeten werken aan de veiligheid en het welzijn van studenten, docenten, ondersteunend personeel, leveranciers en belanghebbenden.
 • We koesteren een passie voor voortdurende verbeteringen in onderwijs, studiebeurzen en administratieve normen.

IACT Advantage

Wordt gegeven en opgeleid door experts uit de industrie

IACT College zorgt ervoor dat onze studenten veel mogelijkheden hebben om met leiders uit de branche om te gaan en zijn uitgerust met trainingen die relevant zijn voor best practices uit de branche. Ons team van docenten bestaat uit experts uit de industrie en hoog opgeleide professionals in hun respectieve vakgebieden.

 • Een marketingcampagne voor Nescafé maken
 • Het schrijven van persberichten voor de lancering van de Samsung Galaxy S5
 • Een promotionele skin ontwerpen voor de Nissan Almera
 • Een website ontwikkelen voor de lancering door Universal Music van het nieuwste Madonna-album
 • Een televisiecommercial maken voor Gatsby-haarproducten
 • Een film maken voor 3M om problemen met de waterkwaliteit in Maleisië aan te pakken

Door al deze ervaringen worden studenten betrokken bij en beoordeeld door marktleiders. Dit niveau van interactie en feedback is onvervangbaar. Het niveau van betrokkenheid van de industrie dat studenten in de klas vinden, is niet geëvenaard door een andere instelling, en het is door deze betrokkenheid dat studenten de realiteit van de sector begrijpen en wat nodig is om te slagen.

Lees verder

Baan-klaar onderwijs

IACT College neemt een unieke benadering van het klaslokaal. Om het leren nuttig te maken, moet het praktisch worden gemaakt. Bij IACT wordt dit gedaan door projectmatig leren, waarbij studenten de theorieën die ze leren toepassen in projecten met multinationale en beursgenoteerde bedrijven. Deze onmiddellijke toepassing stelt studenten in staat te begrijpen wat er nodig is om te slagen zodra ze zijn afgestudeerd.

Award Winnende creativiteit

Hier op IACT College leren we geen creativiteit. We inspireren creativiteit. Individualiteit is een eigenschap die we belangrijk vinden en we zullen ernaar streven het perfecte platform te bieden om je talent te laten zien. Onze studenten hebben de afgelopen drie jaar meer dan 60 topdiploma's behaald.

Leren moet praktisch zijn. Er is geen andere manier om studenten klaar te stomen voor het afstuderen.

IACT Campus

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Propedeuse » Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA (Hons) In Media, Cultuur En Communicatie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Maleisië Selangor

Studenten zullen zich specialiseren in Public Relations, Journalism of Broadcasting en Digital Media. De opleiding is volledig geaccrediteerd en beoordeeld door de University of Sunderland, maar is volledig onderwezen aan het IACT College waar afgestudeerden hun certificaat van de University of Sunderland ontvangen. [+]

Overzicht

Studenten zullen zich specialiseren in Public Relations, Journalism of Broadcasting en Digital Media. De opleiding is volledig geaccrediteerd en beoordeeld door de University of Sunderland , maar is volledig onderwezen aan het IACT College waar afgestudeerden hun certificaat van de University of Sunderland ontvangen.

CarrièremogelijkhedenAdviseur reclame en promotiesCommunicatie-analistContentschrijverCorporate Affairs ManagerCorporate Communication ManagerCrisis Communicatie SpecialistEditorFilm-editorInteraction StrategistJournalistMarketing Communicatie SpecialistMarketing ManagerMedia-koperMedia PlannerNieuws directeurProducentUitgeverPublic Relations ManagerPubliciteit ManagerTalkshow-hostScenarioschrijverSocial Media StrategistVereisten... [-]

BA (Hons) In Reclame En Design

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Maleisië Selangor

Studenten worden blootgesteld aan de verschillende eisen van het conceptualiseren van ideeën, het maken en uitvoeren van reclamecampagnes, het samenstellen van hun portfolio en een proefschrift over het laatste jaar om reclame- of ontwerpproblemen te onderzoeken. De opleiding is volledig geaccrediteerd en beoordeeld door de University of Sunderland, maar is volledig onderwezen aan het IACT College waar afgestudeerden hun certificaat van de University of Sunderland ontvangen. [+]

Overzicht

Studenten worden blootgesteld aan de verschillende eisen van het conceptualiseren van ideeën, het maken en uitvoeren van reclamecampagnes, het samenstellen van hun portfolio en een proefschrift over het laatste jaar om reclame- of ontwerpproblemen te onderzoeken. De opleiding is volledig geaccrediteerd en beoordeeld door de University of Sunderland, maar is volledig onderwezen aan het IACT College waar afgestudeerden hun certificaat van de University of Sunderland ontvangen.

CarrièremogelijkhedenAdviseur reclame en promotiesArt DirectorMerkstrateegBusiness Development ManagerCampagnemanagerClient Servicing ManagerCommunicatie-analistcopywriterCreatief directeurGrafisch ontwerperHoofd digitale marketingMarketing Communicatie SpecialistMedia PlannerChannel Activation DirectorStrategische plannerVereisten... [-]

Contact