Meritus University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WIE WE ZIJN

Als niche-universiteit biedt MERITUS 'unieke benadering van onderwijs een praktische en effectieve mix van traditioneel, modern en ervaringsgericht leren om succes te garanderen. In tegenstelling tot andere universiteiten die zich alleen richten op de academische wereld, is MERITUS vastbesloten om goed afgeronde afgestudeerden te produceren, in staat om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse werkgevers, doordrongen van de deugden van succes en gewild bij toporganisaties na hun afstuderen.

Meritus University is gebaseerd op dit uitgangspunt. De passie en levenservaring van de oprichter / uitvoerend voorzitter Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad in de scheepvaart en andere zakelijke ondernemingen leidde tot de vorming van MERITUS.

Waarom kiezen voor Meritus University ?

De visie van Maleisië om een ​​economie met hoog inkomen te bereiken, vraagt ​​deskundig personeel dat in staat is om een ​​verschil te maken, niet alleen voor de organisatie, maar ook voor de samenleving als geheel. Ze moeten marktleiders zijn, vindingrijk, creatief, analytisch, innovatief, betrokken en in staat om eigenaar te worden en uitdagende problemen op te lossen die er toe doen.

Academische uitmuntendheid

Om leiders in de industrie met dergelijke talenten te ontwikkelen en produceren, omvat ons leveringsconcept een holistische leeromgeving waarin studenten als volgt worden blootgesteld aan zowel theoretische kennis, levensvaardigheden als een mondiaal perspectief:

Ontwikkel jezelf in onze karakterbepaling van twee weken.

Bij MERITUS ondergaan alle studenten aan het begin van hun sessie een trainingsprogramma van twee weken voor persoonlijke en leiderschapsontwikkeling.

  • Academische kennis op het gebied van maritieme en scheepvaart, luchtvaart, bedrijfsleven, financiën en ontwikkelingswetenschappen.
  • Levensvaardigheden door maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid.
  • Stage bij toonaangevende bedrijven.
  • Praktische ervaring waarbij studenten verplicht zijn om aan boord van opleidingsschepen te varen die eigendom zijn van Halim Mazmin Group.
  • Authentiek leren door praktijkvoorbeelden en bezoeken ter plaatse.
  • Effectieve communicatie- en presentatievaardigheden.

Carrière voordeel

Op basis van de bovenstaande aanpak zullen afgestudeerden van MERITUS onmiddellijk inzetbaar zijn en een bijdrage leveren aan de sector. De leiderschapstraining die is ingebed in het programma zou hen de vereiste voorsprong geven in hun loopbaanontwikkeling.

MERITUS heeft een uitgebreid netwerk van strategische partners opgezet om industrieleiders die goed thuis zijn in hun respectieve domeinen, zoals financiën, technologie, maritiem, logistiek, luchtvaart en bedrijfsleven, bij elkaar te brengen om hun kennis aan onze studenten over te brengen en hen stage- of arbeidskansen te bieden wanneer ze afstuderen. Bovendien werkt MERITUS samen met geaccrediteerde instellingen. Al deze zullen de studenten een unieke leeromgeving bieden die als geen ander is.

Je kansen bieden om te leren.

Meritus University richt zich op de leerresultaten van de student in tegenstelling tot de traditionele pedagogie van het onderwijzen en leren. Op Meritus University bieden we studenten kansen om te leren hoe succesvol leidinggevenden in de industrie hebben geleerd, bijvoorbeeld via face-to-face facilitering, vergadering, internet, e-learning en e-bibliotheek. We geloofden dat studenten op alle niveaus van onze kwalificaties eigenaar zijn van het leerproces. Dat zal echter slechts betrekking hebben op de eerste 20% van wat de studenten moeten verwerven voor de sector.

Meritus University biedt verder ervaringsgerichte leerervaringen door studenten kansen te bieden om concrete ervaringen te krijgen, gevolgd door observatie van en reflectie op die ervaringen, waardoor ze een analyse kunnen maken en een conclusie kunnen vormen en vervolgens een nieuwe hypothese kunnen ontwikkelen voor toekomstig gebruik.

Deze opgebouwde kennis zal ook de vaardigheden van de student ontwikkelen zoals leiderschap, teamwork, communicatie, onderhandeling, gematigd denken, gezond verstand, logische rantsoenering en vele andere mensen en sociale vaardigheden waarvan wordt aangenomen dat deze nog eens 70% van de vereiste voor de industrie vormen.

Meritus University ligt in het hart van Kuala Lumpur, direct naast de beroemdste winkelcentra van Maleisië - Midvalley Megamall. Er is ook een betere manier om te studeren en plezier te hebben aan de zijkant. Meritus University biedt een unieke benadering van het onderwijs door praktische en effectieve mengsels van traditionele, moderne en hands-on leerervaringen op te nemen om succes te garanderen. Vanwege zijn maritieme en logistieke achtergrond, krijgt u zelfs de kans om aan boord te gaan van daadwerkelijke zeegaande trainingsschepen die eigendom zijn van Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad.

Daarnaast krijg je ook de kans om stage te lopen bij de Halim Mazmin Group die is opgericht door Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad. Dit opent inderdaad een verdere dimensie in de leerprocessen - het leuke element!

Internationale studenten hebben de kans om Maleisië te verkennen en te studeren aan de Meritus University , we zullen ervoor zorgen dat je je ambities waarmaakt.

Je krijgt het beste van twee werelden - een tropisch paradijs verkennen en tegelijkertijd de kans krijgen om je studie voort te zetten in een van de beste universiteiten van Maleisië. Een onweerstaanbare mogelijkheid inderdaad!

Locaties

Kuala Lumpur

Address
49, The Boulevard,
Mid Valley City,
Lingkaran Syed Putra,

59200 Kuala Lumpur, Federaal grondgebied van Kuala Lumpur, Maleisië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden