Lees de Officiële Beschrijving

RETI is de enige particuliere onderwijsinstelling die onderwijs en opleiding biedt die een diplomaprogramma combineren met verschillende selectie van industriële veiligheidscertificaten.

De Industrial Safety Certificates zijn geaccrediteerd door de International Maritime Organization, Department of Occupational Safety

Op een campus van 7,1 hectare heeft Ranaco de Ranaco Education opgezet

Bij RETI erkennen we dat industrieën afgestudeerden willen inzetten met kennis, competenties, soft skills en proactieve veiligheidsvaardigheden. De industrieën beschikken echter niet over voldoende middelen om hun eigen werknemers te trainen.

Om dit te verhelpen, koppelt RETI educatieve en trainingsprogramma's aan de vereisten van onze interne en externe netwerkindustrieën.

Gelegen in de nabijheid van 19 petrochemische fabrieken, 5 grote havens en terminals, 1500 kleine en middelgrote industriële locaties en meer dan 100 offshore-platforms, is RETI de spil van deze onderwijs- en opleidingsinitiatieven.

Gedeelde waarden

Industriële focus

Wij zijn van mening dat het focussen op het voldoen aan de behoeften van de sector van fundamenteel belang is voor een succesvol partnerschap op lange termijn.

samenspel

Wij geloven in het gebruik van onze collectieve vaardigheden, kennis en ervaring om aan de behoeften van onze studenten te voldoen. Door teamwerk en toewijding zullen we voortbouwen op onze kracht om ons volledige potentieel te realiseren en onze gedeelde visie te bereiken.

Communicatie

Wij zijn van mening dat open communicatie essentieel is om vertrouwen en begrip op te bouwen met onze student, onze mensen, onze aandeelhouders en het land dat onze diensten verlenen. Alleen dan kunnen we tegemoet komen aan de industriële behoeften, de aspiraties van onze volkeren en onze aandeelhouders.

Innovatie

Wij geloven in de creativiteit van onze mensen en ons vermogen om nieuwe ideeën voor verbetering bij te dragen. We zullen voortdurend zoeken naar innovatieve manieren om waarden te creëren voor onze studenten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Ranaco Education & Training Institute

De doelstellingen van dit programma zijn het produceren van deskundige en competente afgestudeerden op management- en administratiegebied. De student zal worden blootgest ... [+]

De doelstellingen van dit programma zijn het produceren van deskundige en competente afgestudeerden op management- en administratiegebied. De student zal worden blootgesteld aan de echte procedure van het managementveld en zal in staat zijn problemen op het gebied van beheer, verzamelde gegevens en relevante formules te identificeren en ook beleid en planning implementeren.

Careers

Alle carrièrevooruitzichten in management en administratie. Dit programma omvat de volgende onderwerpen:

Zakelijke introductieInleiding tot ManagementPraktijk van statistiek in zaken en managementSamenwerking tussen kleine en middelgrote ondernemingenHandelsrechtManagement AccountingInternationale zake... [-]
Maleisië Kijal
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands