IACT College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Creative Communication Specialist

Opgericht door de industrie In 1970, de twee grootste reclame-verenigingen in Maleisië kwamen samen om te vormen wat is uitgegroeid tot het Maleisische premier universiteit die gespecialiseerd is in creatieve communicatie. IACT College is een toegewijde, talent prep-school voor de creatieve communicatie-industrie, met 96% van de afgestudeerden die werkzaam zijn in de industrie binnen zes maanden na het afstuderen.

Project Based Learning lesmethoden Wat blijft differentiëren IACT College tot vandaag is de mogelijkheid om ervoor te zorgen afgestudeerden zijn job-ready via haar project-gebaseerde leermethoden. Via deze methode, hebben de studenten de unieke kans om te werken aan de klas projecten met top-tier bedrijven in de klas. Met deze begeerde kansen, studenten te betrekken bij toekomstige werkgevers als het onderwijs ervaring gaat verder dan de theorie en in praktijk wordt gebracht.

Industry Ervaren docenten IACT Studenten worden verder voorbereid op hun carrière door middel van mentorschap door hun lezingen, die een enorme hoeveelheid ervaring in de sector hebben. 83% van de IACT College docenten zijn professioneel werkzaam in de industrie, met een gemiddelde industrie ambtstermijn van 12 jaar.

Visie

IACT College streeft naar een voorkeurs Maleisische instelling gewijd aan het voeden van haar studenten om kritisch te denken en verstandig handelen, integer en een positieve bijdrage aan de wereld te maken.

Wij staan ​​stevig door onze filosofie van het zijn een college uit de industrie, voor de industrie.

Missie

Bij het nastreven van onze visie, zal IACT College laten leiden door de volgende overtuigingen en principes:

We streven naar een dynamische en toegankelijke 21e eeuw onderwijs met de hoogste kwaliteit, dat is evenwichtig en relevant zijn voor de wereld in het algemeen te bieden. We streven naar een vruchtbare en technologisch gedreven leeromgeving die sociale, culturele en raciale verschillen, vrijheid van meningsuiting en wederzijds respect waarden te verstrekken. Wij zijn van mening dat we moeten werken aan de veiligheid en het welzijn van studenten, docenten, ondersteunend personeel, leveranciers en stakeholders. We koesteren een passie voor continue verbetering van onderwijs, wetenschap en administratieve normen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Certificaten » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA (Hons) Advertising and Design (3+0)

Campus Voltijd 3 jaar January 2018 MaleisiĆ« Selangor

[+]

Intakes

DUUR

Onderwijsvorm Voltijds

Universiteit van Sunderland

Onderzoek en Proefschrift

erkenning

[-]

Bachelor of Arts (Hons) Media, Culture and Communication (3+0)

Campus Voltijd 3 jaar January 2018 MaleisiĆ« Selangor

[+]

Intakes

DUUR

Onderwijsvorm Voltijds

Universiteit van Sunderland

SPECIALISATIE

erkenning

[-]

Videos

What Is Creative Communication?